قیمت سال 1402 + 10% تخفیف - فقط تا 13 فروردین - کوپن: hd10

هزینه طراحی سایت به چه صورت است؟

هزینه یک پروژه طراحی وب‌سایت چقدر است و اصولاً یک شخص حقیقی یا حقوقی برای طراحی سایت باید چه میزان بودجه ای را در نظر بگیرد؟
در این مقاله می‌خوانید:

یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از مشتریان طراحی سایت را به خود مشغول می کند این است که هزینه اجرای یک پروژه طراحی وب سایت چقدر است و اصولاً یک شخص حقیقی یا حقوقی برای طراحی سایت ارزان باید چه میزان بودجه ای را در نظر بگیرد؟ حتی سوالاتی مانند چگونه سایت بسازم، یا طریقه ساخت سایت هم در بین سوالات پرتکرار در زمینه طراحی سایت است!

طرح سوالات مرتبط با هزینه طراحی سایت اختصاصی تنها مربوط به شرکت های طراحی سایت نیست، بلکه ذهن مشتریان شرکت‌های ساخت سایت (سایت سازها) را نیز به خود درگیر کرده است. کارشناسان پرتال روزانه با سوالات بسیاری درباره چگونگی هزینه طراحی وب و یا طراحی فروشگاه اینترنتی روبرو می شوند. سوالاتی مانند:

"چه تفاوتی بین قیمت طراحی سایت اختصاصی و استفاده از سایت ساز وجود دارد؟" یا "آیا بسته حرفه‌ای سایت ساز پرتال تمام امکانات طراحی سایت اختصاصی را دارد؟" یا "اگر طراحی سایت اختصاصی را از طریق پرتال انجام دهم، از نظر مالی به نفع من نیست؟" یا حتی در مواردی برخی از کاربران سوال پرسیده اند که "چرا تعرفه سایت ساز پرتال به نسبت طراحی سایت کم‎‌تر است؟"

به همین دلیل تصمیم گرفتیم که در این مقاله از درست کردن سایت با سایت ساز پرتال، هزینه طراحی اختصاصی وب سایت را با هم دیگر برآورد کنیم و در پایان مبلغ به دست آمده را با تعرفه بسته های سایت ساز پرتال مقایسه کنیم. الیته پیشنهاد می کنم پیش از ادامه خواندن این مقاله، مطلب چرا هزینه های سایت ساز پرتال به صورت سالیانه است را مطالعه کنید.

یک طراحی سایت ساده به چه مواردی نیاز دارد؟

خب، برای آنکه بتوانیم قیمت طراحی وبسایت اختصاصی را با کم ترین ضریب خطا تخمین بزنیم، باید بدانیم برای طراحی و ساخت وب سایت به چه ابزار و مصالحی نیاز داریم. بله! درست خواندید، ابزار و مصالح! برای درک بهتر از طراحی سایت باید به آن به چشم یک ساختمان نگاه کنید.

یک وب سایت اختصاصی ساده به موارد زیر احتیاج دارد:

  • دامنه
  • هاستینگ
  • طراحی قالب
  • طراحی المان های گرافیکی وب سایت
  • ایمن سازی
  • آموزش پنل کاربری وب سایت
  • پشتیبانی و گارانتی وب سایت
  • ریسپانسیو کردن قالب وب سایت (این مورد در یک سال اخیر جزو ملزومات طراحی سایت به شمار می رود و باید در طراحی قالب وب سایت لحاظ شود).

بنابراین، برای آنکه بتوان یک وب سایت را راه اندازی نمود، این 8 مورد ضروری هستند. مطمئناً اگر از شرکت های طراحی سایت پیش فاکتور دریافت کرده باشید، می دانید که برای هر کدام از این موارد مبلغی را از شما دریافت خواهند کرد.

به همین دلیل قصد داریم در ادامه هزینه های مرتبط با این 8 مورد را با یکدیگر بررسی کنیم.

خرید دامنه

اگر پیش از راه اندازی وب سایت خود دامنه خریده باشید، احتمالاً از تعرفه های ثبت دامنه مطلع هستید. اگر هم تا به حال برای خرید دامنه اقدام نکرده اید باید بدانید که هزینه خرید دامنه ir نزدیک به 5 هزار تومان است و تعرفه ثبت دیگر دامنه ها مانند .com و .co نزدیک به 50 هزار تومان است.

البته باید گفت دامنه های دیگری مانند .tv، .name و .ws وجود دارند که هزینه ثبت آنها قیمت بالاتری نسبت به دامنه های معمولی دارد. توجه کنید این در صورتی است که در بسته های دامنه پرتال، شما می توانید یک دامنه .com به رایگان ثبت نمایید. همچنین، دامنه .ir در بسته های حرفه‌ای و پیشرفته رایگان است.

هاستینگ

در طراحی سایت اختصاصی، تعرفه هاستینگ تان به میزان فضایی که برای وب سایت خود احتیاج دارید، بستگی دارد. پلن اولیه هاستینگ معمولاً از 100 مگابایت سالیانه شروع می شود و هزینه آن بین 40 تا 60 هزار تومان است.

در این نوع، هاست شما قابل ارتقا است و شما می توانید در صورت نیاز، حجم هاست خود را افزایش دهید. برای مثال اگر نیاز دارید فایل های متعددی بر روی وب سایت خود قرار دهید، بهتر است فضای هاست خود را ارتقا دهید. به این ترتیب ممکن است برای ارتقا هاست وب سایت خود از 100 مگابایت به 5 گیگابایت مبلغی نزدیک به 340 هزار تومان پرداخت کنید (هزینه خرید هاست 5 گیگابایت، سالیانه 400 هزار تومان است).

در سایت ساز پرتال برای بسته های مبتدی، پیشرفته و حرفه‌ای به ترتیب فضایی 5 گیگابایت، 25 گیگابایت و 50 گیگابایت در نظر گرفته شده است. به این ترتیب دیگر نگران کمبود فضای هاست در وب سایت خود نخواهید بود.

طراحی قالب سایت

شاید تا چند سال پیش می توانستید با پرداخت 300 تا 500 هزار تومان، از یک طراح سایت بخواهید قالبی زیبا و ساده را برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس یا جوملا طراحی کند. متاسفانه آن دوران به سر آمد و امروزه دیگر کمتر طراح سایتی پیدا می شود که با این مبلغ قالب سایت شما را تهیه کند.

در حال حاضر یک طراح سایت خوب، برای طراحی یک قالب ساده و کاربردی در بهترین حالت مبلغ 800 هزار تا 1 میلیون تومان را دریافت می کند.

سامانه سایت ساز پرتال در حال حاضر بیش از 20 قالب رایگان را در اختیار کاربران خود قرار می دهد که تمامی این قالب ها می توانند بر اساس نیازهای کاربران  و نحوه استفاده آن ها از وبسایت، ویرایش شوند. همچنین، در هر ماه 2 قالب جدید به مجموع قالب های پرتال اضافه می شود.

در اینجا برای برخی از افراد سوال پیش می آید چرا نباید از قالب های رایگان وردپرس یا جوملا استفاده کنند؟ در پاسخ باید بگوییم که شما می توانید از این قالب های رایگان استفاده کنید، اما باید توجه داشته باشید بسیاری از قالب های رایگان موجود برای وردپرس نیاز به فارسی سازی دارند که هزینه انجام آن تقریباً با طراحی یک قالب اختصاصی برابری می کند.

طراحی گرافیک

ممکن است پس از طراحی کامل یک قالب، کارفرما بخواهد که آیتم ها، تصاویر و المان های گرافیکی موجود در قالب نیز به صورت اختصاصی طراحی شوند. در این شرایط، شرکت طراحی سایت مورد نظر با استخدام یک گرافیست و با دریافت مبلغ 100 هزار تا 1 میلیون تومان این کار را برای شما انجام خواهد داد.

برای اعمال چنین تغییراتی در سایت ساز پرتال، شما می توانید با شماره تلفن 63404-021 تماس گرفته تا کارشناسان پرتال شما را راهنمایی کنند.

ایمن سازی طراحی سایت

یکی از مهم ترین قسمت های طراحی سایت ایمن سازی آن است. اگر وب سایت شما ایمن نباشد به سرعت دچار مشکلات امنیتی شده و امکان هک کردن آن ساده می شود. دستمزدی که طراحان وب سایت برای ایمن سازی وب سایت دریافت می کنند مبلغی بین 100 الی 200 هزار تومان است. قابل ذکر است که این هزینه برای سایت های فروشگاهی بالاتر است.

از آنجایی که سایت ساز پرتال میزبان تعداد بسیاری وب سایت است، بالاجبار از جدیدترین و بروزترین سیستم های امنیتی برای پشتیبانی از ویسایت هایش استفاده می کند. این سیستم امنیتی به صورت رایگان بر روی بسته های پرتال ارائه می شود.

آموزش پنل کاربری وب سایت

خب، پس از آنکه طراحی سایت سیستم مدیریت محتوایتان پایان یافت، طراح سایت باید روش و تکنیک کار کردن با پنل کاربری را به شما آموزش دهد. متاسفانه این بخش نیز به صورت رایگان نیست و بابت آموزش باید مبلغی بین 100 الی 200 هزار تومان را به طراح وب سایت تان پرداخت کنید.

این در حالی است که کارشناسان پرتال از 9 صبح الی 10 شب آماده پاسخگویی به سوالات و آموزش نحوه کار با سایت ساز پرتال به شما هستند. همچنین، وبلاگ طراحی سایت پرتال هر هفته مقالات متعددی در زمینه آموزش استفاده از پنل کاربری منتشر می کند.

پشتیبانی و گارانتی وب سایت

مطمئناً یک سایت پس از ساخت نیاز به پشتیبانی دارد. به این ترتیب، اگر برای وب سایت مشکلی پیش بیاید تیم پشتیبانی موظف است این مشکل را برطرف کند. به طور میانگین، هزینه پشتیبانی یک ساله وب سایت نزدیک به 100 تا 200 هزار تومان می باشد.

این در حالی است که تیم پشتیبانی سایت ساز پرتال، از 9 صبح تا 10 شب آماده پاسخگویی به مشتریان از طریق ارسال تیکت و تماس تلفنی هستند. پشتیبانی وب سایت های ساخته شده در سایت ساز پرتال رایگان است و شامل همۀ بسته ها می شود.

ریسپانسیو کردن قالب وب سایت

باید گفت در حال حاضر از آنجایی که 50% از کاربران اینترنت با موبایل و تبلت وب گردی می کنند. به همین دلیل بیشتر کارفرمایان از طراح سایت انتظار دارند، قالب مورد نظرشان را به صورت ریسپانسیو طراحی کند. با این حال، طراحان سایت برای ریسپانسیو کردن قالب وب سایت مبلغی بین 300 الی 500 هزار تومان دریافت می کنند.

گفتنی است که تمام قالب های موجود در سایت ساز پرتال، ریسپانسیو هستند.

نتیجه گیری

مطمئناً هیچ پاسخ مشخصی برای محاسبه هزینه طراحی سایت وجود ندارد. طراحی سایت به عوامل متعددی بستگی دارد و هر طراح بسته به کیفیت کاری که ارائه می کند رقم متفاوتی را پیشنهاد می دهد. ما در این مقاله سعی کردیم که همه اعداد را به صورت متوسط اندازه گیری کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید در دوره رایگان آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی شرکت کنید.

از طرف دیگر ما می دانیم که سیستم مدیریت محتوای پرتال، بی نقص نیست و برای آنکه بتواند به کامل ترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل شود به بروزرسانی های متعدد نیاز دارد. با این حال، سایت ساز پرتال هم اکنون می تواند میزبان وب سایت های متنوع و گوناگونی باشد. تکنولوژی بومی، قالب های رایگان، پشتیبانی 24 ساعته، زبان فارسی و سازگاری قالب ها با موتورهای جستجو تنها بخشی از امکانات سایت ساز پرتال هستند.

همچنین همانطور که در این مقاله بررسی کردیم طراحی یک سایت اختصاصی ساده و کاربردی آنچنان هزینه بر نیست، اما در قیاس با تعرفه بسته های سایت ساز پرتال مبلغ بسیار بالایی است. مطمئناً ساخت و راه اندازی وب سایت بر روی سایت ساز پرتال می تواند بسیار به صرفه‌تر است، به خصوص برای کسب و کارهای کوچکی که بودجه اندکی در اختیار دارند و نیازمند امکانات مناسبی برای وب سایت خود هستند.

امیدوارم که این مقاله توانسته باشد نگاه خوبی به مسئله هزینه طراحی سایت را در اختیار شما قرار دهد. موفق باشید!

***

برای دریافت اطلاعات بیشتر دربارۀ نحوۀ دریافت نمایندگی سایت ساز پرتال می توانید با شمارۀ 63404-021 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2