آموزش تصویری نصب اپن کارت فارسی

اپن کارت سیستم فروشگاه ساز اینترنتی است که به کمک آن می‌توانید فروشگاه اینترنتی خود را ایجاد کنید. در این مطلب به شما نحوه نصب اپن کارت را آموزش می‌دهیم.
در این مقاله می‌خوانید:

اولین سوالی که قبل از راه‌اندازی سایت فروشگاهی در ذهن ما ایجاد می‌شود این است که چطور سایت را بسازیم؟ راه‌های مختلفی برای ساخت سایت فروشگاهی وجود دارد. مثلا یک برنامه‌نویس می‌تواند برای ما فروشگاه اینترنتی بسازد؛ اما این کار به وقت و هزینه زیادی نیاز دارد. یک راه ساده‌تر برای طراحی فروشگاه اینترنتی این است که از سیستم‌های مدیریت محتوای فروشگاهی استفاده کنیم. سیستم مدیریت محتوا یک نرم افزار اینترنتی است که کار مدیریت سایت و قرار دادن انواع محتوا مثل عکس، متن و ویدیو را راحت‌تر می‌کند.

با استفاده از سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی، یک فروشگاه اینترنتی کامل داشته باشید. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد سیستم‌های مدیریت محتوا داشته باشید، مقاله «هرآنچه باید در مورد سیستم مدیریت محتوا بدانید» را مطالعه کنید. سیستم‌های مدیریت محتوای مختلفی برای ساخت فروشگاه اینترنتی تولید شده‌اند. اپن کارت یکی از همین سرویس‌های ساخت فروشگاه است که محبوبیت زیادی دارد. به همین دلیل در این مطلب نحوه نصب اپن کارت فارسی را به شما آموزش می‌دهیم.

آیا اپن کارت برای فروشگاه من مناسب است؟

سرویس‌های فروشگاه سازامکانات گوناگونی به کاربران خود می‌دهند. به همین دلیل خیلی مهم است که قبل از انتخاب یک سرویس، در مورد امکانات و قابلیت‌های آن تحقیق کنیم. در مقاله «اپن کارت چیست؟ بررسی مزایا و معایب Open cart» به صورت کامل در مورد اپن کارت و ویژگی‌های آن توضیح داده‌ایم. اپن کارت یک سیستم مدیریت محتوای کامل است که تمام امکانات لازم برای هر نوع فروشگاه اینترنتی را دارد.

نصب اپن کارت فارسی

البته سایر سیستم‌های فروشگاه ساز مثل ووکامرس و پرستاشاپ هم تمام ابزارها و امکانات موردنیاز را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اگر اپن کارت را برای ساخت فروشگاه اینترنتی انتخاب کردید، ابتدا باید این سیستم مدیریت محتوا را روی هاست خودتان نصب کنید. یکی از ویژگی‌های اپن کارت این است که مراحل نصب آن از برخی سرویس‌های فروشگاه ساز مثل ووکامرس ساده‌تر است.

با این وجود نصب اپن کارت همچنان پیچیدگی‌های خاصی دارد و ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد. پرتال یک سرویس ایرانی و کامل برای ساخت سایت فروشگاهی است که به نصب و راه‌اندازی نیازی ندارد. در واقع مراحل نصب و راه‌اندازی پرتال به صورت خودکار انجام می‌شود و شما لازم نیست کار خاصی انجام دهید. فقط کافیست روی عکس زیر کلیک کنید و گزینه ثبت‌نام را بزنید. بعد هم شماره موبایل خود را وارد کنید تا عضویت شما کامل شود.

فروشگاه ساز پرتال

شاید باور نکنید اما به همین راحتی سرویس فروشگاه ساز شما آماده می‌شود. حالا از طریق پنلی که پرتال در اختیار شما قرار می‌دهد، سایت خود را طراحی می‌کنید. به همین سادگی می‌توانید یک سایت فروشگاهی خوب داشته باشید. به هر حال اگر قصد استفاده از اپن کارت را دارید در ادامه نحوه نصب اپن کارت را به شما آموزش می‌دهیم.

چگونه اپن کارت فارسی را روی هاست نصب کنیم؟

اپن کارت یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است. به همین دلیل محدودیتی در نصب و استفاده از آن وجود ندارد. البته رایگان بودن اپن کارت به این معنی نیست که ساخت سایت فروشگاهی با آن هیچ هزینه‌ای برای شما ندارد. در ابتدای کار باید بابت هاست و دامنه پول پرداخت کنید. در ادامه هم برای قالب اپن کارت و دریافت افزونه‌های مختلف باید هزینه کنید.

مرحله اول: تهیه هاست و دامنه برای اپن کارت

برای نصب اپن کارت فارسی به هاست و دامنه احتیاج دارید. هاست یک فضای ذخیره‌سازی است که تمام اطلاعات و محتوای سایت شما داخل آن ذخیره می‌شود. دامنه هم آدرس سایت شماست که کاربران با وارد کردن آن می‌توانند سایت فروشگاهی شما را ببینند. سایت‌های مختلفی برای خرید هاست و دامنه وجود دارد. با کمی تحقیق می‌توانید یکی از این سایت‌ها را برای خرید انتخاب کنید. در مقالات زیر به صورت کامل در مورد هاست و دامنه توضیح داده‌ایم:

مرحله دوم: دانلود اپن کارت فارسی

بعد از این که هاست و دامنه سایت شما آماده شد، باید اپن کارت فارسی را دانلود کنید. جدیدترین نسخه اپن کارت فارسی را می‌توانید از سایت www.opencartfarsi.ir دریافت کنید. وقتی وارد این سایت شدید، روی دکمه سبز رنگ دانلود رایگان کلیک کنید.

سایت اپن کارت فارسی

در ادامه صفحه جدیدی برای شما باز می‌شود. در این صفحه هم روی دکمه سبز رنگ "دانلود نمایید" کلیک کنید تا فایل اپن کارت دانلود شود.

دانلود اپن کارت فارسی

بعد از این که روی دکمه سبز رنگ "دانلود نمایید" کلیک کردید، صفحه‌ای به شکل زیر باز می‌شود. بعد از چند ثانیه صبر کنید تا دانلود فایل اپن کارت شروع شود.

دانلود فایل اپن کارت فارسی

یک نکته مهم: در جستجوهایی که داشتیم نسخه 3.0.2.0 آخرین نسخه اپن کارت فارسی است. در حالی که در سایت رسمی اپن کارت، نسخه 3.0.3.6 هم دیده می‌شود.

نسخه جدید اپن کارت فارسی

یعنی نسخه‌های جدید اپن کارت به صورت فارسی ارائه نمی‌شود. این مسئله نشان می‌دهد که پشتیبانی از اپن کارت در ایران ضعیف است. یکی از دلایلش هم این است که این سرویس در ایران کاربران کمی دارد. نسخه‌های جدیدتر اپن کارت امکانات و امنیت بیشتری دارند. پس قبل از نصب اپن کارت این مورد را در نظر داشته باشید.

آخرین نسخه اپن کارت

مرحله سوم: ساخت پایگاه داده برای اپن کارت

هنگام نصب اپن کارت از شما اطلاعات دیتابیس یا پایگاه داده خواسته می‌شود. به همین دلیل قبل از نصب اپن کارت باید یک پایگاه داده بسازید. پایگاه داده یا دیتابیس محلی است که اطلاعات مختلفی از سایت ما در آن‌جا جمع‌آوری می‌شود. برای ساخت پایگاه داده ابتدا باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید.

کنترل پنل فضایی است که از طریق آن می‌توانید هاست خود را مدیریت کنید. شرکت‌های هاستینگ معمولا از کنترل پنل‌های سی پنل، دایرکت ادمین و پلسک در هاست‌های خود استفاده می‌کنند. روش ساخت دیتابیس در این سه کنترل پنل کمی با هم تفاوت دارد. به همین دلیل ساخت دیتابیس در سی پنل، دایرکت ادمین و پلسک را به صورت مجزا توضیح می‌دهیم.

اولین کاری که باید انجام دهیم این است که وارد کنترل پنل هاست شویم. وقتی هاستی را خریداری می‌کنید اطلاعات ورود به کنترل پنل آن برای شما ایمیل می‌شود. نمونه‌ای از این ایمیل را در تصویر زیر می‌بینید. با این اطلاعات به راحتی وارد کنترل پنل هاست خود می‌شوید.

اطلاعات هاست اپن کارت

ساخت پایگاه داده در سی پنل

بعد از این که وارد سی پنل شدید از قسمت DATABASES روی گزینه MySQL Databases کلیک کنید.

ساخت پایگاه داده در سی پنل

در صفحه جدیدی که برای شما باز می‌شود ابتدا بخش Create New Database وجود دارد. در این قسمت مثل تصویر زیر یک نام دلخواه داخل کادر بنویسید و روی دکمه Create Database کلیک کنید. امنیت دیتابیس اهمیت خیلی زیادی دارد. به همین دلیل در مراحل ساخت آن از اسامی بی معنی که حدس زدن آن‌ها سخت باشد، استفاده کنید.

اسم پایگاه داده اپن کارت

بعد از انجام این کار یک صفحه جدید باز می‌شود که در آن عبارت Added the database در کادر سبز رنگی نوشته شده است. در این مرحله روی گزینه go back کلیک کنید تا دوباره به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید.

پایگاه داده اپن کارت فارسی

بعد از بازگشت به صفحه تنظیمات دیتابیس، به قسمت Add New User بروید. در این قسمت مثل عکس زیر یک نام برای کاربر دیتابیس انتخاب کنید. در این قسمت از عبارتی استفاده کنید که قابل حدس زدن نباشد. در ادامه باید برای کاربر دیتابیس یک رمز عبور انتخاب کنید. حتما از یک رمز طولانی و سخت که شامل کلمه، عدد و سایر کارکترهای انگلیسی باشد استفاده کنید.

ساخت کاربر دیتابیس در سی پنل

برای ساخت یک رمز عبور قوی می‌توانید روی دکمه Password Generator کلیک کنید. با زدن این دکمه، یک پنجره مثل عکس زیر باز می‌شود. ابتدا رمز عبوری که در کادر بالایی نمایش داده می‌شود را یادداشت کنید. بعد از آن تیک گزینه I have copied this password in a safe place را بزنید. در نهایت روی دکمه Use Password کلیک کنید.

پسورد پایگاه داده دیتابیس

وقتی که فرم کامل شد روی دکمه Create User کلیک کنید. در یک صفحه جدید عبارت You have successfully created a MySQL user named در کادر سبز رنگی نمایش داده می‌شود. روی گزینه Go Back کلیک کنید تا دوباره به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید.

ساخت کاربر دیتابیس برای اپن کارت

در این مرحله به قسمت Add User To Database بروید و کاربر و دیتابیسی که ساختید را از بخش‌های مربوطه انتخاب کنید. در پایان روی دکمه Add کلیک کنید.

افزودن کاربر به دیتابیس سایت

صفحه جدیدی مثل عکس زیر برای شما باز می‌شود. در این صفحه تیک گزینه All Privileges را بزنید. بعد روی دکمه Make Changes کلیک کنید. یک کادر سبز رنگ در قسمت بالای سمت راست صفحه ظاهر می‌شود. به این ترتیب کار ساخت پایگاه داده در سی پنل تمام شده است.

ساخت دیتابیس در سی پنل

ساخت پایگاه داده در دایرکت ادمین

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین کمی راحت‌تر از سی پنل است. ابتدا در پنل دایرکت ادمین نشانگر موس را روی گزینه Account Manager  قرار دهید تا یک منو باز شود. از منوی باز شده روی گزینه MySQL Management کلیک کنید.

ساخت پایگاه داده در دایرکت ادمین

در صفحه‌ای که باز می‌شود دکمه آبی رنگ Create New Database را بزنید.

دیتابیس سایت در دایرکت ادمین

در ادامه نام دیتابیس را در کادر اول بنویسید. بعد تیک گزینه Same as Database Name را بردارید. در کادر دوم نام کاربری دیتابیس را بنویسید.

نام پایگاه داده در دایرکت ادمین

در مرحله بعد، بخش وارد کردن رمزعبور هم ظاهر می‌شود. در این کادر یک رمز عبور قوی برای کاربر دیتابیس انتخاب کنید. در پایان روی دکمه Create Database کلیک کنید تا پایگاه داده ساخته شود.

تنظیمات پایگاه داده در دایرکت ادمین

ساخت پایگاه داده در پلسک

وقتی وارد کنترل پنل پلسک شدید، از منوی سمت چپ روی گزینه Databases کلیک کنید.

ساخت پایگاه داده در پلسک

در صفحه باز شده روی دکمه Add Database کلیک کنید.

ساخت دیتابیس در پلسک

در ادامه به صفحه ساخت پایگاه داده در پلسک وارد می‌شوید. در تصویر زیر قسمت‌های مهمی که در فرم ساخت پایگاه داده باید کامل کنید را مشخص کرده‌ایم. در کادر اول نام پایگاه داده را بنویسید. روی قسمت دوم کلیک کنید و از منویی که باز می‌شود آدرس سایت خود را انتخاب کنید. در ادامه اسمی را برای کاربر پایگاه داده بنویسید. رمز عبور کاربر پایگاه داده را هم در کادرهای بعدی وارد کنید. در پایان روی دکمه OK کلیک کنید تا کار ساخت دیتابیس در پلسک تمام شود.

دیتابیس پلسک

مرحله چهارم: آپلود فایل‌های اپن کارت در هاست

در این مرحله باید فایل فشرده اپن کارت که دانلود کرده بودید را در هاست آپلود کنید. این کار را از طریق کنترل پنل باید انجام دهید. به همین دلیل مراحل آپلود فایل اپن کارت را در هر سه کنترل پنل رایج یعنی سی پنل، دایرکت ادمین و پلسک توضیح می‌دهیم.

آپلود فایل اپن کارت در سی پنل

برای آپلود یک فایل در سی پنل باید از قسمت Files روی گزینه File Manager کلیک کنید.

فایل منیجر سی پنل

در صفحه باز شده روی گزینه public_html کلیک کنید. پوشه public_html محل قرارگیری فایل‌های اصلی سایت است. همانطور که در تصویر زیر می‌بینید این پوشه در ابتدا خالی است. با زدن دکمه Upload در بالای صفحه می‌توانید فایل اپن کارت را وارد هاست کنید.

آپلود فایل در سی پنل

در صفحه‌ای که باز می‌شود دکمه آبی رنگ Select File را بزنید و فایل دانلود شده اپن کارت فارسی را انتخاب کنید. در پایین صفحه وقتی آپلود فایل کامل شد خط سبز رنگی با نوشته 100 درصد نمایش داده می‌شود. بعد از این حالت روی گزینه Go Back to در پایین صفحه کلیک کنید تا به بخش مدیریت فایل سی پنل برگردید.

آپلود اپن کارت در سی پنل

حالا می‌توانید فایل فشرده اپن کارت فارسی را در فایل منیجر سی پنل ببینید. در ادامه باید این فایل را از حالت فشرده خارج کنید. روی فایل اپن کارت فارسی راست کلیک کرده و از منوی باز شده گزینه Extract را بزنید.

خارج کردن فایل اپن کارت از حالت فشرده

در مرحله بعد پنجره‌ای برای شما باز می‌شود که باید روی دکمه Extract File در آن کلیک کنید. دقت کنید که آدرس وارد شده در کادر به صورت public_html باشد.

خارج کردن فایل از حالت فشرده در سی پنل

در پنجره جدیدی که باز می‌شود روی دکمه Close کلیک کنید.

فایل‌های اپن کارت در سی پنل

در ادامه روی دکمه Reload در بالای صفحه کلیک کنید تا فایل‌های اپن کارت به شما نمایش داده شود.

دیدن فایل‌های اپن کارت در هاست

در نهایت فایل فشرده اپن کارت را حذف کنید. برای این کار روی فایل آپلود شده راست کنید و گزینه Delete را بزنید. در پنجره باز شده تیک گزینه Skip the trash and permanently delete the files را بزنید و روی دکمه Confirm کلیک کنید.

حذف فایل فشرده اپن کارت از هاست

آپلود فایل اپن کارت در دایرکت ادمین

ابتدا نشانگر موس را روی گزینه System Info & Files قرار دهید تا یک منو باز شود. از منوی باز شده گزینه File Manager را انتخاب کنید.

فایل منیجر دایرکت ادمین

وقتی وارد مدیریت فایل دایرکت ادمین شدید، روی دکمه  NEWدر بالای صفحه کلیک کنید. بعد از آن گزینه Upload files را انتخاب کنید.

آپلود فایل در دایرکت ادمین

در پنجره باز شده فایل فشرده اپن کارت را انتخاب کنید و در پایان روی دکمه Upload کلیک کنید.

آپلود فایل اپن کارت در دایرکت ادمین

در نهایت روی فایل فشرده راست کلیک کرده و گزینه Extract را بزنید تا فایل‌های اپن کارت از حالت فشرده خارج شوند.

آپلود فایل اپن کارت در پلسک

از منوی سمت چپ پلسک روی گزینه Files کلیک کنید تا به بخش مدیریت فایل کنترل پنل وارد شوید.

فایل منیجر پلسک

برای آپلود فایل اپن کارت در کنترل پنل پلسک وارد پوشه httpdocs شوید.

آپلود فایل در پلسک

از منوی بالای فایل منیجر پلسک دکمه + را بزنید و روی گزینهUpload  کلیک کنید.

آپلود فایل اپن کارت در پلسک

بعد از این که فایل اپن کارت را انتخاب کردید، چند لحظه صبر کنید تا فایل آپلود شود. وقتی فایل آپلود شد، روی آن کلیک کنید و در پنجره باز شده دکمه آبی رنگ OK را بزنید. به این ترتیب فایل اپن کارت از حالت فشرده خارج می‌شود.

مرحله پنجم: نصب اپن کارت فارسی

بعد از این که مراحل بالا را انجام دادید، آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید. صفحه‌ای مشابه عکس زیر باز می‌شود. روی دکمه آبی رنگ ادامه کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید.

نصب اپن کارت فارسی

در صفحه بعدی اطلاعاتی در مورد وضعیت هاست و فایل‌های اپن کارت نمایش داده می‌شود. در این مرحله هم روی دکمه ادامه در پایین صفحه کلیک کنید.

در مرحله بعد باید اطلاعات لازم برای نصب اپن کارت را وارد کنید. قسمت‌های مهمی که باید تکمیل شوند را در عکس زیر مشخص کردیم. دو کادر اول را تغییر ندهید. در بخش نام کاربری، اسمی که برای کاربر دیتابیس انتخاب کرده بودید را وارد کنید. در کادر مربوط به رمز عبور هم پسوردی که برای کاربر دیتابیس ساخته بودید را بنویسید.

در کادر دیتابیس هم اسم دیتابیس ساخته شده در مراحل قبل را وارد کنید. در کادر مربوط به پیشوند، یک کلمه دلخواه بنویسید. دقت کنید که بعد از کلمه انتخابی، علامت "_" را درج کنید. این قسمت ضروری نیست اما برای افزایش امنیت سایت بهتر است آن را تغییر دهید.

وارد کردن اطلاعات برای نصب اپن کارت فارسی

در قسمت پایین صفحه باید اطلاعات ادمین سایت را وارد کنید. در بخش نام کاربری و رمز عبور یک اسم و رمز برای ادمین سایت تعریف کنید. در قسمت ایمیل هم یک آدرس ایمیل وارد کنید. در پایان دکمه آبی رنگ ادامه را بزنید تا به مرحله بعدی بروید.

مراحل نصب اپن کارت فارسی

وقتی صفحه بالا را دیدید یعنی کار نصب اپن کارت فارسی به پایان رسیده است. در ادامه وارد فایل منیجر کنترل پنل خود شوید و پوشه Install را حذف کنید. در ادامه روی دکمه "ورود به مدیریت فروشگاه" کلیک کنید. بعد از ورود به بخش مدیریت اپن کارت، پنجره‌ای مانند عکس زیر می‌بینید.

پنل مدیریت اپن کارت فارسی

در این صفحه روی دکمه قرمز رنگ "انتقال" کلیک کنید. بعد از انجام این کار مراحل نصب اپن کارت تمام می‌شود. حالا باید دسته بندی محصولات را تعریف کنید. بعد هم محصولات را در سایت قرار دهید.

نکات مهم در زمان نصب اپن کارت

تا اینجای مقاله با روش نصب اپن کارت فارسی و تنظیمات آن به صورت مرحله به مرحله آشنا شدید. پس همین الان می‌توانید این سیستم مدیریت محتوا را نصب و راه‌اندازی کنید. قبل از این که کار نصب اپن کارت را شروع کنید، چند نکته مهم وجود دارد که هنگام نصب آن باید رعایت کنید. در ادامه این نکات مهم را به شما گفتیم.

1- حتما هاست باکیفیت و پرسرعت برای سایت‌تان تهیه کنید. هاست‌های بی‌کیفیت و ارزان باعث می‌شود سرعت سایت شما کاهش پیدا کند و این مورد باعث ناراحتی کاربران و کاهش رتبه سئو سایت خواهد شد.

2- نام کاربری و رمزعبور قوی برای پایگاه داده انتخاب کنید. پایگاه داده بخش بسیار مهمی از سایت شماست که هک شدن آن باعث لو رفتن تمام اطلاعات سایت می‌شود. پس حتما نام کاربری و رمز پیچیده برای آن تعیین کنید.

3- نام کاربری و رمز عبور قوی برای ادمین سایت در اپن کارت تعیین کنید. اگر کسی به اکانت ادمین سایت شما دسترسی پیدا کند، می‌تواند تمام تنظیمات آن را تغییر دهد. پس حتما نام کاربری و رمزعبور پیچیده برای این بخش انتخاب کنید تا دچار مشکل نشوید.

4- فایل نصبی اپن کارت را حتما از سایت‌های رسمی و معتبر دانلود و نصب کنید. فایل‌های اپن کارتی که در سایت‌های متفرقه برای دانلود وجود دارند، ممکن است حاوی فایل‌های مخرب باشند. به این ترتیب امکان هک شدن سایت شما به شدت افزایش می‌یابد.

معرفی یک روش ساده‌تر برای ساخت فروشگاه اینترنتی

نحوه نصب اپن کارت تفاوت خیلی زیادی با سایر سیستم‌های مدیریت محتوا ندارد. در اصل باید بگوییم که نقطه ضعف مشترک تمام سیستم‌های مدیریت محتوای فروشگاهی همین مراحل نصب است. افرادی که زیاد با اینترنت کار نکرده‌اند، انجام این کارها برای‌شان سخت است. به همین دلیل برای رفع این مشکل فروشگاه سازها به وجود آمدند. فروشگاه ساز یک سرویس برای ساخت فروشگاه اینترنتی است که نیازی به نصب ندارد.

اگر به دنبال یک سرویس خوب و ساده برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی هستید، سایت ساز پرتال را پیشنهاد می‌کنیم. ساخت سایت با پرتال خیلی راحت‌تر و سریع‌تر از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل اپن کارت است. علاوه‌بر این، پرتال خدمات پشتیبانی رایگان هم دارد. یعنی هر زمان که به مشکلی در سایت خودتان برخورد کردید، با پرتال تماس بگیرید تا مشکل شما را رفع کنند.

در پایان توصیه می‌کنیم قبل از این که به سراغ اپن کارت بروید، از 7 روز مهلت تست رایگان پرتال استفاده کنید و یک سایت فروشگاهی بسازید. اگر هم سوالی در مورد ساخت فروشگاه اینترنتی دارید در قسمت نظرات آن را بنویسید یا با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

تشکر بابت تهیه این مطلب کامل و حرفه ای

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز موفق باشید

بی نظیر بود. هیچ جایی ندیدم اینقدر کامل و مرحله به مرحله توضیح بده نصب اپن کارت رو. خدا خیرتون بده

سلام
خوشحالیم که راضی بودید

ممنون از مقاله خوبتون. خیلی کمکم کردید

سلام
خوشحالیم که براتون مفید بوده

مقاله خیلی خوب و کاملی تهیه کردید. ممنون

سلام و درود
خواهش میکنم دوست عزیز امیدوارم که موفق و پیروز باشید

عالی بود. من به راحتی اپن کارت رو نصب کردم و همه چیز کامل گفته شده

ممنون از کامنت‌تون، خوشحالیم که براتون مفید بوده

مثل همه ی آوزشاتون عالی بود

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2