ساخت فروشگاه اینترنتی در یزد

کسب و کارهای سنتی شهرهایی مثل یزد، برای رونق کسب و کارشان نیاز به ساخت فروشگاه اینترنتی دارند. فروش محصولات از طریق وب سایت فروشگاهی در یزد، باعث می‌شود که مشتریانی از سراسر ایران داشته باشید. در ادامه بیشتر در مورد نحوه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی صحبت می‌کنیم.
در این مقاله می‌خوانید:

یکی از مشکلات اساسی مغازه‌دارها در شهرهایی مثل یزد، کم شدن فروش در ماه‌های مختلف سال است. تا زمانی که توریست‌های زیادی در شهر رفت و آمد داشته باشند، کسب و کارشان رونق دارد. اما در برخی ماه‌ها فروش خیلی کمی دارند.

از طرف دیگر اگر مغازه در نقاط محلی و دور از دسترس شهر باشد، مشتری کمتری دارند. اما یک راه حل برای این مشکل وجود دارد؛ آن هم ساخت فروشگاه آنلاین در یزد است. البته برای ساخت سایت نیازی به داشتن مغازه فیزیکی نیست، کسب و کارهای خانگی در یزد هم می‌توانند به راحتی از طریق سایت فروش داشته باشند.

در ادامه می‌خواهیم راه‌های ساخت سایت فروشگاهی در یزد و اهمیت داشتن سایت را برایتان توضیح دهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

چرا باید در یزد فروشگاه آنلاین داشته باشیم؟

ساخت فروشگاه اینترنتی در یزد باعث می‌شود تا با کمترین هزینه بیشترین فروش را داشته باشید. خیلی از افراد به دنبال محصولات دست‌ساز و سنتی هر شهر می‌گردند. حالا اگر کسب و کار سنتی خودتان را به محیط آنلاین بیاورید، این افراد می‌توانند از فروشگاه شما خریدشان را انجام دهند.

به طور کلی ساخت یک فروشگاه اینترنتی باعث می‌شود:

  • در هر لحظه از شبانه روز و بدون محدودیت زمانی و مکانی در دسترس مشتریان باشید. 
  • دایره جغرافیایی مشتریان خودتان را گسترش دهید و از همه شهرهای ایران مشتری داشته باشید.
  • بدون نیاز به داشتن مغازه فیزیکی، هزینه‌های خودتان را کاهش دهید.
  • از همه مهم‌تر فروش بیشتری داشته باشید و خیلی سریع محصولاتتان را بفروشید.

فروش کالا از طریق اینترنت بدون محدودیت زمانی و مکانی

آسان‌ترین روش راه اندازی سایت فروشگاهی در یزد

از آنجایی که قول دادیم یک روش آسان و کم هزینه برای طراحی فروشگاه اینترنتی در یزد به شما معرفی کنیم، دو حق انتخاب دارید:

1- طراحی فروشگاه با ووکامرس

آیکن ووکامرسیکی از راه‌های طراحی فروشگاه اینترنتی، استفاده از وردپرس است. در سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس می‌توانید با استفاده از افزونه ووکامرس یک سایت فروشگاهی بسازید. البته برای ساخت فروشگاه با وردپرس، باید دو سه ماه زمان صرف آموزش کنید.

البته می‌توانید از یک شرکت یا طراح وردپرس کمک بگیرید و سایت فروشگاهی خودتان را بسازید. ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس چیزی بین 10 تا 15 میلیون هزینه می‌برد. اما خب هزینه‌های شما فقط مربوط به طراحی سایت نیست!

بعد از طراحی سایت باید هزینه ماهیانه یا سالیانه برای پشتیبانی وردپرس پرداخت کنید. در غیر این صورت با معضلاتی مثل مشکلات کدنویسی قالب، خطاهای سایت و مشکلات ثبت سفارش و مدیریت سفارش‌ها برمی‌خورید.

 تازه برای اضافه کردن هر افزونه کاربردی و مهم باید هزینه جداگانه پرداخت کنید.

2- طراحی فروشگاه با فروشگاه ساز

لوگو پرتالسیستم فروشگاه ساز مثل شاپیفای، بلافاصله بعد از ثبت نام به شما یک سایت آماده تحویل می‌دهد. یک فروشگاه اینترنتی کامل و آماده که باید محصولاتتان را در آن وارد کنید. در عرض 1 روز هم می‌توانید فروشگاهتان را بهره‌برداری کنید. البته Shopify برای کاربران ایرانی اصلاً مناسب نیست. چرا؟

اول اینکه امکان اضافه کردن درگاه پرداخت و دریافت مجوزی مثل اینماد ندارید، از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و از همه مهم‌تر هزینه‌های دلاری آن خیلی بیشتر از طراحی اختصاصی فروشگاه برای شما تمام می‌شود.

اما خوشبختانه فروشگاه سازهای ایرانی مثل پرتال وجود دارند که می‌توانید همان قابلیت‌های Shopify را در نسخه وطنی داشته باشید. تمام افزونه‌ها و ابزارهایی که برای ساخت فروشگاه اینترنتی نیاز دارید هم در اختیارتان قرار می‌گیرد.

با پرتال ساخت فروشگاه در کمتر از 5 دقیقه آن هم با پشتیبانی رایگان و محیط مدیریت بسیار ساده، امکان‌پذیر است. 7 روز ابتدایی ثبت نام هم به صورت رایگان از سایت استفاده می‌کنید. بعد از آن اگر از امکانات سایت راضی بودید، می‌توانید با کمتر از 3 میلیون تومان هزینه، پلن کوچک فروشگاه اینترنتی را خریداری کنید.

پیش نیازهای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در یزد

بعد از ساخت سایت، نوبت به پیش نیازهای طراحی سایت شما می‌رسد. وقتش رسیده که دستی به سر و روی سایتتان بکشید و آن را برای کاربران به نمایش بگذارید. در ادامه پیش نیازهای ساخت سایت با فروشگاه ساز را بررسی می‌کنیم که راحت‌تر از بقیه روش‌هاست.

1- خرید و اتصال دامنه

آیکن اتصال دامنههمان طور که گفتیم، فروشگاه ساز یک سایت آماده به کار تحویل شما می‌دهد. برای همین نیازی نیست درگیر مشکلات ظاهری سایت باشید. اما اولین کاری که بعد از ساخت سایت باید انجام دهید، خرید یک دامنه مناسب براساس اسم فروشگاهتان است.

در همان پنل مدیریت سایتتان می‌توانید درخواست خرید دامنه مورد نظرتان را ثبت کنید. با خرید اشتراک از پرتال، یک دامنه .ir رایگان به شما تعلق می‌گیرد. بعد از ثبت درخواست خرید، کارشناسان پرتال دامنه مورد نظر شما را به سایتتان متصل می‌کنند.

فقط باید در سایت nic یک شناسه ثبت کنید تا هم خودتان هم پشتیبانان پرتال بتوانند نسبت به خرید و تمدید دامنه اقدام کنند. آموزش ساخت شناسه nic را می‌توانید مطالعه کنید.

2- انتخاب قالب مناسب

آیکن تولید محتوااز بین بیش از 40 قالب پرتال، یک قالب اختصاصی برای فروشگاهتان انتخاب کنید. البته می‌توانید هر زمان که دلتان خواست، قالب سایت را به صورت رایگان تغییر دهید. تغییر قالب هم با یک کلیک ساده انجام می‌شود و نیاز به کمک ندارید.

به صورت کلی برای مدیریت فروشگاه ساز نیاز به هیچ دانش فنی خاصی ندارید و همه آموزش‌های لازم به صورت ویدئو کوتاه در اختیارتان قرار می‌گیرد.

3- تولید محتوا و وارد کردن محصولات سایت

بعد از انتخاب قالب یک سری صفحات و محتواهای تصویری و متنی پیش فرض در سایتتان قرار می‌گیرد. باید به ترتیب محتوای هر صفحه را تغییر دهید و اطلاعات فروشگاه خودتان را وارد کنید.

آیکن قالب سایتهر تعداد محصولی که دارید را در فروشگاه وارد کنید. از محصولات عکاسی کنید و برای هر کدام یک صفحه جداگانه در فروشگاه بسازید. دسته بندی مناسبی هم برای محصولات انتخاب کنید تا کاربران بتوانند به راحتی محصول دلخواهشان را پیدا کنند.

بعد از آن دیگر انتخاب با شما است که درگاه پرداخت برای سایت بگیرید یا مجوزهای لازم برای فروشگاه اینترنتی (مثل اینماد) داشته باشید.

هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی در یزد

اگر از روش وردپرس استفاده کنید، بین 15 تا 20 میلیون تومان هزینه اولیه ساخت سایت شما است. هزینه پشتیبانی و تغییرات سایت هم برای هر فردی متفاوت است. اما برای ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه ساز، هزینه تمام شده یک ساله شما به این صورت است:

  • بسته کوچک با قیمت 2.400.000 تومان
  • بسته استاندارد با قیمت 4.200.000 تومان
  • بسته پیشرفته با قیمت 9.600.000 تومان

برای مشاهده قیمت ساخت فروشگاه در پرتال به صفحه تعرفه‌ها سر بزنید. همچنین، اگر می‌خواهید به صورت جزئی‌تر در مورد قیمت ساخت فروشگاه در روش‌های مختلف اطلاعات کسب کنید، مطلب «هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟» را مطالعه کنید.

10 نکته برای داشتن فروشگاه اینترنتی موفق در یزد

برای اینکه خیلی سریع به جمع فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و موفق بپیوندید، باید به این 10 نکته توجه کنید:

  1. گرافیک وب سایت حرفه‌ای داشته باشید. از تصاویر با کیفیت و منحصر به فرد استفاده کنید. یک رنگ سازمانی و لوگو مناسب هم برای سایتتان طراحی کنید.
  2. در صفحات مختلف فروشگاه، توضیحات محصول و مطالب وبلاگ، محتوای مناسب و کامل بنویسید.
  3. کالاهای جدیدی به فروشگاهتان اضافه کنید و قیمت محصولات را به روز کنید.
  4. از تخفیفات هیجان انگیز و جشنواره‌های مهمی مثل بلک فرایدی عقب نمانید. با ایجاد تخفیف در جشنواره‌های مختلف، فروش شما چند برابر می‌شود.
  5. درگاه پرداخت مستقیم یا واسط برای فروشگاهتان دریافت کنید تا مشتریان با خیال راحت خرید کنند.
  6. برای فروشگاهتان اینماد بگیرید. با مجوز اینماد، کاربران می‌توانند اطمینان پیدا کنند که از فروشگاه معتبری خرید کردند. نحوه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) را در این مطلب بخوانید.
  7. با ارسال هدیه کوچک یا بسته بندی خاص حس خوبی به مشتریان القا کنید.
  8. با استفاده از روش‌های سئو سایت، در کلمات کلیدی مختلف به صفحه نخست گوگل بیایید. با این کار ترافیک وب سایت شما افزایش پیدا می‌کند. در نهایت فروشتان هم چند برابر می‌شود.
  9. پشتیبانی مناسبی برای کاربران داشته باشید. تماس با فروشگاه، چت آنلاین و ارسال پیام در شبکه‌های اجتماعی را برای کاربران امکان‌پذیر کنید.

10.  قیمت محصول رقابتی داشته باشید. سعی کنید در اوایل کار قیمت محصولات شما نسبت به رقبا پایین‌تر باشد.

نحوه ثبت سفارش کاربر در سایت فروشگاهی

در پایان

همان طور که خواندید، ساخت سایت فروشگاهی در یزد در کوتاه‌ترین زمان و کمترین قیمت امکان‌پذیر است. اما بعد از ساخت سایت، باید از طریق سئو سایت و تبلیغات سعی کنید در کلمات کلیدی مختلف به نتایج اولیه گوگل برسید.

 با این کار هم بازدیدکنندگان سایتتان افزایش پیدا می‌کند و هم فروشتان چند برابر می‌شود.

سؤالات متداول

  • هزینه طراحی سایت در یزد چقدر است؟

هزینه طراحی سایت یزد با فروشگاه ساز کمتر از 3 میلیون تومان و با وردپرس 15 میلیون تومان است.

  • آیا امکان فروش اینترنتی در یزد وجود دارد؟

بله شما می‌توانید از هر شهر ایران امکان فروش اینترنتی محصولات را داشته باشید.

  • محصولات فروشگاه اینترنتی را به چه صورت ارسال کنیم؟

سعی کنید روش‌های مختلفی برای ارسال سفارش‌های اینترنتی داشته باشید. امکان دریافت حضوری کالا، ارسال با پست، ارسال با پست پیشتاز، ارسال با تیپاکس و ارسال با پیک را می‌توانید در فروشگاهتان داشته باشید.

  • بهترین روش ساخت سایت اینترنتی چیست؟

بهترین روش ساخت سایت از نظر هر کسی متفاوت است. اما با استفاده از روش فروشگاه ساز می‌توانید در کمتر از 5 دقیقه و با هزینه کمتر از 3 میلیون تومان صاحب وب سایت فروشگاهی شوید.

  • چطور مشاوره رایگان برای طراحی سایت در یزد داشته باشیم؟

برای دریافت مشاوره رایگان ساخت سایت در فروشگاه ساز پرتال، می‌توانید با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2