ساخت فروشگاه اینترنتی را رایگان یاد بگیرید!

راهنمای تصویری گرفتن اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی)

برای فروش از طریق فروشگاه اینترنتی باید بتوانید اعتماد مشتری را جلب کنید. لازمۀ آن داشتن اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی برای سایت‌تان است. اگر شما هم می‌خواهید، این فرآیند را شروع کنید، همراه ما در این راهنمای جامع و تصویری باشید.
در این مقاله می‌خوانید:

شاید شما هم مثل یکسال پیشِ من، تصور کنید که گرفتن اینماد و بقیه نمادهای اعتبار برای سایت‌تان، ضرورتی ندارد. راستش را بخواهید، روزهای اولی که فروشگاه اینترنتی‌ام را با تبلیغات گوگل به صفحات اول نتایج رسانده بودم، تصور می‌کردم که باید منتظر حجم زیاد فروش محصولات باشم. اما بعد از چند روز حتی خبری از یک خرید هم نبود!

با نصب و راه‌اندازی افرونه چت آنلاین، متوجه شدم مشکل کار کجاست. چطور فهمیدم؟ از سؤالات این‌ چنینی که مخاطبان دائما از من می‌پرسیدند:

  • چطور به فروشگاه شما اعتماد کنم؟
  • از کجا مطمئن باشم که محصولات به دستم می‌رسند؟
  • نمی‌شود هزینه محصولات را درب منزل پرداخت کنم؟

تمامی این سؤالات به من ثابت کرد، که مشتریان نمی‌توانند به فروشگاه اینترنتی‌ام اعتماد کنند. با توجه به اینکه در ایران اغلب مخاطبان برای اعتماد به سایت و خرید از آن، اول به سراغ بررسی نمادهای آن می‌روند، در اولین قدم اقدام به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای سایت کردم. در این مقاله هم قرار است تمامی داستانِ فرآیندی که برای دریافت لوگوی اینماد سایت طِی کردم را به صورت تصویری در اختیارتان بگذارم. مراحلی که شما هم با آن مواجه خواهید شد.

البته بهتر است قبل از شروع این فعالیت، کمی اطلاعات مهم و تکمیلی در اختیارتان قرار دهم تا در روند آن به مشکل نخورید:

گرفتن اینماد برای فروشگاه اینترنتی

اینماد چیست ؟

اینماد چیست

شما برای فعالیت در فضای اینترنت نیاز به دریافت هیچ نماد و مجوزی ندارید؛ اما اگر قصد جلب اعتماد مشتریانتان را داشته باشید، کم کم به دریافت مجوزهای کسب و کار اینترنتی نیاز پیدا می‌کنید. ای نماد یک مجوز قانونی و معتبر برای فعالیت در فضای اینترنت است. اینماد از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک که یک مرکز دولتی است، به کسب و کارها (فقط فروشگاه‌های اینترنتی) داده می‌شود.

چرا باید اینماد بگیریم؟

مهم ترین دلیلی که ما را راضی یا شاید مجبور به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی سایت می‌کند، اهمیت آن در جلب اعتماد مشتری است. علاوه بر این، صاحب هر سایت فروشگاهی، برای اینکه بتواند سیستم تسویه حساب سایت خود را به یک درگاه پرداخت بانکی معتبر مثل درگاه ملت، سامان و... متصل کند، نیاز به داشتن اینماد دارد. اگر جلب اعتماد مشتریان برای‌تان مهم است مقالۀ «11 ایده مؤثر برای جلب اعتماد مشتری» را مطالعه کنید.

البته جالب است که درگاه‌های پرداخت واسط مثل زرین پال بدون داشتن اینماد، قابلیت پرداخت بانکی امن را برای سایت شما فعال می‌کنند؛ اما اغلب کاربران تا مشاهده نکردن اینماد سایت شما، راضی به خرید از آن هم نمی‌شوند. این دقیقا اتفاقی است که برای سایت من افتاد و حتی با وجود درگاه پرداخت واسط، کاربران به دلیل وجود نداشتن اینماد، حاضر به پرداخت نمی‌شدند.

یک نکته دیگر: اگر قصد داشته باشید سیستم پرداخت در محل را در سایت خودتان پیاده سازی کنید، به گرفتن اینماد نیاز پیدا خواهید کرد؛ چون در غیر این‌صورت شرکت پست با شما همکاری نمی‌کند. 

انواع اینماد کدام است؟ نمادهای ستاره دار و بی ستاره چیست؟

نمادهای ستاره دار

3 نوع اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیک وجود دارد که در ادامه هر کدامشان را برای‌تان توضیح می‌دهم:

نماد اعتماد موقت: 

این نوع نماد، برای وب سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی با حداقل شرایط لازم صادر می‌شود. در اصل اینماد موقت یک راهکار موقت برای جلب اعتماد مشتری، تا زمان آماده شدن نمادهای اصلی سایت است.

نماد اعتماد یک ستاره: 

در صورتی که تمامی شرایط گفته شده از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک را داشته باشید، بعد از انجام مراحلی که در ادامه می‌گویم، اینماد یک ستاره برای شما صادر می‌شود و شما می‌توانید از آن در سایت‌تان استفاده کنید.

نماد اعتماد دو ستاره:

 تنها شرط اضافه برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره، وجود ssl در سایت است. ssl یک پروتکل امنیتی است که ... (بیخیال! ssl همان چیزی که باعث می‌شود به جای http://portal.com، آدرس سایت را با https ببینید. دعوای همه سر همین s اضافه‌ست.) البته این پروتکل باعث افزایش امنیت اطلاعات کاربران در سایت می‌شود. اگر کنجکاوید که دربارۀ آن بیشتر بدانید، مقاله «گواهی SSL و تفاوت انواع آن، درباره HTTPS بیشتر بدانید» را مطالعه کنید.

آیا دریافت اینماد برای همه امکان پذیر است؟

خیر! مرکز توسعه تجارت برای ارائه اینماد به اشخاص و وب‌سایت فروشگاه آنها، یک سری شرایط و قوانین وضع کرده که حتی در صورت نبود یکی از آنها، شما موفق به دریافت نماد اعتبار سایت نمی‌شوید. در ادامه اشاره مختصری به شرایط دریافت اینماد می‌کنم:

  • در سایت شما باید فروش خدمت یا محصول انجام شود.
  • تمامی محصولات و خدمات شما باید دارای قیمت مشخص باشند.
  • خریدار باید قبل از خرید، بتواند لیست محصولات یا فاکتور آنها را مشاهده کنده (گزینه سبد خرید)
  • شخصی که اقدام به ثبت نام و دریافت نماد اعتماد الکترونیکی می‌کند، باید همان فردی باشد که امتیاز دامنه سایت به نام او ثبت شده باشد.
  • و در آخر باید صلاحیت فرد درخواست کننده اینماد به دست پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تأیید شود. دقت کنید که در این مرحله نیاز نیست شما کاری کنید. اداره پلیس نظارت بر اماکن طبق سوابق شما این قسمت را تأیید یا رد می‌کند. 

و یک نکتۀ دیگر: قبلا دریافت نماد اینماد برای آقایان، نیاز به داشتن کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل داشت اما مدت زمانی است که این قانون از شرایط سایت حذف شده است.

آموزش دریافت اینماد (چطور اینماد بگیریم؟)

همین اول کار به شما بگویم که در روند دریافت اینماد سایت، بارها این جمله را با خودتان تکرار می‌کنید: «واقعا به دردسرش نمی‌ارزه.» اما در مقابل مزیت‌ خاص خودش را به‌همراه دارد. اگر تصمیم خودتان را گرفته‌اید، نخست باید وارد سایت اینماد شوید:

سایت اینماد

در منوی سایت، از گزینه "کسب و کارها" وارد زیرمنو "ثبت نام و ورود به پنل کاربری" شوید. در صفحه جدید، گزینه "ایجاد حساب کاربری" را انتخاب کنید.

در صفحه باز شده، نوع شخصیت را برابر با "شخصیت حقیقی" انتخاب کنید و پس از آن تمامی اطلاعات خواسته شده را به صورت دقیق تکمیل کنید. در آخر هم دو گزینه انتهای صفحه را تیک بزنید. اینها دو گزینه از شرایط دریافت اینماد هستند که در بخش قبلی به آنها اشاره کردم.

پس از این دکمه "تأیید" را بزنید و لینک ارسال شده به ایمیل خودتان را تأیید کنید. بعد از تأیید حساب، دوباره از طریق منو کسب و کارها و ورود به سامانه، با وارد کردن اطلاعات حساب کاربری‌تان، وارد سایت شوید.

داشبورد سایت اینماد

داشبورد سایت اینماد

پس از ورود به سایت، به طور خودکار وارد داشبورد سایت اینماد (تصویر بالا) می‌شوید. حالا حالاها با این صفحه کار دارید! گزینه سوم یا همان "تکمیل اطلاعات" را از داشبورد سمت راست انتخاب کنید. پس از آن دکمه "تکمیل فرم اطلاعات" را انتخاب کنید.

در این قسمت از سایت باید اطلاعاتی شخصی خود از جمله نام، کدملی، تلفن همراه و... را وارد کنید. 

و در نهایت ایمیل خودتان را ثبت کنید. دقت کنید که تمامی اطلاعات باید به صورت کاملا دقیق و صحیح ثبت شود. همینطور طبق قوانین سایت اینماد، تلفن همراهی که وارد می‌کنید باید به نام صاحب سایت و کسی که قصد دریافت اینماد را دارد، باشد.

بعد از تکمیل کردن این قسمت و تأیید آن، گزینه بارگذاری مدارک را از داشبورد سمت راست و منو تکمیل اطلاعات انتخاب کنید. در این بخش که تصویر آن را در بالا مشاهده می‌کنید، تصاویر مدارک خواسته شده (کارت ملی و تصویر صفحه اول شناسنامه خودتان) را ارسال کنید. در ضمن برای ارسال تصاویر، کافی است از آنها با استفاده از تلفن همراه‌تان عکس بگیرید.

بعد از ارسال مدارک، دوباره در منو سمت راست گزینه "احراز اطلاعات" را انتخاب و شماره تلفن خود را وارد کنید.

طبق این توضیحات، باید برای تأیید شماره تلفن همراه، کدی که به شما داده می‌شود را به شماره‌ای که در همین قسمت نوشته شده ارسال کنید. برای تأیید تلفن، در نهایت صفحه بالا برای‌تان ظاهر می‌شود.

تا اینجا نزدیک به نیمی از مسیر دریافت نماد الکترونیک را رفته‌اید. بعد از تأیید شماره تلفن ثابت و همراه و البته بعد از استراحت، در منو سمت راست به سراغ گزینه "کسب و کار" و سپس افزودن دامنه بروید.

در صفحه باز شده، تمامی اطلاعات درخواستی در قسمت "اطلاعات کسب و کار" را تکمیل کنید. (نوع فعالیت را غیر صنفی انتخاب کنید)

در ادامه همین صفحه و قسمت "اطلاعات تماس کسب و کار"، بعد از وارد کردن تلفن ثابت، پست الکترونیک و ساعت کاری، در بخش "سامانه اعتبار سنجی" گزینه را روی سامانه اعتبارسنجی شهروند قرار دهید. بعد از آن روی دکمه نارنجی رنگ کلیک کنید. با کلیک روی این دکمه به یکی از صفحات شرکت پست وارد می‌شوید. در این صفحه شما باید هزینه‌ای در حدود 17 هزار تومان پرداخت کنید. این هزینه جهت ارسال یک بسته پستی حاوی دو کد برای تأیید اطلاعات مکانی شما است.

این بسته پستی باید تحویل خود شما یا یکی از بستگان درجه یک‌تان شود، پس بهتر است آدرس معتبری وارد کنید و در چند روز آینده در دسترس باشید (بسته پستی من در کمتر از 1 هفته به دستم رسید)

با استفاده از نقشه موجود در صفحه، محل کسب و کارتان را تعیین کنید. (اگر کسب و کار شما تنها مجازی است و محل ثابتی ندارد، باید آدرس منزل خود را روی نقشه قرار دهید.)

در نهایت و در قسمت "اطلاعات جهت بررسی فرایند خرید"، یک نام کاربری یا رمز عبور مشاهده می‌کنید که باید یک اکانت با همین نام کاربری و رمز در سایت خودتان بسازید.

تأییدیه فنی برای دریافت نماد الکترونیکی سایت

قدم بعدی برای دریافت اینماد، تأییدیه فنی است. گزینه تأییدیه فنی را در زیرمنو مدیریت کسب و کار انتخاب کنید:

در صفحه باز شده چندین راه برای تایید اینکه شما صاحب و مدیر سایت هستید، وجود دارد. برای این تأییدیه، راهکارهای مختلفی مثل قرار دادن متاتگ گفته شده در head سایت، استفاده از ایمیل و... وجود دارد. 

تکمیل فرم نظرسنجی اینماد

در ادامه یک فرم نظر سنجی (داخل زیرمنو کسب و کار) در اختیار شما قرار می‌گیرد و باید اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. 

چک لیست الزامات نماد اعتماد

بار دیگر به منوی کسب و کار و زیرمنو مدیریت کسب و کار بروید. در صفحه باز شده روی گزینه "وضعیت چک لیست کسب و کار" کلیک کنید. در این قسمت یک چک لیست بلند و بالا برای شما به نمایش در می‌آید که باید آن را تکمیل کنید. در نهایت، گزینه "ارسال جهت بررسی توسط کارشناس" را انتخاب کنید.

تأیید کارشناس ممکن است بین دو تا چند روز زمان ببرد. در صورتی که نیاز به ایجاد تغییرات دوباره در پنل اینماد و اطلاعات خود یا تغییرات در سایت خودتان داشته باشید، کارشناسان آن را در بخش زیر به شما اطلاع می‌دهند. 

اگر تمامی اطلاعات کسب و کار شما تأیید شود، باید متن تعهدنامه را مطالعه کرده و گزینه تأیید را انتخاب کنید. 

برای وارد شدن به صفحه تعهدنامه، از گزینه‌ای که در تصویر بالا مشخص کردم استفاده کنید. بعد از تأیید آن، نوبت به پرداخت هزینه دریافت اینماد می‌رسد.

هزینه گرفتن اینماد چقدر است؟

تا همین چندوقت پیش، هزینه گرفتن اینماد در نهایت چیزی حدود 30 تا 40 هزار تومان و آن هم برای ارائه خدمات پستی بود. اما به تازگی (حدود 3 یا 4 ماه) به هزینه دریافت اینماد جدا از هزینه‌های پستی، مبلغ 175 هزار تومان هم اضافه شده است. 

یک خبر خوب: پرداخت این هزینه، برای گرفتن نماد دو ساله است در حالی که هزینه 30 تا 40 هزار تومانی سابق، برای نماد یک ساله دریافت می‌شد. بعد از پرداخت هزینه و تأیید نهایی، حالا اینماد شما آماده است!

تغییر ستاره های اینماد

احتمالا بعد از صادر شدن اینماد برای شما، نمادتان بی ستاره است. در این حالت از گزینه‌های پایین؛ گزینه تبدیل به یک ستاره را انتخاب کنید.

با گذشتن یک وقفه یک تا دو روزه، احتمالا بدون مشکل خاصی نماد شما به نماد یک ستاره تغییر می‌کند. اگر ssl سایت شما فعال باشد، دوباره از گزینه‌ای که در تصویر مشخص شده، درخواست ارتقاء نماد به دوستاره را اعلام کنید.

در ادامه توضیح کوتاهی در مورد نحوه قرار دادن نماد اعتماد در سایت به شما می‌دهم.

حالا اینماد را در سایت قرار دهید!

در ابتدا با انتخاب گزینه "دریافت کد نماد"، کدی که به شما نمایش داده می‌شود را کپی کنید. سپس، آن را در قسمت موردنیاز سایت خود، در ویرایشگر متن قرار دهید.

نسبت به سیستم مدیریت محتوای شما، ممکن است انجام این عمل کمی متفاوت باشد اما باید دقت کنید که کدها را در بخش متنی قرار ندهید و آن را به بخش کد اضافه کنید تا تصویر اینماد نمایش داده شود.

یک پیشنهاد: کد اینماد را در صفحه درباره ما قرار دهید. بعد از آن می‌توانید یک تصویر از اینماد را دانلود و در فوتر قرار دهید و آن را با استفاده از "لینک‌های لنگری" به همان بخشی که اینماد واقعی در صفحه درباره ما وجود دارد لینک کنید.

به‌روزرسانی: وضعیت اینماد

در سال 1400 مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای ساده‌تر شدن روند دریافت نماد اعتماد، از اینماد بدون ستاره برای کسب و کار خرد و تازه تاسیس رونمایی کرد. این نوع از نماد فقط به کسب و کارهای کوچک که تعداد تراکنش‌ های آن‌ها در ماه کمتر از 50 عدد و مجموع مبلغ تراکنش‌ های آن‌ها در ماه کمتر از 50 میلیون تومان باشد تعلق می‌گیرد. ویژگی این نوع از اعتماد این است که در چند ساعت و نهایتا کمتر از یک روز می‌توانید آن را دریافت کنید.

تعرفه اینماد بدون ستاره هم یک سوم تعرفه اینماد ستاره‌دار است. وقتی که کسب و کار شما از محدودیت تعیین شده برای این نوع از نماد عبور کرد، 10 روز فرصت دارید تا برای تبدیل اینماد بدون ستاره به اینماد ستاره‌دار اقدام کنید. یعنی اگر تراکنش‌های فروشگاه شما در ماه بیشتر از 50 عدد شد، باید نماد ستاره‌دار بگیرید. پس اگر تازه قصد راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی دارید، گرفتن اینماد به راحتی و در چند ساعت امکان‌پذیر است.

وقتی که اینماد خودتان را به نوع ستاره‌دار ارتقا دادید، ابتدا نماد یک ستاره به شما تعلق می‌گیرد. نماد اعتماد می‌تواند تا 5 ستاره داشته باشد. هر چه تعداد ستاره‌های اینماد بیشتر باشد، اعتبار فروشگاه شما هم بیشتر می‌شود. برای این که تعداد ستاره‌های اینماد فروشگاه بیشتر شود، باید در سامانه رتبه‌بندی کسب و کارها ثبت نام کنید. بعد از آن بسته به فعالیت فروشگاه و سوابق آن، اگر شرایط لازم را داشته باشید تعداد ستاره‌های اینماد شما بیشتر می‌شود.

جمع‌بندی آموزش

همانطور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردم، گرفتن اینماد یکی از حوصله سربرترین فعالیت‌هایی است که در فرآیند راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی به آن برمی‌خورید. اعتماد مشتری موضوع بسیار مهمی است، اگر به آن بی توجه باشیم مطمئنا شانس موفقیت را از خودمان گرفته و دو دستی تقدیم رقیب‌هایمان کرده‌ایم.

در این مقاله، آموزش دریافت اینماد را در اختیار شما گذاشتیم. این را هم اضافه کنم، که فرآیند گرفتن اینماد همواره با تغییراتی همراه است. فعلا خیالتان راحت باشد که ما جدیدترین فرآیند را در اختیارتان گذاشته‌ایم. اگر از کاربران سایت‌ساز/فروشگاه‌ساز پرتال هستید، پشتیبانان ما نیز حتما توضیحات اولیه را به شما داده‌اند. در نهایت اگر سوال یا نظری داشتید، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید. 

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام. برای سایت درج ثبت آگهی مثل دیوار که هیچ محصولی نیمفروشه. در قیمت خدمات و مجوزهای رسانه دیجیتال را زدم اما خطا میده باید مجوز برای چنین سایتی بگیرم از کجا؟

سلام وقتتون بخیر
ببخشید در مورد سایت‌هایی که دامنه آنها در سایت‌های خارجی ثبت شده، موضوع یک‌سان بودن صاحب امتیاز دامنه و مجوز اینماد، به چه صورتی هست؟ چون در سایت‌های ثبت دامنه خارجی، هیچ‌گونه اطلاعات فارسی‌ای دریافت نمیشه.

سلام
فاکتور خرید دامنه رو از جایی که دامنه خریداری شده است ارائه کنید

سلام وقتتون بخیر
برای دریافت اینماد یک فروشگاه اینترنتی فروش محصولات دیجیتال باید چه مجوزهایی داشته باشیم؟
مثلا جواز کسب لازمه و یا باید حتما کارهای مالیات رو انجام بدیم؟؟؟

سلام
جواز کسب لازم دارید و بعد از گرفتن اینماد باید کارهای مالیاتی را انجام دهید

سلام وقتتون بخیر
من زمانی که فرم افزودن کسب و کار رو کامل میکنم با اینکه هیچ خطایی نداره ذخیره نمیشه باید چکار کنم؟

سلام و درود
من میخوام واسه پیج اینستاگرامم اینماد بگیرم و مجازی فعالیت کنم و سایت ندارم
الان که اینستاگرام هم فیلتر هستش آیا میشه اینماد گرفت ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

سلام
اینماد فقط به سایت داده میشه

یه سوال من دامنه به اسم خودمه ولی اجاره نامه و اینا به اسم مادرم آیا اینماد میدن ؟

سلام
بله موردی نداره

دفعه دومه دارم میپرسم ممنون میشم جواب بدید ... ما فقط انلاین محصولات دوبله خودمون رو میفروشیم
برای کسب نماد هرکاری میکنم تمام زیر مجموعه ها اعم از غیر صنفی و صنفی مجوز میخواد میخواستم ببینم چطور میشه بدون مجوز اینماد گرفت ؟؟؟؟

سلام
بله جدیدا برای همه کسب و کارها باید مجوز داشته باشید

سلام. من اینماد رو به یک ستاره ارتقا دادم ولی هنوز اون لوگو بدون ستاره اس..اما روش که کلیک میکنی اونجا یک تاره رو نشون میده؟
باز باید کد اینماد رو از اول جایگذاری کنم تو سایت؟ یا خودش تغییر پیدا میکنه

سلام
معمولا به صورت خودکار به روز میشه اما اگه تغییر نکرد دوباره کد رو جاگذاری کنید

باسلام و احترام
آیا برای اینماد درگاه پرداخت حتما لازمه؟

سلام
خیر لازم نیست

سلام من هزینه دریافت بسته پستی رو واریز کردم ۶ روز گذشته هنوز دریافت نکردم بسته رو الان بنظرتون این طبیعیه؟

سلام
بله تا 10 روز ممکنه طول بکشه

سپاس از شما

سپاس از شما

سلام وقتتون بخیر .
یه سوال داشتم من چند وقت پیش برای شخصی وب سایت ساختم و اینماد رو هم براشون گرفتم حالا قراره یه وب سایت دیگه برای همین شخص بسازم میخواستم بدونم میشه به اسم یک شخص دوتا اینماد داشت ؟ امکان همچین چیزی هست ؟

سلام
بله میشه چند نماد اعتماد برای یک نفر گرفت

سلام وقت بخیر
کد هشت رقمی احراز نشانی رو کجا باید وارد کنم؟

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من یک سایت در زمینه فروش عصاره و روغن گیاهی دارم، برای گرفتن درگاه پرداخت اقدام کردم ولی گفتن باید اینماد داشته باشم و چون سایتم فروش مواد خوراکی هست برای گرفتن اینماد باید جواز کسب داشته باشم، ولی من جواز کسب ندارم، شما میتونید راهنمایی کنید چطور میتونم اینماد دریافت کنم؟

سلام
برای محصولات خوراکی راهی نداره و باید مجوز داشته باشید

سلام. من دارم یه فروشگاه راه میندازم که فروشندگان مختلف توی اون کالاهای خودشون رو میتونن بزارن و بفروشن.چه نوع مجوزی باید برای این کار بگیرم و به سازمانی که اینماد میده ارائه کنم یا اگه مجوزی نمیخاد چه گزینه ای رو برای کسب و کارم باید عنوان کنم؟

سلام
بستگی به کالاهایی داره که دارید عرضه میکنید. در ابتدای کار مجوز لازم نیست و بدون مجوز هم میشه اینماد گرفت. توی لیست مشاغل اینماد بزنید کسب و کار خانگی

سلام وقت بخیر.
من وبسایت آرایشی راه اندازی کردم و جواز کسب و فروشگاه فیزیکی دارم تمام مراحل اینماد رو انجام دادم. اینماد هم گرفتم اما روش برچسب "درانتظار جواز کسب" خورده. وقتی هم تیکت زدم گفتن که پروانه کسب مجازی با پروانه کسب صنفی فرق می کنه و باید از سایت ecunion.ir پیگیری کنین. مگه توی سایت چیزی جز جواز کسب صنفی باید آپلود بشه؟

سلام
توی پنل اینماد یک گزینه به نام صدور مجوز هست که باید اون رو بزنید و مراحل دریافت مجوز رو طی کنید

سلام من یکبار اینماد ثبت نام کردم ولی دو سال از اون موقع گذشته و تازه سایت رو راه اندازی کردم هیچ چیز از اینماد دستم نیست و کد ملی رو وارد میکنم میگه شما گرفتهاید با شرکت هم نمیشه تماس گرفت شماره هاش شبانه روز اشغاله لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام. برای پیج اینستا هم‌میشه ای نماد گرفت یا حتما باید سایت داشته باشیم؟

سلام
خیر فقط برای سایت میشه

سلام ، ما فقط انلاین محصولات دوبله خودمون رو میفروشیم
برای کسب نماد هرکاری میکنم تمام زیر مجموعه ها اعم از غیر صنفی و صنفی مجوز میخواد میخواستم ببینم چطور میشه بدون مجوز اینماد گرفت

سلام وقت بخیر
ببخشید چطور اینماد دریافت کنم بدون مجوز من مجوز ندارم وبرای سایتم نیاز به اینماد دارم

سلام
میتونید کسب و کار خانگی رو موقع ثبت اینماد انتخاب کنید.

سلام، وقت بخیر.
من تبعه افغانستان هستم و پاسپورت ندارم ولی کارت آمایش دارم.
وارد سایت اینماد میشم برای ساخت حساب کاربری گزینه "اتباع خارجی" رو انتخاب میکنم ولی شماره گذرنامه 8 رقمی میخواد از من، در صورتی که روی کارت آمایش ما همچین شماره‌ای وجود نداره، آیا شماره گذرنامه مربوط به پاسپورته؟ و یعنی من اگر پاسپورت نداشته باشم نمیتونم اینماد دریافت کنم؟

سلام ببخشید رمز عبور رو چطوربایدتعریفش کنم ؟

سلام
موقع ثبت نام باید وارد کنید

سلام ایا بدون جواز کسب هم میشه اینماد کرد چون فقط انلاین کار میکنم

سلام
بله میشه

سلام وقتتون بخیر. ببخشید آیا دامنه IR سایتی که میخوایم براش اینماد بگیریم حتما باید به نام همون شخصی باشه که مشخصاتش رو در اینماد وارد کردیم؟

سلام
باید همه باید به نام یک نفر باشه

من اینمادم تعلیق شده تک ستاره بودالان میخام مجددنمادبی ستاره بگیرم آیاامکانش هست

سلام
بله میتونید دوباره اقدام به دریافت اینماد کنید

سلام. اگه دفتر کار نداشته باشیم و آدرس منزل رو برای کسب و کار قرار بدیم اونوقت کاربرا بعد از کلیک روی اینماد، آدرس منزل رو میبینن؟

سلام
بله آدرسی که وارد می کنید نمایش داده میشه

سلام عزیر من وقتی کد ملی رو میزنم تو ثبتنام اولیه میزنه کد ملی نامعتبر دلیلش چی میتونه باشه
من میزنم حقیقی ایرانی و کدملیم میزنم برام عجیبه واقعا

سلام
میتونید با پشتیبانی اینماد ارتباط برقرار کنید

من دامنه اصلی رو به اسم صاحب اصلی سایت انتقال دادم متنها یک دامنه با همون اسم اما با پسوند ir. دارم که روی دامنه اصلی پارک هستش برای گرفتن اینماد اگر دامنه اصلی رو که با پسوندcom. هست استفاده کنم مشکلی برای دامنه دومم پیش نمیاد ؟

سلام
خیر مشکلی ایجاد نمیشه

سلام وقتتون بخیر
من سایت فروشگاهی ساختم که درحال راه اندازیه دامنه ها به اسم شخص دیگه هستش الان متوجه شدم باید اینماد هم به اسم همون شخص باشه اما میخوام اینماد رو به اسم مالک اصلی بگیرم برای رفع این مشکل باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام
راهی نداره یا باید دامنه ها رو انتقال بدید یا اینکه اینماد رو به نام صاحب دامنه بگیرید.

با سلام منظور از تقویم پنل کاربری چیه کجای سایت یا پنل کاربری اینماد پیداش کنم؟

سلام
متوجه منظورتون نشدم، پنل اینماد تقویمی نداره

سلام روزبخیر.میشه یک راهنمایی به من بدید من هزینه 50هزار تومان را واریز کردم ولی اینماد در سایت من نست هنوز چرا؟

سلام
باید کد اینماد رو داخل سایت قرار بدید. احتمالا کد رو درست قرار ندادید.

سلام من سایت ندارم آیا نشان اینماد رو میشه برای کانال های فروش هم گرفت مثلا تو ایتا

سلام
نه حتما باید سایت داشته باشید

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
سوالی داشتم من درحال طراحی سایت فروشگاهی برای شخصی هستم یعنی کار متعلق به خودم نیست حالا برای دریافت اینماد میخواستم بدونم اگر که اینماد رو به اسم و با مشخصات خودم دریافت کنم زمانی که بخوام باز دوباره سایتی رو طراحی کنم و نیاز به اینماد باشه به مشکل برمیخورم ؟

سلام
نه مشکلی برای شما پیش نمیاد. البته بهتره که اینماد به نام خودش صاحب باشه

head سایت کجاست میخوام متاتگ اینمادو وارد کنم؟

سلام ، اینمادو باید حتما با کامپیوتر انجام بدیم؟
با گوشی نمیشه؟

سلام
با گوشی هم میشه

سلام اینماد اگه برامون ازپست نامه فرستاد اون نامه رو باید چیکار کنیم؟

سلام
یه کد داخلش هست که باید اون رو داخل سایت اینماد وارد کنید

سلام روزتون عالی
من تمام مراحل اینماد رو رفتم و اینماد رو هم گرفتم اما به دلیل نداشتن مجوز اینماد رو برداشتن من مجدد کسب و کارم رو به عنوان پلتفرم ثبت کردم و یک جواز رو از همکارانم اپلود کردم اما باز هم میگن که باید با یک شرکت که از سازمان کسب و کارهای مجازی مجوز داره قرارداد ببندم و اون قرارداد رو اپلود کنم و متاسفانه در این مرحله گیر کردم و اصلا جایی یا کسی رو نمیشناسم که این مجوز رو داشته باشه و این کار رو برای من انجام بده
ممنون میشم در این خصوص من رو راهنمایی بفرمایید.

سلام
کسب و کارتون چی هست؟ در چه حوزه‌ای فعالیت داره؟

درود بر شما
برای کسب و کار خانگی نیاز به ثبت کد پستی ، آدرس منزل و شماره تلفن ثابت داره ؛ سوال بنده این است که خانه اجاره ای است و تلفن ثابت به نام صاحب منزل هست ؛ نحوه ثبت نام استیجاری به چه شکل انجام میشه؟

سلام
اجاره ای هم باشه مشکلی نیست. در قسمت محل سکونت بخشی داره که میتونید استیجاری را انتخاب کنید.

اگر شخصی کسب کار حانگی رو انتخاب کنه و به بیش از 50 تراکنش در ماه (یا 50 میلیون تومان گردش حساب) برسه؛ آیا برای ستاره دار شدن نیاز به کارت معافی خدمت داره؟؟؟

سلام
خیر نیازی به پایان خدمت نیست

سلام وقت بخیر، ببخصید این هزینه ای که گفتین برای دو سال پیشه،الان هزینه اینماد چقدره؟‌

سلام
هزینه درست است، 175 هزار تومان بابت اینماد و یه مبلغی هم باید برای هزینه پست پرداخت کنید.

با سلام
من نمیتونم تأییدیه فنی بگیرم
میتونید کمکم کنید
همه موارد برام خطا میزنه
متاتگ رو چطوری تو وردپرس بزارم ؟

سلام
چه خطاهایی میده؟ میتونید از پشتیبانی اینماد کمک بگیرید

با سلام آیا با یک ادرس محل کسب و کار میتوان برای دو سایت اینماد گرفت ؟

سلام
بله مشکلی نداره

نام تجاری شزکت ما (رویال پلاس) است و نام ثبتی و اداری آن (وزین گوهر ایجاد)میباشد،در قسمت تکمیل اطلاعات به نام و مشخصات وزین گوهر ایجاد ثبت شده ،حالا در قسمت افزودن دامنه ها هم باید وزین گجوهر ایجاد باشد؟ چرا که محصولات و سایت با نام رویال پلاس است !!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
برای این موارد لطفا با پشتیبانی به شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید

سلام وقت بخیر
برای دریافت کد احراز هویت از طریق تلفن ثابت حتما باید تلفن ثابت محل کار باشه یا میشه از یک شماره دیگه ای استفاده کنیم ؟

سلام
باید تلفن متعلق به آدرسی باشه که توی اینماد وارد کردید

با درود فراوان و ممنون از مقاله خوبتون
آیا بسته پستی که ارسال میشه رو حتما باید خود فرد و یا بستگانش تحویل بگیره، نمیشه یک نفر دیگه تحویل بگیره؟ کسی در این مورد تجربه ای داره؟

سلام
میشه مشکلی نداره

سلام وقت بخیر ببخشید برای من زده داخل تیکت

با سلام و احترام با توجه به فعالیت سایت ( فروش مواد و محصولات خوراکی بدون برند و بسته بندی معتبر) مجوزهای مربوط به نام صاحب امتیاز نماد دارای تاریخ اعتبار را در همین تیکت بارگذاری نمایید.تصویر مجوز بارگذاری شده به نام صاحب امتیاز نماد نمی باشد.

من شریک هستم داخل فروشگاه محصولات ارگانیک داخل سایت بزارم مجوز چی بزارم پروان کسب میزارم قبول نکردن چه مجوزی میخواد برای محصول و.. میشه راهنمایی کنید

سلام
فکر کنم سیب سلامت و مجوز بهداشت نیاز هست

سلام قسمت ثبت دامنه قسمت نقشه واسه من باز نمیشه که آدرس رو بدم!
هر کاری کردم نقشه بالا نیومد که آدرس رو بدم واسه ارسال بسته

سلام
با یه دستگاه یا مرورگر دیگه تست کنید

سلام من یک سوال دارم
من باید تصویر اول کارت ملی را در سایت اینماد بارگذاری کنم ولی کارت ملی هنوز برای من صادر نشده و نمیدونم باید چی کار کنم ؟ میتونم عکس اول شناسنامه رو به جاش ارسال کنم یا رسید کارت ملی رو به جاش ارسال کنم ؟

سلام
فکر کنم رسید هم قبول کنن، میتونید با پشتیبانی اینماد در ارتباط باشید

ممنون از مطلب کاملتون، موفق باشید

سلام
خواهش میکنم

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2