راهنمای تصویری گرفتن اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی)

زمانی که مشتری می‌پرسد چطور به کسب و کار اینترنتی شما اعتماد کند، چه جوابی برایش دارید؟ نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد یک نشان رسمی است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وب‌سایت‌های فروشگاهی معتبر داده می‌شود. نشانی که می‌تواند اعتماد مشتریان را جلب کند. در ادامه به شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت اینماد و آموزش تصویری گرفتن اینماد می‌پردازیم.
در این مقاله می‌خوانید:

هنوز هم تصور می‌کنید که بدون دریافت مجوز و اینماد می‌توانید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید؟ هر چند که با وجود فروشگاه‌های اینترنتی معتبری مثل دیجی کالا، اعتماد کاربران به خرید اینترنتی بیشتر شده است؛ اما وجود اینماد برای فروشگاه‌های اینترنتی کوچک می‌تواند به سرعت اعتماد مشتریان را به خودش جلب کند.

ترس از کلاهبرداری‌های اینترنتی باعث می‌شود تا خیلی از مشتریان شما در صورت ندیدن اینماد به سرعت سایت را ترک کنند و وارد سایت رقیب شوند. حالا فرقی نمی‌کند که چه هزینه و زمانی برای سئو سایت انجام داده باشید. مهم این است که حجم فروش محصولات شما روزبه‌روز کاهش پیدا می‌کند.

برای همین تصمیم گرفتیم که در این مقاله پرتال به یکی از مهم‌ترین مجوزهای فروشگاه‌های اینترنتی یعنی «اینماد» بپردازیم. در این مطلب قرار است از داستانِ اینماد چیست شروع کنیم، مدارک و شرایط گرفتن درگاه اینماد را نام ببریم و مراحل تصویری دریافت اینماد (سایت جدید اینماد) را با هم بررسی ‌کنیم.

اینماد چیست؟

اینماد چیست

شما برای فعالیت در فضای اینترنت نیاز به دریافت هیچ نماد و مجوزی ندارید؛ اما اگر قصد جلب اعتماد مشتریانتان را داشته باشید، کم‌کم به دریافت مجوزهای کسب و کار اینترنتی نیاز پیدا می‌کنید. ای نماد یک مجوز قانونی و معتبر برای فعالیت در فضای اینترنت است. اینماد (E-Namad) از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک که یک مرکز دولتی است، به کسب و کارها (فقط فروشگاه‌های اینترنتی) داده می‌شود.

چرا باید اینماد بگیریم؟

مهم‌ترین دلیلی که ما را راضی یا شاید مجبور به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی سایت می‌کند، اهمیت آن در جلب اعتماد مشتری است. چرا داریم این حرف را می‌زنیم؟ به‌خاطر سؤالات پرتکرار کاربران است:

  • چطور به فروشگاه شما اعتماد کنم؟
  • از کجا مطمئن باشم که محصولات به دستم می‌رسند؟
  • نمی‌شود هزینه محصولات را درب منزل پرداخت کنم؟

تمامی این سؤالات به ما ثابت کرد که مشتریان نمی‌توانند به فروشگاه اینترنتی‌ بدون اینماد اعتماد کنند. علاوه بر این، صاحب هر سایت فروشگاهی، برای اینکه بتواند سیستم تسویه حساب سایت خود را به یک درگاه پرداخت بانکی معتبر مثل درگاه ملت، سامان و... متصل کند، نیاز به داشتن اینماد دارد. 

اگر جلب اعتماد مشتریان برایتان مهم است مقالۀ «11 ایده مؤثر برای جلب اعتماد مشتری» را مطالعه کنید.

البته جالب است که درگاه‌های پرداخت واسط مثل زرین پال بدون داشتن اینماد، قابلیت پرداخت بانکی امن را برای سایت شما فعال می‌کنند؛ اما اغلب کاربران تا مشاهده نکردن اینماد سایت شما، راضی به خرید از آن هم نمی‌شوند. 

یک نکته دیگر: اگر قصد داشته باشید سیستم پرداخت در محل را در سایت خودتان پیاده سازی کنید، به گرفتن اینماد نیاز پیدا خواهید کرد؛ در غیر این صورت شرکت پست با شما همکاری نمی‌کند. 

انواع اینماد کدام است؟ نمادهای ستاره دار و بی ستاره چیست؟

نمادهای ستاره دار

3 نوع اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیک وجود دارد که در ادامه هر کدامشان را برایتان توضیح می‌دهیم. هر چه ستاره‌های اینماد بیشتر باشد، اعتبار و کیفیت فروشگاه اینترنتی هم بیشتر است. انواع اینماد شامل:

نماد اعتماد بدون درگاه

اگر فروش اینترنتی ندارید اما می خواهید برای سایتتان نماد اعتماد الکترونیکی دریافت کنید، می‌توانید از اینماد بدون درگاه استفاده کنید.

نماد اعتماد بدون ستاره

این نوع نماد، برای وب سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی با حداقل شرایط لازم صادر می‌شود. در اصل اینماد بدون ستاره یک راهکار موقت برای جلب اعتماد مشتری، تا زمان آماده‌شدن نمادهای اصلی سایت است.

نکته: سطح فعالیت کسب و کارهای خرد که از اینماد بدون ستاره استفاده می‌کنند، نباید بیشتر از 100 تراکنش و مجموع مبلغ 100 میلیون تومان در ماه برسد. در صورت عبور کسب و کار خرد از این سطح، باید ظرف مدت 10 روز نسبت به دریافت اینماد ستاره دار اقدام کند.

نماد اعتماد یک ستاره

در صورتی که تمامی شرایط گفته شده از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک را داشته باشید، بعد از انجام مراحلی که در ادامه می‌گوییم، اینماد یک ستاره برای شما صادر می‌شود. شما می‌توانید لوگو اینماد یک ستاره را در سایتتان قرار دهید.

نماد اعتماد دو ستاره تا پنج ستاره

بعد از دریافت نماد اعتماد یک ستاره می‌توانید از طریق پنل کاربری خودتان در سایت اینماد، درخواست رتبه بندی ثبت کنید. بعد از پرداخت هزینه مورد نیاز، کارشناسان اینماد سایت شما را بررسی می‌کنید بر اساس کیفیت و قدمت فروشگاه اینترنتی، نماد 2 ستاره تا 5 ستاره به سایت تعلق می‌گیرد.

در ادامه نحوه ثبت درخواست رتبه بندی برای دریافت ستاره اینماد بیشتر را توضیح دادیم.

دریافت اینماد برای فروشگاه اینترنتی

آموزش دریافت اینماد (چطور اینماد بگیریم؟)

همین اول کار به شما بگویم که در روند دریافت اینماد سایت، بارها این جمله را با خودتان تکرار می‌کنید: «واقعاً به دردسرش نمی‌ارزد.» اما در مقابل مزیت‌ خاص خودش را به همراه دارد. اگر تصمیم خودتان را گرفته‌اید، نخست باید وارد سایت اینماد  به آدرس enamad.ir شوید:

1- در منوی سایت، از گزینه «کسب و کارها» وارد زیرمنو «ثبت نام و ورود به پنل کاربری» شوید. 

هایلایت گزینه ثبت نام و ورد به پنل کاربری اینماد

2- در صفحه جدید گزینه «ورود از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی» را انتخاب کنید.

هایلایت گزینه ورود از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی

3- در نوار بالایی صفحه پنجره واحد تجارت الکترونیک، روی گزینه «ورود» کلیک کنید.

هایلایت گزینه ورود در اینماد

4- یک صفحه جدید با عنوان پنل کاربری امتا برای شما باز می‌شود. اخیرا برای ورود و ثبت نام در اینماد باید در سامانه امتا عضو شوید.

 به عنوان یک عضو جدید روی گزینه ثبت نام کلیک کنید. در پنجره جدید کد ملی و شماره تلفن همراه خودتان را وارد کنید و در آخر گزینه «مرحله بعد» را بزنید.

نکته: دقت کنید که تمامی اطلاعات باید به صورت کاملاً دقیق و صحیح ثبت شود. همین‌طور طبق قوانین سایت اینماد، تلفن همراهی که وارد می‌کنید باید به نام صاحب سایت و کسی که قصد دریافت اینماد را دارد، باشد.

وارد کردن اطلاعات حساب کاربری برای ثبت نام در اینماد

5- در این مرحله باید یک رمز عبور قوی انتخاب کنید. همچنین، کد احراز هویت ارسال شده برای تلفن همراه و تاریخ تولدتان را وارد کنید. در آخر گزینه ثبت نهایی را بزنید.

6- در این مرحله به صفحه ورود پنل کاربری امتا هدایت می‌شوید. شماره تلفن همراه و رمز ثابتی که انتخاب کرده بودید را وارد کرده و گزینه «ورود» را بزنید.

مرحله دوم ثبت نام در اینماد

7- دوباره به صفحه پنجره واحد تجارت الکترونیکی وارد شدید. حالا باید در بخش نماد تجارت الکترونیکی  روی گزینه «ورود» کلیک کنید.

وارد شدن به پنجره نماد تجارت الکترونیکی

نکته: در زمان ثبت نام و دریافت اینماد باید سایت فروشگاهی خودتان را راه اندازی کرده باشید. چرا که در مراحل اولیه ثبت نام از شما نام دامنه و اطلاعات سایت را می‌خواهد.

اگر هنوز سایت فروشگاه ندارید، می‌توانید در کمتر از 5 دقیقه سایت خودتان را در فروشگاه ساز پرتال بسازید. 7 روز مهلت دارید تا از تست رایگان پرتال استفاده کنید و زیر و بم سایت فروشگاهی خودتان را یاد بگیرید. 

نکته: در سال 1402 نحوه ثبت نام در سایت اینماد تغییر کرده است. بخش آموزش دریافت اینماد در سایت پرتال به روزرسانی شده است؛ اما سایت اینماد گاهی اوقات دچار مشکلات فنی می شود. اگر در مراحل ثبت نام به مشکل خوردید باید با پشتیبانی اینماد تماس بگیرید.

داشبورد سایت اینماد

پس از انتخاب گزینه ورود، به طور خودکار وارد داشبورد سایت اینماد می‌شوید. حالا حالاها با این صفحه کار دارید! 

1- از منوی سمت راست صفحه روی منوی عملیات پایه کلیک کنید. حالا گزینه مدیریت کسب و کار را انتخاب کنید. سپس روی دکمه «کسب و کار جدید» بزنید تا مراحل لازم برای دریافت اینماد را طی کنید.

هایلایت گزینه مدیریت کسب و کار و کسب و کار جدید

2- در مرحله اول اطلاعات هویتی شما بر اساس کدملی و شماره همراه به صورت خودکار وارد می‌شود.

نمایش اطلاعات هویتی شخص بر اساس کد ملی

3- در این مرحله باید اطلاعات کسب و کار خودتان را وارد کنید. 

  • حالت‌های کسب و کار شما در سه دسته بدون فرایند فروش اینترنتی، کسب و کار خرد و اینماد معمولی قرار می‌گیرد. یکی را انتخاب و گزینه ثبت را بزنید.
  • آدرس دامنه سایت خودتان را وارد کنید و گزینه ثبت را بزنید.
  • نام فارسی و لاتین کسب و کار خودتان را بنویسید و گزینه ثبت را بزنید.

وارد کردن اطلاعات کسب و کار

4- حالا باید برای تأییدیه دسترسی فنی به دامنه یکی از این 4 گزینه را انتخاب کنید.

  • ارسال کد به ایمیل دامنه و تأیید کد
  • بارگذاری فایل در سرور
  • افزودن متاتگ در صفحه اصلی وب سایت
  • تغییر عنوان صفحه سایت به صورت موقت

ما در این مرحله گزینه افزودن متاتگ در صفحه اصلی را انتخاب کردیم و به پشتیبانی پرتال یک تیکت با همین عنوان ارسال می‌کنیم. 

ارسال تیکت به پشتیبانی پرتال برای اضافه کردن متاتگ

بعد از تأیید احراز دسترسی فنی سایت، می‌توانید به مرحله بعد بروید.

تأیید احراز دسترسی فنی سایت به اینماد

5- در مرحله قانونمدی کسب و کار عنوان رشته فعالیت مرتبط با کسب و کارتان را انتخاب کنید و گزینه ثبت را بزنید. سپس نحوه فروش رشته فعالیت را از بین سه گزینه انتخاب کنید:

  • فروش مستقیم
  • فروش غیرمستقیم
  • فروش مستقیم و غیر مستقیم

گزینه ثبت را بزنید و وارد مرحله بعد شوید.

مرحله قانونمندی کسب و کار در اینماد

6- در مرحله اطلاعات تماس باید به ترتیب احراز هویت پست الکترونیکی،‌ تلفن ثابت و نشانی خودتان را انجام دهید.

  • آدرس پست الکترونیکی را وارد کرده و بعد از زدن گزینه «ثبت» کد ارسال شده به ایمیل را وارد کنید.
  • شماره تلفن ثابت خود را وارد کنید و یکی از روش‌های احراز هویت تلفنی را انتخاب کنید. مثلاً در روش دوم با شماره تماس داده شده توسط سامانه تماس بگیرید و زمانی که سایت کد تأیید را درخواست کرد، کد مربوطه را وارد کنید.

هایلایت اطلاعات تماس و پست الکترونیکی

  • کد پستی و آدرس نشانی خودتان را وارد کنید. بعد با انتخاب دکمه «درخواست شناسه یکتای احراز نشانی» و با انتقال به درگاه شرکت ملی پست، هزینه‌ای در حدود 17 هزار تومان پرداخت کنید. این هزینه جهت ارسال یک بسته پستی حاوی دو کد برای تأیید اطلاعات مکانی شما است.

این بسته پستی باید تحویل خود شما یا یکی از بستگان درجه یکتان شود، پس بهتر است آدرس معتبری وارد کنید و در چند روز آینده در دسترس باشید 

  • در آخر برای اطلاعات تکمیلی ساعات پاسخگویی خودتان در روزهای کاری را انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.

هایلایت ساعت پاسخگویی و نقشه محل زندگی

7- اگر تمامی اطلاعات کسب و کار شما تأیید شود، باید متن تعهدنامه را مطالعه کنید و در آخر تیک گزینه «اطلاعات تعهدنامه را به صورت کامل مطالعه کرده‌ام و با آگاهی کامل مفاد آن را می‌پذیرم.» را بزنید.

قبول تعهدنامه اینماد

8- در بخش پرداخت تعرفه باید مبلغ 175 هزار تومان را برای دریافت اینماد به مدت 2 سال پرداخت کنید. طبقه توضیحات کسب وکارهای خرد (اینماد بدون ستاره) 50 هزار تومان در سال اول و 125 هزار تومان در سال دوم وصول میشود. (این مبلغ مربوط به آبان ماه سال 1402 است)

پرداخت هزینه دریافت ستاره اینماد

9- در مرحله آخر توضیحات نوع اینماد شما (مثلاً اینماد یک ستاره) به همراه لینک اینماد و کد رهگیری مالیاتی برای شما نمایش داده می‌شود.  کد اینماد را باید در وب سایت قرار دهید تا لوگو اینماد برایتان نمایش داده شود.

نکته: کد رهگیری مالیاتی را برای دریافت درگاه پرداخت الکترونیکی نیاز دارید.

دریافت توضیحات و لینک اینماد

مهم‌ترین مسائل بعد از دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

مراحل دریافت اینماد به صورت غیر حضوری است. حالا کاربران در زمان درخواست اینماد با چالش‌ها و سؤالاتی درگیر می‌شوند که احتمالاً شما هم به این قبیل سؤالات بربخورید. پس این قسمت را بادقت مطالعه کنید.

میانگین زمان دریافت اینماد چقدر است؟

در صورتی که ظرف مدت زمان تعیین شده اطلاعاتی مثل تأییدیه آدرس پستی و شماره تماس را دریافت کرده باشید؛ طی 7 تا 10 روز اینماد دریافت می‌کنید.

هزینه گرفتن اینماد چقدر است؟

تا همین چند وقت پیش، هزینه گرفتن اینماد در نهایت چیزی حدود 40 هزار تومان و آن هم برای ارائه خدمات پستی بود. اما به تازگی به هزینه دریافت اینماد جدا از هزینه‌های پستی، مبلغ 175 هزار تومان هم اضافه شده است. 

علاوه بر آن، باید هزینه 17 هزار تومانی برای ارسال محموله پستی پرداخت کنید.

هزینه‌های مربوط به گرفتن اینماد

یک خبر خوب: پرداخت این هزینه، برای گرفتن نماد دو‌ساله است. در حالی که هزینه 30 تا 40 هزار تومانی سابق، برای نماد یک‌ساله دریافت می‌شد. بعد از پرداخت هزینه و تأیید نهایی، حالا اینماد شما آماده است!

مرکز توسعه تجارت برای ارائه اینماد به اشخاص و وب‌سایت فروشگاه آنها، یک سری شرایط و قوانین وضع کرده که حتی در صورت نبود یکی از آنها، شما موفق به دریافت نماد اعتبار سایت نمی‌شوید. در ادامه اشاره مختصری به شرایط دریافت اینماد می‌کنم.

شرایط گرفتن اینماد برای سایت

حالا کارشناسان اینماد در زمان بررسی درخواست، به چه مواردی توجه می‌کنند؟ یا به عبارتی دیگر صاحب یک وب سایت برای دریافت اینماد باید چه شرایطی داشته باشد؟

مرکز توسعه تجارت برای ارائه اینماد به اشخاص و وب‌سایت فروشگاه آنها، یک سری شرایط و قوانین وضع کرده که حتی در صورت نبود یکی از آنها، شما موفق به دریافت نماد اعتبار سایت نمی‌شوید. در ادامه اشاره مختصری به شرایط دریافت اینماد می‌کنیم:

  1. برای درخواست اینماد باید حداقل یک محصول با امکان خرید آنلاین در سایت داشته باشید. فقط سایت‌هایی که امکان خرید محصول یا خدمات به صورت آنلاین را دارند، باید درخواست اینماد بدهند.
  2. درخواست اینماد باید برای دامنه یا زیر دامنه‌ای که خرید در آن صورت می‌گیرد صادر شود. 
  3. نام دقیق، قیمت و تصاویر محصول یا خدمات باید به صورت مشخص در سایت قرار گرفته باشید. 
  4. خریدار باید قبل از خرید، بتواند لیست محصولات یا فاکتور آنها را مشاهده کند. (گزینه سبد خرید)
  5. شخصی که اقدام به ثبت نام و دریافت نماد اعتماد الکترونیکی می‌کند، باید همان فردی باشد که امتیاز دامنه سایت به نام او ثبت شده باشد. در سایت Whois اطلاعات صاحب تمام دامنه‌ها قرار گرفته است.
  6. و در آخر باید صلاحیت فرد درخواست کننده اینماد به دست پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تأیید شود. دقت کنید که در این مرحله نیاز نیست شما کاری کنید. اداره پلیس نظارت بر اماکن طبق سوابق شما این قسمت را تأیید یا رد می‌کند. 
  7. حداقل سن متقاضی اینماد باید 18 سال تمام باشد. 
  8. و یک نکتۀ دیگر: قبلاً دریافت نماد اینماد برای آقایان، نیاز به داشتن کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل داشت؛ اما مدت زمانی است که این قانون از شرایط سایت حذف شده است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت اینماد

به تازگی سایت اینماد با سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (امتا) ادغام شده‌اند. ازاین‌رو دیگر نیازی به بارگذاری مدارک جداگانه برای اشخاص حقیقی و حقوقی نیست. 

اگر با کد ملی شما شرکت یا مؤسسه غیرتجاری در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شده باشد، به صورت خودکار می‌توانید با پنل شخص حقوقی درخواست اینماد داشته باشید. در غیر این صورت شخص حقیقی در نظر گرفته می‌شوید.

نحوه استعلام نماد اعتماد الکترونیکی

اگر می‌خواهید از صحت اینماد سایت مطمئن شوید، روی لوگو اینماد کلیک کنید تا جزئیات آن نمایش داده شود. در صورتی که اینماد سایت درست باشد، شناسه کسب و کار و سوابق عملکرد کسب و کار برای شما نمایش داده می‌شود.

نمونه اینماد سایت پرتال

نحوه لغو کردن اینماد

برای لغو نماد اعتماد الکترونیکی باید درخواست ابطال را با ذکر علت،‌ نام صاحب امتیاز اینماد و امضا، آدرس دامنه، شناسه کاربری، کپی کارت ملی یا صفحه اول شناسنامه را در سربرگ فروشگاه یا برگه عادی وارد کنید. سپس آن را به  شماره فکس 88968072 ارسال کنید.

چگونگی بررسی شکایات و تخلفات در پنل اینماد

بعد از ورود به سایت اینماد، در منوی سمت راست گزینه شکایات و تخلفات را می‌بینید. اگر شکایتی از سوی مشتری برای شما ثبت شده باشد،‌ در بخش شکایات قرار می‌گیرد.

اما اگر تخلفی از سوی سایت شما اتفاق افتاده باشد، در بخش تخلفات با جزئیات نوشته می‌شود. مثلاً اگر فروشگاهی محصولات غیرقانونی داشته باشد، پیام اخطاری در این مورد دریافت می‌کند.

تغییر ستاره های اینماد

احتمالاً بعد از صادر شدن اینماد برای شما، نمادتان بی ستاره است. در این حالت از گزینه‌های بخش عملیات دامنه مورد نظرتان گزینه تبدیل به یک ستاره را انتخاب کنید.

با گذشتن یک وقفه یک تا دو روزه، احتمالاً بدون مشکل خاصی نماد شما به نماد یک ستاره تغییر می‌کند. در ادامه توضیح کوتاهی در مورد نحوه قرار دادن نماد اعتماد در سایت به شما می‌دهیم.

حالا اینماد را در سایت قرار دهید!

در مرحله آخر ثبت نام «لینک اینماد» برای دامنه شما ساخته شده است. کد اینماد را کپی کنید. سپس، آن را در قسمت موردنیاز سایت خود، در ویرایشگر متن قرار دهید.

نسبت به سیستم مدیریت محتوای شما، ممکن است انجام این عمل کمی متفاوت باشد؛ اما باید دقت کنید که کدها را در بخش متنی قرار ندهید و آن را به بخش کد اضافه کنید تا تصویر اینماد نمایش داده شود.

یک پیشنهاد: کد اینماد را در صفحه درباره ما قرار دهید. بعد از آن می‌توانید یک تصویر از اینماد را دانلود و در فوتر قرار دهید و آن را با استفاده از "لینک‌های لنگری" به همان بخشی که اینماد واقعی در صفحه درباره ما وجود دارد لینک کنید.

چگونه درخواست اینماد 2 تا 5 ستاره بدهیم؟

نماد اعتماد می‌تواند تا 5 ستاره داشته باشد. هر چه تعداد ستاره‌های اینماد بیشتر باشد، اعتبار فروشگاه شما هم بیشتر می‌شود. برای این که تعداد ستاره‌های اینماد فروشگاه بیشتر شود، باید درخواست رتبه بندی به اینماد ارسال کنید.

بعد از آن بسته به فعالیت فروشگاه و سوابق آن، اگر شرایط لازم را داشته باشید تعداد ستاره‌های اینماد شما بیشتر می‌شود.

برای درخواست تغییر ستاره‌های اینماد ابتدا وارد پنل کاربری خودتان شوید. بعد از آن از منوی سمت راست گزینه رتبه بندی را انتخاب کنید. سپس مراحل زیر را طی کنید:

1- روی دکمه «درخواست رتبه بندی» کلیک کنید.

هایلایت گزینه درخواست رتبه بندی اینماد

2- دامنه مورد نظر را پیدا کرده و روی دکمه شروع فرایند بزنید.

شروع فرآیند رتبه بندی دامنه سایت

3- در این بخش گزینه ثبت درخواست را انتخاب کنید.

انتخاب گزینه ثبت درخواست ستاره دار شدن اینماد

 4- سطح رتبه بندی مورد نظرتان را انتخاب و هزینه مورد نیاز آن را پرداخت کنید.

پرداخت هزینه دریافت اینماد سایت

حالا باید منتظر بمانید تا کارشناسان پشتیبانی اینماد وضعیت پرونده شما را بررسی و نتیجه رتبه بندی را اعلام کنند.

نکات مهم در مورد درخواست اینماد ۲ تا ۵ ستاره:

  • کسب امتیاز در سطح مقدماتی منجر به دریافت اینماد ۱ تا ۳ ستاره و کسب امتیاز در ارزیابی پیشرفته منجر به دریافت اینماد ۱ تا ۵ ستاره می‌گردد.
  • باید ظرف مدت ۱ ماه مدارک مورد نیاز جهت رتبه بندی را در پاسخ به ایمیل درخواست اطلاعات ارسال کنید.
  • جواب ارزیابی و رتبه بندی حداکثر تا ۲ هفته بعد از تکمیل اطلاعات ارسال می‌شود.
  • ارزیابی کسب و کارها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته انجام می‌شود.
  • مدت اعتبار رتبه بندی مقدماتی و پیشرفته ۱ساله است. 

مدارک لازم برای رتبه بندی اینماد:

مدارک لازم
مقدماتی
پیشرفته
آگهی تأسیس شرکت (اشخاص حقوقی)
تکمیل و ارائه فایل اکسل اطلاعات مدیران (اعضای هیئت‌مدیره و مدیرعامل و مدیران ارشد) و کارکنان
ارائه کد کارگاهی و گزارش سوابق بیمه‌ای مدیران (اعضای هیئت‌مدیره و مدیرعامل و مدیران ارشد) و   کارکنان
تصویر مدارک تحصیلی مدیران (اعضای هیئت‌مدیره و مدیرعامل و مدیران ارشد) و کارکنان
تصویر مدارک دوره‌های آموزشی
فهرست اطلاعات مشتریان 6 ماه اخیر (حداقل 200 رکورد) شامل نام و نام خانوادگی و شماره تماس
آخرین اظهارنامه مالیاتی در صورت وجود
مجوزهای فعالیت دریافت شده از نهادهای مختلف دال بر عضویت در انجمن یا تشکل‌ها (اتحادیه کسب و کارهای مجازی، انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی، نظام صنفی رایانه‌ای و یا هر تشکل یا انجمن مرتبط دیگر)
توصیه نامه از سوی انجمن‌ها و تشکل‌ها
-
مدارک دال بر همکاری یا کسب مجوز از نهادهای دولتی مرتبط
-
نظام‌نامه‌های کیفی و استاندارها به همراه گواهی نامه‌های مربوطه در صورت وجود
-
جوایز معتبر دریافتی
-
تأییدیه آزمون‌های تست نفوذ از آزمایشگاه‌های مورد تأیید
-

نکات مهم که باید در مورد اینماد بدانید!

  • برای دریافت 2 تا 5 ستاره اینماد باید درخواست جدیدی در پنل کاربری اینماد ثبت کنید. دریافت ستاره بیشتر به رضایت مشتریان، امنیت سایت و کیفیت محصول و خدمات شما بستگی دارد.
  • اگر برای ثبت سفارش محصول در سایت شما نیاز به ساخت حساب کاربری وجود دارد، باید یک نام کاربری و رمز عبور تست برای مرجع صادرکننده اینماد بسازید.
  • نمایش لوگو اینماد در سایت تا قبل از صدور آن غیر قانونی است.
  • اینماد دریافت شده فقط به مدت 2 سال اعتبار دارد.
  • در طول فعالیت و اعتبار اینماد باید به متن تعهدنامه پایبند باشید.
  • در صورتی که کسب و کار شما بدون دلیل قابل قبول به مدت ۳ ماه فعالیت نداشته باشد، تذکر برای شما ارسال می‌شود.

وضعیت دریافت اینماد برای کسب و کارها

در سال 1400 مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای ساده‌تر شدن روند دریافت نماد اعتماد، از اینماد بدون ستاره برای کسب و کار خرد و تازه تاسیس رونمایی کرد.

 این نوع از نماد فقط به کسب و کارهای کوچک که تعداد تراکنش‌های آن‌ها در ماه کمتر از 50 عدد و مجموع مبلغ تراکنش‌های آن‌ها در ماه کمتر از 50 میلیون تومان باشد تعلق می‌گیرد. ویژگی این نوع از اعتماد این است که در چند ساعت و نهایتاً کمتر از یک روز می‌توانید آن را دریافت کنید.

تعرفه اینماد بدون ستاره هم یک سوم تعرفه اینماد ستاره‌دار است. وقتی که کسب و کار شما از محدودیت تعیین شده برای این نوع از نماد عبور کرد، 10 روز فرصت دارید تا برای تبدیل اینماد بدون ستاره به اینماد ستاره‌دار اقدام کنید. 

یعنی اگر تراکنش‌های فروشگاه شما در ماه بیشتر از 50 عدد شد، باید نماد ستاره‌دار بگیرید. پس اگر تازه قصد راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی دارید، گرفتن اینماد به راحتی و در چند ساعت امکان‌پذیر است.

کلام پایانی

همان‌طور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردیم، گرفتن اینماد یکی از حوصله سر برترین فعالیت‌هایی است که در فرایند راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی به آن برمی‌خورید. اعتماد مشتری موضوع بسیار مهمی است، اگر به آن بی‌توجه باشیم مطمئناً شانس موفقیت را از خودمان گرفته و دو دستی تقدیم رقیب‌هایمان کرده‌ایم.

در این مقاله، آموزش دریافت اینماد را در اختیار شما گذاشتیم. این را هم اضافه کنیم که فرایند گرفتن اینماد همواره با تغییراتی همراه است. فعلاً خیالتان راحت باشد که ما جدیدترین فرایند را در اختیارتان گذاشته‌ایم. 

اگر از کاربران سایت‌ساز/فروشگاه‌ساز پرتال هستید، پشتیبانان ما نیز حتماً توضیحات اولیه را به شما داده‌اند. در نهایت اگر سؤال یا نظری داشتید، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید.

سؤالات متداول

  • اینماد چیست؟

اینماد، نماد اعتماد الکترونیکی یا Enamad یک مجوز قانونی و معتبر برای فعالیت در فضای اینترنت است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به فروشگاه‌های اینترنتی داده می‌شود.

  • آیا گرفتن اینماد ضروری است؟

شما می‌توانید بدون اخذ هیچ مجوزی، کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید. اما به‌مرورزمان برای جلب اعتماد مشتریان و گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی نیاز دارید که اینماد بگیرید.

  • نماد اعتماد الکترونیک چند نوع است؟

اینماد ۳ نوع است. اینماد بی ستاره، اینماد ۱ ستاره و اینماد ۲ تا ۵ ستاره از انواع اینماد هستند.

  • هزینه گرفتن اینماد چقدر است؟

حدوداً 40 هزار تومان برای ارائه خدمات پستی، 17 هزار تومان برای ارسال محموله پستی و 175 هزار تومان برای دریافت اینماد باید پرداخت کنید. 

  • در صورت ایجاد مشکل در روند ثبت نام اینماد باید چه کار کنیم؟

در صورت خطا یا ایجاد مشکل در روند ثبت نام اینماد با شماره  124 داخلی 5 پشتیبانی اینماد تماس بگیرید. 

  • آیا همه کسب و کارها می‌توانند اینماد بگیرند؟

هر وب سایتی که در حال فروش کالا یا خدمات مجاز است، می‌تواند اینماد بگیرد. مابقی سایت‌های معمولی نمی‌توانند اینماد دریافت کنند. البته لزومی هم برای دریافت اینماد ندارند.

  • آیا برای دریافت اینماد کارت پایان خدمت نیاز است؟

خیر؛ در قوانین جدید اینماد، نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارید.

  • مراحل تمدید اینماد چگونه است؟

باید ۳ هفته قبل از اتمام اعتبار اینماد، اطلاعات خودتان را در پنل کاربری به‌روزرسانی کنید. کارشناسان بعد از بررسی اطلاعات، اینماد شما را تمدید می‌کنند. در صورت وجود مغایرت یا مشکل، پیامی به شما ارسال می‌کنند.

  • اتباع غیر ایرانی هم می‌توانند اینماد بگیرند؟

بله اتباع غیر ایرانی از طریق پروانه معتبر کار و پروانه اقامت یا کد فراگیر اتباع در شرکت‌های خارجی می‌توانند اینماد بگیرند.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام
یه سوال دارم
من میخام یه سایت فروشگاهی همکاری در فروش راه اندازی کنم لوازم دیجیتال ،کیف ،کفش ، ساعت و این مدل محصولات رو بازاریابی کنم و برای سایت اینماد بگیرم و وصلش کنم موتور جستجوی ترب ، با توجه به حوزه کاری من ، پایان خدمت میخواد برای اینماد؟
یعنی من محصول از خودم ندارم
میخام محصولات دیگران رو بازاریابی کنم بفروشم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
چون میخام لپ‌تاپ بخرم
کارو شروع کنم
و چون پایان خدمت ندارم
قبلش میخام مطعمن بشم که پایان خدمت میخواد یا نه
پشتیبانی اینماد که اصلاً جواب تماس نمی‌دن

سلام دوست عزیز
خیر تا اسفندماه سال 1402 که بررسی کردیم نیاز به دریافت پایان خدمت نداشت. اما جهت اطمینان چندبار با پشتیبانی اینماد تماس بگیرید و قوانین مقرراتشونو بخونید که مطمئن تر بشید.

سلام وقت بخیر . من اقدام کردم تمام مراحل رو رفتم ولی به مرحله پرداخت که میرسه دکمه ای برای پرداخت وجود ندارد و کد ۳۲۰ نمایش داده میشه که نمیتوان کسب و کار را از بدون فروش انلاین به خرد تغییر داد. واقعا نمیدونم چیکار کنم پشتیبانی هم اصلا پاسخگو نیست. بنظرتون یک بار درخواست رو حذف کنم دوبارع مراحل را اتجام دهم؟

سلام
بله حذف کنید از اول مراحل رو طی کنید.

سلام
ی سوال داشتم
خواستم بپرسم در حال حاضر برای دریافت اینماد
کارت پایان خدمت الزامیه یا نه ؟
پاسخ بدید ممنون میشم

سلام خدمت شما
برای دریافت اینماد نیازی به کارت پایان خدمت نیست. اما ممکنه بر اساس حوزه‌ انتخابی کسب و کار شما در سایت اینماد نیاز به بارگذاری کارت پایان خدمت داشته باشید.

سلام خسته نباشید برای گرفتن اینماد حتما باید خط ثابت داشته باشی

سلام دوست عزیز
بسته به نوع کسب و کارتون ممکنه که نیاز به خطر ثابت داشته باشید

من سایت لوازم آرایشی دارم آخه این چه وضعشه من فروشم از 100 تا تو ماه بیشتر شده الان درگاه پرداختم رو غیرفعال کردن گفتن باید پروانه کسب داشته باشی :| خوب من اگه میخواستم مغازه بزنم دیگه چه نیازی بود فروش اینترنتی داشته باشم ! یعنی هرکی بخواد سایت بزنه باید مغازه هم داشته باشه؟ اونم با اجاره های الان که برای یه مغازه 20 متری در پرت ترین جای ممکن باید حداقل 100 تومن پول پیش بدی با 10 - 20 تومن اجاره !

سلام
داخل اینماد گزینه مربوط به کسب و کار خانگی رو انتخاب کنید که نیاز به مجوز نداشته باشه. اگر باز هم مشکلتون حل نشد ببینید میتونید جواز کسب و کار خانگی بگیرید؟

سلام وقت بخیر
برای کارت پایان خدمت مطمن هستید؟ چون داخل سایت نیاز نیست ولی برای احراز تایید اماکن نیازه.
و کسی کارت پایان خدمت نداشته باشه کلا حسابش رو‌ دامنه تعلیق میشه و نمیتونه دیگ با اسم کس دیگم نماد بگیره.

سلام
ما خودمون امتحان کردیم برای دریافت اینماد نیازی به کارت پایان خدمت نبود. اما ممکنه حوزه‌ انتخابی کسب و کار شما نیاز به مجوز خاصی داشته باشه که برای گرفتن اون نیاز به کارت پایان خدمت دارید.

سلام وقت بخیر من اتباع قانونی هستم و سایت فروش فالوور دارم ایا میتوانم اقدام به گرفتن اینماد کنم یا خیر

سلام دوست عزیز
بله میتونید اینماد بگرید مشکلی نداره

سلام
بنده برای فعال کردن نوبت دهی انلاین هم به اینماد نیاز دارم؟ کد مالیاتی چی؟

سلام
خیر اجباری در دریافت اینماد و کد مالیاتی وجود نداره. ولی بهتر هست برای سایت های اینترنتی اینماد داشته باشید. کد مالیاتی هم بعد از دریافت اینماد براتون ایجاد میشه

سلام. ظاهرا از دیروز اینماد اجباری شده و درگاه پرداخت سایت بنده غیرفعال شده. زرین پال هس و پیام داده که اینماد توسط دولت اجباری شده و تا اون رو نگیریم، درگاه پرداخت فعال نمیشه

سلام
ممنون از اطلاع رسانیتون :)

بسیار عالی خیلی مفید با تشکر فراوان

سلام
خوشحالیم که از مقاله راضی بودید:)

سلام وقت بخیر
بنده برای سایت فروشگاهی با فروش مستقیم و درگاه
با محصولات
رایانه - موبایل و کالای دیجیتال اینماد میخوام.
باید مجوز خاصی ارائه بدم(جوازکسب اتحادیه رایانه) ؟ یا اینکه اطلاعات شخص حقیقی کفایت میکنه؟

سلام خدمت شما
در زمان گرفتن درگاه اینماد اگر نیاز به دریافت مجوز خاصی داشته باشید کارشناسان اینماد بهتون اطلاع میدن

سلام، ممنون از مطلب کاملی که نوشتین
من توی این فرایند، دو سوال برام پیش اومد.
مجوز و پرونده‌ی مالیاتی مربوط به فروشگاه فیزیکی، به نام مادرم هست و من قصد دارم فروش اینترنتی رو راه‌اندازی کنم؛ آیا برای دریافت اینماد میتونم از اطلاعات خودم استفاده کنم؟

اگر بخواهیم دو سایت متفاوت ایجاد کنیم، با همون آدرس و اطلاعات و مجوز و پرونده، میشه دو تا اینماد برای دو تا سایت دریافت کرد؟

سلام
خیر نمیتونید برای دریافت اینماد از اطلاعات خودتون استفاده کنید.
برای دوتا سایت باید دوتا اینماد بگیرید

سلام وقت بخیر من تمام مراحل اینماد رو انجام دادم و کد رو هم وارد سایت کردم ولی کد رهگیری مالیاتی برای من نمایش داده نمیشه، میشه راهنماییم کنید ؟ مرسی

سلام دوست عزیز شما باید برید داخل سایت اداره مالیات و پرونده مالیاتی تشکیل بدید
داخل این مقاله به صورت کامل روند ثبت نام رو بهتون گفتیم: https://www.portal.ir/how-to-get-tax-code-for-online-payment

سلام
من میخوام ی سایت درست کنم و فروش اینترنتی داشته باشم
هیچ مغازه ای ندارم وسیله هام خونمه
هیچ مجوزی هم نگرفتم مثلا مجوز کسب و کار اینترنتی آیا با این تفاسیر میتونم اینماد بگیرم یا نه ؟

سلام
بله میتونید اینماد بدون ستاره بگیرید. بازهم اگر با توجه به نوع کسب و کارتون نیاز به مجوز داشته باشید خود اینماد بهتون اطلاع میده

سلام آخرین مرحله یه لینک داده
بعدش باید چیکارکنیم؟
لوگو اینماد چطوری میشینه رو سایت؟

اون لینک اینماد رو باید در بخش فوتر سایتتون قرار بدید

سلام من مثل دیجی.کالا فروشگاه اینترنتی دارم که بقیه هم در سایت من ثبت نام کردند و کالاهای خودشونو میفروشن
چه نوع مجوزی باید انتخاب کنم؟

سلام
فروشگاه بزرگ چندمنظوره

متاسفانه فروشگاه بزرگ چند منظوره غیرفعال هست. چقد باید صبر کنیم تا فعال بشه؟ آیا اصلا فعال خواهد شد؟ اگر فعال نشه کدام مورد مناسب فروشگاه ما هستش؟ ممنون بابت پاسخ شما.

سلام خدمت شما
لطفا با پشتیبانی اینماد تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن

سلام برای دریافت اینماد باید کد مالیاتی بگیرم یا نیاز نیست؟

سلام نیازی نیست کدمالیاتی داشته باشید

سلام
من اگر شمار ثابتی را در اینماد بت کنم ، آیا میه بعدا این شماره تلفن را تغییر اد؟

سلام بله
میتونید بعدا اطلاعات رو تغییر بدید. البته دوباره باید احراز اطلاعات شما انجام بشه

سلام وقت بخیر. من برای دریافت اینماد به گزینه ای برخورد میکنم که باید شماره شماره مجوز رو وارد کنم. شما آگهی دارید که از کجا میشه درخواست مجوز داد؟

سلام
شماره مجوز اجباری نیست (البته برای برخی از گزینه های اجباری میباشد)
میتونید روی دکمه ی تایید مرحله بزنید و برید مرحله بعد. خطایی هم دریافت نمیکنید

سلام وقت بخیر
میبخشید من یک وبسایت فروشگاهی کیف دارم نوع کسب کارم مستقیم حساب میشه یا غیر مستقیم تو قسمت قانونمندی کسب و کار ؟

سلام
مستقیم هست

وقت بخیر
برای گرفتن اینماد با پسوند .app به مشکل میخورم یا نه اصلا مشکلی بابت این موضوع نیست و امکان گرفتن نماد با این ادرس وجود داره
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر
بله میشه با .app هم اینماد گرفت

سلام وقت بخیر
۱ _ درخصوص سایتی که در حوزه ی املاک هست و محتوای فایل هایش را برای مشتری ها در ازای اشتراک پولی به نمایش میگذاره غیر از اینماد آیا جواز کسب هم نیازه ؟
۲_ آیا صرفا ثبت کد ارسالی توسط پست به آدرس یا احراز آدرس کافیه ؟ یا اجاره نامه ی ملک رو هم میخوان ؟

سلام خدمت شما
همون ثبت کد ارسالی کافی هست و اجاره نامه نیاز نداره.
باید مراحل ثبت نام اینماد رو انجام بدید اگر جواز خاصی نیاز باشه بهتون اطلاع میدن

سلام من به ی سایت ساز که خودش قبول کرد گفتم برام اینماد بگیر، حالا بعد گذشت ۱۰ روز میگه از شما مجوز میخوان (حالا بماند که معلوم نیست چه مجوزی و چطور) و میگه مجوزتونو بفرستید(چه مجوزی رو اخه) بعد بهشون گفتم فروشگاه منو که قراره همه چی توش بفروشم با عنوانی ثبت کنید که مجوز نخواد مثل مشاغل خانگی یا غیر صنفی، ولی میگن نمیشه فروشگاه رو جزو مشاغل خانگی ثبت کرد، میشه راهنمایی کنید چجوری بدون مجوز اینماد بگیرم؟ چون واقعا هم میخوام در خانه با سایت کار بشه و تامین کالا انجام بدمو بفرستم واسه مشتری

سلام خدمت شما
اول از همه باید ازشون بپرسید که سایت شمارو با چه عنوانی ثبت کردند و چه مجوزی نیاز دارید. برای دریافت اینماد بدون مجوز هم می‌توانید اینماد بدون ستاره دریافت کنید. البته اکثر مشاغل برای دریافت اینماد یک ستاره هم نیاز به مجوز خاصی ندارند.
مراحل دریافت اینماد بسیار ساده هست و خودتون هم میتونید به راحتی این کار رو انجام بدید. بدون اینکه از شخص دومی کمک بگیرید.
بازهم اگر سؤالی داشتید بفرمایید

سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم ببینم حتما تلفن ثابت و کد پستی لازمه برای دریافت نماد؟

سلام دوست عزیز
بله برای ثبت نام در اینماد باید حتما کد پستی و تلفن ثابت رو وارد کنید.

سلام برای شخص حقوقی چطوری میتونم اینماد بگیرم، فقط کد ملی میخواد

سلام
مدارک لازم برای اشخاص حقوقی شامل:
1) تصویر آگهی روزنامه رسمی
2) تصویر اصل اساسنامه
3) آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)
4)آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت مدیره (در صورت وجود)
5)آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شركت(در صورت وجود)
6)تصویر پروانه / مجوز فعالیت (در صورت لزوم)

سلام
سایت اینماد تغییر کرده و من الان چند روزه تو قسمت احراز کد پستی مشکل دارم پشتیبانی هم جواب نمیده نمیدونم چیکار باید بکنم

سلام دوست عزیز
متاسفانه کاری از دست ما برنمیاد باید منتظر جواب پشتیبانی بمونید.
ممنون میشیم اگر مشکلتون حل شد به ما هم اطلاع بدید :)

سلام وقت بخیر اون نام کاربری که در ابتدای ثبت نام میخواد رو از کجا باید بگیریم و چی باید وارد کنیم

سلام دوست عزیز
نام کاربری برای ورود شما به سایت اینماد نیاز هست و میتونید هر نامی که دوست دارید رو انتخاب کنید. مثلا میتونید بخشی از اسم و فامیلی خودتون رو به عنوان نام کاربری بنویسید.

سلام.به کسایی هم که هنوز سربازی نرفتن هم اینماد میدن؟یا باید مدرک معافیت از سربازی و یا اشتغال به تحصیل بدیم؟

سلام
برای دریافت اینماد نیازی به مدرک معافیت از سربازی یا اشتغال به تحصیل نیست.

سلام وقتتون بخیر. یعنی حتما باید سایتمون فروشگاهی باشه و محصول داشته باشیم؟
برای وبلاگی که قراره بعدا خدمات مشاوره ای و یه سری چیزای دیگه اضافه کنه نمیشه ای نماد گرفت ؟

سلام دوست عزیز
خیر نیازی نیست برای وبلاگ نماد اینماد بگیرید.

سلام وقت بخیر
ثبت نام من در مرحله اطلاعات تماس گیر کرده و پیغام (کد: 1709 - احراز آدرس دامنه نامعتبر است‏‏‫‫‏) میده .
شناسه احراز نشانی را زدم . باید صبر کنم نشانی احراز بشه یا باید کاری انجام بدم ؟

سلام وقت شماهم بخیر
لطفا با پشتیبانی اینماد به شماره 124 داخلی 5 تماس بگیرید.

سلام. برای سایت درج ثبت آگهی مثل دیوار که هیچ محصولی نیمفروشه. در قیمت خدمات و مجوزهای رسانه دیجیتال را زدم اما خطا میده باید مجوز برای چنین سایتی بگیرم از کجا؟

سلام وقتتون بخیر
ببخشید در مورد سایت‌هایی که دامنه آنها در سایت‌های خارجی ثبت شده، موضوع یک‌سان بودن صاحب امتیاز دامنه و مجوز اینماد، به چه صورتی هست؟ چون در سایت‌های ثبت دامنه خارجی، هیچ‌گونه اطلاعات فارسی‌ای دریافت نمیشه.

سلام
فاکتور خرید دامنه رو از جایی که دامنه خریداری شده است ارائه کنید

سلام وقتتون بخیر
برای دریافت اینماد یک فروشگاه اینترنتی فروش محصولات دیجیتال باید چه مجوزهایی داشته باشیم؟
مثلا جواز کسب لازمه و یا باید حتما کارهای مالیات رو انجام بدیم؟؟؟

سلام
جواز کسب لازم دارید و بعد از گرفتن اینماد باید کارهای مالیاتی را انجام دهید

سلام وقتتون بخیر
من زمانی که فرم افزودن کسب و کار رو کامل میکنم با اینکه هیچ خطایی نداره ذخیره نمیشه باید چکار کنم؟

سلام و درود
من میخوام واسه پیج اینستاگرامم اینماد بگیرم و مجازی فعالیت کنم و سایت ندارم
الان که اینستاگرام هم فیلتر هستش آیا میشه اینماد گرفت ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

سلام
اینماد فقط به سایت داده میشه

یه سوال من دامنه به اسم خودمه ولی اجاره نامه و اینا به اسم مادرم آیا اینماد میدن ؟

سلام
بله موردی نداره

دفعه دومه دارم میپرسم ممنون میشم جواب بدید ... ما فقط انلاین محصولات دوبله خودمون رو میفروشیم
برای کسب نماد هرکاری میکنم تمام زیر مجموعه ها اعم از غیر صنفی و صنفی مجوز میخواد میخواستم ببینم چطور میشه بدون مجوز اینماد گرفت ؟؟؟؟

سلام
بله جدیدا برای همه کسب و کارها باید مجوز داشته باشید

سلام. من اینماد رو به یک ستاره ارتقا دادم ولی هنوز اون لوگو بدون ستاره اس..اما روش که کلیک میکنی اونجا یک تاره رو نشون میده؟
باز باید کد اینماد رو از اول جایگذاری کنم تو سایت؟ یا خودش تغییر پیدا میکنه

سلام
معمولا به صورت خودکار به روز میشه اما اگه تغییر نکرد دوباره کد رو جاگذاری کنید

باسلام و احترام
آیا برای اینماد درگاه پرداخت حتما لازمه؟

سلام
خیر لازم نیست

سلام من هزینه دریافت بسته پستی رو واریز کردم ۶ روز گذشته هنوز دریافت نکردم بسته رو الان بنظرتون این طبیعیه؟

سلام
بله تا 10 روز ممکنه طول بکشه

سپاس از شما

سپاس از شما

سلام وقتتون بخیر .
یه سوال داشتم من چند وقت پیش برای شخصی وب سایت ساختم و اینماد رو هم براشون گرفتم حالا قراره یه وب سایت دیگه برای همین شخص بسازم میخواستم بدونم میشه به اسم یک شخص دوتا اینماد داشت ؟ امکان همچین چیزی هست ؟

سلام
بله میشه چند نماد اعتماد برای یک نفر گرفت

سلام وقت بخیر
کد هشت رقمی احراز نشانی رو کجا باید وارد کنم؟

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من یک سایت در زمینه فروش عصاره و روغن گیاهی دارم، برای گرفتن درگاه پرداخت اقدام کردم ولی گفتن باید اینماد داشته باشم و چون سایتم فروش مواد خوراکی هست برای گرفتن اینماد باید جواز کسب داشته باشم، ولی من جواز کسب ندارم، شما میتونید راهنمایی کنید چطور میتونم اینماد دریافت کنم؟

سلام
برای محصولات خوراکی راهی نداره و باید مجوز داشته باشید

سلام. من دارم یه فروشگاه راه میندازم که فروشندگان مختلف توی اون کالاهای خودشون رو میتونن بزارن و بفروشن.چه نوع مجوزی باید برای این کار بگیرم و به سازمانی که اینماد میده ارائه کنم یا اگه مجوزی نمیخاد چه گزینه ای رو برای کسب و کارم باید عنوان کنم؟

سلام
بستگی به کالاهایی داره که دارید عرضه میکنید. در ابتدای کار مجوز لازم نیست و بدون مجوز هم میشه اینماد گرفت. توی لیست مشاغل اینماد بزنید کسب و کار خانگی

سلام وقت بخیر.
من وبسایت آرایشی راه اندازی کردم و جواز کسب و فروشگاه فیزیکی دارم تمام مراحل اینماد رو انجام دادم. اینماد هم گرفتم اما روش برچسب "درانتظار جواز کسب" خورده. وقتی هم تیکت زدم گفتن که پروانه کسب مجازی با پروانه کسب صنفی فرق می کنه و باید از سایت ecunion.ir پیگیری کنین. مگه توی سایت چیزی جز جواز کسب صنفی باید آپلود بشه؟

سلام
توی پنل اینماد یک گزینه به نام صدور مجوز هست که باید اون رو بزنید و مراحل دریافت مجوز رو طی کنید

سلام من یکبار اینماد ثبت نام کردم ولی دو سال از اون موقع گذشته و تازه سایت رو راه اندازی کردم هیچ چیز از اینماد دستم نیست و کد ملی رو وارد میکنم میگه شما گرفتهاید با شرکت هم نمیشه تماس گرفت شماره هاش شبانه روز اشغاله لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام. برای پیج اینستا هم‌میشه ای نماد گرفت یا حتما باید سایت داشته باشیم؟

سلام
خیر فقط برای سایت میشه

سلام ، ما فقط انلاین محصولات دوبله خودمون رو میفروشیم
برای کسب نماد هرکاری میکنم تمام زیر مجموعه ها اعم از غیر صنفی و صنفی مجوز میخواد میخواستم ببینم چطور میشه بدون مجوز اینماد گرفت

سلام وقت بخیر
ببخشید چطور اینماد دریافت کنم بدون مجوز من مجوز ندارم وبرای سایتم نیاز به اینماد دارم

سلام
میتونید کسب و کار خانگی رو موقع ثبت اینماد انتخاب کنید.

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2