💥 دوره جدید و رایگان آکادمی پرتال: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی 💥

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی در 6 قدم

از کاهش فروش مغازه نگران هستید؟ به پیشنهاد دوستان و آشنایان به فکر ساخت سایت فروشگاهی افتادید؟ در این بخش می‌خواهیم شما را با ساده‌ترین و البته کم‌هزینه‌ترین روش راه اندازی فروشگاه اینترنتی آشنا کنیم.
در این مقاله می‌خوانید:

این روزها نه تنها مغازه دارها، بلکه کسب و کارهای خانگی هم به فکر ساخت سایت افتادند. تصمیمی که منجر به افزایش فروش چند برابری، آن هم در مدت زمان کوتاهی می‌شود. از طرفی لازم نیست که به صورت حضوری بازاریابی کنید. شما مشتریانی به وسعت یک ایران خواهید داشت.

کسب و کارهایی مثل دیجی کالا را ببینید که از فروش یک دوربین دیجیتال شروع کردند و الان به بزرگ‌ترین غول تجارت الکترونیک ایرانی تبدیل شدند. هیچ‌وقت برای شروع و راه اندازی سایت اینترنتی دیر نیست.

همین حالا و بدون فوت وقت طبق آموزش زیر پیش بروید تا در کمتر از 1 ساعت صاحب سایت فروشگاهی شده باشید. تازه بدون پرداخت یک ریال هزینه و بدون نیاز به دانش فنی برنامه نویسی می‌توانید خودتان سایت بسازید. ساخت سایت با پرتال اصلاً کار سختی نیست! 

چگونه سایت فروشگاهی بسازیم؟

شماره تلفن همراه و حداقل محصولی برای فروش که دارید؟ همین دو قلم برای ساخت سایت در پرتال کفایت می‌کند. نیازی به خرید هاست، دامنه، قالب سایت یا حتی استخدام طراح سایت هم نیست. فرقی نمی‌کند که چقدر در مورد سایت اطلاعات دارید، خودتان می‌توانید طراح وب سایت فروشگاهی باشید.

لازم نیست نگرانی به دلتان راه بدهید. هرجایی که نیاز به کمک داشته باشید، یک ویدئو آموزشی کوتاه و مختصر برایتان قرار داده شده است. تازه می‌توانید با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید. تیم پشتیبانی از ساعت 8 صبح تا 10 شب در کنار شما هستند.

نمونه فروشگاه طراحی شده در سایت پرتال

آموزش ساخت سایت فروشگاهی

خب حالا دیگر مقدمه چینی بس است. پیشنهاد می‌کنیم که مرحله به مرحله طبق آموزش زیر با ما همراه باشید تا خودتان هم نحوه ساخت سایت را از نزدیک ببینید. البته نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی با روش فروشگاه ساز به صورت رایگان است و نیاز به پرداخت هزینه ندارید. تازه فکر نمی‌کنیم بیشتر از 10 دقیقه وقتتان را بگیرد. پس دست بجنبانید!

1- اول ثبت نام کنید

روی لینک صفحه ساخت فروشگاه کلیک کنید. روی اولین دکمه‌ای که توجهتان را جلب می‌کند یعنی «شروع راه اندازی فروشگاه» بزنید. حالا باید به چند سؤال کوتاه پاسخ دهید در انتها هم نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراهتان را وارد کنید. همین، سایت شما ساخته شد!

دیدید که چطور بدون برنامه نویسی و کار خاصی توانستید سایت بسازید؟ حالا به سراغ مراحل بعدی می‌رویم.

دکمه شروع راه اندازی فروشگاه در پرتال

2- ویترین فروشگاهتان را انتخاب کنید

اولین چیزی که مشتری بعد از ورود به مغازه با آن روبرو می‌شود، ویترین شما است. نحوه چیدمان کالا و دکور مغازه باعث می‌شود که مشتری از شما خرید کند یا اینکه به سراغ مغازه بعدی برود. سایت فروشگاهی هم دقیقاً شبیه یک مغازه فیزیکی است.

از صفحه قالب‌ها یک قالب فروشگاهی زیبا برای سایتتان انتخاب کنید. با انتخاب گزینه پیش نمایش می‌توانید نحوه نمایش قالب را مشاهده کنید. از هر قالبی هم خوشتان آمد گزینه انتخاب قالب را بزنید. بلافاصله قالب مورد نظر روی سایت شما قرار می‌گیرد. 

نکته: هر زمان که دلتان خواست می‌توانید به صورت رایگان قالب فروشگاهی سایتتان را تغییر دهید.

دکمه لینک دار همین الان فروشگاه اینترنتی بساز

3- دسته بندی صفحات سایت را انتخاب کنید

طبق آموزش 5 مرحله‌ای اولیه که در بخش مدیریت وب سایتتان قرار گرفته، باید صفحات سایت را ایجاد کنید. یک سایت فروشگاهی باید این صفحات را داشته باشد:

  • صفحه اصلی
  • صفحه تماس با ما
  • صفحه درباره ما
  • صفحه قوانین و مقررات
  • وبلاگ
  • صفحه فروشگاه که شامل ۲ بخش است: بخش اول دسته بندی کلی محصول (مثل محصولات دیجیتال) و بخش دوم زیر مجموعه دسته بندی محصول (مثل تلفن همراه). حالا می‌توانید یک دسته بندی جزئی‌تر (مثل برند تلفن همراه) هم داشته باشید. 

در این مرحله باید دسته بندی صفحات سایتتان را بچینید. 

4- محتوای سایت را شخصی سازی کنید

ببینید صفحات ساخته شده توسط شما به صورت پیش فرض با متن ساختگی لورم ایپسوم پر شده است. یک سری تصاویر پیش فرض هم در بخش‌های مختلف سایت مثل صفحه اصلی قرار گرفته است.

حالا وقتش رسیده که دستی به سر و روی سایت بکشید و محتواهای تصویری و متنی را تغییر دهید. مثلاً در صفحه اول باید اسلایدرهای جدیدی با ابعاد مشخص شده درست کنید. در بخش پایینی آدرس شبکه‌های اجتماعی را قرار دهید.

ویژگی‌های خرید محصول از فروشگاهتان را بنویسید و در آخر یک محتوای کوتاه درباره سایتتان بنویسید. برای تمام صفحات ساخته شده در مرحله قبل یک محتوای هرچند کوتاه همراه با تصویر قرار دهید.

ویرایش نوشته‌ها و تصاویر صفحه وبلاگ

5- کم کم ویترین فروشگاه را بچینید

حالا نوبت به مرحله اصلی ساخت فروشگاهتان می‌رسد. تا اینجا نمای اصلی ساختمان فروشگاهتان را چیدید، اما مشتری قرار است چه چیزی از شما بخرد؟ برای محصولاتی که می‌خواهید در سایت بفروشید، باید صفحه ایجاد کنید.

با انتخاب گزینه ایجاد محصول در منوی فروشگاه، هر اطلاعاتی که باید مشتری در مورد محصولتان بداند را وارد کنید. دقیقاً شبیه به فروشگاه اینترنتی دیجی کالا عمل کنید. از تصویر محصول گرفته تا قیمت، ویژگی‌های محصول، توضیح کوتاه محصول، تعداد موجودی و حداکثر سفارش محصول را باید در این بخش بنویسید.

البته اگر هنوز از محصولات عکاسی نکردید و اطلاعات آن را ندارید، می‌توانید بعداً هم این بخش را تکمیل کنید.

6- سایت فروشگاهی را فعال کنید

تا اینجا سایت شما تقریباً کامل شده است. اما یک مرحله مهم یعنی فعال سازی سایت باقی مانده است. شما تا ۷ روز فرصت دارید به صورت رایگان محصولات سایت را اضافه کنید و کمی با بخش‌های مختلف سایت آشنا شوید.

اگر حس کردید که از ویژگی‌های فروشگاه ساز راضی بودید و دلتان می‌خواست در پرتال فروشگاه داشته باشید، به بخش بعدی ماجرا یعنی خرید اشتراک می‌رویم.

در صفحه تعرفه‌ها می‌توانید قیمت بسته‌های ساخت فروشگاه اینترنتی را مشاهده کنید. بسته به ویژگی‌های مورد نیازتان هزینه یک بسته را انتخاب کنید تا سایت شما فعال شود. بعد از این مرحله هم باید مشخصات صاحب سایت و یک سری مدارک هویتی را در سایت آپلود کنید.

یادتان هست که گفتم نیازی به خرید دامنه و هاست ندارید؟ به همین خاطر بود. با خرید اشتراک از پرتال هاست و یک دامنه ir به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد. می‌توانید از بخش مدیریت سایت یک آدرس دامنه به دلخواه انتخاب کنید تا پشتیبانان پرتال آن را برای سایت شما فعال کنند.

بعد از این مرحله هر کسی می‌تواند با جستجوی آدرس اینترنتی سایتتان، به فروشگاه شما دسترسی داشته باشد. 

امکانات بسته‌های پرتال

بعد از ساخت سایت چه کار کنیم؟

سؤال خوب و به جایی است. فکر نکنید که بعد از ساخت سایت شما را تنها می‌گذاریم. تمام آموزش‌های لازم برای راه اندازی فروشگاه و افزایش فروش در بخش آکادمی پرتال و وبلاگ پرتال قرار گرفته است.

لیست کارهایی که می‌توانید بعد از فعال سازی سایتتان انجام دهید به این صورت است:

  • دریافت نماد اعتماد الکترونیک یا همان اینماد برای سایت
  • گرفتن درگاه پرداخت مستقیم یا واسط برای فروشگاه
  • سئو و بهینه سازی سایت برای نمایش صفحات مختلف فروشگاه در نتایج برتر گوگل
  • بازاریابی و تبلیغات برای افزایش مشتری
  • درخواست ساخت وب اپلیکیشن برای فروشگاه
  • متصل کردن سایت فروشگاهی به شبکه اجتماعی مثل اینستاگرام
  • اتصال فروشگاه به موتور جستجوی ترب و ایمالز برای جذب مشتری

ویژگی‌های ساخت فروشگاه اینترنتی با پرتال

  • فروش بدون محدودیت محصولات فیزیکی، خدمات و حتی محصولات مجازی
  • دامنه اختصاصی
  • هاست نامحدود و پر سرعت
  • تیم پشتیبانی 24 ساعته رایگان (به صورت تماس تلفنی و ارسال تیکت)
  • ابزارها و افزونه‌های مورد نیاز فروشگاه
  • بخش مدیریت مالی حرفه‌ای برای قیمت گذاری محصول و دریافت فاکتور
  • آمار دقیق بازدیدهای سایت
  • وبلاگ نویسی
  • امکان اتصال فروشگاه به پیک و پست
  • گزارش گیری دقیق از فعالیت کاربران
  • امکان اتصال اینستاگرام به فروشگاه اینترنتی

ویژگی‌های ساخت فروشگاه با پرتال

در انتها باید بدانید

طراحی سایت فروشگاهی قدمی مثبت در جهت بقای هر کسب و کار حضوری است. تا زمانی که می‌توانید مشتریانی به وسعت یک ایران داشته باشید، چرا خودتان را محدود به منطقه جغرافیایی خاصی می‌کنید؟ 

به اندازه کافی روی سایتتان وقت بگذارید تا به‌مرورزمان فروشتان افزایش پیدا کند. تازه با وجود سایت دیگر از رقبای حوزه کاری خودتان عقب نمی‌مانید و می‌توانید کنار مشتریان حضوری، فروش اینترنتی هم داشته باشید.

سؤالات متداول

  • سایت فروشگاهی چیست؟

به وب سایتی که امکان فروش کالای فیزیکی، مجازی و خدمات داشته باشد، سایت فروشگاهی می‌گویند. کاربران به کمک سایت فروشگاه اینترنتی می‌توانند محصولات یا خدمات دلخواهشان را سفارش دهند. 

  • چرا باید سایت فروشگاهی بسازیم؟

اگر صاحب مغازه یا کسب و کار خانگی هستید، برای افزایش فروش و جذب مشتری از سراسر ایران باید فروشگاه بسازید. با ساخت فروشگاه اینترنتی، کاربران می‌توانند با جستجوی محصول یا نام فروشگاهتان، به خدمات یا کالاهای شما دسترسی پیدا کنند. از همین طریق هم ثبت سفارش انجام دهند.

  • آیا در پرتال می‌توانم سایت فروشگاهی شبیه دیجی کالا داشته باشم؟

بله با انتخاب قالب روبیکا در سایت پرتال، می‌توانید یک سایت فروشگاهی مشابه دیجی کالا بسازید. 

  • چگونه سایت فروشگاهی بسازیم؟

برای ساخت سایت فروشگاهی سریع و ارزان می‌توانید از سیستم فروشگاه ساز پرتال استفاده کنید. بعد از ثبت نام در سایت پرتال، فروشگاه اینترنتی شما ساخته می‌شود.

  • مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی در پرتال چیست؟

مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی شامل ثبت نام در پرتال، انتخاب قالب، دسته بندی صفحات سایت، شخصی سازی محتوای سایت، قرار دادن محصول و فعال سازی سایت با پرداخت هزینه است. آموزش طراحی سایت فروشگاهی را به صورت مرحله به مرحله در بخش بالایی این مقاله به صورت کامل توضیح دادیم.

  • آیا امکان فروش فایل در فروشگاه ساز پرتال وجود دارد؟

بله شما می‌توانید فایل یا ویدئوهای تصویری را به صورت رایگان یا رمزگذاری شده در سایت خودتان قرار دهید.

  • چطور محصولات را در سایت وارد کنم؟

برای وارد کردن محصولات فروشگاهتان در سایت ساخته شده پرتال باید به بخش مدیریت سایت بروید. از منوی سمت راست صفحه بخش فروشگاه و سپس ایجاد محصول را انتخاب کنید. مشخصات دقیق هر محصول را در صفحه‌ای جداگانه تعریف کنید و گزینه ذخیره محصول را بزنید. به همین ترتیب همه محصولات فروشگاهتان را اضافه کنید.

  • چطور از طریق سایت فروش اینترنتی داشته باشم؟

برای اینکه از طریق فروشگاه ساخته شده در پرتال فروش داشته باشید، باید روی کلمات کلیدی مهم سئو انجام دهید؛ یا لینک محصولات سایت را در موتورهای جستجوی ایمالز یا ترب قرار دهید. آخرین پیشنهاد ما به شما هم تبلیغات سایت از طریق سایت‌هایی مثل یکتانت است.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2