💥 دوره جدید و رایگان آکادمی پرتال: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی 💥

ایمیل مارکتینگ چیست؟ کدام سرویس مناسب است؟

ایمیل مارکتینگ چیست؟ سوالی است که همواره برای افرادی که قصد استفاده از بهترین سرویس‌های تبلیغات ایمیلی را دارند پیش می‌آید. در این مقاله به آموزش ایمیل مارکتینگ می‌پردازیم.
در این مقاله می‌خوانید:

ایمیل مارکتینگ یا همان بازاریابی ایمیلی، معرفی، ترویج و تبلیغ یک محصول، کالا، خدمات و ... از طریق ایمیل می باشد، که در بین کمپین های تبلیغاتی مختلف جز ارزانترین نوع بازاریابی به حساب می آید و هر فرد یا شرکتی می تواند آن را از طریق ایمیل به صورت مستقیم و یا انبوه مورد استفاده قرار دهد.

ایمیل مارکتینگ چیست؟

شاید برای شما هم ایمیل های زیادی فرستاده شود که برخی از این ایمیل ها در اسپم شما قرار بگیرد، و در حال حاضر هیچ قانون مدون و مشخصی برای ایمیل اسپم وجود نداشته و ندارد، این جمله یعنی چه؟ یعنی وقتی ایمیلی در اسپم شما قرار بگیرد، یعنی ایمیل به حریم شخصی شما وارد شده و این موضوع پیگرد قانونی ندارد. شاید برای شما هم اتفاق افتاده است و شما به راحتی از آن گذشته و خیلی کم شنیده ایم که کسی از ایمیل اسپم خود به عنوان تجاوز به حریم شخصی اش یاد کند.

طبق گفته های بالا یعنی کم هزینه بودن ایمیل و پذیرش تلویحی ایمیل اسپم توسط اشخاص باعث شده است که بازاریابان سودجو و سودده از هر شکل نادرستی از ایمیل مارکتینگ استفاده کنند.

1. اصول و قواعد ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی داری چارچوب و قواعدی است که قبل از اقدام برای بازاریابی باید آن را رعایت کرد. مثلا فرستادن ایمیل برای افرادی که اصلا به کار شما فکر نمی کنند بیهوده است. خیلی از افراد و بازاریابان بدون اطلاع دقیق از شغل، سن و حرفه اشخاص ایمیل انبوه و بی هدف را می فرستند و جوابی نیز نخواهند گرفت شاید از جمله دلایل منسوخ شدن این نوع بازاریابی همین موضوع باشد.

1.1. ایمیل مارکتینگ و انجام آن

ایمیل مارکتینگ، فرستادن ایمیل تبلیغاتی برای افرادی در حوزه کاری شما می باشد، و این ایمیل می تواند تبلیغاتی نیز نباشد و همه جنبه های کاری را در بر بگیرد. در ایمیل مارکتینگ باید حتما یک ایمیل در هر هفته ارسال شود.

2.1. جمع آوری اطلاعات افراد در حوزه کاری شما

با استفاده از وب سایت خود و همچنین بازدیدکنندگان سایت خود به راحتی می توانید اطلاعات تماس و ایمیل علاقمندان و مخاطبان را در حوزه کاری خود بیابید و برای آنها ایمیل مخصوص به خودشان را ارسال کنید، البته راه های دیگری نیز وجود دارد مثل تماس تلفنی، فرم های آنلاین در سایت و ... که در سایت های مختلف می توانید پیدا کرده و از آنها استفاده کنید ولی ساده ترین راه برای ارسال ایمیل مارکتینگ همین راه است.

3.1. بهترین سرویس دهنده های ایمیل مارکتینگ

شما با استفاده از سایت ها و سرویس دهنده های ایمیلی می توانید برای کاربران و مشتریان خود ایمیل تبلیغاتی را ارسال کنید، یکی از بهترین سرویس دهنده ها در زمینه بازاریابی ایمیلی می توان به میلرلایت و میل چیمپ اشاره کرد. این دو سایت به خاطر استفاده راحت از سرویس دهنده ها و دادن اکانت رایگان طرفداران زیادی دارند.

2. هدف از ایمیل مارکتینگ و بخش بندی مشتریان

باید برای ایمیل مارکتینگ خود هدف تعیین کنید، و از قبل برنامه ریزی های مشخصی برای انجام این کار چیده باشید، اولین هدفی که ایجاد می شود فروش محصولات و کالای شماست ولی می توان اهداف کوچکتری نیز انتخاب کرد. ابتدا باید مشتریان خود را بخش بندی کنید، بخش بندی مشتریان یعنی افرادی که سن آنها در یک بازه مشخص است و یا علایق مشترک دارند، و می توان با توجه به این ویژگی ها و سلایق آنها ایمیل های مخصوص به آنها را ارسال کنید.

شما می توانید برای ارسال ایمیل به مخاطبان و کاربران خود تنظیمات مختلفی را داشته باشید بر فرض مثال، هرگاه ایمیلی به لیست شما اضافه شد، شما در ابتدا می توانید پس از مدتی کوتاه مثلا ده دقیقه بعد یک ایمیل با عنوان خوش آمدگویی برای کاربر خود ارسال کنید، در روز بعد می توانید ایمیل دیگری را تنظیم کرده با عنوان تخفیف ویژه که محصولات خود را به آنها معرفی کنید، و همچنین طی هفته های بعد کمی خودمانی تر ایمیل به مشتریان خود ارسال کنید که خیلی وقته با شما آشنا نشده ایم و می تونید بیشتر خودتون رو معرفی کنید که همه این کارها نیاز نیست به صورت دستی انجام شود شما اطلاعاتی را که می خواهید ارسال کنید به صورت کاملا دقیق و طبق برنامه ریزی و زمان مشخص به سرویس دهنده ایمیلی خود داده و همه این کارها به طور اتوماتیک انجام خواهد شد، که به این کار Auto Responder گفته می شود، با این کار شما به راحتی می توانید فعالیت مشتریان و کاربران خود را ببینید و گروه بندی خود را تغییر داده و نسبت به مشتریان محبوب خود عملکرد بهینه تری داشته باشید و با آنها همکاری های بیشتری را انجام دهید.

در واقع این لیست از مشتریان زمانی ایجاد می شود که کاربر مورد نظر بعد از ایمیل دوم شما سایت شما را بازدید کرده و خرید می کند و شما این افراد را در لیست افراد خاص خود قرار می دهید و به کارمند فروش خود دستور می دهید که با این گروه خاص در هر هفته ارتباط برقرار کند و برای این دسته از مشتریان می توانید خدمات و تخفیف بیشتری نیز قائل شوید. پس با داشتن سرویس Auto Responder در ایمیل مارکتینگ شما می توانید کسب و کار خود را بهبود داده و در روند فروش و بازاریابی خود با صرف هزینه و زمان کمتر بازده بالاتری داشته باشید.

3. مزایای ایمیل مارکتینگ

دو مزیت ایمیل مارکتینگ که این روش را نسبت به روش های دیگر برتری داده قیمت و راحتی استفاده از این ابزار است. اگر بخواهیم ایمیل مارکتینگ را با انواع بازاریابی دیگر مقایسه کنیم، ایمیل روشی بسیار ارزان قیمت برای معرفی محصولات، شرکت، خدمات و ... است. همچنین راه اندازی بازاریابی ایمیلی خیلی ساده بوده و نیاز به آموزش های سخت و طولانی مدت ندارد.

ایمیل مارکتینگ قدرت رقابت خود را با دیگر شبکه های اجتماعی حفظ کرده است، بر اساس مطالعات انجام شده توسط HostPapa:

  • افرادی که با اینترنت سروکار دارند، 94 درصد آنها به ایمیل های خود حتما سرزده و از آنها استفاده می کنند، و حدود 61 درصد از این کاربران از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند؛
  • 75% کاربران آنلاین بزرگسال می گویند ایمیل مارکتینگ روش بازاریابی ترجیحی آن ها است؛
  • ویژگی opt-in ایمیل امکان بازاریابی با کسب رضایت را می دهد؛
  • در ایمیل مارکتینگ می توان بر حسب سن، علایق و ... هدف گیری مختلفی داشت؛
  • ایمیل مارکتینگ در مقایسه با دیگر روش های بازاریابی اینترنتی قابلیت ارائه گزارش و تحلیل نرخ های کلیک، نرخ پرش و تبدیل را دارا است.

یکی از ویژگی های مهم در ایمیل مارکتینگ این است که وقتی ایمیلی به صندوق پستی ایمیلی شما ارسال می شود تا زمانی که آن را باز نکنید"خوانده نشده" همچنان در همان حالت خواهد ماند تا زمانی که شما آن را باز کنید"بخوانید"، ولی در شبکه های اجتماعی مثل تلگرام اگر حجم مطالب شما زیاد باشد امکان دیدن همه این پیام ها برای کاربران وجود ندارد. پس بهتر است که بازاریابی ایمیلی شما به موازات رسانه های اجتماعی پیش برود. بازنگری های مثبت مثل "اشترک گذاری" و "دوست داشتن " از سوی کاربران شبکه های اجتماعی می تواند در ایمیل ها قرار داده شود، یعنی شما می توانید پست های تبلیغاتی خود را در رسانه ها و شبکه های اجتماعی قرار داده و کاربران و مشتریان شما از طریق لینک ها به سایت شما وارد شوند و سپس ثبت نام خود را در سایت آغاز کنند و سپس می توانید برای آنها از طریق سرویس دهنده های ایمیلی، ایمیل ارسال کنید.

4. راهکارهای مهم در ایمیل مارکتینگ

برای اینکه در ایمیل مارکتینگ موفق شود و بتوانید محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و نرخ بازگشت سرمایه به حداکثر ممکن برسد باید چند راهکار مهم را انجام دهید.

4.1. شخصی سازی ایمیل های ارسالی: شخصی سازی ایمیل بدین معنا نیست که از نام مخاطب خود استفاده کنید، بهترین روش در این موضوع داشتن ارتباط خوب است. این یعنی فرض کنید شما برای کاربر و مخاطبان خود ایمیلی را می فرستید و نام آن را نیز ذکر می کنید، مخاطب از اینکه شما نام و اطلاعات آن را دارید آزرده می شود و از اینکه بیشتر به پیام شما فکر کند به این فکر خواهد کرد که شما اطلاعات آن را از کجا بدست آورده اید، پس از نام افراد به هیچ وجه در بدنه ایمیل خود برای بار اول استفاده نکنید چون به احتمال زیاد پیام شما خوانده نمی شود، پس باید سعی کنید با دادن ایمیلی مناسب مخاطب خود را تشویق کنید که خودش نام خود را به شما اعلام کند و بعد از این می توانید نام او را در ایمیل وارد کنید و باعث رابطه قوی تری بین شما و مخاطب خواهد شد.

4.2. طبق بازه زمانی مخاطب ایمیل بدهید: ارسال ایمیل زمان خاصی ندارد، یعنی اینکه حتما لازم نیست در یک زمان خاص ایمیل ارسال کنید، شما می توانید با مخاطب خود ارتباط برقرار کرده و از آنها یک بازه زمانی بگیرید و حتی می توانید تعداد ایمیلی که برای آن می فرستید را نیز مشخص کنید، با این کار مخاطب شما با رضایت بیشتری با شما کار خواهد کرد و در ساعاتی که فعالیت پر مشغله دارد مثل ساعات اداری برای او ایمیل نمیفرستید.

4.3. تعداد کاراکتر استفاده شده در عنوان ایمیل: نرم افزار ایمیل مارکتینگ Adestra از بین 900 میلیون ایمیل ارسالی به مخاطبان گزارشی را بر مبنای افزایش نرخ باز شدن ایمیل یا همان نرخ کلیک ارائه داده است که نشان می دهد تعداد کاراکتر استفاده شده در عنوان ایمیل هیچ ربطی به این موضوع (نرخ کلیک) ندارد، چه بسا اشخاص و شرکت هایی هستند که برای سودجویی به شما چنین حرفی می زنند «ایمیل های با تیتر کمتر و موفقیت بیشتر» که این موضوع می تواند درست باشد ولی اصلا ربطی به تعداد کاراکتر در تیتر ندارد. در تیتر ایمیل باید سعی کنید CTA یا فراخوان به عمل داشته باشید.

4.4. استفاده از محتوای رایگان: تجربه نشان داده است که مخاطبان تمایلی به هزینه کردن و وقت گذاشتن ندارند. بر طبق یک تحقیق مشخص شده است که شرکت ها و اشخاصی که یک ابزار خاص را به مشتری خود برای یک مدت معین رایگان هدیه می دهند نرخ کلیک بالاتر رفته و بازدید از سایت شما را بالاتر خواهد برد، پس سعی کنید از محتوای رایگان استفاده کنید.

5.4. محتوای ایمیلی مخصوص موبایل: بسیاری از افراد دارای گوشی هوشمند هستند و بیش از 60 درصد آنها ایمیل های خود را از طریق موبایل چک یا بررسی می کنند، پس در ارسال ایمیل خود سعی کنید آن را منطبق با گوشی موبایل تنظیم کنید.

  1. در موبایل ایمیل های تک ستونی بهتر دیده می شوند، پس سعی کنید تک ستونی متن خود را بنویسید.
  2. استفاده از فونت هایی که در موبایل وجود دارد و می توان آن را با فونت مناسب دید.
  3. برخی از افراد دارای گوشی آیفون هستند و امروزه بیشتر تلاش مهندسین این است که برنامه هایی که با اندروید اجرا می شود در آی او اس نیز قابلیت اجرا داشته باشد، در ارسال ایمیل به این نوع گوشی ها سعی کنید دکمه های خود را 44 در 44 پیکسل انتخاب کنید.

6.4. افراد غیرفعال را فعال کنید: بر اساس تحقیق نشان داده شده است که بیش از دو سوم اعضای لیست ایمیل مارکتینگ شما غیر فعال هستند، برای کاهش ان باید از Re-Engagement استفاده کنید. یعنی:

  1. از ایمیل های یادآوری استفاده نکنید چون به آنها یادآوری می کنید تنبل هستند.
  2. برای افزایش نرخ کلیک پیشنهاد متنوعی به آنها بدهید.
  3. سعی کنید موضوعات ایمیل شما مختلف و با پیشنهادهای متفاوت باشد که بتوانید آنچه مخاطب می خواهد را بفهمید.

4.7. مخاطب جذب کنید و نخرید: همانطور که در ابتدا مقاله گفته شد اگر برای شخصی ایمیل بفرستید و اجازه گیرنده را نگرفته باشید ایمیل شما وارد اسپم می شود پس سعی نکنید لیست مخاطبان را از اشخاص دیگر برای ارسال ایمیلتان بخرید، سعی کنید طبق الگوها و روش های گفته شده مخاطب جمع آوری کنید. چطور می شود مخاطبان را جذب کرد؟ جوابش ساده است از محتوای با کیفیت و مطلوبی استفاده کنید که مشتری پسند است و خود او به سایت شما هدایت شده و حتی آن را به دیگران به اشتراک میگذارد، و چندین را برای آن وجود دارد:

  1. برای افرادی که به سایت شما سر زده است و ثبت نام می کند پیشنهاد ویژه و یا هدیه ای ارسال کنید.
  2. اگر در یک فروشگاه فروش e-book فعالیت دارید برای ثبت نام او و فرستادن کتاب به ایمیل مخاطب از او ایمیل بگیرید و...

5. بهترین سرویس های ایمیل مارکتینگ

اولین گام برای پیشرفت در ایمیل مارکتینگ انتخاب سرویس دهنده ایمیل مارکتینگ می باشد. در این مقاله سعی شده موفق ترین و بهترین سرویس هایی که عرضه شده است معرفی کنیم.

باید در انتخاب سرویس ایمیل مارکتینگ دقت داشته باشید وگرنه مجبورید هزینه بیشتری بکنید، و یا امکاناتی که لازم دارید در سیستم انتخابی وجود نداشته باشد. با سرویس ایمیل مارکتینگ شما می توانید به آسانی مدیریت کاربران و مشتریان خود را داشته باشید، بر فرض مثال آنها را گروه بندی کنید، عملکرد آنها را ببینید و برای آنها برنامه های مجزا ترتیب دهید. ولی آنچه در سرویس های ایمیل مارکتینگ اهمیت دارد این است که ایمیل شما به پوشه اسپم وارد نشود.

در این قسمت 10 مورد از سرویس های ایمیل مارکتینگ را معرفی می کنیم و عزیزان و مخاطبین می توانند بنا بر هزینه هر کدام و خدماتی که ارائه می دهند یکی از آنها را انتخاب کنند.

5.1. تماس دائمی Constant contact: این سرویس دهنده بزرگترین و سریع ترین خدمات را ارائه می دهد، و برای افراد تازه کار و مبتدی بسیار دوستانه و مطلوب است. در این سرویس دهنده شما می توانید لیست مخاطبان، الگو، گزارش گیری و ... را به راحتی مدیریت کنید و مجموعه ای از تصاویر، اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را همراه با 1 گیگابایت فضای ذخیره سازی فایل را در اختیار شما قرار دهد. همچنین تماس دائمی، دارای چت زنده، منابع گسترده برای مطالعه، آموزش های آنلاین می باشد، که این امکانات برای افرادی که تازه به این کسب و کار و بازاریابی وارد شده اند به سرعت مطالب را آموزش داده و شما را برای کار ایمیل مارکتینگ آماده می کند.

پس با توجه به مطالبی که گفته شد این سرویس دهنده برای افراد نوپا و کسب و کارهای کوچک بسیار سودمند می باشد و همچنین یکی دیگر از ویژگی مطلوب این سرویس دهنده این است که برای افرادی که قصد دارند Constant contact را برای کسب و کار خود انتخاب کنند 60 روز سرویس رایگان اعطا می شود، و در صورتی که مورد پسند شما قرار گرفت می توانید به ازای هر 20 دلار در ماه از آن استفاده کنید.

5.2. قطره یا Drip: اگر به فکر فرستادن ایمیل گروهی هستید قطره می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد، این سرویس امکانات زیادی را برای وبلاگ نویسان و بازاریان در اختیار می گذارد. این سرویس دهنده افزونه هایی برای سایت سازهای محبوبی مثل ووکامرس و وردپرس دارد، یعنی به شما امکاناتی را می دهد که جهت ثبت نام افراد از آن استفاده کنید، در قطره ابزارهایی نظیر دسته بندی هوشمند ایمیل ها، گروه بندی و ... می باشد که شما می توانید مخاطبان خاص خود را در لیست های مختلف قرار دهید. این سرویس دهنده نیز چت زنده را پشتیبانی می کند و دارای آموزش اتوماسیون، راهنمای رایگان می باشد و شما می توانید به طور رایگان به 100 نفر از مخاطبین خود ایمیل رایگان بفرستید و بعد از آن به ازای هر ماه 41 دلار بپردازید.

5.3. Convertkit: اگر جز آن دسته از بلاگرهای حرفه ای و نویسندگان قوی هستید، این سرویس بسیار قوی و قدرتمند را به شما پیشنهاد می کنیم، کانورت کیت خدمات منحصر به فردی دارد که یکی از این خدمات «ارتقا محتوا» می باشد، ارتقا محتوا در واقع حرکت و یا ترفندی است که شما باید ایجاد کنید که مخاطب خود را جذب کنید یعنی آن را تشویق کنید که ایمیل خود را به شما بدهد. اگر بخواهیم یک مثال ساده بزنیم شما سایتی را برای دانلود کتاب باز می کنید و در آن برای اینکه بتوانید آن کتاب را دانلود کنید از شما میخواهد که ایمیل خود را وارد کنید تا کتاب را برای شما بفرستد، این همان روش برای گرفتن ایمیل است. یکی دیگر از خدمات کانورت کیت تقسیم بندی مخاطب است، که به طور اتوماتیک می توانید خدمات بازاریابی را برای آنها انجام دهید. هزینه این سرویس ماهی 29 دلار می باشد و دارای ضمانت بازپرداخت وجه 30 روزه به جای سرویس رایگان می باشد.

5.4. Aweber: تمامی کسب و کارهای کوچک و بزرگ می توانند از این سرویس دهنده استفاده کنند و ایمیل انبوه و گروهی بفرستند. این سرویس به راحتی و در تمام سیستم عامل ها وصل می شود. این سرویس دارای امکانات بسیار وسیعی می باشد از جمله قالب ایمیل آماده، مدیریت لیست ها، ردیابی ایمیل، چت زنده، وبینار، منابع آموزشی و ... . برای بار اول و شروع از این سرویس، 30 روز رایگان می توانید استفاده کنید و بعد از آن هزینه هر ماه 19 دلار است.

5.5. Getresponse: اگر به دنبال سرویسی هستید که در کسب و کارهای کوچک و جدید بتوانید کار را آغاز کنید این سرویس بسیار پرطرفدار است. این سرویس مجهز به ابزارهای اتوماتیک هوشمند است و کار با آن بسیار ساده است. این سرویس دهنده محبوب دارای فرم های جذاب ریسپانسیو، لندینگ پیج، پیگیری ایمیل ها و ... و دارای پشتیبانی از چت زنده، تلفن و... نیز می باشد . این سرویس 30 روز رایگان به شما داده و بعد از آن هزینه هر ماه آن 15 دلار است.

5.6. سرویس Mailchimp: این سرویس نیز طرفدارن زیادی دارد و اکثر افراد نام آن را شنیده اند، و با وردپرس، مجنتو نیز به خوبی هماهنگ می باشد. Mailchimp دارای تجزیه و تحلیل و ردیابی ساده، گروه بندی مخاطبان و ... می باشد و یکی از بهترین ویژگی این سرویس زمان تحویل ایمیل و بخش بندی بر اساس موقعیت جغرافیایی می باشد. پشتیبانی چت زنده و ایمیل را نیز دارد. میل چیمپ 12000 ایمیل برای 2000 نفر را به طور رایگان در اختیار شما قرار داده و بعد از آن هزینه هر ماه آن از 10 دلار شروع می شود.

5.7. میل چی یا Mailchi: یکی از سرویس های ایمیل مارکتینگ در ایران است که طرافدارن بسیار زیادی دارد و در این سرویس شما نیاز به آموزش خاصی ندارید و به راحتی می توانید از این برنامه استفاده کرده و ایمیل های زیبایی را به وجود آورید. میل چی در ایران در سال 1385 تاسیس شده است و در پنج سال اخیر بیش از 12000 مشتری از این سرویس استفاده کرده اند که می توان به شاتل موبایل، مایکروتل، بنیاد ملی نخبگان و ... اشاره کرد. در این سرویس ایمیل های شما برای به نمایش در آمدن مطلوب در انواع موبایل و تبلت بهینه سازی شده است و حتی با صفحه نمایش های کوچک نیز خوانایی و زیبایی خود را حفظ می کند، در این سرویس از انواع رنگ بندی و فونت های مختلف استفاده شده که به راحتی یک کاربر می تواند آن را انتخاب کند، ویژگی های میل چی نیز عبارتند از: قابلیت ویرایش کد، ارسال ایمیل شخصی به افراد، فرستادن ایمیل به صندوق inbox مخاطب و ... نام برد. در این سرویس شما می توانید به طور رایگان به 1000 مخاطب ایمیل بفرستید و بعد از آن قیمت یک ساله برای 10 هزار مخاطب فقط 500 هزار تومان است.

5.8. میلرلایت Mailerlite: میلر لایت نیز یکی دیگر از سرویس های ایمیل مارکتینگ است که از سال 2009 میلادی بوجود آمد که برای ارسال ایمیل انبوه از آن استفاده می شود. ولی فقط برای این کار ساخته نشده است، و علاوه بر آن شما می توانید از تعداد ایمیل های رسیده به مقصد، تعداد ایمیل هایی که نامعتبر است، چه تعداد از این مخاطبان ایمیل شما را دیده اند و یا چند نفر لینک سایتی که در ایمیل قرار داده اید باز کرده اند و خیلی دیگر از امکانات نظیر ایجاد وب فرم ها و صفحات لندینگ را مشاهده کنید، میلرلایت نیز در ابتدا 1000 ایمیل رایگان به شما هدیه می دهد و هزینه اشتراک ماهانه این سرویس هم 168 دلار است.

5.9. آونگ ایمیل AvangEmail: آونگ ایمیل یک سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی است که به دو زبان فارسی و انگلیسی مورد استفاده قرار می گیرد ولی پنل این سرویس به زبان انگلیسی است. این سرویس دهنده نیز مانند بقیه سرویس ها 500 تا 1200 ایمیل رایگان به افراد و شرکت ها ارائه می دهد، یکی از ویژگی های آونگ ایمیل سازگار بودن آن با وردپرس است، که افزونه پاپ آپ لایه با این سیستم کاملا هماهنگ است و یک افزونه اختصاصی به نام Avangpress دارد که رایگان در اختیاز افراد قرار می دهد. در هنگام خرید این اشتراک شما دو روش را در سر راه خود خواهید دید یکی Paypal (جهانی-دلار) یا Iranian payment که همون درگاه ایرانی است که برای هموطنان خودمان طراحی شده است. یکی از ویژگی های خوب این سرویس این است که قیمت های ارائه شده در خرید این سرویس به دلار است و برای ایرانی ها دلاری 6 هزار تومان حساب می شود.

از ویژگی های این ایمیل می توان به تایید دو مرحله ای ایمیل ها، لیست های بخش بندی شده، تولید تگ های سفارشی و ارسال ایمیل های شخصی نیز اشاره کرد. سازندگان این سرویس در حال ارتقا بیشتر آن هستند و در آینده نزدیک با سرویس های برتر دنیا نظیر میلرلایت، کانورت کیت و ... رقابت خواهد کرد.

5.10. سرویس Sender: اگر دنبال یک سرویس خوب و با کیفیت هستید که دارای امکاناتی باشه که در سرویس های دیگر وجود نداره Sender رو به شما معرفی می کنند. این سرویس (Sender.net) از سال 2012 شروع به کار کرده و در کشور لیتوانی متولد شده است. از امکانات آن می توان به ارسال پوش نوتیفیکیشن اشاره کرد و این سرویس قرار است در ایران جایگزین میلر لایت نیز شود. در سندر شما قابلیت افزودن رایگان 2500 عضو و ارسال ماهیانه 1500 ایمیل را دارید.

با افزایش قیمت دلار سرویس های ایرانی می توانند رقبای خارجی خود را جلو بزنند و در این صورت هموطنان با این امکاناتی که در اختیارشان قرار می گیرد قطعا سرویس های ایرانی را امتحان خواهند کرد.

6. انتخاب بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ

استفاده از پلتفرم ها برای تحلیل و عملکرد کسب و کار اینترنتی شما بسیار مهم است. اگر بخواهید بهترین نتیجه را بگیرید باید ابتدا پلتفرم های معرفی شده را به خوبی بشناسید و بتوانید از آن حداکثر بهره را ببرید. اما این را باید بدانید که این سرویس ها که الان در اولویت استفاده هستند همیشه بهترین نخواهند بود و بعد از مدتی جایگاه خود را از دست می دهند و پلتفرم های دیگری می تواند جای آنها را بگیرد. پس یک بازاریاب خوب کسی است که اخبارهای روز را همیشه دنبال کند و با پلتفرم های جدید و ویژگی های آن آشنا شود.

نتیجه گیری نهایی

در این مقاله سعی شده است آنچه در مورد ایمیل مارکتینگ و سرویس های آن وجود دارد به طور کامل بحث شود و سعی شده که آن را در 6 بخش خدمت عزیزان توضیح دهیم.

در بخش اول در مورد اصول و قواعد ایمیل مارکتینگ می باشد که در ارسال ایمیل خود باید سن، شغل، علایق گیرنده پیام را بدانید و برای دانستن مشخصات افراد این کار را با قرار دادن فرم ثبت نام در سایت خود می توانید به راحتی انجام داده و برای مخاطب خود ایمیل در حوزه کاری خودش بفرستید.

در بخش دوم در مورد هدف ایمیل مارکتینگ صحبت شد که باید هدف های کوچکتر را انتخاب کنید و سعی کنید به طور اتوماتیک و با استفاده از نرم افزار Auto Responder مشتریان را دسته بندی کرده و طبق برنامه معین برای مخاطبان و کاربران خود ایمیل های مختلف و همراه با تخفیف ویژه ارسال کنید.

در بخش سوم مقاله مزایای ایمیل مارکتینگ بحث شد که گفتیم دو عامل بزرگ که این نوع بازاریابی را نسبت به دیگر انواع بازاریابی برتری می دهد ارزان بودن آن و راحتی استفاده از ابزار های آن می باشد که نیاز به آموزش های بلندمدت و پر هزینه نیز وجود ندارد و در ادامه نیز در مورد شبکه های اجتماعی در برابر ایمیل مارکتینگ صحبت شد که دریافتیم شما می توانید پست های تبلیغاتی خود را در رسانه ها و شبکه های اجتماعی قرار داده و کاربران و مشتریان شما از طریق لینک ها به سایت شما وارد شوند و سپس ثبت نام خود را در سایت آغاز کنند و سپس می توانید برای آنها از طریق سرویس دهنده های ایمیلی، ایمیل ارسال کنید.

در بخش چهارم نیز در مورد انواع راهکارهای مهم در مورد کار با ایمیل مارکتینگ را صحبت کردیم که عبارت بودند از: شخصی سازی ایمیل های ارسالی، برنامه ریزی طبق بازه زمانی مخاطب، تعداد کاراکتر استفاده شده در عنوان ایمیل، محتوای رایگان، محتوای ایمیلی مخصوص موبایل هوشمند، فعال کردن افراد غیر فعال و جذب کردن مخاطب؛ نهایتا در بخش پنجم هم در مورد بهترین نوع سرویس های ایمیل مارکتینگ را گفتیم که عبارت هستند از: تماس دائمی، قطره یا درآپ، کانورت کیت، Aweber، Getresponse، میل چیمپ، میل چی، آونگ ایمیل، میلرلایت و سندر.

در آخر از تمامی عزیزانی که این مقاله را مطالعه کردند خواهشمندیم در صورت داشتن سوال، نقد و نظری آن را در قسمت نظرات به اشتراک بگذارند و در اسرع وقت متخصصین ما پاسخگوی شما هستند.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

Best of all

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2