می‌خواهم سایتم یکی دو روزه آماده شود (طراحی سایت سریع)

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید در یک زمان کوتاه سایت اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید. همانطور که احتمالا می‌دانید طراحی سایت کاری وقت‌گیر است. اما در این مطلب روش‌هایی را برای طراحی سریع سایت به شما معرفی کرده‌ایم.
در این مقاله می‌خوانید:

چند روز قبل به مغازه لوازم‌التحریری که سر راهم بود رفتم. مغازه‌دار آدم خوش صحبتی بود و کمی در مورد کار و کاسبی صحبت کرد. بعد از من پرسید که شلغت چیست؟ گفتم در یک شرکت طراحی سایت کار می‌کنم. به سرعت گفت: چند روز بیشتر تا باز شدن مدارس نمانده و به این فکر افتادم که اجناس مغازه‌ام را اینترنتی هم بفروشم. آیا اگر الان اقدام کنم تا یکی دو روز آینده می‌توانم سایت داشته باشم؟ همین سوال باعث شد که این مقاله را برای کسانی بنویسم که به دنبال طراحی سایت سریع هستند. در ویدیو زیر در مورد طراحی سریع سایت توضیح دادیم که می‌تواند برای شما مفید باشد:

می‌خواهم در کمترین زمان سایتم آماده شود

طراحی سایت پروسه‌ای زمان‌بر است و انجام دادن آن کار ساده‌ای نیست. از طرفی برخی هم هستند که نیاز به طراحی سریع سایت دارند. خیلی‌ها با شرکت ما تماس می‌گیرند و می‌خواهند در یک روز سایتی کامل و آماده داشته باشند. حتی افرادی هم بوده‌اند که می‌خواستند سایت‌شان در چند ساعت آماده شود.

طراحی سایت سریع در کمترین زمان

آیا واقعا ممکن است که در چند ساعت سایتی خوب و کامل داشته باشیم؟ در جواب باید گفت که طراحی سایت چند مرحله دارد. اگر می‌خواهید سایتی بدون مشکل و کاربرپسند داشته باشید، باید تمام مراحل را با دقت انجام دهید. پس برای پاسخ دادن به این سوال باید اول از همه با مراحل آماده‌سازی و طراحی سایت آشنا شویم.

برای طراحی سایت باید چه مراحلی را طی کنیم

قبل از هر چیز باید هدفمان از ساخت سایت را بدانیم. مثلا مغازه‌داری که در ابتدای این مطلب در موردش صحبت کردم می‌خواست محصولات مغازه‌اش را از طریق سایت بفروشد. پس این فرد به یک سایت فروشگاهی کامل نیاز دارد.

شاید یک شرکت تازه تاسیس دارید و مشتری جدیدتان از شما نمونه کار و شرح پروژه‌های قبلی شما را می‌خواهد. پس در این صورت شما نیاز به سایتی مخصوص ارائه خدمات و نمونه کار دارید تا خودتان را به دیگران معرفی کنید. توصیه من این است که چند تا از سایت‌هایی که در زمینه کاری شما فعالیت می‌کنند را بررسی و از امکانات آن‌ها الگوبرداری کنید. بعد از اینکه نیازهای‌تان را شناختید باید یک روش برای طراحی سایت انتخاب کنید.

با روش‌های طراحی سایت آشنا شوید

روش‌های مختلفی برای طراحی و ساخت سایت وجود دارد که هرکدام‌شان مزایا و معایب خاص خودشان را دارند. پس بگذارید ابتدا کمی در مورد راه‌های ساخت سایت توضیح دهیم.

سپردن کار طراحی سایت به یک فرد ماهر

چطور کسی را پیدا کنیم که برای‌مان سایت بسازد؟ برای این کار می‌توانید درخواست طراحی سایت خود را در سایت‌های فریلنسری مثل پونیشا و پارس کدرز ثبت کنید. طراحان سایت آزادکار در این سایت‌ها مدام به دنبال پروژه‌های طراحی سایت هستند. بعد از ثبت درخواست طراحی سایت، تعدادی درخواست شما را قبول می‌کنند.

مدت زمان لازم برای طراحی سایت فوری

به این ترتیب از بین داوطلبان یکی را برای سپردن پروژه خود انتخاب کنید. البته در این روش ممکن است، با بدقولی طرف مقابل و یا وجود ایراد و نقص در سایت طراحی شده مواجه شوید. هزینه طراحی سایت در این روش کاملا توافقی است. 

کار طراحی سایت را به یک شرکت بسپارید

پیدا کردن فرد قابل اعتماد کار سختی است و نمی‌توان کار را به هرکسی سپرد. همچنین در همکاری با یک نفر نمی‌توانید انتظار پشتیبانی قوی و خدمات پس از فروش خوبی را داشته باشید. پس برای این که از مشکلات احتمالی جلوگیری شود، بهتر است با یک شرکت معتبر قرارداد ببندید. شرکت‌های بزرگ طراحی سایت نه تنها قابل اعتماد هستند بلکه در صورت نیاز همیشه در دسترس شما قرار دارند.

شرکت‌های طراحی سایت به دو روش برای شما سایت می‌سازند. روش اول استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا است. در این روش شرکت مورد نظر سایت شما را با سیستم‌هایی مثل وردپرس راه‌اندازی می‌کند. اما روش دوم این است که شرکت‌ها برای شما سایتی کاملا اختصاصی را کدنویسی می‌کنند.

هزینه طراحی سایت اختصاصی از حدود 40 میلیون تومان شروع می‌شود و با توجه به نیازهای شما افزایش می‌یابد. اما هزینه طراحی سایت با سیستم‌های مدیریت محتوا در صورت استفاده از قالب‌های آماده چیزی حدود 2 تا 4 میلیون تومان است. اگر هم قالب اختصاصی بخواهید هزینه طراحی سایت در حدود 10 میلیون تومان خرج برمی‌دارد.

خودتان سایت طراحی کنید

یکی دیگر از روش‌های طراحی سایت استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس است. نصب وردپرس رایگان است؛ اما برای ایجاد سایت با آن باید هزینه‌های جانبی مختلفی مثل هاست، دامنه و قالب را پرداخت کنید. برای داشتن سایت با وردپرس باید حداقل 600 هزار تومان به صورت سالانه بابت هزینه هاست و دامنه هزینه کنید. البته قطعا هزینه‌های دیگری مانند قالب و افزونه هم برایتان دارد. 

سایخت سریع سایت در کوتاه‌ترین زمان ممکن

البته برای انجام این کار نیاز به آموزش دارید و بدون تجربه احتمالا به مشکل می‌خورید. 

و اما سریع‌ترین روش؛ استفاده از سایت ساز است!

سایت سازها و فروشگاه سازها هم یکی از گزینه‌های خوب برای طراحی سایت هستند. این گزینه برای شمایی که به‌دنبال طراحی سایت سریع هستید، قطعا بهترین انتخاب است. چون همه چیز آماده است. یک سایت ایجاد می‌کنید. قالب انتخاب می‌کنید و هر جایی که نیاز داشتید را به‌راحتی ویرایش می‌کنید. این کار یک روز هم زمانتان را نمی‌گیرد. 

مهم‌ترین ویژگی سایت سازها این است، که کار با آن‌ها خیلی راحت و آسان است. حتی بدون داشتن کوچک‌ترین اطلاعاتی در زمینه ساخت و طراحی سایت هم می‌توانید با آن‌ها یک سایت بسازید. اما نقطه قوت دیگر این روش زمانی مشخص می‌شود که تعرفه طراحی سایت با سایت سازها را ببینید.

سرویس‌های سایت ساز ایرانی مختلفی وجود دارند که یکی از بهترین‌ها در این زمینه سایت ساز پرتال است. اما چرا پرتال جزو بهترین سایت سازهای ایران است؟ 35 دلیل برای اینکه پرتال را انتخاب کنید وجود دارد. بعد از دانستن آن‌ها، انتخاب کنید که آیا می‌خواهید اینکار را انجام دهید یا نه. 

یکی از ویژگی‌های مهم پرتال پشتیبانی همیشگی و شبانه روزی آن است. هر زمان که مشکلی در سایت شما پیش بیاید فقط کافیست که پیامی به پشتیبانی بفرستید تا مشکل را به سرعت رفع کنند.

بالاخره چقدر طول می‌کشد تا سایتم آماده شود؟

برای داشتن سایت کاملا اختصاصی باید بدانید که کدنویسی و طراحی سایت از پایه به طور کلی حداقل یک ماه زمان می‌برد. پس اگر در این فکر هستید که کار طراحی سایت اختصاصی را به یک شرکت بسپارید نباید انتظار داشته باشید که سایت‌تان خیلی سریع و به این زودی‌ها آماده شود.

اگر بخواهید یک سایت وردپرسی با قالب اختصاصی داشته باشید باز هم زمان زیادی برای طراحی و ساخت قالب لازم است. یعنی باید چیزی حدود دو یا سه هفته را برای طراحی قالب اختصاصی در نظر بگیرید. پس این روش هم برای طراحی سریع سایت مناسب نیست.

چقدر زمان لازم است تا سایت طراحی شود؟

و اما مدت زمانی که ساخت سایت با سایت ساز از جمله پرتال طول می‌کشد، یک ساعت هم نمی‌شود. اگر بخواهید روی قالب آن هم کار کنید، یکی دو روزه تمام می‌شود. بعد از ثبت نام در پرتال و ورود به حساب کاربری خود، چند ویدیو کوتاه آموزشی برای کار با پرتال می‌بینید. دیدن این ویدیوها در مجموع یک ساعت هم زمان نمی‌برد. بعد از این که ویدیوها را دیدید حالا کار با پرتال را یاد گرفته‌اید. باید تنظیمات اصلی سایت‌تان را مطابق ویدیوها انجام دهید. بعد از آن نوبت به انتخاب یک قالب از بین قالب‌های متنوع و رایگان پرتال می‌رسد.

وقتی که قالب دلخواه خود را انتخاب کردید باید آن را به سلیقه خودتان شخصی سازی کنید. شخصی سازی قالب در پرتال آن قدر ساده است که فکرش را هم نمی‌کنید. فقط باید به جای متن‌ها و عکس‌های پیش فرض قالب، چیزهایی که دوست دارید را قرار دهید.

بعد از آماده شدن قالب سایت نوبت به انتشار محتوا در آن می‌رسد. اگر قصد راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی دارید باید عکس، توضیحات و مشخصات محصولات خود را وارد سایت کنید. بعد از وارد کردن محصولات و مطالب در سایت، رسما کار ساخت و طراحی سایت به پایان رسیده و وبسایت شما آماده شده است.

زمان لازم برای ساخت سایت با سایت ساز

اما نکته جالب اینجاست که تا اینجای کار نیازی به پرداخت هیچ گونه هزینه‌ای ندارید. یعنی کاملا رایگان می‌توانید سایت خود را راه‌اندازی کنید. پرتال برای کاربرانش 7 روز مهلت تست در نظر گرفته است. در این 7 روز می‌توانید بدون پرداخت حتی یک ریال سایت خود را به طور کامل بسازید. بعد از این مدت اگر از سرویس‌ها و امکانات سایت ساز پرتال و خدماتش راضی بودید می‌توانید هزینه سایتی که طراحی کردید را پرداخت کنید.

آیا طراحی سریع سایت لطمه‌ای به کیفیت آن وارد نمی‌کند؟

خیلی از کاربران فکر می‌کنند که اگر در کار طراحی و ساخت سایت عجله کنند، سایت باب میل‌شان را دریافت نمی‌کنند. این تصور درست نیست؛ چون با کمک سرویس‌هایی مثل پرتال هم می‌توانید یک سایت حرفه‌ای یا حداکثر امکانان را داشته باشید. 

این را هم یادآوری کنم که هدف اصلی شما از ساخت سایت، کسب درآمد و دیده شدن آن است. پس بهتر است به‌جای اینکه بخواهید زمان زیادی را صرف ساخت سایت کنید، آن را روی افزایش فروش بگذارید. برای این بخش از کارتان هم می‌توانید روی کمک پرتال حساب کنید. هر سوالی راجع به ساخت سایت یا راه اندازی کسب‌وکار آنلاین‌تان داشتید، زیر همین پست کامنت کنید، یا با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید. 

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

مرسی بابت این همه محتوای باکیفیت

جالب بود ممنونم

با این روش آیا کیفیت لازم رو دریافت می کنیم یا کیفیت کافی رو نخواهد داشت؟

سلام
در قسمت آخر مقاله دقیقا به همین مورد اشاره کردیم.

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2