💥 دوره جدید و رایگان آکادمی پرتال: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی 💥

وردپرس چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت است که از پیش کدنویسی شده، ولی برای سفارشی کردن آن، امکان دسترسی به کدهایش وجود دارد. با دانستن مزایا و معایب وردپرس تصمیم بگیرید که آیا این سیستم، برای کار شما مناسب است یا خیر.
در این مقاله می‌خوانید:

قبل از اینکه، درباره وردپرس، شروع به صحبت کنیم، اجازه دهید به ماجرایی مربوط به 4-5 سال قبل اشاره کنیم. چند سال پیش، ایده‌ای در مورد راه‌اندازی یک وب‌سایت به ذهن‌مان خورد. وب‌سایتی مرجع که شامل محصولات صنعتی شرکت‌های تولید‌کننده باشد. مدتی با هیجان این ایده را دنبال کردیم. بعد از اینکه با استقبال شرکت‌ها روبرو شدیم، به شرکت‌های طراحی سایت سر‌‌ زدیم. با مشخصاتی که برای وب‌سایت مدنظرمان بود هزینۀ طراحی آن را 40-50 میلیون تخمین زدند!

از آن‌جا که توانایی تامین این هزینه را نداشتیم، بیخیال راه‌اندازی این کسب و کار شدیم. در آن زمان اطلاعات زیادی در مورد طراحی سایت با وردپرس نداشتیم. حتی افرادی هم که از آن‌ها مشاوره می‌گرفتیم، وردپرس را به ما پیشنهاد ندادند.

بعد از مدتی که وارد فضای دیجیتال شدم و اطلاعاتم در مورد وردپرس بیشتر شد، متوجه شدم، که وردپرس هم گزینۀ مناسبی برای طراحی سایت‌مان است. اما دیگر مدت زیادی از آن زمان گذشته بود و بیخیال ایده شده بودیم.

ما در مقاله آموزش نصب وردپرس به صورت تصویری توضیح دادیم، که چطور می‌توانید سیستم مدیریت محتوای وردپرس را نصب کنید. در این مقاله، همراه ما باشید تا وردپرس را با هم زیر و رو کنیم و به بررسی مزایا و معایب آن بپردازیم. با دانستن این اطلاعات، تصمیم بگیرید که آیا طراحی سایت با وردپرس برای شما گزینۀ مناسبی است یا نه.

وردپرس چیست؟

بعد از راه‌ اندازی وب‌ سایت، باید محتوایی از نوع متنی، تصویری، ویدئویی یا صوت، روی آن قرار دهید. با کمک وردپرس، می‌توانید این محتوا را ایجاد، مدیریت و در نهایت روی وب سایت‌تان نمایش دهید. اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا (CMS) است که از قبل کدنویسی و طراحی شده و بصورت سیستمی آماده برای استفاده شما ارائه شده‌است.

با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا، برای قرار دادن محتوا روی وب‌سایت، نیازی به کدنویسی آن ندارید. فقط کافی‌ست تا حدودی با مدیریت این سیستم و کار کردن با آن آشنا باشید. 

مزیت‌های وردپرس که آن را محبوب کرده است، چیست؟

سیستم مدیریت محتوای وردپرس با وجود رقبا توانست جایگاه خوبی برای خود پیدا کند. در حال حاضر، بر اساس آمار ارائه شده توسط Builtwith از بین یک میلیون سایت بزرگ در دنیا، 325.426 وب‌سایت با وردپرس راه‌اندازی شده است. اما اگر بخواهیم آمار را به صورت جهانی بررسی کنیم، بیش از 74 میلیون سایت با وردپرس راه‌اندازی شده است، که بیش از 30 درصد از کل وب‌سایت‌های ساخته شده در دنیا می‌شود. 

میزان استفاده از وردپرس

این میزان استفاده از وردپرس برای طراحی سایت، حتما دلایلی داشته است. می‌خواهیم ببینیم این مزیت‌ها چه هستند.

با وردپرس ویترینی از قالب‌ها و افزونه‌ها در اختیارتان است

وقتی برای اولین بار سایت وردپرسی خود را باز می‌کنید، احتمالا از دیدن صفحۀ ساده و بی‌روح آن جا می‌خورید؛  اما قطعا به همین شکل نمی‌ماند. نسخه اولیه وردپرس تعدادی قالب در خودش دارد. اگر دیدید کارتان با این‌ها راه نمی‌افتد، می‌توانید از قالب‌های بسیار متنوعی که در سایت‌ها برای دانلود رایگان یا فروش گذاشته‌اند، استفاده کنید. 

حتی اگر باز هم این قالب‌ها مورد پسندتان نبود، می‌توانید کار را به عهده طراحان قالب بسپارید. البته در این صورت هزینه طراحی سایت، برای‌تان بیشتر رقم می‌خورد. راستی هزینه قالب برای شما می‌تواند از 0 تا چند میلیون تومان تمام شود.

علاوه بر قالب احتمالا با توجه به وب سایتی که دارید حتما به افزونه‌هایی نیاز پیدا می‌کنید. مثلا اگر بخواهید در سایت‌تان فروشگاه اینترنتی داشته باشید باید افزونه ووکامرس نصب کنید. یا اینکه اگر بخواهید، قابلیت چت آنلاین و چند زبانه بودن را به سایت اضافه کنید، افزونه‌هایی برای این کار وجود دارد.

سئوی وردپرس، برگ برنده‌ای برای اوست!

برای اینکه وب‌سایت‌تان توسط دیگران دیده شود، باید آن را برای موتورهای جستجو بهینه (سئو) کنید؛ در غیر این صورت زمان و هزینه خود را هدر داده‌اید.

برای اینکه سایت و محتوای آن بهینه باشد، باید نکاتی را در نوشتۀ خود رعایت کنید. خوشبختانه، افزونه‌ای به اسم یوست سئو Yoast seo ، در وردپرس، این نکات را در محتوای شما بررسی کرده و نتیجه را به شما می‌گوید تا آن را بهبود دهید.

سئوی وردپرس

می‌خواهیم ببینیم این نکات چه هستند که اینقدر برای گوگل اهمیت دارد؟

  • تراکم کلمات کلیدی و مترادف‌های آن در متن مناسب باشد. (معمولا بین 1% تا 3% است)
  • کلمه یا عبارت کلیدی در عنوان نوشته و پاراگراف اول باشد.
  • عبارت کلیدی در توضیحات متا meta description باشد. (توضیحات متا خلاصه‌ای جذاب از محتوای هر صفحه از وب سایت شماست)
  • طول توضیحات متا مناسب باشد. (حدود 155 کاراکتر)
  • محتوا شامل زیرعنوان‌های محتوا یعنی تگ های H2, H3 و H4 داشته باشد.(مخصوصا تگ H2 J)
  • در زیرعنوان‌ها عبارت کلیدی باشد.
  • لینک های داخلی و خارجی داشته باشد.
  • متن جایگزینی که برای تصاویر استفاده کرده‌اید شامل کلمه کلیدی باشد.
  • طول متن هر صفحه از وب سایت حداقل 300 کلمه باشد.

البته این را هم اضافه کنم که نتایج افزونه یوست برای ما فارسی زبان‌ها بدون ایراد نیست. پس پیشنهاد می‌کنم خودتان کامل اصول سئو را بدانید.

در ضمن، اگر می‌خواهید در مورد سئو، بیشتر بدانید، مقاله سئو چیست را مطالعه کنید.

با سیستم وردپرس، می‌توانید هر نوع وب‌سایتی داشته‌ باشید

سیستم وردپرس از ابتدا تا الان ماهیت وبلاگ نویسی داشته و دارد. اما بعد از مدتی افزونه‌های جدید، قابلیت‌های آن را بالا برد. مثلا الان می‌توانید با وردپرس یک فروشگاه اینترنتی به سایت‌تان اضافه کنید؛ یا اینکه می‌توانید در سایت خدمات دانلودی ارائه دهید؛ یا اینکه می‌توانید یک سایت خبری و اطلاع‌ رسانی داشته باشید؛ یا اینکه می‌توانید یک وب سایت شرکتی و سازمانی داشته باشید.

طراحی سایت با وردپرس را تا حدی می‌توانید سفارشی‌سازی کنید

برخی تصورشان این است، که با سیستم وردپرس نمی‌توانید سایت سفارشی داشته باشید؛ اما این تصور صددرصد درست نیست.

وردپرس اپن سورس است

وردپرس با اینکه از قبل کدنویسی و طراحی شده‌است؛ اما نه به این معنی، که اصلا نمی‌توانید به کدهای آن دسترسی پیدا کنید. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کدباز یا open source است؛ یعنی اینکه با کدنویسی در هر قسمت سیستم تغییر ایجاد کنید؛ از تغییر در ساختار گرفته تا در گرافیک.

طراحی سایت با وردپرس چه معایبی دارد؟

کار کردن با وردپرس، جدای از مزیت‌هایش، شما را با چالش‌هایی روبرو می‌کند.باشد. خب به سراغ این چالش برویم ببینیم چه مواردی هستند.

استفاده از افزونه و قالب سرعت سایت وردپرسی را کند می‌کند

افزونه‌ها و قالب‌های فارسی، ترجمه شدۀ نسخه اصلی هستند. با این کار حجم‌شان زیاد و برای اینترنت ایران سنگین می‌شوند. به این ترتیب، سرعت لود سایت‌تان هم  پایین می‌آید. برویم یکی از این افزونه‌ها را بررسی کنیم.

بعد از اینکه قابلیت جدید فروشگاهی به سیستم وردپرس اضافه شد بسیاری از وب‌سایت‌‎ها با این هدف راه‌اندازی شدند. اما آیا وردپرس برای فروشگاه اینترنتی گزینه مناسبی است یا نه؟

ووکامرس افزونه‌ای است که روی سایت شما نصب شده و یک فروشگاه اینترنتی برای‌تان ایجاد می‌کند. اگر بخواهید این فروشگاه را پر از محصول کنید، سرعت بارگذاری سایت‌تان کند می‌شود. هرچه تعداد محصولات بیشتر، سرعت کمتر!

پس اگر قصد راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی دارید، از خیر وردپرس بگذرید. در عوض، برای ساخت فروشگاه اینترنتی، فروشگاه‌ساز پرتال را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

گاهی حتی نصب یک افزونه یا به‌روز رسانی همه چیز را خراب‌ می‌کند!

اگر قصد طراحی سایت با وردپرس را دارید، انتظار مواجه شدن با این مشکل را داشته‌باشید. گاهی برای‌تان پیش می‌آید، که نصب یک قالب یا افزونه روی وردپرس، ناگهان سایت‌تان را به‌هم می‌ریزد. مسئله‌ای که حتما خیلی نگران‌تان می‌کند. اما چرا این اتفاق می‌افتد؟ 

گاهی، به‌خاطر ناسازگار بودن افزونه با نسخه وردپرس سایت به‌هم می‌ریزد. مشکل دیگر احتمالا، موقع به‌روز رسانی سیستم وردپرس شما رخ می‌دهد. مواجه شدن با هر کدام از این مشکلات، هزینه‌هایی برایتان ‌می‌تراشد!

پشتیبانی وردپرس در ایران قوی نیست

معمولا، در مسیر کسب و کار، مشکلاتی سر راهمان قرار می گیرد. این مشکلات و چالش‌ها در حوزۀ دیجیتال، به مراتب بیشتر است. در سایت وردپرسی، بدون شک با این چالش‌ها مواجه می‌شوید.

متاسفانه، وردپرس پشتیبان اختصاصی ندارد، که در این شرایط به دادتان برسد! نهایت کاری که می توانید انجام دهید این است که از دیگران کمک بگیرید یا اینکه در گوگل جستجو کنید.

پشتیبانی وردپرس

طراحی سایت با وردپرس به آموزش نیاز دارد 

برخی می‌گویند کار با سایت های وردپرسی راحت است؛ اما در واقع، برای مدیریت آن، به آموزش کافی نیاز دارید. مثلا کار با افزونه ها ، نصب قالب‌های جدید یا حتی قرار دادن محتوا در آن، به مهارت‌ کافی نیاز دارد و کار با آن، برای فردی که چیزی از این فضا نمی‌داند تقریبا سخت است! 

خب! شاید حالا با دانستن مزایا و معایب وردپرس، تصمیم‌ گرفته‌اید، یک وب‌سایت وردپرسی داشته باشید. در بخش آخر، گام‌های طراحی سایت با وردپرس را می‌گوییم. 

برای ساخت سایت با وردپرس چه چیزهایی نیاز دارید؟

در مورد هر قدم سعی کرده‌ایم، توضیحات کافی را بدهیم تا ابهامی نداشته باشید. 

انتخاب و خرید دامنه 

کاربران برای پیدا کردن سایت شما، باید آدرس آن را در مرورگر خود وارد کنند. این آدرس، همان دامنه سایت است. بعد از انتخاب، با پرداخت هزینه‌ای مشخص، آن دامنه را برای خود ثبت می‌کنید. دامنه‌ای که انتخاب می کنید، باید منحصر به خودتان باشد. هزینه خرید دامنه، به صورت متوسط بین 6 هزار تا 500 هزار تومان است.

خرید هاست وردپرس

 فضایی که اطلاعات و داده‌های‌تان را برای استفادۀ دیگران، روی آن وارد می‌کنید، هاست است؛ به عبارتی، هاست حافظۀ سایت شماست که برای قرار دادن محتوا روی سایت به آن احتیاج دارید. سرویس‌های مختلفی بسته به میزان حجم در دسترس هستند. هزینۀ آن به‌صورت یک ساله بین 300 تا 2 میلیون تومان است.

انتخاب سرویس هاست مناسب، به میزان اطلاعات و محتوای سایت‌تان بستگی دارد. طبیعتا، با افزایش اطلاعات، به فضای بیشتری نیاز دارید. به این ترتیب، هزینه بیشتری باید صرف کنید.

نصب وردپرس

سیستم وردپرس از وب سایت‌های زیادی قابل دانلود است. دسترسی به آن آزاد و رایگان است! جمله‌ای که بسیار آن را شنیده‌اید و شاید باورتان شده‌است که واقعا وردپرس رایگان است. این تنها مرحلۀ رایگان از طراحی سایت با وردپرس است

برای اینکه وب سایت ایده‌آل خودتان را داشته‌باشید، باید اقدامات زیادی روی آن انجام دهید. در گام‌های بعد به آن می‌رسیم.

نصب قالب و افزونه‌

فکر می‌کنید وب سایت های جذاب و متنوعی که می بینید، از اول همین بوده یا اینکه نسخه متفاوتی بوده‌اند؟ خیر. همه سایت های وردپرسی که می بینید، در ابتدا ساده و خام بوده اند. چیزی که می‌بینید با نصب قالب‌ها و افزونه‌ها به این شکل درآمده‌است. 

برای اینکه، وب سایت مطابق کسب و کار و معیارهایتان باشد، از افزونه‌ها و قالب‌های اضافی که طراحی شده است، استفاده‌کنید. البته برای بهینه ماندن سایت‌تان، به تعداد افزونه‌ها و قالبی که نصب می‌کنید، توجه کنید. هزینه قالب آماده بین 600 هزار تا 1 میلیون تومان است. در صورت استفاده از قالب اختصاصی این هزینه بین 5 تا 50 میلیون تومان است. 

تولید محتوا و ورود اطلاعات 

 از اول هدف‌تان از داشتن وب‌سایت، قرار دادن محتوا روی سایت، برای استفاده دیگران بوده است. اطلاعات و محتوای سایت‌تان به نوع و ماهیت آن بستگی دارد. مثلا اگر سایت‌تان فروشگاهی است، مشخصات محصولات را وارد می‌کنید. اگر وبلاگ است، مقالات و محتوای متنی و تصویری وارد می‌کنید.

 طراحی سایت با وردپرس

تا اینجای کار، با اطلاعاتی که درباره وردپرس، مزایا و معایب آن دادیم، بررسی کنید و تصمیم بگیرید که آیا طراحی سایت با وردپرس برای شما گزینۀ مناسبی است یا خیر. 

تا به اینجای مقاله هم که این سیستم را بررسی کردیم باید به این مورد پی برده باشید که کار با سیستم وردپرس ساده نیست و نیاز به حداقل دانش فنی کار با وردپرس را خواهید داشت.

اما قصد داریم، یک پیشنهاد ویژه، به شما بدهیم: در صورتی که به‌دنبال روشی ساده‌تر، سریع‌تر، کم هزینه‌تر و کارآمدتر برای ساخت سایت هستید، از آن استفاده کنید. پیشنهاد ما برای این کار استفاده از سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال است، که فرصت تست رایگاه 7 روزۀ آن را دارید.

ساخت سایت با سایت ساز پرتال

سایت ساز پرتال، یک سیستم کاملا آماده است و همۀ مواردی را که برای ساخت سایت نیاز دارید در آن پیاده‌سازی کرده‌ایم. این موارد دقیقا مانند ساخت سایت با استفاده از وردپرس شامل موارد زیر است:

  • فضای میزبانی یا هاست
  • دامنه یا همان آدرس اینترنتی

با قرارگیری دو مورد فوق در کنار این سیستم، امکان ساخت سایت برای شما فراهم شده و می‌توانید سایت خود را بدون نیاز به هیچگونه دانش فنی ایجاد کنید. اگر با سایت ساز آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنم مقاله سایت ساز چیست؟ را مطالعه کنید.

سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال، برای هر فرد مبتدی و حرفه‌ای که به‌دنبال بهترین، ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین راه برای ساخت سایت است، مناسب می‌باشد. با استفاده از پرتال در زمان و هزینه خود صرفه جویی کرده‌اید و با خیالی آسوده، یک سایت کاملا حرفه‌ای با سرعت بالا خواهید داشت.

طعم 7 روز تست رایگان سایت ساز پرتال را بچشید!

ما به شما فرصت تست 7 روزۀ استفاده از این سیستم را به صورت رایگان داده‌ایم. در این 7 روز می‌توانید بدون هزینه کردن حتی 1 ریال و بدون نیاز به خرید هاست یا دامنه، سایت و فروشگاه اینترنتی خود را با امکانات کاملا حرفه‌ای ایجاد کنید.

با رسیدن به انتهای این 7 روز با خود صاف و صادق باشید؛ به شما قول می‌دهیم که پرتال را انتخاب خواهید کرد. چرا؟؟

1- عدم نیاز به خرید هاست و دامنه

هاست پرتالهمانطور که در این آموزش مشاهده کردید، برای استفاده از وردپرس، باید به‌صورت جدا، هاست و دامنه بخرید. به طور متوسط برای خرید هاست مناسب و دامنه در طول یک سال، نیاز به پرداخت حداقل 600هزار تومان خواهید داشت.
در صورتی که، پرتال فضای لازم برای مدیریت فایل‌های سایت و دامنه مورد نیاز را به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد داد و به‌صورت حافظه ابری است.

2- محیطی ساده و آسان


سادگی کار با پرتال
مدیریت سایت، در بعضی از سیستم‌ها، کاری پیچیده است. اگر امکانات استفاده شده در یک سایت زیاد باشد، ممکن است با کوچکترین حواس پرتی، مشکلاتی را ایجاد کنید. برای همین، استفاده ساده و در عین حال داشتن رابط کاربری جذاب در هر سیستم یک نیاز اساسی است.
محیط مدیریت پرتال به صورت ساده، با ظاهری مناسب در اختیار شما قرار می‌گیرد. کافی است به هر بخش از تنظیمات و قابلیت‌های سایت خود رفته و به بخش‌های مختلف هر یک از آنها دسترسی داشته باشید. برای استفاده از این محیط مطمئنا نیاز به هیچگونه راهنمایی نخواهید داشت و اگر هم احیانا سوالی پیش آمد پایگاه آموزشی و تیم پشتیبانی 24 ساعته در کنار شماست.

3- پشتیبانی عالی

پشتیبانی پرتال
برای طراحی و مدیریت وب‌سایت حتما به پشتیبان و توسعه‌دهنده نیاز پیدا می‌کنید. با استفاده از پرتال، تیم پشتیبانی 24 ساعته و متخصص در کنارتان است که هم به کار با سیستم را به شما آموزش دهند، هم مشکلات شما را حل کنند.

4- سئوی مناسب 

سئوی پرتال سایت ساز پرتال، بر اساس جدیدترین روش‌ها طراحی شده است. سایت شما با استفاده از این فروشگاه ساز، سرعت بالایی دارد. صفحات بهینۀ سایت، استانداردهای لازم برای رسیدن به رتبه‌های بالای گوگل را دارند. همه چیز برای شما آماده است تا در موتورهای جستجو مانند جت به سمت رتبه‌های بالاتر در حرکت باشید.

5- استفاده از قالب‌های متنوع

قالب های پرتالدر فروشگاه ساز و سایت ساز پرتال قالب‌های متنوع در نظر گرفته شده است. در طراحی این قالب‌ها از به‌روزترین متدهای روش طراحی سایت بر اساس UI و UX استفاده شده است. همچنین خود شما، می‌توانید به کمک ابزار طراحی قالب، متناسب با نیاز خود، ظاهر سایت را طراحی کنید.
قالب‌های آماده پرتال به صورت مداوم در حال آپدیت هستند و قالب‌های جدیدی نیز به آنها اضافه می‌شود. ضمن اینکه هنگام ساخت سایت می‌توانید از تیم پرتال، طراحی قالب اختصاصی را درخواست کنید.

6- سایت ریسپانسیو یا واکشن‌گرا 


اگر موضوعات سئو را دنبال می‌کنید و ظاهر سایت برای‌تان اهمیت دارد، باید بدانید که در آخرین تغییرات سئوی گوگل در سال 2018، سرعت دسترسی به موبایل ملاک رتبه بندی در سایت‌ها است. برای داشتن سرعت بیشتر در نسخه‌های موبایل، باید قالب سایت شما به صورت واکنشگرا کدنویسی شده باشد و برای نمایشگر با اندازه‌های مختلف سازگاری کاملی داشته باشد.به این سایت‌ها اصطلاحا ریسپانسیو یا واکنش‌گرا می‌گویند.
از سوی دیگر، نیمی از کاربران اینترنت، برای جستجو از موبایل استفاده می‌کنند. بنابراین سایت شما باید سرعت بالایی در نسخه موبایل داشته باشد تا بتوانید این کاربران را جذب کنید؛ در غیر این صورت ممکن است کاربر را از دست بدهید.

7- امکانات کامل

چه بخواهید یک سایت راه‌اندازی کنید، چه فروشگاه اینترنتی و چه سایت خدماتی؛ پیشنهاد ما فوق العاده است. پرتال همه امکانات لازم را برای هر سایتی فراهم کرده است تا بدون نیاز به دانش فنی برنامه نویسی و پرداخت هزینه‌های بالا، بتوانید از امکانات کاملی استفاده کنید. برخی از این امکانات در مقایسه با وردپرس شامل موارد زیر است.

امکانات فروشگاه
امکانات پنل
ایجاد صفحه
ایجاد زیر صفحه

سادگی پنل

آپلود تصویر و فایل
ماژول و افزونه
اختصاصی سیستمی
عمومی رایگان
افزونه رایگان
ایجاد مدیر و دسترسی
مدیریت صفحه
خبرنامه
پیش فرض خیر
سئو
سئو صفحه ها
سئو نوشته وبلاگی
سطح سئو
حرفه ای
پیشرفته
وبلاگ
وبلاگ
نوشته وبلاگی
ایجاد تگ
ایجاد دسته بندی
دیدگاه بازدید کننده
زمانبندی نوشته
ایجاد پیش نویس
ویرایش نوشته
ایجاد برچسب
افزودن رسانه در نوشته
قالب
قالب رایگان
قالب فارسی
تغییر قالب
دسترسی به کد قالب
حجم قالب
کم
متوسط


سخن آخر

در این مقاله، به معرفی کامل وردپرس پرداختیم و با مزایا و معایب این سیستم آشنا شدیم. دانستیم که وردپرس با وجود اینکه مزایای بسیار زیادی در زمینه ساخت سایت دارد. اما در مقابل برای افرادی که تازه کار هستند یا اینکه قصد ساخت سایت در زمان کوتاه دارند گزینه مناسبی نیست. 

سعی کردیم در مورد مزایا و معایب وردپرس، چیزهایی که برای استفاده از آن نیاز دارید و هزینۀ تقریبی طراحی سایت با آن، صحبت کنیم تا ابهامی برای‌تان نماند. در نهایت این شما هستید که تصمیم می‌گیرید، از وردپرس استفاده کنید یا نکنید! اما انتخاب‌تان هر چه باشد، پیشنهاد می‌کنیم، از تست 7 روزه پرتال استفاده کنید، تا ببینید طراحی و پیاده سازی سایت چقدر می‌تواند ساده‌تر و سریع‌تر باشد.

ضمن اینکه، هر مشکل یا سوالی در زمینه کار با سایت‌تان داشته باشید، با شماره 02163404داخلی2 تماس بگیرید، تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام ممنون از مطالب مفیدی که در اخطیار ما گذاشتید

سلام مطالب نوشته شده در سایت شما خیلی خوب و راه گشا است .

سلام
ممنون از نظر خوبتون دوست عزیز :)

با تشکر بابت تهیه این مقاله جامع و مفید

خواهش میکنم، مرسی از شما :)

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2