💥 دوره جدید و رایگان آکادمی پرتال: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی 💥

هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

هزینه طراحی سایت با وردپرس شامل هزینه هاست، دامنه، قالب و افزونه‌های موردنیاز است. درست است که وردپرس رایگان است، اما هزینه‌های جانبی مختلفی دارد. در ادامه به شما می‌گوییم که طراحی سایت با وردپرس چقدر هزینه دارد.
در این مقاله می‌خوانید:

اگر همین حالا به بازار طراحی سایت رفته و از طراحان مختلف در مورد قیمت و هزینه طراحی سایت با وردپرس سؤال کنید، احتمالاً به قیمت‌هایی از 3 تا 30 میلیون تومان برخورد می‌کنید! در این شرایط بسیار منطقی است که سردرگم شده و بپرسید که قیمت واقعی ساخت سایت با وردپرس چقدر است؟

با توجه به این موضوع، در این مقاله ابتدا به شما توضیح می‌دهم که یک طراح سایت در حالت عادی باید برای ساخت یک سایت وردپرسی چقدر هزینه از شما دریافت کند. بعد از آن‌هم به هزینه‌های طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا توسط خودتان اشاره خواهم کرد.

هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

ببینید اگر نیازتان یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی معمولی باشد، طراح باید بین ۳ الی ۷ میلیون تومان از شما دریافت کند. اصولا هم هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی بیشتر از سایت مجله‌ای و وبلاگی است. اگر می‌پرسید منظور از سایت معمولی چیست، منظور سایتی است که قرار نیست هیچ ویژگی اضافه و خاصی داشته باشد. یک سایت فروشگاهی که مثل اغلب سایت‌های سطح وب قابلیت اضافه کردن محصولات به سبد خرید، اتصال به درگاه پرداخت و... را دارد.

اما در این بین مثلا اگر نیاز به یک سیستم فاکتوردهی بسیار پیشرفته دارید که بتواند به برنامه اختصاصی حسابداری شرکت‌تان هم متصل شود، قطعاً باید هزینه بیشتری به طراح بپردازید. یا مثلاً اگر می‌خواهید یک فروشگاه شارژ سیم کارت طراحی کنید که به طور خودکار بعد از دریافت هزینه، کد شارژ را به شماره مخاطب ارسال کرده یا طور مستقیم برای او شارژ بفرستد، خب باز هم نیاز به هزینه اضافه دارید.

ولی خب اغلب مخاطبان این مقاله و احتمالاً خود شما هم نیاز به یک سایت فروشگاهی عادی دارید که تمامی نیازهای‌تان را هم برآورده می‌کند، نه چیزهای اختصاصی و متفاوت.

چرا بین ۳ الی ۷ میلیون تومان؟

حالا سؤال بعدی این است که چرا یک طراح ممکن است از من 3 و یک طراح دیگر 7 میلیون تومان دریافت کند؟ راستش را بخواهید مهم‌ترین دلیل این است که بازار طراحی سایت ناظر خاصی ندارد و طراحان می‌توانند در آن بر اساس تجربه کار‌ی‌شان ،بر اساس تعداد مشتری‌هایی که دارند و... قیمت را به راحتی بالا و پایین کنند. در واقع در بسیاری از مواقع سایتی که با 3 میلیون ساخته می‌شود با آن سایت 7 میلیون تومانی تفاوت خاصی ندارد و قیمت‌ها بر اساس سلیقه طراح شما تغییر پیدا کرد.

اما خب در هر حال اگر بتوانید قبل از سفارش طراحی، از یک آشنای به این حوزه یا یک صاحب کسب و کار اینترنتی مشاوره بگیرید و مطمئن شوید سایتی که قرار است طراح به شما تحویل بدهد، یک سایت حرفه‌ای و همه‌پسند است، بهترین کار را کرده‌اید. (بخش بعدی مقاله را حتما بخوانید.)

مراقب قیمت وردپرس باشید!

قیمت وردپرس

در ادامه بحث بالا، اگر کسی را ندارید که در این مسیر به شما مشاوره داده و خیال‌تان را بابت این راحت کند که طراح نمی‌خواهد بی‌دلیل از شما قیمت بالایی بگیرد، یا قرار نیست در مقابل هزینه پایین، یک سایت بی‌کیفیت تحویل‌تان بدهد، این بخش کوتاه را بخوانید:

برای اینکه بفهمید یک طراح سایت قرار است دقیقا چقدر بابت دستمزد دریافت کرده و چقدر برای هزینه‌های هاست و... از او بخواهید که قبل از شروع طراحی یک پیش‌فاکتور در اختیار شما قرار دهد. در این پیش‌فاکتور باید قیمت این چیز‌ها مشخص شده باشد:

  • هزینه خرید هاست (به علاوه نام شرکت هاستینگ)
  • هزینه خرید دامنه
  • هزینه پشتیبانی سالانه (طراح باید حداقل بعد از طراحی 1 سال سایت شما را پشتیبانی کند.)
  • هزینه خرید قالب و افزونه‌ها (به علاوه نام وب سایت فروشنده قالب و افزونه‌ها)
  • هزینه دستمزد طراحی

در واقع ممکن است تفاوت قیمت دو طراح نه در دستمزد که در هزینه‌های خرید هاست و غیره باشد اما با توجه به اینکه شما تخصص کافی برای تشخیص این موضوع ندارید، می‌توانید با گرفتن ریزِ قیمت‌ها و بررسی آنها در سطح وب، متوجه شوید که واقعاً تفاوت قیمت در چه چیزی است. مثلا ممکن است طراح به شما بگوید هزینه خرید هاست از فلان سایت، 4 میلیون تومان است اما شما به راحتی با بررسی قیمت هاست در سایت گفته‌شده، متوجه می‌شوید که آیا قیمت ارائه شده درست است یا طراح قصد سوء‌استفاده دارد.

قیمت طراحی سایت وردپرسی توسط خودتان

اگر تصمیم گرفته‌اید که کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس را یاد گرفته و خودتان به طور شخصی یک سایت بسازید، در ادامه به شما توضیح خواهم داد که در این مسیر باید چه هزینه‌هایی را متحمل شوید. قبلا هم در مقاله «هزینه طراحی سایت» به این موضوع اشاره کردم.

1_ آموزش

خوشبختانه امروز آموزش‌های زیادی برای طراحی سایت وردپرسی در اختیار شما قرار گرفته. به طور کلی هم 2 دسته آموزش برای آن وجود دارد:

دسته اول آموزش‌های رایگان هستند که می‌توانید آن‌ها را در سایت‌هایی مثل آپارات و یوتیوب پیدا کنید. همینطور سایت‌هایی در سطح وب به آموزش رایگان کار با وردپرس پرداخته‌اند. البته استفاده از این آموزش‌ها ممکن است کمی دردسرساز و زمان‌بر باشد. چراکه احتمالا خیلی از آن‌ها نمی‌توانند به طور کامل موضوع را به‌شکل رایگان به شما آموزش بدهند و در نهایت بخش‌هایی مثل آموزش افزایش امنیت یا کار با صفحه‌ساز‌ها را در قالب دوره‌های پولی به شما ارائه می‌کنند. در هر حال اگر می‌خواهید این مسیر را طی کنید مقاله «ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس» دید خوبی به شما می‌دهد.

دسته دوم، آموزش‌های پولی هستند. اگر قرار است به سراغ این آموزش‌ها بروید بهتر است از همین حالا یک دوره جامع را انتخاب کنید. دوره‌ای که در آن علاوه بر کار با وردپرس، کار با افزونه‌های لازم و همینطور صفحه‌ساز‌ها و... را یادتان بدهند. در حال حاضر هزینه خرید چنین دوره‌ای بین ۱ الی 5 میلیون تومان است. در ضمن برای خرید دوره هم به 2 چیز توجه کنید؛ اول نظر مخاطبان قبلی دوره و دوم، اینکه آیا دوره ضمانت بازگشت وجه دارد یا نه. (وجود ضمانت خیال‌تان را کمی راحت‌تر می‌کند.)

نکته: به جز هزینه، باید بین 1 الی 3 ماه هم زمان برای یادگیری و پیاده‌سازی چیزی که یاد گرفته‌اید، در نظر بگیرید. قبلا در مقاله «طراحی سایت چقدر زمان می‌برد» در مورد این موضوع صحبت کردم.

2_ خرید دامنه

قیمت دامنه

توضیح تصویر: لیست قیمت دامنه در یک سایت فروش دامنه

دامنه در واقع همان نام سایت شماست. اگر با آن آشنایی ندارید، مقاله «دامنه چیست» را بخوانید. همانطور که در این مقاله گفتم، قیمت دامنه‌ها بر اساس پسوند‌شان متفاوت است. مثلا دامنه‌های IR که مخصوص ایران است، از دامنه‌های COM که بین‌المللی هستند، ارزان‌ترند. البته در کل تفاوت زیادی بین این پسوند‌ها وجود ندارد.

در هر حال اگر بتوانید نام موردنظرتان را در پسوند IR پیدا کنید برای‌تان هزینه‌ای در حدود 15 هزار تومان سالیانه خواهد داشت. اما اگر انتخاب‌تان خرید دامنه‌های بین‌المللی مثل COM یا NET است باید سالانه بین 150 الی 500 هزار تومان هزینه کنید. البته این هزینه‌ها مربوط به دلار 30 هزار تومانی است و با افزایش قیمت دلار، باید هزینه بیشتری را هم برای تمدید دامنه بین‌المللی بپردازید.

3_ خرید هاست

هزینه هاست وردپرسی

توضیح تصویر: تفاوت قیمت هاست در 2 سایت

هاست در واقع فضایی است که اطلاعات وبسایت شما روی آن قرار می‌گیرد، در مورد آن در مقاله «هاست چیست» به طور مفصل صحبت کردم. امروز شرکت‌های هاستینگ خدمات میزبانی وب را با قیمت‌های متفاوتی به شما ارائه می‌کنند. از سالانه 300 هزار تومان گرفته تا بیشتر از 5 میلیون تومان. تفاوت این خدمات هم در واقع تفاوت در میزان فضا، پهنای باند، کیفیت خدمات پشتیبانی، سرعت و... است.

به نظر من اگر می‌خواهید با هزینه بسیار کم اقدام به طراحی سایت وردپرسی کنید، می‌توانید از هاست‌های ارزان‌قیمت کمک گرفته و در آینده بعد از به درآمد رسیدن کسب و کارتان، هاست باکیفیت‌تری بخرید.

4_ خرید قالب وردپرس

هزینه قالب وردپرس

توضیح تصویر: قیمت خرید قالب وردپرسی فلت سام، یک قالب محبوب

یکی دیگر از هزینه‌ های طراحی سایت وردپرسی، هزینه خرید قالب است. قالب در واقع همان ظاهر وب سایت شما محسوب می‌شود. در حال حاضر در سطح وب، هم قالب رایگان وجود دارد و هم قالب‌های پولی اما به طور میانگین می‌توانم بگویم برای خرید یک قالب با کیفیت و مناسب باید چیزی بین 100 الی 300 هزار تومان هزینه در نظر بگیریم.

5_ خرید افزونه

شما برای انجام بسیاری از اقدامات در سایت وردپرسی نیاز به افزونه‌ها یا پلاگین دارید. این افزونه‌ها چیز‌هایی هستند که قابلیت‌هایی را به سایت وردپرسی شما اضافه می‌کنند. مثلاً یک افزونه باعث «افزایش امنیت سایت» می‌شود و افزونه دیگر به افزایش سرعت سایت شما کمک می‌کند.

در حالت عادی و به طور میانگین باید چیزی بین 300 تا 700 هزار تومان برای افزونه‌ها در نظر بگیرید. البته بسیاری از این پلاگین‌ها را می‌توانید به‌شکل رایگان از کانال‌های تلگرام یا سایت‌های نه‌چندان معتبر دانلود کنید اما در این حالت ریسک هک شدن و کاهش امنیت سایت را بالا می‌برید.

حداقل و حداکثر هزینه طراحی سایت با وردپرس

با توجه به چیزی که تا اینجا گفتم و به طور خلاصه می‌توان گفت:

  • در ارزان‌ترین حالت ممکن باید چیزی در حدود 700 هزار الی 1 میلیون تومان بابت طراحی سایت وردپرسی هزینه کنید.
  • همینطور اگر بخواهید از هاست تا افزونه و قالب را با بالاترین کیفیت و قیمت بخرید، احتمالاً نیاز به هزینه‌‌ای بین 3 الی 5 میلیون تومان خواهید داشت.

در ضمن، در نظر بگیرید که هر سال، باید برای تمدید هاست و دامنه هزینه‌ای که یک بار پرداخت کرده‌اید را دوباره بپردازید.

آیا راهکار جایگزینی هم وجود دارد؟

قبل از اینکه مقاله تمام شود، گفتم شاید بد نباشد اشاره‌ای هم به سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال کنم. در واقع پرتال یک ابزار آنلاین است که به شما اجازه می‌دهد در کم‌تر از ۲ دقیقه یک سایت کاملاً حرفه‌ای و مشابه سایتی که الان داخلش هستید، تحویل بگیرید.

استفاده از پرتال نسبت به وردپرس مزایای زیادی دارد. مثلاً اینکه نیاز ندارید از این به بعد با مشکلات فنی وردپرس سر و کله بزنید چون پشتیبانان ما به‌شکل ۲۴ ساعته و کاملاً رایگان تمامی اقدامات لازم برای رفع مشکلات فنی را انجام می‌دهند. (وردپرس به دلیل رایگان بودن پشتیبانی ندارد.) یا اینکه ساخت سایت با آن خیلی سریع انجام می‌شود، پنل کاربری به شدت ساده‌ای دارد، امکاناتش چه برای یک فروشگاه اینترنتی و چه سایت عادی تکمیل شده و دیگر مزایایی که در این مقاله به آن‌ها اشاره کردم.

 با توجه به اینکه سایت ساز ما یک تست رایگان و 7 روزه دارد پیشنهاد می‌کنم همین حالا به صفحه فروشگاه ساز یا سایت ساز وارد شده و در کم‌تر از ۲ دقیقه سایت‌تان را به طور کامل تحویل بگیرید. بعد از گذشت 7 روز هم در صورتی که از ویژگی‌های سایت‌تان رضایت کامل داشتید آن را تمدید کرده و از کار با این سیستم جذاب لذت ببرید.

کلام آخر

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله ابتدا فهمیدیم که هزینه طراحی سایت با وردپرس توسط طراح چقدر است و بعد از آن به بررسی هزینه‌ های طراحی سایت با وردپرس توسط خودمان پرداختیم. در آخر اگر سوال یا نظری دارید در بخش نظرات منتظر شما هستم. راستی اگر در مورد سایت ساز پرتال سوالی داشتید با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

دوست عزیز بعضی طراح ها سایت وردپرسی رو به صورت اختصاصی طراحی میکنند و از قالب آماده استفاده نمیکنند که مسلما هم سایت سبکتر میشه و هم طراحی زمانبرتر خواهد بود که به طبع قیمت بالاتری هم باید داشته باشد.لطفا در آپدیت جدید مقاله قید کنید.

سلام دوست عزیز
بله حتما در اپدیت بعدی اضافه میکنیم

خیلی ممنون از مطالب خوبتون فقط کاش قیمت تقریبی دستمزد طراح هم صحبت میکردید تا دستمون میومد

سلام خدمت شما
اخه دستمزد طراح ها باهم متفاوت هستش. بر اساس تجربه و کاری که شما میخواید یه قیمت بهتون میدن. بازم سعی میکنیم تو آپدیت بعدی این موضوع رو لحاظ کنیم

سلام متاسفانه اطلاعات اشتباه باعث گمراهی کاربران میشه شما مثل اینکه طراحی لوگو طراحی بنر طراحی یو آی و یو ایکس ورود محصولات رو فراموش کردید طراحی وردپرس حرفه ای زیر پونزده میلیون هزینه نداره شما

سلام دوست عزیز
بله قیمت ها قدیمی هست و الان هزینه طراحی وردپرس بالاتر رفته. به زودی قیمت ها به روز میشه و نکاتی که گفتید رو داخل مقاله لحاظ میکنیم.
ممنون از نظردهی شما

کل محتوای مقاله:
کوبیدن وردپرس و وردپرس کار ها و اینکه پرتال خیلی بهتر از وردپرسه !

سلام
این مقاله صرفا اطلاع رسانی هست و در مورد هزینه طراحی سایت با وردپرس توضیح دادیم. تازه مقاله کمی قدیمی هست و این قیمت ها الان خیلی بیشتر شده. اگر جایی غیرواقعی گفته شده حتما اطلاع بدید که اصلاح بشه

کاش قیمت هات رو یه آپدیتی بکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
چشم انجام میشه

عالی

خیلی خیلی جامع و عالی بود. ممنون.

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالیم که براتون مفید بوده

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2