طراحی سایت بدون کدنویسی (به ساده‌ترین شکل ممکن)

الان دیگر برای ساخت و مدیریت سایت نیازی نیست حتما کدنویسی بلد باشید. مسئولیت افراد عوض شده است. اصلا شما چرا باید خودتان را درگیر کدنویسی کنید؛ در حالیکه کارهای مهم‌تری مثل فروش محصول و مدیریت سایت‌ شخصی‌تان دارید؟!
در این مقاله می‌خوانید:

تمام این مدت، کارتان فروش در بازار سنتی بوده است. تحصیلات دانشگاهی‌تان هیچ ربطی به برنامه نویسی ندارد. مدیری هستید که زمان زیادی برای ساخت سایت ندارید. خانوم خانه داری هستید که دانش کدنویسی را نمی‌دانید. اما در عین حال می‌خواهید صاحب یک سایت باشید. 

طبیعی است که هیچ کدام از شما، چیزی از طراحی سایت با کدنویسی ندانید. چون اصلا کارتان این نبوده است. هیچ وقت هم علاقه‌ای به یادگیری آن نداشته‌اید. شاید به همین دلیل، قید داشتن سایت را زده‌اید. چون نگران مدیریت و کار با آن بوده‌اید. 

این حق شماست که حتی بدون مهارت خاصی مانند کدنویسی، بتوانید صاحب یک سایت باشید. اینکه بتوانید بدون کمک یک برنامه نویس سایت‌تان را به‌راحتی مدیریت کنید. اینکه برای ویرایش یک بخش از سایت، مجبور نباشید به دنبال طراح سایت بگردید و هزینه زیادی صرف کنید. 

ما همۀ این دغدغه‌ها را درک کرده‌ایم. به همین دلیل، تصمیم گرفتیم در مورد طراحی سایت بدون کدنویسی صحبت کنیم. چون احتمالا شما هم می‌خواهید سایتی آماده داشته باشید. سایتی آماده که بدون دغدغه محتوا یا محصول‌تان را در آن بگذارید و بفروشید. 

طراحی سایت بدون کدنویسی

ساخت سایت بدون کدنویسی هم ممکن است!

شاید با اطلاعاتی که دیگران به شما داده‌اند، تصور کرده‌اید طراحی سایت فرآیندی سخت و پیچیده است. مثلا اینکه باید دانش کدنویسی بلد باشید. اصلا شاید تا الان نیز بارها راه اندازی سایت‌تان را از ترس دشواری آن عقب انداخته‌اید. اما اگر خیالتان را راحت کنیم، روشی برای طراحی سایت وجود دارد، که هیچ نیازی به کدنویسی ندارد، چه؟! 

شاید بگویید، خب طراحی سایت را به یک شرکت می‌سپاریم. سپس سایت آماده را تحویل می‌گیریم. بله این روش هم راحت است؛ اما از کجا معلوم حین کار با سایت به مشکل برنخورید؟ یا اینکه نظرتان در مورد بخش‌هایی از آن عوض نشد؟ پس ناچارید برای رفع مشکل یا ویرایش، فرد مناسبی را پیدا کرده و هزینه کنید. 

پس یا باید خودتان همۀ مسئولیت طراحی سایت را به عهده بگیرید، یا اینکه با صرف هزینه مسئولیت آن را به دیگران بسپارید. 

امروز خوشبختانه به لطف وجود سایت‌سازها و فروشگاه‌سازها، این کار به راحت‌ترین شکل ممکن درآمده است. بطوری که حتی اگر هیچ تجربه و آشنایی با برنامه نویسی هم نداشته باشید، می‌توانید سایت‌تان را بسازید و آن را بچرخانید.

بگذارید خیلی خلاصه بگوییم که فروشگاه ساز یا سایت‌ساز چیست:

فروشگاه ساز/ سایت ساز، سیستم آماده‌ای است که، با کمک آن بدون کدنویسی و به‌راحتی می‌توانید سایت‌تان (شخصی، فروشگاهی و...) را ایجاد، ویرایش و مدیریت کنید. 

یکی از این سایت‌سازها پرتال است. با اینکه برای ساخت سایت به کدنویسی نیاز ندارید، اما باز هم، پشتیبانان پرتال 24 ساعته در دسترس شما هستند. کار کردن با سایت‌های پرتال، مثل آب خوردن است؛ اما با این حال، با هر سؤال و مشکلی که مواجه شوید، پشتیبانان پرتال ایرادات شما را برطرف کنند. 

احتمالا هنوز سؤالات زیادی در مورد پرتال و فروشگاه ساز دارید. به همۀ آن‌ها جواب می‌دهیم.

اصلا چرا پرتال؟

احتمالا در حال حاضر بزرگ‌ترین دغدغه‌تان پیدا کردن راهی برای طراحی سایت بدون برنامه نویسی است. از این بابت که خیال‌تان را راحت کرده‌ایم. اما این تنها دلیلی نبود که پرتال را پیشنهاد داده‌ایم. چون احتمالا روش‌های دیگری هم وجود دارد که از این بابت خیالتان راحت شود. پس اصلا چرا پرتال؟

با اینکه سادگی کار با پرتال، یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های آن است، اما به همین جا ختم نمی‌شود. دلایل دیگری هم برای این پیشنهاد داریم:

  • پشتیبانی 24 ساعته در اختیارتان است
  • طراحی سایت کاملا ریسپانسیو است (در هر دستگاهی مانند موبایل و تبلت هم به خوبی قابل نمایش است)
  • تعداد زیادی قالب برای سایت در دسترس است
  • امکان اتصال به صفحه اینستاگرام شما را دارد 
  • سایت‌های طراحی شده با آن، سرعت بالایی دارد
  • امنیت سایت‌ها تا حد بالایی تامین شده است و هر 6 ساعت از اطلاعات سایت شما بک آپ گرفته می‌شود

 پس با کمک پرتال، هم به هدفتان یعنی طراحی سایت بدون کدنویسی می‌رسید، هم چیزهای ارزشمند دیگری هم به‌دست می‌آورید. پیشنهاد می‌کنیم مقاله روشی ساده برای ساخت سایت را هم مطالعه کنید. 

خب حالا که فهمیدیم سایت ساز پرتال، پاسخگوی نیاز شماست، ببینیم اصلا چگونه باید سایت‌مان را با کمک آن راه اندازی کنیم.

مراحل ساخت سایت بدون کدنویسی 

اجازه دهید شما را مطمئن کنیم که با این روش بعد از یک ساعت صاحب یک سایت هستید. برای اینکه مراحل را بهتر متوجه شوید و باورتان شود طراحی سایت بدون کدنویسی هم به بهترین شکل ممکن، شدنی است، با ما پیش بروید. 

1. ایجاد سایت آزمایشی

اولین گام، ایجاد یک سایت آزمایشی در پرتال است. کافی‌ست به صفحه ساخت سایت بروید. شما سایت می‌خواهید یا فروشگاه اینترنتی؟ هر دو گزینه پیش روی‌تان قرار می‌گیرد. زمانی که یکی از این دو را انتخاب می‌کنید، تنها باید شماره تلفن و یک اسم فرضی برای سایت‌تان ثبت کنید. با ورود به محیط سایت، چندین ویدئوی آموزشی می‌بینید که کامل شما را راهنمایی می‌کند، باید چه کار کنید. 

با این حال، هر سؤالی هم که داشته باشید، می‌توانید از پشتیبانان (تیکت یا تماس)، بپرسید. الان شما سایتی آزمایشی دارید که می‌توانید فعالیت‌تان را شروع کنید. تا 7 روز فرصت آزمایش رایگان سایت را دارید. این فرصتی است برای اینکه مطمئن شوید، که پرتال بهترین انتخاب شماست. 

2. ظاهر سایت‌تان را بسازید

از آنجا که ما نمی‌دانیم شما دوست دارید، ظاهر سایت‌تان چگونه باشد، دست شما را باز گذاشته‌ایم. بیش از 50 قالب زیبا برای شما طراحی شده است. از بین این قالب‌ها، یکی را انتخاب کنید. قالب ها چون توسط خود تیم و مخصوص سایت‌های ایرانی طراحی شده است، سرعت سایت‌تان را ابدا پایین نمی‌آورد. بعد از انتخاب قالب، هر بخش از سایت را که بخواهید می‌توانید ویرایش کنید. البته جای نگرانی وجود ندارد؛ پشتیبانان هم می‌ توانند این کار را برای‌تان انجام دهند و کمک‌تان کنند.  

سری به صفحه قالب سایت بزنید؛ شما از کدام قالب خوشتان می‌آید؟!

3. وقت فعالسازی سایت است!

سایتی که الان در اختیار دارید، فقط تا 7 روز مال شماست. برای اینکه صاحب همیشگی سایت شوید، باید آن را فعال کنید. در همان پنل مدیریت، چندین گزینه برای انتخاب می‌بینید. مثلا سایت کوچک، بزرگ؛ یا فروشگاه کوچک، استاندارد و پیشرفته. هر کدام که برای‌تان مناسب است، انتخاب و هزینه آن را پرداخت کنید. (از کارشناسان مشاوره بخواهید) 

بعد از فعالسازی، می‌توانید یک آدرس یا دامنه برای سایت انتخاب کنید. آدرسی که تنها متعلق به شماست و افراد شما را با آن پیدا می‌کنند. در یک سری از مقالات کامل در مورد انتخاب و ثبت دامنه توضیح داده‌‎ایم. 

4. محصول و محتوای‌تان را در سایت بگذارید

راستی چه نوع سایتی خواسته بودید؟ سایت شخصی؟ شرکتی؟ یا فروشگاهی؟

الان زمان آن رسیده که محتوا و محصول‌تان را در سایت بگذارید. اصلا از اول هم همین برنامه را داشتید. اگر سایت‌تان فروشگاهی است، محصولات و توضیحات مربوط به هر کدام را در سایت وارد کنید. همچنین می‌توانید در بخش وبلاگ مطالبی مرتبط با محصول و کسب و کارتان بنویسید. یا اگر سایت شخصی دارید، هر محتوایی که مدنظرتان است را در سایت وارد کنید. مثلا داستان خود را بنویسید، در بلاگ محتوای مفید و کاربردی منتشر کنید، خدمات و کسب و کارتان را معرفی کنید. 

طراحی اختصاصی یک سایت با کدنویسی یا حتی ساخت سایت با وردپرس، احتمالا بیش از دو هفته زمان می‎‌برد. تازه اگر طراحی آن را به شرکت یا متخصص بسپارید. اگر خودتان بخواهید این کار را انجام دهید، آموزش آن به تنهایی بیش از 3 هفته طول می‌کشد. 

کسب درآمد از سایت

در آخر...

به خودتان که می‌آیید، می‌بینید زمان زیادی را صرف طراحی سایت کرده‌اید؛ در حالیکه از هدف اصلی‌تان عقب مانده‌اید. شما از اول قصدتان فروش محصول و پول درآوردن بوده است. یا اینکه به‌دنبال داشتن یک سایت شخصی و بازاریابی محتوا بوده‌اید. از قدیم هم گفته‌اند:" هر کسی را بهر کاری ساخته‌اند!"

پس به جای اینکه خودتان را درگیر کدنویسی و طراحی سایت کنید، از یک روش ساده برای ساخت آن استفاده کنید. سپس تمرکز و زمان‌تان را صرف کار اصلی‌تان یعنی فروش یا مدیریت سایت‌تان کنید. مطمئن باشید که این را صادقانه و از روی تجربه می‌گوییم. 

راستی، نگران فروش و مدیریت حرفه‌ای سایت‌تان هم نباشید. چون ما تکنیک های افزایش فروش را به شما آموزش می‌دهیم. مثلا اینکه چگونه فروش سایت تان را افزایش دهید؟ چگونه سایت تان را در گوگل بالا بیاورید؟ چگونه مشتریان‌تان را چند برابر کنید؟ (در این دسته از مقالات، تمام این موضوعات را آموزش داده‌ایم)

راستی شما قصد راه اندازی چه نوع سایتی دارید؟ خوشحال می‌شویم در زیر همین مقاله، برای ما بنویسید. هر سؤالی هم که برای‌تان پیش آمده است، از ما بپرسید. یا اینکه با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام و خسته نباشید ،همه چیز را با دقت خواندم ، خوب بود و مفید . اما هزینه و پرداخت هزینه دامنه هیچ قیمتی مثالی ندارد ، لطفا اگر امکان دارد چند نمونه قیمت هزینه سایت و دامنه را برایم بفرستید ، سپاسگزارم

سلام
داخل لینک زیر هزینه ها درج شده
https://www.portal.ir/packages

البته اینا جای برنامه نویسی تخصصی رو نمیگیره

سلام
خدماتی که ما میدیم هم به صورت تخصصی برنامه نویسی شده و یک برنامه نویس هم دقیقا همین موارد رو به شما میده

چقدر جالب

از کجا بدانیم که هنگام پرداخت پول کلاه برداری نمی شود

سلام
وقتتون بخیر باشه :)
پس به هیچ ارائه دهنده خدماتی نباید اعتماد کرد با این فکر.
بهرحال چیزایی وجود داره که با مشاهده اونها میشه تفاوت اصالت و فیک بودن رو تشخیص داد.

7 روزش خوبه...

آره بهتره از این فرصت برای اطمینان بیشتر استفاده کنید

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2