ساخت سایت فروشگاهی در قزوین دروازه اصلی ورود شما به دنیای آنلاین است. دنیای آنلاین هم فقط به شهر قزوین خلاصه نمیشود. مشتریان شما میتوانند از سراسر ایران باشند. تازه برخی از فروشگاههای اینترنتی به خارج از مرز کشور هم ارسال دارند.
برای اینکه بتوانید به عنوان یک کسب و کار در شهر قزوین به صورت اینترنتی فعالیت کنید، نیازی به فروشگاه فیزیکی ندارید. اگر یک کسب و کار خانگی هم داشته باشید میتوانید بدون هیچ مشکلی سایت فروشگاهی بسازید.
در این مقاله میخواهیم صفر تا صد مسیری که باید برای طراحی فروشگاه اینترنتی در قزوین طی کنید را به شما آموزش دهیم. نگران نباشید، برای طراحی و ساخت سایت با این روش نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید و سایت شما در زمان کوتاهی آماده میشود.
دلیل اهمیت ساخت سایت برای کسب و کارهای محلی چیست؟
شما یک نفر را پیدا نمیکنید که از درآمد بیشتر بدش بیاید. اگرچه گردشگران زیادی به شهرهای مختلف ایران سفر میکنند؛ اما درآمد مغازهدارها در ماههای مختلف سال کمتر و بیشتر میشود و نمیتوانند یک درآمد ثابت خوب داشته باشند.
از طرف دیگر خیلی از افراد یک کسب و کار کوچک را بسته به علاقه و تخصصشان در منزل راه اندازی میکنند. حالا به این افراد میگوییم برای اینکه بتوانید کسب و کارتان را گسترش دهید و مشتریان بیشتری در اینترنت پیدا کنید، باید سایت بسازید. چرا؟
- هزاران کاربری که در گوگل به دنبال خرید اینترنتی محصولات مختلف هستند میتوانند مشتریان شما باشند. زمانی که سایت دارید کاربران میتوانند با جستجو در گوگل شما را پیدا کنند.
- با اتصال سایت به موتورهای جستجوی کالا مثل ترب و ایمالز میتوانید خیلی سریع مشتری جذب کنید.
- میتوانید به عنوان یک فروشنده در دیجی کالا عضو شده و از طریق فروش محصولات درآمد داشته باشید.
- میتوانید درگاه پرداخت مستقیم بگیرید و خیال مشتریان را از بابت اعتماد به فروشگاهتان راحت کنید.
طراحی فروشگاه اینترنتی در قزوین
حالا که اهمیت ساخت فروشگاه اینترنتی را درک کردید، نوبت آن میرسد که با روند طراحی سایت در قزوین آشنا شوید. اول شما را با روشهای پرطرفدار ساخت سایت آشنا میکنیم؛ سپس سراغ قول و قرار خودمان میرویم. همان قول و قراری که اول مقاله به شما دادیم؛ یعنی روشی که در سریعترین زمان ممکن و بدون نیاز به دانش فنی شما را صاحب یک سایت فروشگاهی همه چیز تمام کند.
1- یک روش برای طراحی سایت انتخاب کنید
اگر بخواهیم ۳ روش پرکاربرد برای طراحی سایت فروشگاهی را نام ببریم به این گزینهها میرسیم:
طراحی سایت با وردپرس: اولین راهی که میتوانید برای راه اندازی فروشگاه آنلاین در قزوین استفاده کنید، با استفاده از سیستم مدیریت محتوای آماده یا CMS وردپرس است. طراحی سایت با وردپرس زمان زیادی از شما نمیگیرد. از طرف دیگر هزینه زیادی هم ندارد. اما خب برای ساخت و مدیریت سایت با وردپرس باید با این سیستم آشنا باشید یا از یک طراح کمک بگیرید.
طراحی سایت با برنامه نویسی: اگر بخواهید یک سایت را از پایه و با کمک یک شرکت برنامه نویسی طراحی کنید، به سراغ این روش میآیید. البته طراحی سایت اختصاصی با برنامه نویسی اصلاً برای کسب و کارهای نوپا پیشنهاد نمیشود؛ چرا که هزینه بالای این روش کمرشکن است.
طراحی سایت با فروشگاه ساز: سومین روشی که امروز خیلی با آن کار داریم، استفاده از سیستم فروشگاه ساز است. بیشتر از 15 سال است که سایتهای زیادی در جهان با استفاده از این روش ساخته میشوند. فروشگاه ساز در اصل به خاطر دو مسئله مهم روی کار آمده است:
- کمک به افرادی که هیچ دانش فنی در زمینه طراحی سایت ندارند.
- ساخت سایت در کمترین زمان ممکن (زیر 5 دقیقه)
محیط مدیریتی بسیار ساده و وجود تمام امکانات مورد نیاز صاحبان سایت باعث شده تا روزبهروز به تعداد سایتهای ساخته شده توسط فروشگاه ساز اضافه شود. در ادامه، روند ساخت سایت با یک فروشگاه ساز ایرانی یعنی پرتال را باهم بررسی میکنیم.
2- دامنه و هاست بخرید
برای اینکه کاربران بتوانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند، باید یک آدرس اینترنتی (دامنه) و فضای ذخیره سازی اطلاعات (هاست) داشته باشید. از کدهای قالب گرفته تا تصاویر و متنهایی که در سایت آپلود میکنید در هاست ذخیره میشود.
دامنه و هاست خریداری شده توسط شما به صورت اجارهای است. یعنی هرسال باید آن را تمدید کنید. این اولین قدم برای ساخت سایت با وردپرس و برنامه نویسی است. اما برای ساخت سایت با فروشگاه ساز نیازی به خرید هاست و دامنه ندارید.
پرتال در پکیجهای سالانه خودش یک هاست نامحدود دارد؛ از آنجایی که سرورهای پرتال اختصاصی هستند، خیالتان از بابت سرعت سایت راحت است. برای خرید دامنه هم نیازی نیست هزینه پرداخت کنید. یک دامنه رایگان به انتخاب خودتان از طرف پرتال هدیه داده میشود.
3- قالب سایت را انتخاب کنید
در قدم بعدی باید یک ویترین زیبا یا همان قالب انتخاب کنید. قالب سایت همان ظاهری است که کاربر بعد از ورود به سایت شما آن را میبیند. در فروشگاه ساز پرتال بیش از 40 قالب فروشگاهی به صورت رایگان وجود دارد که میتوانید آن را برای سایتتان انتخاب کنید.
اصلاً روش ساخت سایت با فروشگاه ساز به همین صورت است. در صفحه قالبها از هر قالبی که خوشتان آمد روی گزینه انتخاب قالب کلیک کنید. بعد از انتخاب قالب یک پاپ آپ برای شما باز میشود که با تیک زدن چند گزینه و وارد کردن نام و نام خانوادگی و شماره همراه، روند ثبت نام شما به پایان میرسد.
بلافاصله بعد از ثبت نام سایت شما به صورت رایگان ساخته میشود. از الان تا ۷ روز فرصت دارید تا مابقی مسیر راه اندازی سایت را طبق آموزش زیر پیش ببرید. بعد از ۷ روز از حالت تست رایگان خارج میشوید.
4- ظاهر سایت را تغییر دهید
حالا یک سایت خام با یک سری تصاویر و متنهای پیش فرض برای شما ساخته شده است. باید تک به تک، تصاویر و متنهای قالب را جایگزین کنید. مثلاً در صفحه اصلی، بنرهای متناسب با محصولات سایتتان را طراحی کنید. از طرف دیگر آدرس و نحوه ارتباط با خودتان را در سایت بنویسید.
یک سری از تغییرات ظاهری سایت هم از عهده کار شما خارج است. فرض کنید که دوست ندارید در ابتدای صفحه اسلایدر قرار بگیرد و از این دسته تغییرات ظاهری که بدون برنامه نویسی قادر به انجام آن نیستید. در پنل مدیریت یک تیکت به بخش پشتیبانی بدهید و از پشتیبانان پرتال بخواهید که تغییرات مورد نظرتان را روی قالب اعمال کنند.
هزینه پشتیبانی سایت پرتال چه در زمان تست ۷ روزه و چه در زمان فعال سازی سایت، رایگان است. برخی از فروشگاه سازها محدودیت پشتیبانی دارند.
5- محصولات فروشگاه را اضافه کنید
هدف اصلی شما از ساخت سایت چه چیزی بود؟ فروش محصولات از طریق اینترنت هدف اصلی کسب و کارها است. در این مرحله باید دسته بندی محصولات سایت را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن دسته بندی، برای هر محصول یک صفحه جداگانه ایجاد کنید.
در این صفحه باید تصویر محصول از زاویههای مختلف، ویژگیهای محصول، اطلاعات کالا، تعداد موجودی، قیمت و... را وارد کنید. کاربر بعد از مراجعه به سایت شما از بخش دسته بندی کالای مورد نیازش را پیدا میکند و از این طریق ثبت سفارش انجام میدهد.
اگر هیچ تجربهای در خصوص مدیریت سایت نداشتید هم جای نگرانی ندارد؛ در پنل مدیریت سایتتان در پرتال، ویدئوهای کوتاهی در مورد نحوه کار کردن با پنل برای شما قرار گرفته است.
6- سایت را فعال کنید
تا اینجای کار بدون پرداخت یک ریال هزینه سایت ساختید و همه اطلاعات محصولات را وارد کردید. حالا قرار ما این بود که کاربران بتوانند شما را از طریق اینترنت پیدا کنند. پس نیاز دارید تا سایت شما فعال شود.
برای فعال سازی سایت فروشگاهی 3 پکیج مختلف را میتوانند انتخاب کنید. هزینه فعال سازی سایت بسته به تعداد محصولات سایت و ویژگیهایی که نیاز دارید بین 3 میلیون تا 12 میلیون به صورت سالانه است. از طرف دیگر یک سری افزونههای مرتبط با مدیریت سایت فروشگاهی در پنل مدیریتتان به صورت رایگان وجود دارد.
افزونههایی مثل اتصال مستقیم سایت به ترب، خرید سریع اینستاگرام، چت آنلاین و... که میتوانید برای مدیریت هر چه بهتر سایت از آن استفاده کنید. افزونههای مدیریت سایت ربطی به بسته خریداری شده شما ندارد و برای همه افراد قابل دسترس هستند.
7- تولید محتوای وبلاگ را شروع کنید
بعد از فعال سازی سایت برای اینکه بتوانید بازدیدکنندههای سایت را افزایش بدهید، باید محتواهای مفید در وبلاگ منتشر کنید. از طرف دیگر با قرار دادن محتواهای تازه در وبلاگ، نظر رباتهای گوگل را به خودتان جلب میکنید.
گوگل متوجه میشود که سایت شما محتوای تازه و مفیدی برای کاربر دارد و زودتر میتوانید رتبههای خوبی در گوگل داشته باشید.
8- زمان کافی برای سئو و تبلیغات سایت بگذارید
بهینه سازی سایت و سئو on page و off page میتواند رتبه سایت شما را افزایش دهد. بخش مهمی از بهینه سازی سایت مربوط به سرعت و عملکرد وب سایت شما است. اینکه چند ثانیه بعد از ورود کاربر به سایت، محتوای وب سایت بارگذاری میشود.
اینکه کاربر از عملکرد وب سایت شما راضی است یا به سرعت سایت شما را ترک میکند؟ همه این پارامترها از نظر گوگل اهمیت دارد. در نتیجه، سایتی که الگوریتمهای گوگل را رعایت نکرده باشد نمیتواند جایگاه خوبی در نتایج جستجو کسب کند.
اگر بودجه کافی برای تبلیغات داشته باشید هم میتوانید با ساخت بنر و ویدئوهای تبلیغاتی کسب و کار خودتان را به مردم معرفی کنید. انواع تبلیغات پرطرفدار شامل:
- تبلیغات کلیکی
- تبلیغات در کانالهای فروش (ترب، ایمالز، یکتانت)
- تبلیغات شبکههای اجتماعی
- تبلیغات ریتارگتینگ
هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
هیچ کدام از روشهای طراحی سایت رایگان نیستند. فروشگاه سازها هم یک تست ۷ روزه برای کاربران ایجاد کردهاند که اگر از ساخت سایت پشیمان شدید، بتوانید بدون ضرر مالی سایتتان را ببندید.
ولی احتمالاً از اطرافیانتان شنیده باشید که هزینه ساخت فروشگاهشان بیشتر از 10 میلیون تومان شده است. تازه هیچ پشتیبانی رایگانی ندارند و باید خودشان از پس تغییرات ظاهری سایت بربیایند. البته راه حلی برای این مشکل وجود دارد؛ آن هم استخدام یک پشتیبان و پرداخت هزینه ماهانه است.
اما هزینه ساخت سایت در فروشگاه ساز پرتال بین 3 تا 12 میلیون تومان است. برای پشتیبانی سایت و استفاده از امکانات آن هم نیازی به پرداخت هزینه ندارید. هاست و دامنه شما هم در پکیج فعال سازی سایت قرار دارد.
نکات افزایش فروش در فروشگاه اینترنتی
- امکان اتصال مستقیم فروشگاه اینترنتی به کانالهای فروش ترب و ایمالز وجود دارد.
- میتوانید بدون محدودیت از درگاه پرداخت مستقیم و واسط استفاده کنید.
- برای ارسال محصول میتوانید روش پست، تیپاکس و پیک را برای فروشگاهتان فعال کنید.
- میتوانید امکان چت آنلاین با کاربر را فراهم کنید.
- با استفاده از افزونه ویترین میتوانید چندین لینک محصول و راههای ارتباطی با خودتان را در یک صفحه ایجاد کنید و در بیو اینستاگرام کاری قرار دهید.
در پایان
صفر تا صد طراحی سایت در قزوین و راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را با هم مرور کردیم. طبق قول و قراری که داشتیم هم سادهترین و سریعترین راه ساخت سایت را به شما معرفی کردیم. با توجه به امکاناتی که نیاز دارید میتوانید یک پکیج فروشگاهی را برای فعال سازی سایت انتخاب کنید.
اگر سؤالی در خصوص روند طراحی سایت با پرتال داشتید با شماره پشتیبانی 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.
سؤالات متداول
- چرا باید کسب و کارهای محلی قزوین سایت بسازند؟
برای اینکه بتوانید کسب و کار خودتان را گسترش بدهید و خارج از شهر قزوین فروش داشته باشید، باید سایت اینترنتی بسازید. با ساخت سایت میتوانید درآمدتان را چند برابر کنید.
- طراحی سایت با فروشگاه ساز چقدر زمان میگیرد؟
ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه ساز پرتال کمتر از 5 دقیقه از شما زمان میگیرد. اما بسته به تعداد محصولات فروشگاهتان بین 1 روز تا 1 هفته زمان میبرد تا محصولات را در سایت قرار دهید.
- قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی در قزوین چقدر است؟
قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی در قزوین با استفاده از فروشگاه ساز بین 3 تا 12 میلیون تومان است. با وردپرس بین 10 تا 15 میلیون تومان و طراحی سایت اختصاصی با برنامه نویسی بین 40 تا بالای 100 میلیون تومان است.
- پیش نیازهای طراحی وب سایت در قزوین چیست؟
طراحی وب سایت با استفاده از فروشگاه ساز بدون پیش نیاز است. بعد از ثبت نام در سایت از طریق ویدئوهای کوتاه آموزشی، صفر تا صد مراحل ساخت و مدیریت سایت را آموزش میبینید.