💥 دوره جدید و رایگان آکادمی پرتال: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی 💥

همه چیز درباره دریافت کد مالیاتی و درگاه پرداخت + آموزش تصویری

طبق قانون جدید بانک مرکزی برای گرفتن درگاه پرداخت، دستگاه کارتخوان یا هر نوع پایانه فروش دیگری باید کد رهگیری مالیاتی داشته باشید. گرفتن این کد به صورت اینترنتی است و هیچ هزینه‌ای ندارد.
در این مقاله می‌خوانید:

داشتن درگاه پرداخت برای تمام فروشگاه‌های اینترنتی ضروری است. چون مشتریان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی هزینه سفارش را به راحتی پرداخت می‌کنند. تا چند ماه پیش مراحل گرفتن درگاه پرداخت به این صورت بود که باید در سایت یکی از درگاه‌های واسط ثبت نام می‌کردید. بعد از وارد کردن مشخصات و آپلود مدارک موردنیاز در این سایت‌ها، درگاه پرداخت شما ایجاد می‌شد. در مقاله «بهترین درگاه پرداخت اینترنتی کدام است؟» به صورت کامل در مورد درگاه‌های پرداخت توضیح داده‌ایم.

اواخر سال 99 قانون جدیدی برای گرفتن درگاه‌های پرداخت اینترنتی و دستگاه‌های کارتخوان تصویب شده است. طبق این قانون برای گرفتن پایانه‌های پرداخت باید پرونده مالیاتی داشته باشید. به این ترتیب قبل از این که درگاه پرداخت یا کارتخوان بگیرید لازم است کد رهگیری مالیاتی را دریافت کنید. کد رهگیری مالیاتی را باید از طریق سایت سازمان امور مالیاتی بگیرید و به مراجعه حضوری نیازی ندارد. در ادامه این مطلب نحوه دریافت کد مالیاتی را به شما آموزش می‌دهیم. در صورتی که می‌خواهید با نحوه محاسبه و پرداخت مالیات فروشگاه اینترنتی آشنا شوید، حتما وبینار رایگان مالیات فروشگاه اینترنتی را در آکادمی پرتال مشاهده کنید. در این وبینار به تمام سؤالات پرتکرار در مورد مالیات پاسخ داده شده است.

کد مالیاتی چیست و چرا باید کد مالیاتی را دریافت کنیم؟

اگر به تازگی برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی یا دستگاه کارتخوان فروشگاهی اقدام کرده باشید، از شما کد رهگیری مالیاتی درخواست می‌شود. احتمالا این سوال در ذهن شما ایجاد شده که کد رهگیری مالیاتی چیست و چطور آن را بگیریم؟ کد رهگیری مالیاتی در اصل برای شناسایی مشمولین پرداخت مالیات و شفاف شدن میزان مالیات‌های پرداختی است.

دریافت کد مالیاتی

این سامانه در اصل برای شناسایی میزان درآمد شماست تا به این وسیله از فرار مالیاتی و پول‌شویی در کشور جلوگیری شود. طبق قوانین کشور هر فرد حقیقی یا حقوقی که درآمدی دارد باید مالیات آن را بدهد. طبق قوانین جدید سازمان امور مالیاتی از 1 بهمن ماه 99 برای گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی (واسط یا مستقیم) و حتی دستگاه کارتخوان (POS) حتما باید کد مالیاتی داشته باشید.

با تصویب این قانون مشاغلی مثل:

  1. کسب و کارهای کوچک و خانگی
  2. فروشگاه‌های اینستاگرامی
  3. فروشگاه‌های اینترنتی (آنلاین شاپ‌ها)
  4. مدرسان دوره‌های آموزشی آنلاین
  5. سایت‌های خیریه
  6. استریمرها و گیمرها
  7. تولید کنندگان محتوا
  8. طراحان سایت
  9. برنامه نویس‌ها
  10. فریلنسرها

و همه افرادی که برای دریافت پول از درگاه پرداخت استفاده می‌کنند باید به نسبت درآمدشان مالیات بدهند. اگر در حال حاضر از درگاه‌های پرداخت استفاده می‌کنید و یا قبلا کد مالیاتی گرفته‌اید، لازم نیست دوباره برای دریافت کد مالیاتی اقدام کنید. اگر درگاه پرداخت یا کد مالیاتی ندارید، حتما ادامه مطلب را بخوانید تا خیلی راحت کد رهگیری مالیاتی را بگیرید.

آموزش ساده و تصویری دریافت کد مالیاتی

تشکیل پرونده مالیاتی در چند مرحله انجام می‌شود. اولین قدم این است که مراحل پیش ثبت نام در سامانه سازمان امور مالیاتی را انجام دهید. سازمان امور مالیاتی سامانه آنلاینی را برای تشکیل پرونده و گرفتن کد رهگیری مالیاتی ایجاد کرده است. این سامانه روند دریافت کد مالیاتی را بسیار ساده و سریع می‌کند. به این ترتیب برای تشکیل پرونده مالیاتی لازم نیست به اداره امور مالیاتی بروید و همه چیز به صورت اینترنتی انجام می‌شود.

آموزش ساده و تصویری دریافت کد مالیاتی

نکته مهم در مورد ثبت نام در سامانه مالیاتی این است که برای هر کدام از کسب و کارهای‌تان باید یک کد رهگیری مالیاتی جداگانه تهیه کنید. یعنی اگر دو سایت مختلف یا دو پیج اینستاگرامی متفاوت دارید باید برای هر کدام از آن‌ها جداگانه ثبت نام کنید. اگر می‌خواهید برای یک سایت یا پیج اینستاگرام دو یا چند درگاه پرداخت بگیرید، لازم نیست چند کد مالیاتی دریافت کنید. با یک کد مالیاتی هم می‌توانید چند درگاه مختلف بگیرید.

مثلا فرض کنید یک مغازه تاسیس کرده‌اید و محصولات آن را داخل سایت هم می‌فروشید. در این صورت فقط لازم است یک کد مالیاتی بگیرید. با این کد مالیاتی درگاه پرداخت اینترنتی و دستگاه کارتخوان به شما داده می‌شود. اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند کد مالیاتی بگیرند. یعنی گرفتن این کد به ثبت شرکت یا مجوز خاصی نیاز ندارد.

مرحله اول: ثبت نام در سامانه کد رهگیری مالیاتی

برای دریافت کد مالیاتی اول از همه به سایت https://my.tax.gov.ir وارد شوید. تمام مراحل ثبت نام کد مالیاتی رایگان است و هیچ هزینه‌ای ندارد. بعد از ورود به سایت روی گزینه «ثبت نام الکترونیک (با داشتن اطلاعات کاربری)» کلیک کنید.

ثبت نام در سامانه کد رهگیری مالیاتی

در ادامه صفحه جدیدی مثل عکس زیر برای شما باز می‌شود. در این صفحه روی گزینه «ورود به پیش ثبت نام الکترونیک» کلیک کنید.

پیش ثبت نام الکترونیکی کد مالیاتی

با این کار به صفحه پیش ثبت نام وارد می‌شوید. این صفحه مشابه عکس زیر است و باید اطلاعات خواسته شده را در آن وارد کنید. در کادر اول صفحه، عبارت موجود در تصویر را وارد کنید. در کادر دوم هم نوع مودی را از لیست باز شده انتخاب کنید. در لیست مودی‌ها چهار مورد حقیقی، تبعه خارجی، حقوقی و تشکل قانونی وجود دارد.

اگر کسب و کارتان شخصی است و شرکت ثبت نکرده‌اید، گزینه حقیقی را انتخاب کنید. در صورتی که تابعیت ایران را ندارید، گزینه تبعه خارجی انتخب شود. شرکت‌های رسمی و افراد حقوقی باید گزینه حقوقی را انتخاب کنند. در نهایت اگر یک سازمان مردم نهاد (NGO) دارید، گزینه تشکل قانونی را انتخاب کنید.

در کادر بعدی شماره ملی، شناسه ملی یا کد فراگیر را وارد کنید. شماره ملی همان کد ملی افراد است و اشخاص حقیقی باید آن را وارد کنند. شناسه ملی ویژه اشخاص حقوقی است. اتباع خارجی برای دریافت کد رهگیری باید کد فراگیر داشته باشند. این کد را باید از سامانه مخصوص به آن بگیرید. بعد از این که اطلاعات خواسته شده را وارد کردید، روی دکمه «ورود به ثبت نام» کلیک کنید.

ثبت نام در سامانه کد مالیاتی

مرحله دوم: پیش ثبت نام کسب و کار

بعد از این که کارهای بالا را انجام دادید، صفحه جدیدی باز می‌شود که مشابه عکس زیر است. اگر قبلا در سامانه سازمان امور مالیاتی ثبت نام کرده باشید لیست کسب و کارهای شما نشان داده می‌شود. در غیر این صورت مثل تصویر زیر هیچ ثبت نامی برای شما پیدا نمی‌شود. برای ثبت نام در سامانه روی دکمه «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید.

ثبت کسب و کار در سامانه کد مالیاتی

در مرحله بعدی صفحه جدیدی به شکل زیر باز می‌شود. در قسمت سمت چپ صفحه کادرهای مشخص شده را با اطلاعات صاحب کسب و کار پر کنید. ابتدا در کادر اول نوع ثبت نام را انتخاب کنید. دو گزینه برای انتخاب در این قسمت وجود دارد. اگر تنها مالک کسب و کارتان هستید، گزینه ثبت نام انفرادی را انتخاب کنید. در صورتی که کسب و کارتان شراکتی است و حداقل یک شریک دارید، گزینه مشارکت را انتخاب کنید.

در کادر بعدی کدپستی محل کسب و کارتان را وارد کنید. بعد از آن شماره موبایل و کلمه امنیتی را در کادرهای مربوطه بنویسید. در نهایت بعد از کامل کردن فرم، روی دکمه «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید.

نحوه دریافت کد مالیاتی

در مرحله بعدی باید شماره موبایلی که وارد کرده‌اید را تایید کنید. برای این کار باید کد چهار رقمی که برای شما پیامک می‌شود را در کادر داخل صفحه بنویسید. بعد از وارد کردن کد تایید، روی دکمه «ثبت کد فعالسازی و ادامه» کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

گرفتن کد مالیاتی برای درگاه پرداخت

در ادامه باید مشخصات خودتان را براساس اطلاعات دقیق کارت ملی وارد کنید. در کادر بالای فرم، کشوری را انتخاب کنید که تابعیت آن را دارید. اگر ایرانی هستید کشور ایران و اتباع سایر کشورها هم باید کشور تابعه خودشان را وارد کنند. در ادامه تاریخ تولد خودتان را در کادر مربوطه انتخاب کنید. برای رفتن به مرحله بعدی روی دکمه «استعلام اطلاعات و ادامه» کلیک کنید.

دریافت کد دهگیری مالیاتی برای درگاه پرداخت

مرحله سوم: رفع نواقص پیش ثبت نام مالیاتی

در قسمت بعدی اطلاعات شما استعلام می‌شود و می‌توانید موارد ثبت شده در پایگاه داده سازمان امور مالیاتی را ببینید. در قسمت پایین صفحه بخشی با عنوان نواقص اطلاعاتی می‌بینید. در این قسمت، موارد قرمز رنگ نواقص پرونده مالیاتی شما هستند که باید آن‌ها را رفع کنید.

رفع نواقص پرونده مالیاتی

برای رفع نواقص اطلاعاتی فقط لازم است روی این گزینه‌ها کلیک کنید و اطلاعات خواسته شده را به سامانه بدهید. وقتی روی اولین گزینه کلیک کنید یک نقشه باز می‌شود که باید محل کسب و کارتان را مشخص کنید. محل کسب و کار حتما لازم نیست مغازه یا واحد تجاری باشد. اگر کسب و کار خانگی دارید آدرس منزل‌تان را مشخص کنید. بعد از این که محل کسب و کارتان را انتخاب کردید روی دکمه «ثبت» کلیک کنید.

تکمیل اطلاعات کد مالیاتی

در ادامه دوباره به صفحه اطلاعات پرونده مالیاتی برمی‌گردید. باز هم به قسمت نواقص اطلاعاتی بروید و روی یکی از گزینه‌های باقی مانده کلیک کنید. گزینه‌ای که ما انتخاب کردیم برای ویرایش مشخصات کسب و کار بود و صفحه‌ای مثل عکس زیر باز شد.

ثبت کسب و کار در سامانه کد مالیاتی

در این فرم باید اطلاعات کامل مربوط به کسب و کارمان را وارد کنیم. ابتدا در بالای صفحه و قسمت دلیل ثبت نام یک گزینه را انتخاب کنید. این بخش دو گزینه دارد. گزینه اول مربوط به ثبت کسب و کار جدید و گزینه دوم برای انتقال یا ویرایش کسب و کاری است که قبلا در سامانه ثبت کرده‌اید. اگر گزینه دوم را انتخاب کنید باید کد رهگیری ثبت نام قبلی را داشته باشید و آن را در کادر باز شده بنویسید.

برای ثبت کسب و کار جدید، در اولین کادر نام کسب و کارتان را بنویسید. از دو قسمت بعدی، نوع کسب و کارتان را انتخاب کنید. اگر کسب و کارتان جزو یکی از این دو دسته نبود گزینه سایر را انتخاب کنید. در صورتی که کسب و کار انفرادی دارید و هیچ کدام از گزینه‌ها نوع کسب و کار شما نیست، گزینه سایر را انتخاب کنید.

در بخش بعدی باید اتحادیه صنفی کسب و کار، اطلاعات مربوط به پروانه کسب و کد بیمه کارگاه را وارد کنید. در صورتی که کسب و کار کوچک و خانگی دارید، پر کردن این قسمت ضروری نیست. اگر مجوز و اطلاعات لازم را دارید حتما کادرهای مربوطه را با دقت پر کنید.

انتخاب نوع مالکیت محل کسب و کار ضروری است. از بین گزینه‌های موجود در این بخش نوع محل فعالیت‌تان را انتخاب کنید. در ادامه تاریخ شروع فعالیت، شماره تلفن ثابت و کد شهر محل فعالیت‌تان را بنویسید. قسمت‌های مربوط به شماره نمابر، پست الکترونیکی و آدرس سایت (پایگاه اینترنتی) ضروری نیست و اگر خواستید آن‌ها را پر کنید. در پایان و بعد از پر کردن فرم، روی دکمه «ثبت» کلیک کنید.

در ادامه باز هم به صفحه اطلاعات پایه ثبت نام برمی‌گردید. دوباره به قسمت نواقص اطلاعاتی بروید. روی گزینه باقی مانده از نواقص کلیک کنید. با کلیک روی گزینه قرمز رنگ به صفحه‌ای منتقل می‌شوید که باید وضعیت مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده را انتخاب کنید.

انتخاب نوع مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده

در این بخش سه گزینه وجود دارد که باید یکی از آن‌ها را با توجه به وضعیت کسب و کارتان ثبت کنید. اگر کسب و کار شما مشمول ارزش افزوده نیست، گزینه اول را انتخاب کنید. در صورتی که مشمول مالیات ارزش افزوده هستید اما تا به حال برای انجام آن اقدام نکرده‌اید، گزینه دوم را انتخاب کنید. اگر مشمول مالیات ارزش افزوده هستید و برای پرداخت آن اقدام کرده‌اید، گزینه سوم را بزنید.

با انتخاب گزینه سوم یک کادر جدید باز می‌شود که باید شناسه ثبت نام در ارزش افزوده را وارد کنید. در نهایت بعد از کامل کردن این بخش روی دکمه ثبت کلیک کنید تا این مرحله هم تمام شود. سپس دوباره به صفحه ثبت اطلاعات برمی‌گردید. بعد از این که تمام موارد موجود در قسمت نواقص اطلاعاتی را انجام دادید، دکمه قرمز رنگ «تایید نهایی اطلاعات» ظاهر می‌شود.

تایید اطلاعات سامانه کد مالیاتی

یک بار دیگر اطلاعات این صفحه را با دقت بخوانید و اگر اطلاعات صحیح بود روی دکمه «تایید نهایی اطلاعات» کلیک کنید. در مرحله بعد صفحه دیگری باز می‌شود که تمام اطلاعات کسب و کارتان را به شما نشان می‌دهد. در صورتی که این اطلاعات درست است، روی دکمه «تایید اطلاعات و دریافت کدرهگیری» کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

در ادامه صفحه جدید برای شما باز می‌شود. در قسمت بالای این صفحه یک کد ده رقمی با عنوان شماره پیگیری نوشته شده است. این کد را حتما جایی یادداشت کنید. در قسمت پایین صفحه هم اطلاعاتی که وارد کرده‌اید به شما نمایش داده شده است. در این مرحله کار پیش ثبت نام شما تمام شده و باید منتظر تایید اطلاعات از طرف سازمان امور مالیاتی بمانید.

مرحله چهارم: دریافت پیامک از سازمان امور مالیاتی

اگر اطلاعات وارد شده صحیح باشند و توسط سازمان مالیاتی تایید شود، یک پیامک حاوی نام کاربری و رمز عبور برای شما ارسال می‌شود. نمونه این پیامک را در عکس زیر می‌بینید.

پیامک تایید ثبت نام در سامانه کد رهگیری مالیاتی

مرحله پنجم: ورود به سامانه ثبت نام شماره اقتصادی

بعد از این که پیامک حاوی نام کاربری و رمز عبور را دریافت کردید، به سایت register.tax.gov.ir مراجعه کنید. اطلاعاتی که برای شما پیامک شده است را در کادرهای ستون سمت چپ وارد کنید.

ورود به سامانه کد رهگیری مالیاتی

مرحله ششم: تکمیل نیازمندی‌های پرونده مالیاتی

بعد از ورود به حساب کاربری خودتان صفحه‌ای مثل عکس زیر می‌بینید. در ستون سمت چپ صفحه، اطلاعات خواسته شده با رنگ قرمز مشخص هستند. با کلیک روی این موارد آن‌ها را اصلاح کنید تا پرونده شما کامل شود.

رفع نقص پرونده مالیاتی

برای ادامه روند تشکیل پرونده روی گزینه «ابلاغ الکترونیک» از ستون سمت راست کلیک کنید. بعد از آن گزینه «درخواست ابلاغ الکترونیک» را بزنید.

تکمیل اطلاعات پرونده مالیاتی

در ادامه صفحه‌ای مثل عکس زیر باز می‌شود. موارد نوشته شده در صفحه را مطالعه کنید و دو مربع موجود در صفحه را علامت بزنید. در نهایت روی دکمه «تایید اطلاعات و درخواست» کلیک کنید. در صفحه دیگری یک کادر سبز رنگ ظاهر می‌شود. زیر این کادر روی دکمه «بازگشت» کلیک کنید.

درخواست دریافت کد رهگیری مالیاتی

برای ادامه روی گزینه «صفحه نخست» از منوی سمت راست کلیک کرده تا به صفحه اصلی سامانه برگردید. اگر مراحل قبل را درست انجام داده باشید، صفحه اصلی سامانه به شکل زیر نمایش داده می‌شود. همانطور که در تصویر می‌بینید داخل کادر سبز رنگ سمت چپ نوشته شده که هیچ نقصی در پرونده ما وجود ندارد. در این حالت دکمه «تایید نهایی» ظاهر می‌شود و باید روی آن کلیک کنید.

تایید در خواست گرفتن کد مالیاتی

بعد از انجام کارهای بالا صفحه جدیدی باز می‌شود که تمام اطلاعات دریافت شده از شما در آن وجود دارد. یک بار دیگر اطلاعات شخصی و کسب و کارتان را چک کنید. اگر مشکلی در اطلاعات نبود، روی دکمه «تایید اطلاعات» کلیک کنید. در ادامه صفحه‌ای مثل عکس زیر باز می‌شود. همچنین پیامکی هم برای شما ارسال می‌شود. تا اینجا مراحل ثبت نام کد مالیاتی به پایان رسیده و باید منتظر بمانید تا سازمان امور مالیاتی پرونده شما را بررسی کند. نتیجه بررسی از طریق پیامک به شما اعلام می‌شود.

دریافت کد مالیاتی برای درگاه پرداخت

بازیابی کد رهگیری مالیاتی بعد از مفقود شدن

اگر کد رهگیری مالیاتی شما گم یا مفقود شده باشد، می‌توانید به سادگی به بخش «ثبت نام و صدور شماره اقتصادی» در سایت https://register.tax.gov.ir/Pages/Login/ForgetFollowCode مراجعه کنید و با ورود به بخش «یادآوری کد رهگیری و اطلاعات ثبت نام» کد رهگیری مالیاتی خود را دوباره دربافت کنید. برای ورود به این صفحه باید شماره همراه تایید شده فرد همراه با شناسه ملی یا کد ملی شریک اصلی را وارد کنید. سپس شماره رهگیری برای شما دوباره پیامک خواهد شد.

بعد از دریافت کد مالیاتی چه کار کنیم؟

در این مقاله به شما گفتیم کد مالیاتی چیست و برای دریافت کد مالیاتی چه مراحلی را باید طی کنید. حالا به این مورد اشاره می‌کنیم که اصلا چرا باید کد مالیاتی داشته باشیم. واقعیت این است که در هر جای دنیا هرکسی که درآمدی دارد باید مالیات بدهید. تمام کسب و کارها، چه مجازی و چه فیزیکی باید تابع قوانین مالیاتی کشور باشند. خیلی از افراد را می‌بینم که به دلیل پرداخت نکردن مالیات، حاضر نیستند سایت اینترنتی راه‌اندازی کنند. این بزرگ‌ترین اشتباهی است که می‌شود انجام داد. هر کسب و کاری مالیات می‌دهد و اگر قرار باشد همه افراد از مالیات بترسند، پس هیچ کسب و کاری نباید ایجاد شود.

وقتی که سایت اینترنتی راه‌اندازی می‌کنید قطعا آن‌قدر برای شما درآمد دارد که هزینه مالیات آن برای شما رقم چند بالایی نخواهد بود. علاوه‌بر این، گرفتن کد مالیاتی به این معنی نیست که درجا باید مالیات بدهید. هنوز هیچ صحبتی در مورد گرفتن مالیات از مشاغل اینترنتی و کسب و کارهای آنلاین نشده است. پس نگران هزینه‌ مالیات نباشید و با خیال راحت کد مالیاتی بگیرید تا درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید.

دریافت کد مالیاتی و شروع فروش اینترنتی!

فروش اینترنتی به سرعت در حال رشد است و خیلی از کسب و کارها به سمت فضای مجازی کشیده شده‌اند. یکی از راه‌های فروش اینترنتی محصولات این است که سایت فروشگاهی بسازید. سرویس‌های فروشگاه ساز مثل پرتال کار طراحی سایت را به شدت ساده و سریع کرده‌اند. فقط لازم است در پرتال ثبت نام کنید و با دیدن ویدیوهای آموزشی آن سایت‌تان را آماده کنید. بعد از این که سایت فروشگاهی شما حاضر شد، حتما به درگاه پرداخت اینترنتی نیاز دارید.

داشتن کد رهگیری مالیاتی برای گرفتن درگاه پرداخت الزامی است. همانطور که در این مطلب دیدید، دریافت کد مالیاتی کار سختی نیست و هیچ هزینه‌ای هم ندارد. برای پرداخت مالیات هم نگران نباشید چون به میزان سود شما از کسب و کارتان مالیات دریافت می‌شود. بعد از این که کد رهگیری مالیاتی را گرفتید، تمام شرکت‌های واسط به شما درگاه پرداخت می‌دهند. بعد از گرفتن درگاه هم خیلی راحت آن را به سایت‌تان متصل کنید. حالا که همه چیز برای فروش اینترنتی آماده شده ، پیشنهاد می‌کنم مقالات ما در مورد افزایش فروش اینترنتی را حتما مطالعه کنید تا مشتریان بیشتری از شما خرید کنند.

اگر سوالی در مورد دریافت و اتصال درگاه پرداخت به سایت‌های ساخته شده با پرتال داشتید، از طریق قسمت نظرات همین مطلب یا تماس با شماره 02191003383 داخلی 2 با ما در ارتباط باشید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام پرونده گام4 ولی در ثبت نام کد پستی ک وارد میکنیم میزنه کد رهگيري برای این کدپستی یافت نشد

با سلام و عرض خسته نباشید
ممنون از مقاله خوبتون خیلی مفید بود
مدارک لازم برای ثبت نام چیه؟

سلام دوست عزیز
مقاله رو بخونید اطلاعات و مدارک مورد نیاز رو براتون توضیح دادیم.

سلام، آیا در صورت گرفتن کد مالیاتی و یا درگاه. پرداخت بدون کارکرد. و. یا. با. کارکرد. پایین، یارانه خانوار حذف می‌شود؟

سلام
اگر تراکنش زیادی نداشته باشید خیر حذف نمیشود.

سلام
من چطور میتونم کد22رقمی بگیرم

سلام
مقاله رو با دقت بخونید کامل توضیح دادیم

سلام، جهت صدور فاکتور برای ارائه به شرکت های دولتی به کد مودیان مالیاتی نیاز دارم، میشه راهنمایی کنین که چیکار باید کنم؟

سلام
مراحلی که داخل مقاله گفتیم رو طی کنید تا بتونید کد مالیاتی بگیرید

درود بر شما ، من میخواهم تولید و فروش محتوای آموزشی بازی سازی کنم اینتا کد رو چی باید بزنم؟ آموزش برنامه نویسی؟ یا مبحث مرتبط تری داره؟

سلام
آموزش برنامه نویسی بزنید.

سلام
ممنون از مطالب کاملتون. من یک سایت در زمینه مشاوره درسی راه اندازی کردم کمی هم دوره آموزشی وفیلم وpdf هم میخواهم بفروشم، نه زیر نظر جایی هست مثلا مجوز اتحادیه وصنف و نه جواب خیلی از این سوالات سامانه مالیاتی رو میدونم!
اینتا کد و آیسیک و میزان ارزش افزوده!! و تعیین مشمولیت مرحله چندم ؟؟؟
برام دردسر نمیشه گرفتن این کدمالیاتی ؟؟

سلام دوست عزیز
تا زمانی که فروشتون زیاد نشده نگران این موضوع نباشید
فروشتون هم زیاد شد از یک مشاور مالیاتی کمک بگیرید

سلام اتحادیه صنفی چی بنویسیم برای فروشگاه اینترنتی ؟

سلام
اگر عضو اتحادیه هستید انتخاب کنید. در غیر این صورت نیازی به پر کردن این بخش ندارید

سلام برای ثبت نام و کد اقتصادی حقوقی باید شماره شبا به نام شرکت بدیم؟
یا به نام شخص باشید مشکلی ندارد؟

سلام دوست عزیز
کد اقتصادی ربطی به روند دریافت کدمالیاتی نداره. اگر شرکت حقوقی هستید باید برید یک حساب جدید حقوقی باز کنید و اون شماره شبا رو وارد کنید.

سلام برای اضافه کردن فعالیت اینتا کد برای سایت فروشگاه اینتری بازی و خدمات بازی چیه کدش

سلام
داخل لیست بگردید ببینید کدوم کد نزدیک به فعالیت شما هست

سلام
من هم سایت فروشگاهی دارم و در کنارش میخوام دستگاه پوز کارتخوان داشته باشم برای فروشگاه کد مالیاتی گرفتم میخوام ببینم برای کارتخوان هم باید جداگانه کد مالیاتی بگیرم یا با همون میشه استفاده کرد ؟

سلام
اداره مالیات به سامانه مودیان وصل شده و نیازی به دریافت کد مالیاتی جداگانه ندارید.

سلام من همین کارارو کردم و اوکی شد فقط اون کد آخرو نمیده بهم باید چیکار کنم
ممنون

سلام دوست عزیز
اگر براتون پیامک نشده برید داخل پنل کاربریتون کد رهگیری رو پیدا کنید. (بالای صفحه سمت چپ)

سلام من در حوزه خرید و فروش اکانت و محصولات بازی های آنلاین یه سایت دارم ولی یه مشکلی دارم تو قسمت اینتا کد و نوع فعالیت مشکل دارم باید اینارو چی بزنم؟
و اینکه برای دریافت اینماد حتما نیاز به اجاره نامه یا سند خونه هست؟
و اینکه وقتی بعد دریافت اینماد گزینه دریافت کد رهگیری رو بزنیم خودکار پرونده جدید تشکیل میشه؟

سلام
از داخل فهرست فعالیت ها فعالیت مشابه با کسب و کار خودتون رو پیدا کنید. اگر نبود درخواست اضافه کردن حوزه فعالیت رو بزنید.
نیاز به سند و اجاره نامه نیست.
اگر کد رهگیری بهتون داد پرونده براتون تشکیل داده شده.

سلام من برای درگاه اینترنتی سایتم میخوام داخل سایت سازمان امور مالیاتی برم اصلا این صفحه ای که شما صفحه اولش گذاشتین برای من نمیاد. صفحه لاگین سایت مالیات میاد اصلا هم گزینه ثبت نام نداره

سلام خدمت شما
ظاهر سایت مالیات تغییر کرده. برای ورود به سایت مالیات دوتا گزینه بهتون پیشنهاد میکنیم:
اولین راه اینه که تو همون صفحه اصلی سازمان امور مالیاتی گزینه "دریافت اطلاعات کاربری" رو بزنید.
دومین راه هم اینه گزینه "وورد از طریق دولت من" رو انتخاب کنید و از این طریق وارد پنل مالیاتی خودتون بشید

سلام وقت بخیر. ببخشید من تو نواقص اطلاعاتیم اطلاعات مالک هست که وقتی می زنم روش نوشته درصد سهم. مالک که سهمی نداره فقط مالک محل کار هست 0 درصد هم میزنم قبول نمی کنه اونو باید چی بزنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز
وارد کرده بودید که ملک اجاره ای هست؟ میتونید بزنید 1

سلام برای دریافت کد مالیاتی حتما نیاز به سند یا اجاره نامه هست؟

سلام
اگر داخل سامانه املاک و اسکان کشور اجاره نامتون ثبت شده باشه نیازی نیست که چیزی وارد کنید

سلام و خسته نباشید
من یک سایت واسط دارم. فروشنده میاد کالای فیزیکی یا مجازی خودش رو میفروشه پولش میاد توی حساب من و من باید سر هرماه پس از کسر کمیسیون خودم با فروشندگان تسویه حساب کنم. حالا با توجه به اینکه درآمد ناخالصی وارد حساب بانکی من میشه باید چیکار کنم مالیات اون فروشنده هم به گردن من نیوفته و من صرفا مالیات درآمد خالص (همون کمیسیون) خودمو بدم؟

سلام
خیلی موضوع تخصصی هست و باید با یک مشاور مالیاتی در این خصوص صحبت کنید که راهنماییتون کنن. ولی میتونید درآمد ناخالص رو از درآمد خالص جدا کنید و فقط مالیات سودی که دریافت می‌کنید رو بدید.

سلام میخواستم بپرسم اینتاکد و کد آیسیک مربوط به فروش فایل pdf چه چیزی میتونه باشه؟

سلام
آموزشی بزنید

سلام من صرفا یه سایت دارم که از خونه دارم کار میکنم و خونه هم مال من نیست (خونه پدرم هست) و اجاره هم نیستم خب. الان تو وضعیت ملک چی بنویسم با این شرایط؟

سلام
مالک محسوب میشید

سلام من دستگاه پوز گرفتم و کد مالیاتی داشتم الان پروانه کسب گرفتم و کد مالیاتی جدید دارم که دستگاه پوزم روش نیستش ،تو سامانه مالیات دوتا پرونده مالیاتی دارم یکی قدیمی که ادرس و کد پستیش برای جای دیگه هستش و دستکاه پوزم روش ثبت شده و یه جدید گرفتم برای پروانه کسب ،مشکلی ایجاد نمیکنه دوتا پرونده؟

سلام دوست عزیز
برید اداره مالیات پرونده تشکیل بدید بابت این موضوع که هردو پرونده مالیاتیتون یکی بشه. خود اداره کمکتون میکنه که چه روندیو در پیش بگیرید.

سلام وقتتون بخیر فیلد مشخص کردن فعالیت تجاری و غیر تجاری برای من که شرکتی ثبت ندارم صرفا از سایت می‌خوام دوره آموزشی بفروشم کدوم رو باید بزنم؟

سلام
فرقی نمیکنه که شرکت داشته باشید یا نه باید گزینه فعالیت تجاری رو بزنید

سلام قبلا یه فروشگاه داشتم و کد مالیاتی گرفته بودم الان فروشگاهم رو جمع کردم می خواستم بدونم کد مالیاتی دارم مشکلی ایجاد نمیشه ؟ الکی مالیات نیاد برام ؟

سلام
باید پرونده مالیاتی خودتون رو غیرفعال کنید. هرچه زودتر اینکار رو انجام بدید

با سلام و عرض خسته نباشید.
میشه لطف کنید در خصوص فیلدهای قرمز رنگ تکمیل نشده " اطلاعات فعالیت آیسیک و اینتاکد شما تکمیل نمیباشد " صحبت کنید . واقعا کمک بزرگی به همه خواهید کرد!

سلام خدمت شما
حتما این مورد رو در آپدیت‌های بعدی اضافه میکنیم

سلام آدرس احراز شده در اینماد اگر متفاوت با آدرس ثبت شده در کد مالیاتی باشه ایرادی داره ؟

سلام
تا اونجایی که ما اطلاع داریم باید آدرس‌ها یکی باشن. بازم میتونید تماس بگیرید با بخش پشتیبانی اینماد و از خودشون سوال کنید.

سلام وقت بخیر من کارم اینترنتیه
اومدم کدو بگیرم قسمت اطلاعات مالک
مالک ما میترسه اطلاعاتشو بده ک مالیات نیاد رو حساب من
همچین چیزی میشه یا ن؟
مالیات برا خودم میاد دیگه؟

سلام
مالیات برای حساب خود شما میاد و اصلا ربطی به مالک نداره

سلام وقت بخیر
من میخواهم کارت خوان بگیرم واسه حساب بانک ملت
ولی توی حساب بانک رسالت و بانک سامانم پول های زیادی واریز و پرداشت میشه میخواستم ببینم فقط واسه واریز های بانک ملتم مالیاد میاد یا واسه همش
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام وقت شماهم بخیر
دوست عزیز مالیات بر اساس کد ملی حساب میشه و ربطی به حساب‌های جداگانه شما نداره.
برای اینکه بهتر با نحوه محاسبه مالیات آشنا بشید میتونید روی لینک بزنید و وبینار مالیات فروشگاه اینترنتی رو مشاهده کنید.
https://www.portal.ir/webinar-tax-online-shop

عالی بود ممنونم ازتون برای سایتی که دارین

باسلام و عرض ادب بنده سوال داشتم که وبسایت بنده یک وبسایت فریلنسری هست که درصدی از تراکنش ها به بنده میرسه و درصدبیشتر ب فریلنسر کدمالیاتی و مالیات بنده چجور حساب میشه و بنده چجوری باید این مورد رو در گرفتن کد مالیاتی لحاظ کنم ک تمام تراکنش ها برای بنده نیست و مالیات باید برای اون درصد خودم محسوب بشه

سلام
این دوره رو ببینید کامل در مورد مالیات توضیح دادیم
https://www.portal.ir/webinar-tax-online-shop

چرا در مورد لیست فعالیت ها بر اساس استاندارد آیسیک و اینتاکد چیزی ننوشتید؟
من ثبت کردم نوشته نامشخص و نمیشه ادامه بدم

سلام من که الان استریم هستم نوع مالکیت رو چی باید بزنم ؟

سلام
اگر منظورتون وضعیت ملک هست که مالکیت اون رو مشخص کنید.

با سلام و عرض ادب
بعد از ورود به پرتال در اولین قدم برای رفع خطاهایی که داده وارد صفحه ای میشویم که اطلاعات کسب و کار را لازم داره یک گزینه داره وضعیت مالکیت که چهار حالت داره مالک استیجاری وقفی سر قفلی اما من فقط یک سایت دارم کدام گزینه را باید انتخاب کنم ؟ انتخاب یکی از گزینه ها الزامی است

سلام.
آیا تا امروز مالیات از کسب و کارهای اینترنتی اخذ شده یا نه هنوز؟
و اینکه آیا فروش ویدئو آموزشی دانلودی شامل مالیات خواهد شد؟
سپاسگزارم

سلام
خیر هنوز مالیاتی دریافت نشده. بله شامل مالیات میشه.

سلام
من محل سایت رو استیجاری ثبت کردم، الان که مشخصات مالک رو وارد می کنم، میگه سهم مالک رو بزن، هرچی صفر میزن، میگه درست نیست،
اگر هم 1 بزن، کلی داستان داره که باید تاریخ ثبت و مشخصات و همه موارد رو تغییر بدم،
ایراد به نظرتون از کجاست؟ یا اینکه باید به همین شکل عمل کنم
راهنماییم کنید لطفا

سلام و ادب
من برا کد مالیاتی ثبت نام کردم. و همچی اوکی بوده. اخطار هم ندارم
و کد پیگیری و نام کاربری و رمز هم گرفتم. ولی کد مالیاتی الان 3 روزه هنوز صادر نشده.

سلام
داخل پیامکی که براتون میاد کد مالیاتی هست. پیامک رو دریافت کردید؟

سپاسگزارم

سلام من میخام برای دستگاه کارتخان اقدام کنم باید این روشی که شما گفتین انجام بدم ؟

سلام
بله از همین روش اقدام کنید

سلام وقت بخیر می خواستم واسه مدرسه کد مالیاتی بگیرم تمام ایم مراحل را باید انجام بدم

سلام
مطمئن نیستم اما کلا همین یک راه برای گرفتن کدمالیاتی هست

عالی بود لطفا بیشتر از این نوع مقاله بذارید سپاس

سلام آیا در فرم پیش ثبت نام شماره تلفن و کدپستی حتما باید مربوط به صاحب کسب باشد ؟
چرا پیامک تایید نمیاد ؟

سلام
نه لازم نیست، شماره تلفن رو چک کنید شاید اشتباه دادید

ممنون از راهنمای خوب و کامل‌تون، من کد مالیاتی رو گرفتم و الان دنبال درگاه اینترنتی هستم. به نظر شما از کدوم شرکت درگاه بگیرم؟

سلام
خواهش می‌کنم. شرکت زرین پال بسیار معتبر است و پیشنهاد می‌کنم از این شرکت درگاه بگیرید.

سلام مقاله بسیار خوبی بود و من به راحتی تونستم کد مالیاتی خودم رو بگیرم. الان هم برای گرفتن درگاه اقدام کردم و به زودی اون هم فعال میشه

سلام
ممنون از لطفتون خوشحالیم که براتون مفید بوده

ممنون از توضیحات کاملتون
آموزش بسیار کامل و خوبی بود و من به راحتی تونستم کد مالیاتی خودم رو بگیرم. فقط این که من تا مرحله دریافت پیامک پیش رفتم و سوالم اینه که آیا باید حتما مراحل بعدی هم رفت یا نه؟ چون تا این مرحله میشه درگاه پرداخت گرفت.

سلام
تا همین مرحله کافیه و بقیه مراحل رو بعدا هم میتونید انجام بدید

سلام و خسته نباشید
من طبق آموزش شما برای دریافت کد مالیاتی اقدام کردم و تمام مراحل رو درست و کامل رفتم. حالا می خواستم بدونم که با این کد مالیاتی میشه برای گرفتن کارتخوان هم اقدام کرد؟ بعدش این که میزان مالیات رو چطور باید محاسبه کرد؟
ممنون

سلام
بله با این کد مالیاتی میتونید هم درگاه بگیرید و هم برای گرفتن کارتخوان اقدام کنید. میزان مالیات رو هم باید اظهارنامه پرکنید و مطابق قانون به نسبت میزان سودی که داشتید باید مالیات بدید

سلام من یه وبسایت معماری دارم فایل های معماری میفروشم میشه بگین نوع فعالیتم رو در قسمت شیش توضیحاتتون چی بذارم ؟ گیج شدم حسابی

salam
man magazei ejare kardam baraye ferstadan kod posti mitonam bejaye magaze kod posti manzelam ro bedam ?

سلام و درود - بنده یه سایت در زمینه ی فروش لوازم خانگی ساختم - از خودم هیچ محصول و انباری ندارم - کالا برای شخص دیگری است - از هر فروش 10 درصد میگیرم - ( مالیات من ب چ صورت محاسبه خواهد شد ) - فقط 10 درصد مبلغ کالا برای بنده هست نه کل کالا - مغازه هم ندارم -
کد مالیاتی هم برای درگاه پرداخت میخوام -

سلام هنوز قانون دقیقی برای مالیات کسب و کارهای اینترنتی تصویب نشده و مالیاتی هم نگرفتن از کسی. باید صبر کنید تا دقیق مشخص بشه مالیات ها به چه صورت هست.

کد مالیاتی همان شماره پیگیری ثبت نام است؟

سلام
بله همون کدی هست که براتون پیامک میشه

سلام نقشه برای من باز نمیشه

سلام
شاید موقتی مشکل داشته، دوباره امتحان کنید

سلام،من مراحل رو انجام دادم اروری هم نداده ،ثبت نام و شماره پیگیری هم داده اما یوزر پسوورد رو نمیفرسته،چیکار میتونم بکنم؟

سلام
چند روز صبر کنید میفرسته اگر نفرستاد دوباره امتحان کنید

برای استریمر ها در قسمت فعالیت ها باید چه شاخه ای رو انتخاب کنیم؟

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2