کسب درآمد از موسیقی و پادکست در دنیای دیجیتال

آیا به عنوان یک هنرمند مستقل، به دنبال کسب درآمد از موسیقی هستید؟ یا آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که یک پادکستر شوید و با ساخت برنامه‌های پادکست مخاطب جذب کنید و درآمدزایی کنید؟ باید به شما بگویم راه‌های خلاقانه زیادی هستند که با استفاده از هرکدام آن‌ها می‌توانید به عنوان یک فعال حوزه موسیقی درآمد کسب کنید. در این مقاله چندین راه طلایی پیش پای شما می‌گذاریم که با قدم نهادن اصولی در هر کدام از آن‌ها می‌توانید درآمد‌های خیلی خوبی را تجربه کنید.
در این مقاله می‌خوانید:

امروزه راه‌های جدید زیادی در صنایع مختلف به وجود آمده‌اند که می‌توانند درآمد فعالان و علاقه‌مندان به آن صنعت را چند برابر کنند. اینترنت و سایت‌های اینترنتی یکی از آن راه‌های جدید و هوشمندانه برای درآمدزایی هستند که فعالان صنعت صدا و موسیقی نیز می‌توانند از آن‌ها به شکل خلاقانه‌ای برای درآمدزایی استفاده کنند.

حتی اگر موسیقیدان نباشید و صرفا از روی علاقه یا مهارتی که دارید در این صنعت فعالیت داشته باشید، باز هم می‌توانید در اینترنت از فایل‌های صوتی و موسیقی درآمد داشته باشید. هزاران هنرمند و فعال در این زمینه‌ در سرتاسر جهان وجود دارند که با استفاده از راه‌های دیجیتال درآمدزایی می‌کنند. یک ضرب المثل قدیمی چینی می‌گوید «وقتی بادهای متغییر می‌وزند، عده‌ای دیوار می‌سازند و برخی دیگر آسیاب بادی». ما طبق این ضرب‌المثل به شما می‌گوییم که چگونه در طوفان صنعت موسیقی، یک یا چند آسیاب بادی برای خود بسازید و از وجود اینترنت برای خودتان یک فرصت استثنایی ایجاد کنید. با ما همراه باشید.

مطمئن‌ترین راه‌های کسب درآمد از موسیقی در ایران

اگر در موسیقی تخصص دارید یا به کسب درآمد از موسیقی علاقه دارید، باید بگوییم راه‌های مختلفی برای کسب درآمد در موسیقی برای شما وجود دارد. زمانی که درباره درآمدزایی در دنیای موسیقی صحبت می‌کنیم، ناخودآگاه نگاهمان سمت راه‌های سنتی و ثابت‌ شده‌ای برای درآمدزایی در این صنعت می‌رود. در این راه‌ها، برای کسب درآمد حتما باید تخصصی در موسیقی داشته باشید و سلیقه گوش مخاطب خود را نیز بشناسید. اگر نوازنده ماهر یا خواننده خوش صدایی باشید، می‌توانید مسیر درآمدزایی خود را با استفاده از یکی از روش‌های زیر شروع کنید.

  • کسب درآمد از طریق تدریس مهارت
  • برگزار کردن اجرای زنده در جاهای مختلف
  • خوانندگی یا نوازندگی خیابانی
  • همکاری با گروه‌های موسیقی دیگر
  • آهنگسازی برای سایر فعالین صنعت موسیقی
  • تولید موسیقی و فروش آن به شرکت‌های پخش موسیقی
  • و…

راه‌هایی که به شما گفتیم، همگی راه‌های شناخته‌ شده‌ای برای کسب درآمد از موسیقی در ایران هستند که احتمالا با آن‌ها آشنا هستید. این راه‌ها امتحان خود را پس داده‌اند و در صورتی که سلیقه موسیقیایی، مهارت بالا، تمرین درست و استعداد خوبی در این حوزه دارید، احتمالا در یکی از راه‌های بالا موفق به کسب درآمد خواهید شد.

کسب درآمد آنلاین از موسیقی

تام فرستون (بنیانگذار شبکه تلویزیونی موسیقی معروف آمریکایی MTV) درباره خلاقیت می‌گوید که «برای ایجاد خلاقیت، باید دو چیز متفاوت را به گونه‌ای کنار هم قرار دهید که از آن یک راه جدید بسازید». راه‌های درآمدزایی که به شما معرفی کردیم نیز راه‌هایی بودند که احتمالا خودتان از قبل آن‌ها را می‌دانستید.

از طرفی به اینترنت فکر کنید. از زمانی که استفاده از اینترنت بین مردم رواج بیشتری پیدا کرده است، بسیاری از افراد از این دنیای شگفت انگیز درآمد‌های قابل توجهی کسب کرده‌اند. حال طبق صحبت بنیان‌گذار MTV، ما می‌خواهیم دو معجون موسیقی و اینترنت را با هم ترکیب کنیم و راه‌های جدیدی برای کسب درآمد در دنیای دیجیتال را پیش پای شما بگذاریم. پس برای آشنایی با راه‌های جدید با ما همراه باشید.

اینترنت و موسیقی؛ خلق راه‌های جدید درآمد در موسیقی ایران

حال بیاییم کمی درباره پتانسیل درآمدزایی از موسیقی در اینترنت صحبت کنیم. اینترنت دیگر محدود به مرزهای یک کشور مشخص نمی‌شود. در این فضا شما می‌توانید مخاطبانی از اقصی نقاط جهان کسب کنید. از طرفی با وجود تحریم‌های ظالمانه بانکی علیه ایران، با این حال راه‌هایی برای دور زدن آن و کسب درآمد دلاری از پلتفرم‌های بین‌ المللی نیز برای شما وجود دارد. با ۴ روشی که در این بخش برای کسب درآمد از موسیقی در اینترنت معرفی می‌کنیم، می‌توانید پول خوبی را از این هنر به دست آورید.

کسب درآمد با حق توزیع دیجیتال؛ با هر استریم، درآمد کسب کنید

آیا تا به حال از اسپاتیفای استفاده کرده‌اید؟ یا چیزی درباره کسب درآمد از یوتیوب به گوشتان خورده است؟ در واقع اگر تولید کننده موسیقی یا خواننده هستید، می‌توانید قطعه موسیقی خود را در این پلتفرم‌ها آپلود کنید و با هر بار شنیده شدن درآمد کسب کنید. از طرفی شما می‌توانید با استفاده از سرویس‌های شبکه توزیع موسیقی، از قطعات موسیقی درآمدزایی کنید. این شبکه‌ها که با عنوان Music Distributors نیز شناخته می‌شوند، مسئولیت جمع‌آوری و پخش موسیقی‌های یک خواننده را به صورت یکجا را دارند و درآمدهای مربوط به استریم‌های هنرمند را نیز جمع‌آوری و به هنرمند پرداخت می‌کنند.

سرویس‌های مختلف استریمینگ، مبالغ گوناگونی را بابت هر پخش به هنرمند پرداخت می‌کنند؛ اما با توجه به شرایطی که هر پلتفرم دارد این مبلغ متفاوت است. در تصویر زیر، درآمد استریم از هر پلتفرم را با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم.

درآمد استرینیمگ در پلتفرم‌های مختلف

کسب درآمد با فروش بیت و سمپل در اینترنت

اگر تهیه کننده موسیقی هستید و با استفاده از نرم‌افزارهای مختلف قطعات موسیقی می‌سازید، می‌توانید آن‌ها را در سایت‌های مختلف بفروشید. معروف‌ترین سایت برای فروش بیت و سمپل‌های هیپ هاپ سایت بیت استارز (BeatStars) است. اگر به موسیقی رپ و هیپ هاپ علاقه‌مند باشید، احتمالا اسم این پلتفرم را قبلا شنیده‌اید. از طرفی این سایت فقط مختص به فروش یک بیت کامل نیست؛ بلکه تهیه‌کننده‌های بیت‌های سبک‌های مختلف هیپ‌هاپ (مثل ترپ، بوم بپ، دریل و…) می‌توانند بخشی از بیت را به فروش برسانند. مثلا می‌توانند بخشی از ملودی لوپ یا سمپل یک قطعه قدیمی را در این پلتفرم به فروش برسانید. این استراتژی حتی می‌تواند جایگزین درست کردن یک بیت کامل و ساعت‌ها پای آن نشستن باشد و درآمد خوبی را به حساب شما واریز کند.

برای ساخت یک سایت خوب می‌توانید از پرتال استفاده کنید. کارشناسان مجرب ما در پرتال یک سرویس بومی طراحی سایت را ایجاد کرده‌اند که با استفاده از آن می‌توانید سایت خود را در کمتر از ۵ دقیقه ایجاد کنید. برای ساخت سایت در پرتال نیاز به دانش فنی خاصی ندارید و بعد از ثبت نام یک سایت تستی هفت روزه در اختیار شما قرار می‌گیرد. در تمام مراحل مدیریت سایت نیز کارشناسان پشتیبانی پرتال به صورت کاملا رایگان در کنار شما خواهند بود.

با ساخت سایت، راه‌های بیشتری برای کسب درآمد ایجاد کنید

ساخت سایت موسیقیهمان‌طور که تا این لحظه خواندیم، متوجه شدیم که می‌توان با استفاده از اینترنت نیز از روش‌های خلاقانه‌ای استفاده کرد و از موسیقی پول درآورد. اما یکی دیگر از بهترین ابزارهایی که می‌تواند درآمد افراد فعال در سطح موسیقی را بیشتر کند، راه‌اندازی سایت است. اگر با ساخت سایت آشنا نباشید، ممکن است از فرآیند ساخت سایت یک هیولای ترسناک ساخته‌ باشید و انجام آن را بسیار پیچیده بدانید.

اما همین ابتدا به شما باید بگوییم که ساخت سایت دیگر کار خیلی سختی نیست و راه‌های مختلفی برای ایجاد یک سایت خوب در سریع‌ترین حالت ممکن وجود دارد. اما ابتدا بیایید ببینیم که چه سایت‌هایی را می‌توان در زمینه موسیقی برای درآمدزایی راه‌اندازی کرد.

ساخت سایت برای نمایش رزومه کاری

اگر خودتان یک فعال موسیقی هستید، می‌توانید وب‌سایتی برای معرفی کارهای خود بسازید. ساخت چنین وب‌سایتی به مخاطبان شما اجازه می‌دهد تا کارهای شما را از یک بستر یکپارچه گوش کنند. همچنین اگر طرفداران شما زیاد شدند، می‌توانید از طریق وب سایتی که ساخته‌اید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. مطمئن باشید که ساخت سایت می‌تواند تاثیر بسیار مثبتی روی اعتبار کاری شما بگذارد و اگر سایت خود را با سیاست‌های درستی پیش ببرید، می‌توانید رشد را در کار خود مشاهده کنید.

فروش محصولات مربوط به موسیقی

همانطور که می‌دانید، طرفداران سرسختی در دنیای موسیقی وجود دارند که به هنر و هنرمند مورد علاقه خود بسیار وفادار هستند. این دست از طرفداران معمولا به خرید محصولات مربوط به هنرمند مورد علاقه خود علاقه دارند و بازار خوبی برای فروش محصولات بین آن‌ها وجود دارد. از طرفی اگر در زمینه فروش ساز‌های موسیقی نیز فعالیت می‌کنید، می‌توانید سازهای خود را در سایت به فروش برسانید. داشتن یک سایت فروشگاهی خوب به شما کمک می‌کند تا مشتریان بیشتری از تمام ایران داشته باشید و محصولات خود را با تمام جزئیات در معرض فروش قرار دهید.

 اگر نمی‌دانید که سایت فروشگاهی خود را چگونه به بهترین قیمت و بدون داشتن دانش فنی بسازید، سری به صفحه ساخت سایت فروشگاهی پرتال بزنید. شما با داشتن یک سایت فروشگاهی می‌توانید محصولاتی مانند سازهای موسیقی، پوستر، لباس‌های طرفداری، آلبوم، عروسک و اکشن فیگور، امضای هنرمندان و… را به فروش برسانید. فقط برای این کار باید کمی بازاریابی اینترنتی هم بلد باشید تا بتوانید این طرفداران موسیقی را به سایت خود جذب کنید.

نمونه سایت فروشگاهی موسیقی

ساخت مجله خبری درباره موسیقی

یکی دیگر از راه‌های جذب مخاطب در دنیای موسیقی، ایجاد یک سایت با محوریت مجله خبری درباره موسیقی است. همان‌طور که در بخش قبل گفتیم، طرفداران سرسخت زیادی در دنیای موسیقی وجود دارند. به همین دلیل افراد زیادی هم به دنبال اخبار موسیقی می‌روند. اگر یک سایت وبلاگی با محتوای خبری بسازید، می‌توانید مخاطبانی را برای خود جذب کنید و با رشد سایت درآمد‌های جانبی از سایت خود را شروع کنید. دنیای موسیقی یک دنیای پر تلاطم است که از پاپاراتزی‌ها و شایعات زرد گرفته تا اخبار جدی درباره هنرمندان، همواره حرف، سخن و حاشیه‌های خاصی اطراف آن وجود دارد. علاوه بر سایت، می‌توانید مجله خبری خود را در شبکه‌های اجتماعی و یوتیوب نیز گسترش دهید.

درآمد دلاری با گوش دادن به موسیقی

امروزه یکی از راه‌های درآمدزایی که درباره موسیقی و اینترنت وجود دارد و صحبت زیادی نیز حول محور آن می‌شود، داشتن درآمد دلاری با گوش دادن به موسیقی است. سایت‌هایی هستند که شما می‌توانید عضو آن‌ها شوید و با گوش دادن به موسیقی در آن‌ها درآمد داشته باشید. البته این درآمد‌ها زیاد نیستند و نقد کردن درآمد آن‌ها هم ساده نیست. از جمله معروف‌ترین سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی که می‌توانید با گوش دادن موسیقی در آن درآمد داشته باشید، می‌توان به سایت‌های زیر اشاره کرد:

  • اپلیکیشن Current App
  • سایت Earnably
  • اپلیکیشن RadioEarn
  • سایت UniqueRewards

هرچند که استفاده از این اپ‌ها احتمالا درآمد زیادی را برای شما به همراه نخواهند داشت، اما برای تفریح می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید؛ چرا که اگر به موسیقی علاقه‌مند باشید، استفاده از آن‌ها ممکن است برای شما هم فال باشد هم تماشا!

کسب درآمد از فایل‌های صوتی در اینترنت محدود به موسیقی نمی‌شود

 خب تا اینجا فهمیدیم که راه‌های زیادی برای کسب درآمد از موسیقی وجود دارند که می‌توانید از هرکدام آن‌ها استفاده کنید. اما کسب درآمد از فایل‌های صوتی در اینترنت محدود به موسیقی نمی‌شود؛ شما می‌توانید با استفاده از راه‌های دیگری نیز پول خوبی دربیاورید. یکی از راه‌های جذابی که پیش پای افراد وجود دارد، کسب درآمد از پادکست است. این فایل‌های صوتی انواع مختلفی دارد و اقشار خاصی نیز به آن‌ها گوش می‌دهند. اگر فکر می‌کنید موضوعی جذاب در دست خود دارید و صدا و فن بیان خوبی نیز دارید، احتمالا ساخت پادکست برای کسب درآمد گزینه خوبی برای شما خواهد بود.

مکالمه در پادکست

پادکست چیست؟

آیا تا به حال چیزی از پادکست به گوشتان خورده است؟ امروزه با خیلی از افراد که صحبت می‌کنید، از شما می‌پرسند که پادکست جدید چه چیزی گوش دادی؟ اما واقعا پادکست چیست و چرا بسیاری از افراد به سمت آن رفته‌اند؟

پادکست به مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی گفته می‌شود که موضوع خاصی دارند و مخاطب می‌تواند آن‌ها را از طریق پلتفرم‌های مختلف گوش کند. پادکست‌ها در قسمت‌های مختلف و معمولا سریالی ساخته می‌شوند و مخاطبان، آن را در اینترنت گوش می‌دهند یا دانلود می‌کنند.

اگر به خاطر داشته باشید، در گذشته رادیو از محبوبیت بالایی نزد مردم برخوردار بود. با ورود تکنولوژی و استفاده از فناوری‌های جدید، رادیو و برنامه‌های رادیویی کم کم جای خود را به پادکست‌ها دادند و از خاطرات بیرون رفتند. طبق آمار منتشر شده سالانه حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد به مخاطبان پادکست‌ها اضافه می‌شود؛ بنابراین پادکست‌ها مخاطبان زیادی دارند و اگر به ساخت پادکست علاقه‌مند باشید، می‌توانید به صورت بلند مدت نیز روی آن فکر کنید. اگر اطلاعات بیشتری در مورد پادکست می‌خواهید، می‌توانید مقاله «پادکست چیست» را مطالعه کنید.

چگونه از پادکست درآمد داشته باشیم؟

همانطور که به آن اشاره کردیم، ساخت پادکست می‌تواند یکی از بهترین راه‌های درآمدزایی در اینترنت باشد. با ساخت یک پادکست خوب می‌توان ارتباط عمیقی با کاربران برقرار کرد. از طرفی مردم می‌توانند در شرایط مختلف مثل رانندگی، در مسیر محل کار، در مترو، موقع انجام یک فعالیت و خیلی جاهای دیگر به پادکست گوش دهند.

از آنجایی که پادکست خیلی وقت نیست بین کاربران جا افتاده است و یک رسانه با رشد مخاطب بالا به حساب می‌آید، فرصت‌های خوبی نیز در آن وجود دارد تا رشد کنید. همچنین بسیاری از موضوعات درست نخورده باقی مانده‌اند و شما می‌توانید اولین نفری باشید که درباره آن موضوعات پادکست صوتی درست می‌کنید. اما مراحل ساخت پادکست چیست؟

درآمدزایی از ساخت پادکست

مراحل ساخت پادکست

  1. ابتدا هدف خودتان از ساخت پادکست را مشخص کنید. اگر دلایل محکمی برای ادامه دادن داشتید، به مراحل بعد بروید.
  2. موضوع پادکست خود را انتخاب کنید. برای یافتن موضوع بهتر از علایق، تجربیات و تخصص خودتان کمک بگیرید.
  3. مخاطب خود را مشخص کنید. با شناسایی مخاطب متوجه می‌شوید که شنونده دقیقا چه چیزی از شما می‌خواهد
  4. رقبای خود را بشناسید. ممکن است در موضوع خود اولین باشید، ممکن هم هست رقبای قدرتمندی داشته باشید. در هر صورت برای خروجی بهتر باید بازار و رقبای خود را کامل شناسایی کنید.
  5. برای پادکست خود تقویم محتوایی بسازید. در شروع حداقل سه موضوع ابتدایی را مشخص کنید.
  6. نوع پادکست خود را مشخص کنید. یعنی بین مونولوگ، مصاحبه، دو نفره و… یکی از انواع را به عنوان قالب اصلی پادکست خود انتخاب کنید.
  7. یک اسم و کاور جذاب و به یاد ماندنی برای پادکست خود انتخاب کنید. برای انتخاب اسم، مقاله «انتخاب اسم برای فروشگاهی اینترنتی» می‌تواند به شما کمک کند.
  8. بر اساس نیازی که دارید، تجهیزات ضبط برای پادکست خود را تهیه کنید.
  9. سپس با استفاده از نرم‌افزارهایی مثل Adobe Audition، ویرایش و تنظیم صدای ضبط شده را انجام دهید.
  10. بعد از آماده شدن فایل، آن را در یک سایت یا سرویس میزبانی آپلود کنید. اگر با پرتال سایت ساخته باشید، می‌توانید از فضای ایمن هاست خود در پرتال برای آپلود فایل استفاده کنید.
  11. در نهایت هم پاکست خود را در یک پادگیر یا استریمینگ سرویس انتشار دهید و تبلیغات برای آن را شروع کنید.

اما اکنون که پادکست را ساختیم، چگونه از پادکست درآمد داشته باشیم؟ برای پاسخ به این سوال چند راه مختلف پیش پای شما قرار دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

کسب درآمد از استریمینگ پلتفرم‌ها

پلتفرم‌های گوناگونی برای انتشار پادکست وجود دارند که تولیدکنندگان این فایل‌های صوتی می‌توانند از هر کدام آن‌ها برای پخش فایل‌های خود استفاده کنند. در مورد پادکست‌ها، می‌توانیم این پلتفرم‌ها را خودمان به دو دسته تقسیم کنیم:

  1. پلتفرم‌های استریمینگ صوتی و تصویری مثل اسپاتیفای، ساندکلاد، یوتیوب و…
  2. پلتفرم‌های اختصاصی پادکست (پادگیر) مثل کست باکس، اپل پادکست و…

پادگیرها معمولا بیشترین بازدیدکننده را دارند و در آن‌ها می‌توانید مخاطبان بیشتری جذب کنید؛ اما یک مشکلی که در آن‌ها وجود دارد این است که مثل پلتفرم‌های موسیقی که بالاتر معرفی کردیم، قابلیت درآمدزایی از استریم را ندارند. به همین دلیل اکثر برنامه‌های پادکستی که ساخته می‌شود در پلتفرم‌هایی مانند اسپاتیفای، ساندکلاد و حتی یوتیوب هم آپلود می‌شوند تا با پخش شدن در این پلتفرم‌ها نیز درآمدزایی انجام شود.

درآمد پادکست از استریمینگ پلتفرم‌ها

جذب اسپانسر و ساخت محتوای تبلیغاتی

یکی دیگر از مهم‌ترین راه‌هایی که برای درآمدزایی در پادکست وجود دارد، جذب اسپانسر برای پادکست است. اگر پادکست‌های معروف را گوش داده باشید، حتما تبلیغاتی را در ابتدا و انتهای آن شنیده‌اید. در واقع زمانی که یک پادکست ساخته می‌شود و شنوندگان زیادی به آن جذب می‌شوند، شرکت‌های مختلفی برای تبلیغات به سراغ این پادکست‌ها می‌روند. پادکست مخاطبان وفاداری دارد و گوینده پادکست معمولا اعتباری را نزد مخاطبان خودش به دست می‌آورد. به همین دلیل بسیاری از کسب و کار‌ها با حمایت مالی از برنامه‌های پادکست مختلف، تبلیغاتی را در آن انجام می‌دهند. حتی بسیاری از پادکست‌هایی که ساخته می‌شوند، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم یک محصول یا خدمت از کسب و کار دیگری را تبلیغ می‌کنند.

البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که پادکست خود را بهتر است با دید تبلیغاتی نسازید؛‌ بلکه سعی کنید برنامه پادکست را بر اساس علاقه و مسیری که دارد پیش ببرید. بعضی از پادکست‌ها ممکن است بعد از دو قسمت اسپانسر جذب کنند، بعضی دیگر ممکن است کمی بیشتر طول بکشد؛ اما پادکستی که به صورت اصولی پیش برود و برنامه جذابی را تولید کند در نهایت یک حامی مالی خوب را به خودش جذب می‌کند.

کلام آخر

اکنون که فهمیدید چگونه می‌توان با ساخت موسیقی از اینترنت پول درآورد، بهتر است که همین حالا شروع به برنامه ریزی کنید. راه‌های مختلفی برای کسب درآمد از موسیقی و پادکست در اینترنت وجود دارد که با توجه به امکاناتی که در دسترس دارید، هر کدام که خواستید را می‌توانید برای شروع انتخاب کنید. توجه داشته باشید که ما به شما راه‌ها و مسیرهای مختلف درآمدزایی را نشان دادیم و برای این که بتوانید در آن‌ها موفق باشید، باید در کار خود تلاش و استمرار داشته باشید تا به موفقیت نهایی دست پیدا کنید.

هر مسیری را که انتخاب کنید، به عنوان هنرمند یا فعال حوزه موسیقی، می‌توانید برای خود یک سایت نیز بسازید. اگر خواستید یک سایت در حوزه موسیقی و پادکست بسازید، می‌توانید از فروشگاه ساز پرتال استفاده کنید. چرا که با استفاده از سایت ساز می‌توانید بهترین و باکیفیت‌ترین سایت حوزه موسیقی را برای خود ایجاد کنید. همان‌طور که به آن اشاره کردیم، با ثبت نام در پرتال یک سایت تستی هفت روزه برای شما ایجاد می‌شود که می‌توانید تمام پنل مدیریت و امکانات سایت ساخته شده با پرتال را تست کنید. همچنین کارشناسان پشتیبانی ما نیز به صورت ۲۴ ساعته و رایگان کنار شما هستند تا اگر به مشکلی خوردید یا چیزی را نمی‌دانستید، آن مسئله رفع شود. 

اگر شما نیز تجربه‌ای درباره درآمدزایی اینترنتی از موسیقی و پادکست داشتید، با ما در بخش دیدگاه‌ها به اشتراک بگذارید. همچنین هر سوالی درباره ساخت سایت موسیقی داشته باشید نیز می‌توانید با کارشناسان ما به شماره 02191003383 تماس بگیرید و آن را بپرسید. پیشنهاد ما به شما این است. حالا که تا اینجا آمده‌اید با کلیک روی گزینه «ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی» در همین صفحه، همین حالا یک سایت تستی بسازید. اگر هم بعدا خواستید سایت بسازید، پرتال را فراموش نکنید. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

سوالات متداول

چگونه از موسیقی درآمد داشته باشیم؟

راه‌های زیادی برای درآمدزایی از موسیقی در اینترنت وجود دارد. از جمله معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به پخش موسیقی در اسپاتیفای، ساندکلاد و یوتیوب، ساخت و فروش بیت و سمپل، ساخت سایت در حوزه موسیقی اشاره کرد.

چگونه از پادکست درآمد داشته باشیم؟

عمده‌ترین راه‌های کسب درآمد از پادکست، جذب اسپانسر و استریم در پلتفرم‌هایی است که بابت هر استریم پول پرداخت می‌کنند.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2