- نکات پایه در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی
- 1. اسم ساده و کوتاه انتخاب کنید
- 2. یک اسم منحصربهفرد انتخاب کنید
- 3. به ماندگار بودن اسم برند اهمیت بدهید
- استراتژیهای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی
- 1. استراتژی انتخاب نام تجاری یا برند
- 2. استراتژی انتخاب اسم بر اساس کلمات کلیدی
- 3. استراتژی ترکیب برند و کلمه کلیدی در انتخاب اسم سایت
- 4. استراتژی بازی با کلمات یا استفاده از کلمات مرتبط
- مراحل انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی و ابزارهای آن
- 1. هر چیزی به ذهنتان میرسد را یادداشت کنید
- 2. به سراغ ابزارهای آنلاین بروید
- 3. در شبکههای اجتماعی یک اکانت با اسم برندتان بسازید
- 4. دامنه و برند خود را ثبت کنید
- 5. کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنید!
- انتخاب اسم زیبا برای فروشگاه اینترنتی
نام تجاری یا همان اسم فروشگاه اینترنتی شما، یکی از مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی تان است که اتفاقا در موفقیت کسب و کارتان بی تأثیر نیست. فروشگاه اینترنتی شما قرار است تا سالها با این اسم شناخته شود، پس باید سعی کنید یک اسم مناسب انتخاب کنید تا در آینده پشیمان نشوید. در ویدیو زیر به صورت خلاصه نکات مهمی را که در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی باید رعایت کنید توضیح دادهایم. برای آشنا شدن با نکات بیشتر، توصیه میکنم ادامه مقاله را حتما مطالعه کنید.
زمانی که عبارت "جستجو در اینترنت" را میشنوید، اولین چیزی که در ذهن شما ظاهر میشود چه چیزی است؟ مطمئنا یا نام گوگل یا لوگوی آن. در مورد واژه "فروشگاه اینترنتی" چطور؟ احتمالا برند دیجی کالا! و برای "سایت اشتراک گذاری ویدیو" یوتیوب یا آپارات در ذهن شما تداعی میشوند.
قبول داریم که تمامی این موفقیت مربوط به انتخاب نام آنها نبوده و برندسازی و دیگر فعالیتها نقش مهمی در به خاطر سپاریشان داشته است؛ اما نکته مشترکی که بین تمامی مثالهای بالا مشاهده میشود یک چیز است: انتخاب یک اسم مناسب!
در این مقاله قصد داریم، به جامعترین شکل ممکن، شما را در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی یا وبسایتتان راهنمایی کنیم. در ادامه نکات مهمی را در مورد این فرآیند به شما آموزش داده و چند ابزار رایگان و پرکاربرد را معرفی میکنیم. در پایان این مقاله با انتخاب یک اسم مناسب، میتوانید به سراغ مرحله بعد از راه اندازی فروشگاهتان بروید. اگر به دنبال یک اسم زیبا و مناسب برای مغازهتان هستید، پیشنهاد میکنم مقاله «انتخاب اسم مناسب برای مغازه» را مطالعه کنید.
نکات پایه در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی
حتی یک فروشگاه سنتی را هم که بخواهید راهاندازی کنید، بدون اسم افتتاح نمیشود. چون اسم بخشی از هویت فروشگاه و کسب و کار شماست که دیگران از طریق آن، شما را میشناسند. حالا برای اینکه بهتر بین افراد شناخته شوید، پیشنهاد میکنیم، نکات پایهای زیر را رعایت کنید:
1. اسم ساده و کوتاه انتخاب کنید
به نظر شما بین دو برند روبرو، کدام یکی توانایی بیشتری در جلب نظر مخاطب و ارتباط را او را دارد؟ "digitalmarketinginstitute" یا "moz"؟
راستش را بخواهید نام برند اول را خودم هم نتوانستم بهراحتی تلفظ کنم! اینها دو سایت در زمینه آموزش سئو هستند. سایت moz در صفحات اول گوگل و سایت دیگر، اغلب چندین رتبه پایین تر از آن قرار دارد. یکی از مهم ترین نکاتی که باعث موفقیت بیشتر و شناخته شدن بیشتر سایت moz شده، همین نام ساده آن است.
طبق تحقیقات، بیش از 65 درصد مخاطبان، رابطه ذهنی با برند مورد نظرشان دارند؛ بنابراین باید اسمی را انتخاب کنیم که ساده و بهراحتی قابل تلفظ باشد، همچنین بهخوبی در خاطر و ذهن مشتری بماند. اسم فروشگاه اینترنتی شما هر چه بیشتر این ویژگیها را داشته باشد، امکان شناخته شدنش بیشتر خواهد بود.
2. یک اسم منحصربهفرد انتخاب کنید
مدتی پیش، به یکی از دوستان در مورد فروشگاه آنلاین "بیگی کالا" صحبت میکردم. زمانی را صرف کردم تا قانع شود که منظورم از بیگی کالا، سایت دیجی کالا نیست!
بگذارید موفقیت برند یک فروشگاه برای خودش باقی بماند! قرار نیست به دلیل تشابه اسم با یک مجموعه بزرگ، اعتبار آنها به برند شما نیز منتقل شود. متأسفانه در ایران به شدت شاهد این موضوع هستیم که سایتهای تازهکار با استفاده از نامهای مشابه سایتهای معروف، سعی در تسریع روند برندسازی خود میکنند.
این انتخاب باعث میشود آنها پس از موفق شدن به مشکلات زیادی بربخورند و حتی تعدادی از مخاطبان خود را به دلیل تشابه اسمی از دست داده و آنها را به صورت ناخواسته به سمت رقیب خود بفرستند. بهعلاوه اینکه در انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی، بیدلیل به سراغ نامهای معروف مانند اسم یک واقعه، مکان یا اسم شخصیت شناخته شده نروید.
بسیاری با مشاهده سایت بزرگ "amazon" که نام خود را از جنگل های معروف آمازون گرفته، تصور میکنند که در صورت به کار بردن این استراتژی موفقیت آنها حتمی است. این موضوع باید با بررسی های مختلف انجام شود و بهتر است صرفا از سر هیجان و بیدلیل در مورد آن تصمیم گیری نکنید.
اگر بخواهید اسم دامنه و برند سایتتان یکی باشد، حتما باید یک اسم منحصر بهفرد برای آن انتخاب کنید؛ چون در غیر اینصورت اجازه ثبت آن را ندارید.
3. به ماندگار بودن اسم برند اهمیت بدهید
بیشتر از 10 سال پیش، صاحبان کارخانه "شکلات سازی مارس" و مدیران بازاریابی این مجموعه بزرگ، از افزایش فروش ناگهانی محصولات خود متعجب شده بودند. همه چیز مثل قبل بود، نه کمپین تبلیغاتی جدید و نه فعالیت خاصی! پس این افزایش ناگهانی فروش از کجا سرچشمه میگرفت؟
در نهایت پس از تحقیقات زیاد جواب معما به دست آمد: به دلیل فرود کاوشگر معروف آمریکایی روی سیاره مریخ یا همان مارس، واژه مارس بارها و بارها در سراسر آمریکا و اروپا از تلویزیون و رادیو توسط مردم شنیده میشد. این موضوع باعث شده بود که مخاطبان در فروشگاهها، از میان برندهای مختلف به سراغ برند شکلات سازی مارس بروند، زیرا این برند برای آنها نامی آشناتر بود!
این موضوع علاوه بر کسب و کارهای سنتی، در مورد فروشگاهها و سایتها نیز وجود دارد؛ به این ترتیب که از طریق سئو روی ترافیک و رتبۀ سایت شما تاثیرگذار است. مثلا اینکه شما واژه "سایت ساز" را در گوگل جستجو کرده و در صفحه اول چندین سایت مختلف را مشاهده میکنید.
اگر سایت portal روی این کلمه در رتبه 3 گوگل باشد و شما قبلا این اسم را شنیده باشید، احتمالا به جای دو نتیجه اول، روی سایت پرتال که آن را میشناسید کلیک میکنید. گوگل نیز وقتی این رفتار را از کاربران ببیند، رتبۀ بالایی به سایت شما میدهد. حالا اگر به جای پرتال، "سایت گستران توسعه" بود، چه؟ احتمالا حتی پس از 5 بار مراجعه به سایت هم این نام در ذهن شما ماندگار نشده و ما را نمیشناختید.
بد نیست این را هم بدانید که 55 درصد از مخاطبان در 15 ثانیه اول ورود، صفحه سایت را ترک میکنند. این یعنی شما صرفا 15 ثانیه زمان دارید تا نام برندتان را در ذهن مخاطب ماندگار کنید.
استراتژیهای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی
تا اینجا با یک سری از نکات، بایدها و نبایدها در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی آشنا شدیم. در ادامه قصد داریم استراتژیهای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی باهم مرور کنیم. البته این را بگوییم که اسم فروشگاه اینترنتی یا برند، اسم دامنه و اسم شرکت لزوما یکی نیستند. البته میتوانید آنها را یکی هم در نظر بگیرید.
تمرکز ما در این مقاله، روی برند فروشگاه اینترنتی است؛ که اگر بخواهید آن را مشابه دامنۀ خود انتخاب کنید، موارد زیر نیز کمکتان میکند. اگر هنوز اطلاعات کاملی در مورد دامنه ندارید، پیشنهاد میکنیم مقاله «دامنه چیست» در پرتال را بخوانید.
1. استراتژی انتخاب نام تجاری یا برند
زمانی که برای اولین بار کلمه "نوین" را میشنوید، یاد چه چیزی میافتید؟ احتمالا این واژه شما را یاد هیچ چیزی، حداقل در دنیای دیجیتال مارکتینگ نمیاندازد. اما پس از ورود به سایت نوین، مطالعه مقالات و بررسی خدمات آنها، حتی در صورت شنیدن این کلمه در گفتگو روزمره خود، احتمالا چنین موضوعاتی به یاد شما میآید:
- طراحی سایت
- تولید محتوا
- آموزش دیجیتال مارکتینگ
- و...
نام تجاری چیزی است که فقط و فقط "شما" را به یاد مخاطب میاندازد؛ اما احتمالا تا زمانی که مخاطب با شما آشنایی نداشته باشد، حتی با شنیدن آن نمیفهمد که فعالیت شما در چه زمینهای است!
اگر قصد استفاده از این استراتژی را دارید بهتر است، به نکات ابتدای مقاله از جمله سادگی اسم، ماندگاری و منحصر بودن آن توجه کنید.
2. استراتژی انتخاب اسم بر اساس کلمات کلیدی
یکی از نکاتی که میتواند باعث بهبود (هرچند جزیی) سئوی سایت شما در کلمات کلیدی شود، وجود کلمه کلیدی در دامنه و اسم فروشگاه اینترنتیتان است! گوگل و دیگر موتورهای جستجو سعی میکنند بیشتر به سایتهایی اهمیت دهند، که به صورت تخصصی وارد یک حیطه فعالیت شدهاند. (در مورد استراتژی ورود تخصصی به بازار محصول، اطلاعات کاملی در مقاله نیچ مارکتینگ یا بازاریابی گوشه ای ارائه شد.)
زمانی که نام دامنه سایت شما "kado" یا "gift" باشد، گوگل مطمئن میشود که فعالیت شما کاملا بر فروش کادو و هدیه متمرکز است. پس میتواند به عنوان یک سایت مناسب در این زمینه به شما اعتماد کند.
نمونه انتخاب اسم سایت با این استراتژی را در کلمه کلیدی "طراحی سایت" مشاهده میکنید. با جستجو این عبارت با سایتهایی روبرو میشوید که نامهایی مانند: "tarahi-sit" ،"web-design" و "tarahi-website" دارند.
همانطور که گفتیم این موضوع میتواند باعث بهبود سئو سایت شما شود. علاوه بر آن میتواند در نگاه اول به مخاطب بفهماند که خدمات شما چیست و در چه زمینهای فعالیت میکنید. اما مسئله اینجاست که استفاده از این استراتژی شما را در برندسازی به مشکل میاندازد! تصور کنید که فردی از مشتری شما سؤال میکند: سایتت را چه کسی طراحی کرده؟ و او در جواب نام برندتان را میگوید:"طراحی سایت!"
در کل پیشنهاد میکنیم که تا جای ممکن، مخصوصا اگر هدف گذاری شما تبدیل شدن به یک برند بزرگ در آینده است، از این استراتژی استفاده نکنید.
3. استراتژی ترکیب برند و کلمه کلیدی در انتخاب اسم سایت
ترکیب برند و کلمه کلیدی، یک پیشنهاد مناسب برای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی و دامنه است، که علاوه بر بهبود سئوی سایت شما، میتواند به ایجاد برندی ماندگار در ذهن مخاطب کمک کند.
به عنوان چند نمونه مثال میتوان به برندهای پایین اشاره کرد:
- ملی پیامک (ارائه خدمات ارسال پیامک انبوه پیامک)
- گرافیستان (ارائه خدمات گرافیکی)
- مدیر فروش (آموزشهای فروشندگی)
- و...
4. استراتژی بازی با کلمات یا استفاده از کلمات مرتبط
این استراتژی را میتوان همان استراتژی "نام تجاری" دانست، با کمی چاشنی خلاقیت! به طور مثال:
- پیکسل: که یادآور بخشی از یک عکس و نام یک سایت فروش دوربین است.
- آپارت: که تداعی کننده دستگاههای قدیمی ساخت ویدیو و نام یک سایت ویدیو محور است.
- لنز: که اشاره به قسمتی از دوربین دارد و مانند آپارات، یک سایت اشتراک گذاری ویدیو است.
- و...
استفاده از این استراتژی برای انتخاب نام سایت فروشگاهی یک پیشنهاد مناسب، مخصوصا برای افرادی است که به فکر برندسازی در آینده هستند.
مراحل انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی و ابزارهای آن
تا اینجا اطلاعات زیادی در مورد نکات و استراتژیهای موجود برای انتخاب اسم سایت به دست آوردیم. با توجه به اینکه در بخش قبل گفته شد، بهترین استراتژیهای انتخاب اسم، استراتژی سوم (ترکیبی) و چهارم (بازی با کلمات) هستند، در ادامه با نگاهی به این دو مورد، به آموزش انتخاب اسم سایت فروشگاهی مشغول میشویم:
1. هر چیزی به ذهنتان میرسد را یادداشت کنید
در قدم اول باید کلمات مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قصدتان استفاده از استراتژی ترکیب است، کلمه کلیدی خود را گوشهای بنویسید.
اما اگر قصد دارید تا از بازی با کلمات استفاده کنید، هر چه در مورد کسبوکارتان، به ذهنتان خطور میکند را در یک کاغذ بزرگ یادداشت کنید. اصلا مهم نیست که کلمات مورد نظر کوتاه، بلند و بی معنی باشند. در این مرحله باید تمامی آنچه در ذهنتان وجود دارد را روی کاغذ بیاورید.
2. به سراغ ابزارهای آنلاین بروید
ادغام کلمات مختلف با یکدیگر و ساخت یک نام مناسب مطمئنا فعالیتی بسیار زمانبر است. در ادامه ابزاری به شما معرفی میکنیم که علاوه بر انجام این فعالیت، به شما پیشنهادات دیگری را هم در مورد انتخاب اسم فروشگاه اینترنتیتان (در صورتی که همان نام دامنهتان باشد) میدهد.
سایت namemesh: منحصر به فردترین ابزار انتخاب اسم سایت، نیمِمش است که اسامی زیادی را به شما پیشنهاد میکند. با ورود به صفحه اصلی سایت، یک کادر مشاهده میکنید، در این کادر میتوانید از میان کلمات انتخاب شده در قدم قبلی، بهترینها را به صورت تکی یا 2تایی وارد کرده و منتظر باشید تا پیشنهادات مختلف برای شما به نمایش درآیند.
پیشنهادات در دستهبندیهای مختلف و گوناگونی از جمله:
- SEO (کلمات مناسب سئو)
- FUN (کلمات با چاشنی طنز)
- SHORT (کوتاه شده و اختصاری)
- MIX (ادغام شده با دیگر کلمات)
- و...
به شما ارائه میشود. توصیه میکنیم برای استفاده از آن، هربار یک یا دو کلمه از لیستی که در مرحله قبل آماده کردهاید، را در کادر وارد کنید.
دقت داشته باشید که namemesh در اصل یک سایت فروش دامنه است. تمامی نامهایی که در این سایت به شما نمایش داده میشوند، دامنههایی برای فروش هستند؛ البته پیشنهاد میکنیم که برای خرید دامنه، به سایت های فارسی مراجعه کنید.
3. در شبکههای اجتماعی یک اکانت با اسم برندتان بسازید
مطمئنا با اهمیت نقش شبکههای اجتماعی در فروش و برندینگ هر کسبوکار آشنا هستید. پس از انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتیتان، در شبکههای اجتماعی جستجو کنید که این اسم آزاد باشد. برای این کار بهتر است تا به جای مراجعه به هر اپلیکیشن به صورت جداگانه برای این کار یک ابزار کاربردی به شما معرفی میکنیم:" namecheckr". این ابزار با رابط کاربری فوق العاده، در کسری از ثانیه به شما نشان میدهد که آیدی شما در کدام شبکههای اجتماعی و حتی پسوندهای دامنه معروف اشغال شده و در کدام آزاد است.
البته برای بررسی آزاد بودن نام دامنه در پسوند ir باید به سراغ یکی از سایتهای ثبت دامنه فارسی رفته این موضوع را بررسی کنید. این را هم اضافه کنیم که مخاطبان شما قرار نیست صرفا از روی آیدی به شبکههای اجتماعیتان دسترسی پیدا کنند؛ چون شما زمانی که برند شوید، آدرس دقیق شبکههای شما در سطح وب و حتی در جستجوی گوگل هم نمایش داده خواهد شد.
4. دامنه و برند خود را ثبت کنید
برای شروع کسب و کار اینترنتی؛ دامنه خود را ثبت میکنید. علاوه بر آن، برای حفظ مالکیت، برندتان را هم ثبت کنید. پیشنهاد ما برای انتخاب پسوند دامنه، پسوندهای com، org یا info است. البته در کنار یکی از این پسوندها، پیشنهاد میکنیم، دامنه خود را در پسوند ir هم به ثبت برسانید.
پس از ثبت دامنه نیز برای ثبت برند خود اقدام کنید. اگر اطلاعات کافی در این باره ندارید و حتی با مزایای آن آشنا نیستید، میتوانید به مقاله جامع ثبت برند در پرتال مراجعه کنید.
5. کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنید!
در نهایت و به عنوان قدم آخر، وقت آن رسیده که وارد مراحل بعدی راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود شوید. اولین قدم پس از ثبت دامنه، طراحی یک سایت است. اگر در مورد چگونگی راه اندازی سایت نیاز به اطلاعاتی جامع دارید، مقالات زیر را پیشنهاد میکنیم:
راهکار آسان دیگری که در مقابل شما وجود دارد، طراحی سایت فروشگاهی با پرتال است که میتوانید با استفاده از آن در کمترین زمان ممکن فروشگاهتان را راهاندازی کنید.
اصلا نگران هزینه و زمان لازم برای ساخت فروشگاه اینترنتی نباشید. پرتال با کمترین هزینه و به سادهترین شکل ممکن، یک فروشگاه اینترنتی در اختیار شما قرار میدهد. فقط کافیست در پرتال ثبت نام کنید تا 7 روز مهلت تست رایگان به شما داده شود. در این 7 روز فروشگاه اینترنتی خودتان را بسازید و با آن کار کنید. بعد از این مدت، اگر مایل بودید میتوانید سایتتان را فعال کنید و فروشگاه اینترنتی شما رسما افتتاح میشود. هرجا هم که به مشکلی برخورد کردید، تیم پشتیبانی پرتال به صورت رایگان مشکل شما را برطرف میکند.
انتخاب اسم زیبا برای فروشگاه اینترنتی
خب این هم از انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی! دیدید که کار خیلی سختی نیست. اما اگر بخواهید برای آن وسواس زیاد بهخرج دهید، روند راهاندازی سایت یا فروشگاه اینترنتیتان را به تعویق میاندازد. همین الان هم تعداد زیادی از کسب و کارهایی که در حوزه شما فعالیت میکنند، وارد اینترنت شدهاند. هرچقدر که دیرتر فروشگاه اینترنتی خودتان را بسازید، از این کسب و کارهای عقبتر میافتید. \س به سرعت یک اسم را انتخاب کرده و فروشگاه اینترنتی خودتان را بسازید تا هرچه زودتر به درآمد برسید. پس بعد از انتخاب اسم، سریعا به سراغ مراحل بعدی راهاندازی سایت فروشگاهی خود بروید و به درآمد برسید.
پیشنهادمان هم این است که همۀ زمان و انرژیتان را صرف انتخاب اسم برای فروشگاهتان نکنید؛ چون راهی طولانی برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی پرفروش و موفق پیش رو دارید.
راستی، بعد از مطالعۀ این مطلب، ایدهای برای اسم فروشگاه ذهنی به ذهنتان رسیده است؟ خوشحال میشویم آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. یا اینکه هر سوالی در مورد سایت یا فروشگاه اینترنتی پرتال داشتید، با شمارهگیری 02191003383 داخلی 2، ما در خدمت شما هستیم.
دیدگاهها
ناشناس
سلام اسم پیج در رابطه با فروش آنلاین تلفن همراه لطف کنید
مدیر سایت
سلام دوست عزیز
موبایل تیک/ فون شاپ
ناشناس
سلام خسته نباشید من میخوام آنلاین شاپ بزنم کش مو سنجاق سر کلیپس کلا وسایلی که به مو ربط داره بفروشم اسمشو نمیدونم چی بزارم
مدیر سایت
سلام
شاپیمو، موبند
ناشناس
سلام ی اسم میخواستم واسه فروشگام در رابطه با آموزش فروش
مهدی بهادرفر
سلام
بفروش، فروش ساده، آسان سل
مریم لطفی
سلام
من میخوام یک انلاین شاپ برای فروش کوسن و نشیمن و رومیزی بزنم
چه اسمی مناسبه؟
مهدی بهادرفر
سلام
روباما، روانداز، خوش نشین
احلام
سلام وقتتون بخیر
میخواستم یه پیج بزنم که خودم کیفای مرواریدی رو توش آماده میکنم و میفروشم. شاید بعدا در کنارش اکسسوری هم اضافه شه
چه اسمی پیشنهاد میکنید که خاص باشه یا ترکیبی از اسمم باشه
وهاب
من میخوام به واسطه پورتال یه فروشگاه مجازی داشته باشم همراه با یک اپلیکیشن خوب . لطفا راهنماییم کنید
مهدی بهادرفر
سلام
می تونید داخل سایت ثبت نام کنید تا 7 روز تست رایگان براتون فعال بشه و ویدیوهای آموزشی رو ببینید تا کار با پرتال رو یاد بگیرید
ناشناس
سلام وقت بخیر
یه اسم شیک میخوام واسه انلاین شاپ لوازم ارایشی ک سرچ خورش بالا باشه و تو ذهن بمونه
چی پیشنهاد میدید؟
علیرضا
سلام ممنون از اموزش خوبتون من فروشگاه طراحی سایت میخوام بزنم چه اسمی پیشنهاد میکنید
ناشناس
سلام یه اسم برای ابزار فروشی یا همان قطعات فروشی سی ان جی و انژکتوری میخوام که جدا از حالت مغازه به صورت انلاین هم فروش داشته باشم انلاین شاپ
مهدی بهادرفر
سلام
قطعه بازار، ابزار خودرو
مدیر سایت
سلام اسم برای سایت فروش لوازم خودرو کمک کنید ممنون میشم
ملیکا
سلام
تو اینستا پیج خرید محصول از اروپا و انگلیس میخوام بزنم میشه چنداا اسم پیشنهاد بدین؟
مهدی بهادرفر
سلام
اروپا مد، یورو شاپ
فاطمه حسینی
سلام ممنون ازمطالب مفیدتون .یک اسم میخام برای پیج فروش قاب گوشی
مهدی بهادرفر
سلام
قابینو، کاوری، کاور آنلاین
Hesan abbasi
سلام من میخوام یک سایت فروشگاهی بزنم واسه اسمش موندم اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
مهدی بهادرفر
سلام
فعالیتتون در چه زمینه ای هست؟
ناشناس
سلام ببخشید اسم در مورد آنلاین شاپ ماگ،لوازم تحریر و لوازم آرایشی چه اسمی مناسب هست
NASER
سلام ارادتمندم. اسم برای سایت فروشگاهی در مورد ترازو و باسکول محک و رادین میخوام راه اندازی کنم چه اسمی مناسبه
مهدی بهادرفر
سلام
چند کیلو، هم وزن، ترازینو
abi
سلام برای انلاین شاپ کتاب چی پیشنهاد میدید؟
مهدی بهادرفر
سلام
کتابت، کتاب فروش، کتابچی
ناشناس
سلام میشه یک اسم برای فروش خوراکی های کره ای و خارجی بهم معرفی کنید لطفا
مهدی بهادرفر
سلام
خوراک بین الملل، کره ای فود، غذا شاپ
ali mohammadnia
سلام یه سایت میخوام بزنم در زمینه و حوزه کامپیوتر و بررسی و معرفی گیمینگ
میشه تو انتخاب اسمش کمکم کنید ،،منظورم یه سایت مثل زومجی هست
مهدی بهادرفر
سلام
بازیتو، گیمینو، بازی باز
نیلوفرکاظمی
سلام خسته نباشین - من میخوام یه اسم برای پیج سرویس چینی راه اندازی کنم - چ اسمی پیشنهاد میکنین ؟
و یگ اسم کناسب برای پیج لوازم دکوری و لوکس بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم
ناشناس
سلام من کالای خواب انلاین میفروشم میشه لطفا ی اسم خوب برای فروشگاه ایتترنتیم بهم بگید
مهدی بهادرفر
سلام
خوابالو، خوش خواب، خواب خوب
ویوی
سلام میگم یه آنلاین شاپ میخوام بزنم
خب بیشتر میخوام وسایل کیوت و فانتزی یا اونایی که ربط به فیلم و سریال و انیمه و کیپاپ اینا داشته باشه فروشم کلا چیزای فانتزی خوشگل😂☁️
دنبال یه اسم خیلی ساده ولی کیوتوفانتزی هستم 🙂
مثلا یه چیز مثل کیوت شاپ،وانیل شاپ یا استار کالا اینا ولی اینا ثبت شده همشون😂😐
میشه لطفاً یه راهنمایی کنید واقعا چند روزه دارم فکر میکنم هیچی به ذهنم نمیاد 😂😐🙂
بازم ممنون🌼😊
مهدی بهادرفر
سلام
فانتزی بازار، استارلایت، کیوتی کالا
Dura
سلام وقت بخیر من میخوام آنلاین شاپ لوازم تحریری بزنم بعد هرچی میگردم اسم مناسب پیدا نمیکنم یا اگه هست که قبلا ثبت شده ممنون میشم اگه چندتا معرفی کنید.
مهدی بهادرفر
سلام
تحریر بازار، ابزار تحریر، جامدادی
ناشناس
سلام وقتتون بخیر.برای آنلاین شاپ عینک هم یه اسم پیشنهادی بگید .عینک سراباشه یا عینک فروشی یا سرای عینک ویه اسم خوب .ممنون میشم پیامم رو بخونید وراهنمائی کنیدمنتظر جوابتون هستم.تشکر
مهدی بهادرفر
سلام
عینکی، عینک سرا، اپتیک لند
moein
سلام
بی زحمت برای انلاین شاپ قطعات کامپیوتری و مانیتور میتونید اسمی پیشنهاد بدید؟!
هانیه مقدم
سلام من میخوام یه پیج لباس زنونه بزنم میشه راجب اسمش یه پیشنهادی بدین
ناشناس
سلام وقت بخیرمن میخوام یه پیج لباس زنانه بزنم هیچ اسمی به ذهنم نمیادمیشه لطفاراهنمایی کنید
مهدی بهادرفر
سلام
بانوی شیک، خوش پوش، تیپ ارزان
XTX
سلام من میخوام یک وبسایت بزنم که توش محصولات کامپیوتری و یا دیجیتالی بفروشم چندین اسم به ذهنم اومده و دامنشونم تست کردم کسی نخریده به نظرتون کدوم بهتره
ZHiro.shop
mikikan.com
pishgam.net
xdikan.shop
Xland.shop
مهدی بهادرفر
سلام
pishgam.net ساده تر هست و راحتتر به ذهن سپرده میشه
شمس
سلام وقت بخیر
مرسی از توضیحات مفیدتون
ممنون میشم در مورد اسم آنلاین شاپ لباس بچگانه راهنمایی کنید.
هرچی ب ذهنم میرسه سرچ میکنم تکرایه
مهدی بهادرفر
سلام
نی نی پوش، رنگواره، کید شاپ
ناشناس
مرسی توضیحات مفیدی بود
Adrian
میخوام برای فروشگاه اینترنتی که در مورد uc cp و... باشه اسم بزارم چی مد نظر دارین
ثمین زندیه
درود خدمت شما بزرگواران
برای راه اندازی پیج و سایت فروش گز میخواستم اسمی بزارم نظر شما میتونم بپرسم ؟
مهدی بهادرفر
سلام
گز مزه، طعم گز، گز مجلسی
فاطمه زارع
سلام من محصولات خانگی ارگانیگ تهیه میکنم رب گوجه وانار نشاسته سبزی خشک عرقیات وترشیجات میخام کار رو گسترش بدم میخام یه اسم خوب دلنشین باشه تبلیغ هم نکردم راهنمایی کنید
مهدی بهادرفر
سلام
آوای طبیعت، ارگانیکال، طبیعی جات
ر-ز
عالی بود ممنون برای پیج فروش ظروف پذیرایی لوکس چه اسمی پیشنهاد میدین . جادو یا شکوه توش باشه . ممنونم
مهدی بهادرفر
سلام
جام شکوه، چراغ جادو
رقیه ملاشفیعی
سلام وقت بخیر من و همسرم قصد داریم پیچی مرتبط با محصولات طبیعی داشته باشیم از جمله کره پسته و بادام هندی و...
البته بیشتر کارمون روی پسته هست به نظر شما چجور اسمی میتونه کمک کنه به پیشرفت ما
مهدی بهادرفر
سلام
مهر طبیعت، ارگانیک کالا
ناشناس
سلام من میخوام یه پیج پوشاک کلاه فروشی بزنم اسم خوب چی بزارم ک مشتری جمع کنه
احسان معین آسا
سلام خسته نباشید
نظرات داشتم میخوندم خیلی با حوصله و صمیمانه راهنمایی میکنید
من یه پیج فروش اسباب بازی دارم لبخند کودک اسمشه که یه فروشگاه حضوری هم داریم ولی الان که تصمیم گرفتیم وبسایت بسازیم یکم درمورد اسمی که قبلا داشتیم فکر کردیم که بتره عوضش کنیم میخواستم نظر شمارو بدونم این که اگه خودتون بودید مثالا چی میزاشتید یا اینکه به چه چیزایی فکر میکردید که یه مناسب پیدا کنید ممنون میشم ازتون راهنماییم کنید
مهدی بهادرفر
سلام
بازی شادی، هپی لند، کودکانه
باربد صابری
سلام من و دوستم میخوایم سایتی رو راه اندازی کنیم که توش محصولاتی مثل پول و جم های بازی ها بفروشیم سایت رو اوکی کردیم ولی مونده اسمش چون که بیشتر تمرکزمون روی بازی کالاف دیوتی موبایل هست و اسم پول بازی کالاف دیوتی سی پی هست میخواستم بزارم cpcod.ir ولی چون ممکنه به بازی دیگه ای بریم میخوام اسم کلی بزارم مثل GameNeCell اون Ne که گذاشتم برای اینه که ممکنه یک سری اخبار هم توش بزاریم Ne مخفف نیوز هست
میشه یک پیشنهاد اسم بدید لطفا؟؟
محمد صادق
سلام ممنون میشم اسم کوتاه برای فروشگاه آنلاین لوازم جانبی موبایل پیشنهاد بدید که قابل ثبت هم باشه
ناشناس
سلام روزتون بخیر بابت اطلاعاتی کهدر اختیارمون گذاشتید من یک مغازه پخش ماگ دارم که دنبال یه اسم زیبا هستم ممنون میشم راهنمایی کنید
elham
سلام ببخشید میشه لطف کنید چند تا اسم کوتاه و مناسب برای آنلاین شاپ(فروش لوازم آرایشی)بگید آخه هرجایی میگردم اسم قشنگ پیدا نمیکنم البته خودم چند تا اسم انتخاب کردم به نظرتون کدوم مناسب تر هست؟؟؟
زیبا شو،کارتمث،درخشش،سونیا،لیلیث،کرلاین(یا کرلایت)،کرین
مهدی بهادرفر
سلام
زیبا شو و درخشش خوبه
افشین برخورداری
سلام
واقعا ممنون بابت مقاله خوب و کاملی که درست کردین
من یه فروشگاه اینترنتی توی زمینه اسباب بازی و وسایل سرگرمی دارم اسم برندم رو توی شروع کار هیژا تویز انتخاب کردم که چون مخاطب هدفم بچه ها هستن یکم تلفظش براشون سخته یا وقتی اسم برندم رو به کسی میگم تعجب میکنه و براش نامفهومه
میخوام اسم برندم رو تغییر بدم و ساده ترش بکنم اما واقعا هر چی انتخاب میکنم دامین و آیدی اینستاگرامش رو گرفتن
میخواستم اگر میشه راهنمایی کنید
ممنون میشم🙏🏻❤️
آذر مردانی
سلام برای سایت اگه این خودتو بزاری مشکلی پیش میاد
مهدی بهادرفر
سلام
خیر مشکلی نیست فقط موقع ثبت دامنه ir ممکنه ازتون تصویر مدارک شناسایی درخواست بشه
محمد
سلام خسته نباشید
من میخوام یه سایت راه اندازی کنم ، با موضوع گیم
برای پرداخت های درون بازی ها
محصولات درون بازی رو میفروشم
امکانش هست منو راهنمایی کنید برای انتخاب اسم؟
مثلا میخوام یه اسمی انتخاب کنم که داخلش کلمه گیم باشه و معنی دار باشه و مناسب ، اما چیزی به ذهنم نمیرسه ، گیم شاپ خواستم بذارم ولی دیدم قبلا با دامنه com ثبت شده
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
مهدی بهادرفر
سلام
گیم اُور، استاد گیم، گیم پِی
فاطمه زارع
سلام وقتتون بخیر
ممنون از مطالب مفیدتون
امکانش هست واسه پیج فروش روغن اسم پیشنهاد بدید؟
زهرا دواتگران
سلام ببخشید اسم برا آنلاین شاپ وسایل قهوه
مهدی بهادرفر
سلام
دم کده، آسان قهوه، قهوهای
حجت برومندنیا
سلام خانم شریفی عزیز وقتتون بخیر باشه خانم شریفی امکانش هست برای سایتی که بخواد بحث پرداخت های ارزی انجام بده ، در انتخاب اسم راهنمایی کنید ؟؟ ممنون
مهدی بهادرفر
سلام
ارز از ما، ارزی نو، آسان ارز
ناشناس
خیلی خوب بود مرسی
مهدی بهادرفر
سلام
ممنون دوست عزیز خوشحالیم که براتون مفید بوده
محمد
من دقیقا همین مشکل رو برای انتخاب اسم فروشگاه داشتم و خیلی درگیرش بودم اما بالاخره تونستم یه اسم خوب پیدا کنم و راضی ام
مهدی بهادرفر
سلام
خوشحالیم که به نتیجه رسیدید😎
صابر
این سایت هایی که معرفی کردید اسم های فارسی پیشنهاد نمیده. به نظرم باید با مشورت و پرس و جو اسم انتخاب کرد
مهدی بهادرفر
سلام
بله بهترین کار اینه که خودتون فکر کنید و یه اسم عالی پیدا کنید
حامی
مقاله کامل و خوبی بود اسم برای آنلاین شاپ لباس چی پیشنهاد میدین؟
مهدی بهادرفر
سلام
بی جامه، شهر مد، مدبان