💥 دوره جدید و رایگان آکادمی پرتال: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی 💥

راه‌اندازی و ساخت سایت با 3 روش مختلف

اگر برای ساخت وب سایت، بین انتخاب‌های مختلف گیر افتاده‌اید و نمی‌دانید، از کجا شروع کنید، مقالۀ امروز پرتال مسیرتان را مشخص می‌کند.
در این مقاله می‌خوانید:

در مورد راه اندازی سایت، با حجم زیادی از سؤال و ابهام مواجه شده‌اید؟ یا اینکه به‌نظرتان کاری سخت و پیچیده می‌آید؟ اصلا نگران نباشید؛ چون قرار است یکبار برای همیشه به ساده‌ترین شکل ممکن، راه اندازی و ساخت سایت را یاد بگیرید؛ بدون اینکه نیازی به کمک دیگری داشته باشید. 

حالا که تصمیم گرفته‌اید، سایتی برای خودتان داشته باشید یا در آن محصولتان را بگذارید و بفروشید؛ هر کسی چیزی در مورد ساخت سایت می‌گوید، یا در مورد هزینه آن تفاوت‌های زیادی وجود دارد. اگر همچنان سردرگم هستید و نمی‌دانید که چطور سایت‌تان را بسازید، ابتدا ویدیو زیر را ببینید و بعد از آن ادامه متن را با دقت مطالعه کنید.

هر چیزی که تا الان در مورد ساخت سایت از گوشه و کنار شنیده‌اید، را می‌خواهیم به‌صورت یکجا و طبقه بندی شده در اختیار شما بگذاریم؛ بدون اینکه گیج شوید. اینکه کدام روش را انتخاب می‌کنید، به زمان و هزینه‌ای که می‌خواهید صرف کنید، بستگی دارد. فقط خیال‌تان راحت باشد، که هیچ طراحی سایت رایگانی وجود ندارد. مقاله حقیقت طراحی سایت رایگان را بخوانید تا متوجه شوید داستان چیست.  

برای راه اندازی و ساخت سایت چند انتخاب داریم؟

توجه کنید که قدم اول در طراحی هر نوع وب‌سایت، انتخاب یک روش برای طراحی سایت خودتان است. این که کدام روش مناسب شماست، به انتظارات، توقعات و نوع سایت‌ مدنظرتان بستگی دارد. به‌طور کلی، سه روش مختلف برای ساخت سایت وجود دارد که عبارتند از: 

  • طراحی سایت با استفاده از سایت‌ساز اشتراکی
  • طراحی سایت اختصاصی (با مراجعه به شرکت‌های طراحی سایت می‌توانید سفارش طراحی یک سایت با CMS اختصاصی را بدهید)
  • طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا یا CMS هایی، مانند وردپرس و جوملا

در ادامه، مراحل ساخت سایت با کمک هر کدام از این روش‌ها را با هم مرور خواهیم کرد. با ما همراه باشید، تا مسیر پیش رو برای‌تان مشخص شود. 

1. مراحل ساخت سایت با استفاده از سایت‌ساز (ساده‌ترین روش)

سایت‌ساز ابزاری است، که با کمک آن می‌توانید سایت‌تان را بدون نیاز به مهارت کدنویسی و طراحی سایت، ایجاد، ویرایش و مدیریت کنید. اگر به‌دنبال، یک روش سریع، ساده با هزینۀ مناسب هستید، این روش بهترین گزینه است. مثلا اگر فرصت زیادی برای طراحی سایت ندارید، یا اینکه مهارت فنی کار با سایت را ندارید، استفاده از سایت ساز منطقی‎‌ترین انتخاب است.

مثلا برای طراحی سایت پزشکی بهترین گزینه، استفاده از سایت ساز است؛ چون پزشکان نه زمان زیادی برای دوندگی‌های ساخت سایت را دارند و نه مهارت کدنویسی را دارند. 

راه اندازی سایت با این روش، همانطور که در مقاله آموزش ساخت سایت گفته‌ایم، در کمتر از یک ساعت انجام می‌شود. آنچه در مورد آن صحبت می‌کنیم، سایت ساز پرتال است که مراحل آن را با هم پیش می‌رویم. اگر می‌خواهید از آموزش جا نمانید، هر مرحله را پا به پای ما انجام دهید. بعد از چند دقیقه یک سایت برای خود خواهید داشت. 

مرحلۀ اول: یک سایت ایجاد کنید

همین که وارد صفحه اول سایت پرتال به آدرس Portal.ir شدید با دو گزینه روبرو می‌شوید:

اگر هنوز با سایت ساز پرتال آشنایی چندانی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم، با انتخاب یکی از این دو گزینه، با آن آشنا شوید. در این مدت تست رایگان 7 روزه قدرت آن را محک بزنید، تا بتوانید آگاهانه تصمیم‌گیری کنید. با کلیک روی یکی از این دو گزینه، کادری باز می‌شود که فقط باید عنوان و نوع سایت‌تان را وارد کنید. 

طراحی سایتساخت سایت

در ادامه، برای آشنایی کامل با مراحل ساخت سایت، تعدادی ویدئو در اختیارتان قرار می‌گیرد. سپس موضوع دلخواه‌تان، نوع سایت و قالبی متناسب با آن را انتخاب می‌کنید. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، با این پیغام روبرو می‌شوید:

" سایت شما آماده است! اکنون کافی است اطلاعات نهایی را تکمیل کنید تا وارد پنل شوید. "

اطلاعات نهایی شامل نام و نام خانوادگی، ایمیل، شماره تلفن، نوع و نام سایت است.

مرحلۀ دوم: فضای سایت را ویرایش و شخصی سازی کنید

بعد از کامل کردن اطلاعات، وارد پنل کاربری خود شوید. این همان مرحله‌ای است که باید سایت مخصوص و دلخواه خودتان را بسازید. برای استفاده از بخش‌های پنل کاربری، به مهارت کدنویسی یا نرم‌افزاری خاصی نیاز ندارید. اصلا بیایید کار با بخش قالب‌ها را بررسی کنیم. 

اول از منوی قرمز رنگ بالای صفحه، سمت چپ، روی مشاهدۀ وب سایت کلیک کنید. سایت شما در یک تب جدید باز می‌شود. گزینه‌های "ویرایش" و "افزودن مورد جدید" را می‌بینید. این گزینه‌ها را برای ایجاد تغییرات دلخواه و شخصی‌سازی سایت قرار داده‌ایم. 

من قسمتی از سایت را انتخاب کرده‌ام و با ویرایش، آن را به شکل زیر در آورده‌ام. 

قبل از شخصی‌سازی:

روش‌های ساخت سایت

بعد از شخصی‌سازی:

طراحی آسان سایت

تمام تغییرات را تنها در چند دقیقه و با چند کلیک ایجاد کرده‌ایم. به همین ترتیب، بقیۀ بخش‌های سایت‌تان را می‌توانیم ویرایش کنیم. خبر خوب این است که از همان ابتدا، پشتیبانان کنار شما هستند و کامل شما را راهنمایی می‌کنند.

مرحلۀ سوم: انتخاب دامنه و فعالسازی سایت

شما تا 7 روز می‌توانید رایگان از همۀ امکانات سایت استفاد کنید و کار با آن را تجربه کنید. اما برای اینکه صاحب اصلی و همیشگی سایت شوید، باید یکی از بسته‌های سایت را انتخاب و فعال کنید. کافیست روی گزینه "فعالسازی" کلیک کنید و هزینه را بپردازید. این مبلغ از 576 هزار تومان در سال (یعنی ماهانه 48 هزار تومان!)  شروع شده و تا 5.9 میلیون برای فروشگاه‌های اینترنتی پیشرفته می‌رسد. 

بعد از آن، می‌توانید یک آدرس یا اسم منحصر برای سایت‌تان انتخاب و ثبت کنید. (این مرحله همان انتخاب و ثبت دامنه است) 

برای انتخاب دامنه، جدولی مانند زیر، در اختیار شما قرار می‌گیرد. قیمت هر کدام با توجه به پسوندی که انتخاب می‌کنید، محاسبه می‌شود. 

قیمت دامنه سایت

مرحلۀ چهارم: فعالیت در سایت را شروع کنید

الان دیگر نوبت مدیریت سایت‌تان است. هر محتوایی می‌خواهید را وارد سایت کنید. اگر یک سایت فروشگاهی می‌خواهید، محصولات‌تان را در سایت بچینید. یا هر نوع وب سایتی که دارید، احتمالا باید در صفحات زیر محتوا وارد کنید:

  • بلاگ: برای نوشتن مقالات و مطالب سایت
  • فروشگاه: برای قرار دادن محصول در سایت‌های فروشگاهی
  • صفحه درباره ما: برای ورود اطلاعاتی در مورد خود یا کسب و کارتان 
  • خدمات: برای توضیح کارهایی که انجام می‌دهید

هر بخش را به دلخواه خودتان انتخاب و در آن محتوای متنی یا تصویری قرار دهید. پیشنهاد می‌کنیم، با تولید محتوا در وبلاگ کارتان را شروع کنید. وجود محتوای جذاب و مفید را هم کاربر دوست دارد، هم گوگل! این تنها مرحله‌ای است که تقریبا به عهده خودتان است؛ چون هیچ کس مثل خودتان نمی‌تواند آن را انجام دهد. مثلا اگر یک سایت تعمیراتی می‌خواهید بالا بیاورید، مطالبی مرتبط با آن را در قالب مقاله آماده کنید و در وبلاگ بگذارید.

خب، این هم از مراحل طراحی سایت با سایت‌ساز پرتال که حتی یک ساعت هم زمان‌تان را نمی‌گیرد؛ البته به جز تولید محتوا!

اگر قصدتان ساخت سایت در کمترین زمان و هزینه است، همین الان می‌توانید کار را شروع کنید و خودتان را با روش‌های پیچیده بعدی گیج نکنید. 

2. طراحی وب سایت با CMSهای آماده

ساخت سایت با کمک cms های آماده

معروف‌ترین نمونه آن، طراحی سایت با وردپرس است. برای ساخت سایت با کمک سیستم مدیریت محتوا یا CMS به آموزش نیاز دارید و احتمالا خودتان به تنهایی از پس آن بر نمی‌آیید. علاوه بر آن، باید آشنایی نسبی به دانش فنی داشته باشید. (اگر می‌خواهید سایتی حرفه‌ای و خوب داشته باشید)

بیایید مراحل ساخت سایت با این روش را در مورد وردپرس با هم مرور کنیم. 

مرحلۀ اول: خرید هاست و دامنه

اولین گام برای استفاده از وردپرس خرید جداگانۀ هاست و دامنه است. بر اساس حجم اطلاعات ورودی سایت‌تان، باید هاست تهیه کنید. عملکرد هاست مشابه هارد است و اطلاعات سایت‌تان روی آن ذخیره می‌شوند. 

مرحلۀ دوم: نصب وردپرس روی هاست

حالا، یکی از نسخه‌های وردپرس را دانلود کرده و آن را نصب روی هاست نصب کنید. اگر هاست‌تان را از یک شرکت معتبر تهیه کرده باشید،  با چند کلیک CMS وردپرس‌تان روی آن نصب می‌شود. 

مرحلۀ سوم: انتخاب و نصب قالب و افزونه

بعد از اینکه وردپرس‌تان را با موفقیت نصب کردید، وقت آن رسیده، که برای آن یک پوسته یا قالب انتخاب کنید؛ چون وردپرس اولیه‌ای که نصب می‌کنید، یک صفحۀ بی روح و سفید است. به این ترتیب، سایت‌تان به قالب نیاز دارد. خود وردپرس دارای قالب‌های متنوع زیادی است.

حتی اگر کارتان با این قالب‌ها راه نیفتاد، با پرداخت هزینه‌ای (البته بالا!)، یک قالب سفارشی برای‌تان طراحی می‌کنند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر راجع به انواع قالب‌ها مقالۀ «طراحی سایت؛ قالب آماده یا قالب اختصاصی؟» را بخوانید.

علاوه بر قالب، برای اضافه شدن امکانات اضافی به سایت، به تعدادی افزونه یا پلاگین نیاز پیدا می‌کنید. مثلا برای سئوی سایت باید افزونه یوست سئو را نصب کنید و بسیاری از افزونه‌های دیگر که هر کدام با هدفی استفاده می‌شوند.

مرحلۀ چهارم: مدیریت سایت و تولید محتوا

حالا، سایت‌تان برای مدیریت و ورود اطلاعات آماده است. مثلا می‌توانید، در سایت‌تان مقاله بنویسید، محصولات‌تان را برای فروش در سایت وارد کنید، سایتتان را بازاریابی کنید، سفارش بگیرید و هر عملیات دیگری که نیاز دارید. از این جا به بعد، به اطلاعات و مهارت‌هایی مانند بازاریابی نیاز دارید، تا محصول یا خدمات‌تان را بفروشید.

این هم از مراحل ساخت سایت با وردپرس. حالا بیایید مراحل ساخت سایت توسط شرکت‌های طراحی سایت را بررسی کنیم.

البته قبل از طراحی سایت، بد نیست مزایا و معایب وردپرس را بدانید. 

3. مراحل طراحی سایت اختصاصی

اگر این دو روش نتواند نیاز شما را از سایتی که می‌خواهید، برطرف نکند، مجبورید از روش طراحی اختصاصی کمک بگیرید. از آنجا که نیاز به کدنویسی و دانش فنی دارد، خودتان نمی‌توانید انجامش دهید و باید آن را به شرکت‌ها بسپارید. این شرکت‌ها صفر تاصد برنامه‌نویسی سایت‌تان را به‌عهده می‌گیرند و قالب مخصوص خودتان طراحی می‌کنند.

طبیعتا هزینه این روش طراحی سایت، خیلی بیشتر از روش‌های دیگر است. با این حال، گاهی اوقات نتیجه آن چیزی که می‌خواستید نمی‌شود (مثلاً خودمان موارد زیادی را دیده‌ایم که به جای کدنویسی از کدهای کپی شده استفاده کرده‌اند). برای همین قبل از مراجعه به شرکت‌های طراحی سایت، خوب تحقیق کنید و نمونه کارهای آن شرکت را با دقت بررسی کنید.

اکثر شرکت‌های طراحی سایت طبق مراحل زیر کار راه‌اندازی سایت شما را انجام می‌دهند:

  • نیازسنجی و صحبت‌های اولیه
  • طراحی WireFrame اولیه (طرح اولیه سایتتان روی کاغذ)
  • طراحی ظاهر سایت توسط گرافیست
  • کدنویسی قالب سایت (Forint-end)
  • کد نویسی سایت و CMS (Back-end)
  • تست و باگ‌گیری
  • آموزش مدیریت سایت

یکی از شرکت‌های معتبری که برای طراحی سایت اختصاصی و پیشرفته می‌توانید به آن اعتماد کنید، شرکت نوین است. اگر قصد طراحی سایت اختصاصی را داشتید سری به این سایت بزنید، تعرفه‌های آن را بررسی کنید و نمونه‌ها را با شرکت‌های دیگر مقایسه کنید. 

روش های ساخت سایت

کلام آخر

خب حالا به ما بگویید که شما چه سایتی می‌خواهید؟ ویژگی‌های آن را بگویید، تا بگوییم کدام روش بهترین گزینه برای شماست. (همین پایین در بخش نظرات برای ما بنویسید)

اصلا دوست دارید، خودتان دست به‌کار شوید یا کار را به‌عهده شرکت‌ها بسپارید؟ آیا زمان کافی برای طراحی سایت دارید؟ یا اینکه می‌خواهید به جای درگیر شدن در آن، وقت‌تان را روی فروش محصول بگذارید، یا اینکه تمرکزتان را روی مدیریت سایت بگذارید؟ پیشنهاد می‌کنیم قبل از هر اقدامی، دوره آموزشی رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی را در آکادمی پرتال مشاهده کنید.

اگر هنوز در مورد استفاده از سایت‌سازها شک دارید، پیشنهاد می‌کنیم، تست رایگان 7 روزه پرتال را امتحان کنید، چون با حداقل زمان و هزینه صاحب یک سایت حرفه‌ای خواهید شد.

اگر در مورد هر کدام از روش‌های گفته شده و مراحل ساخت سایت سوالی داشتید در بخش نظرات از ما بپرسید. یا اینکه با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید؛ تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

برای یک سایت آموزشی از محصولات خودم باید چه مجوزهایی داشته باشیم که دچار مشکل نشیم؟ و چه سایتی مناسب هست

سلام
نیازی به مجوز ندارید. میتونید با خرید بسته استاندارد یک سایت آموزشی و فروشگاهی داشته باشید.

با سلام . قصد راه اندازی یک سایت شخصی را دارم که نوشته هایمرا در آن منتشر کنم

سلام دوست عزیز
با استفاده از سایت ساز پرتال میتونید یک سایت شخصی بسازید
این مطلب رو مطالعه کنید تا نحوه ساخت سایت در پرتال رو متوجه بشید: https://www.portal.ir/how-to-build-a-website
میتونید هم با شماره پشتیبانی 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید تا بهتر راهنماییتون کنن

سلام برای فروش لباس بچه گانه پیشنهاد شما چیه

سلام
ایده خوبیه اتفاقا بازار فروش خیلی خوبی هم داره

سلام من برای آتلیه عکاسی می خواستم سایت بزنم شما کدوم روش رو پیشنهاد می کنین

سلام
میتونید با پرتال سایتتون رو بسازید و تمام موردنیاز هم در دسترس شما هست

سلام
من می خواستم سایت برای محصولات لوازم ارایشی بزنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
اول از همه توی پرتال ثبت نام کنید. بعدش وارد پنل کاربری که بشید چندتا ویدیو آموزشی هست که اگر اونها رو ببینید به‌طور کامل با مراحل ساخت سایت و مدیریت اون آشنا می‌شوید. 7 روز هم مهلت تست رایگان دارید که یه سایت بسازید و باهاش کار کنید.

سلام من میخواستم یک سایتی به زبان انگلیسی داشته باشم که محصولاتم رو در آن به نمایش بگذارم و حالا چند امکانات دیگر
میخواستم ببینم از پرتال استفاده کنم یا ورد پرس؟ و فرق اینها در چیه؟

سلام
پرتال برای کار شما مناسب هست و تمام نیازهای شما را برآورده میکنه. ویژگی پرتال اینه که از وردپرس خیلی خیلی راحت‌تره و پشتیبانی رایگان داره.

میشه دوتا سایت منو که زدم حذف کنید توروخدا

سلام
سایت های شما بعد از یک هفته مهلت تست به صورت خودکار حذف میشه

سلام من اشتباهی دوتا وب ساختم الان میخوام ححذفش کنم چطوری حذفش کنم؟؟؟؟

سلام
اگه از سایتتون استفاده نکنید خودش حذف میشه و لازم نیست کاری کنید.

سلام . یک سایت علمی-مهندسی میخوام بسازم ، نمونه های ورد پرس را دیدم برای اینکار مناسب است . میخواستم ببینم هزینه کل خدماتش چقدر میشود . م.نور

سلام
تعرفه‌های پرتال رو داخل لینک زیر میتونید ببینید:
https://www.portal.ir/packages

ممنون از راهنماییتون

سلام
خواهش میکنم خوشحالیم که مفید بوده

سلام. وقت به خیر. بابت توضیح جامع تان متشکرم.
۱) لطفا هزینه طراحی سایت به روش دوم و سوم را تقریبا بفرمایید.
۲) آیا امکان دارد سایت را به روش اول که ساختیم بعد به روش دوم ارتقا دهد؟ یا کاملا متفاوت است؟
۳) بعد از یک هفته تا پرداخت هزینه جهت فعالسازی یک ساله چه بازه زمانی مهلت هست؟ اگر وقفه چندماهه پیش بیاید همچنان سایت در دسترس مان خواهد بود یا حذف می شود؟

سلام
روش دوم از 1 میلیون تومان به بالا هزینه دارد و روش سوم هم از 10 میلیون تا حتی بیشتر از 100 میلیون تومان هزینه دارد.
روش دوم نسبت به روش اول ارتقا محسوب نمیشه :) پرتال در صورت لزوم از اطلاعات سایت شما خروجی میده و می‌تونید اونها رو در روش دوم استفاده کنید.
اگر پرداخت انجام ندید بعد از یک ماه سایت شما حذف می‌شود.

با سلام خدمت همه دوستان
میخواستم بپرسم که من میخوام یک سایت بزنم که برای نوبت دهی مطب های پزشک ها بزنم میشه من رو راهنمایی کنید بگید که با گوشی همراه هم میشه سایت رو درست کرد

سلام
بله با گوشی هم میشه. طراحی سایت با پرتال خیلی راحته. با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید تا همکاران راهنمایی کنند

شما عرض کردین
راه های مختلفی داره.
مثلا یکیش اینه که یه محصول رو توی سایت بفروشید. یا اینکه فایل بفروشید مثلا اگه یه مهارتی دارید اون رو در قالب فایل آموزشی بفروشید. یا مثلا فایل پی دی اف کتاب و..
یه راه دیگه ش هم تولید محتوا هست. اگه به یه موضوع خاص علاقمندید یا توی اون مهارت دارید، توی سایت مقاله، ویدیو و... میذارید تا افراد شما رو بببینن. بعدش میان سمت شما که از مهارتتون استفاده کنن.
یا اینکه مثلا همکاری در فروش: اگه خودتون محصول ندارید، محصول بقیه مثل سایت دیجی کالا رو میذارید و به ازای فروش هر محصول یک درصدی رو از اون دریافت می کنید.

منظورتون از (مثلا فایل پی دی اف کتاب و..) فایل و کتاب هایی ک خودم نوشته باشم یا چیزایی که در سایت های دیگه قرار دارند
اگه فایل های سایت های دیگه منظورتونه ایا با مشکل کپی رایت بر نمیخوریم و ایا فایل قرار گرفته شده داخل سایت پاک میشه؟

سلام
سایت‌هایی مثل فیدیبو نسخه پی دی اف کتاب رو با اجازه ناشر قرار می‌دهند. بعد از فروش درصدی می‌گیرند و بقیه پول رو به ناشر میدهند. شما هم می‌توانید با ناشران مذاکره کنید و همین کار رو انجام بدید. می‌تونید کتابهای خودتون رو برای فروش قرار بدید.

سلام وقت بخیر
میخوام ی فروشگاه فایل بسازم اما نمیدونم چ فایل هایی داخل فروشگاه قرار بدم
میخوام بدونم ایا میشه تحقیق نمونه سوال و طرح درس های سایت های دیگه رو خریداری کنم و بعد از ویرایش قسمتی از اونا اون فایل رو به اسم خودم ثبت کنم یا باید صفر تا صدش نوشته خودم باشه؟
درکل میخوام بدونم چطور و در چه حد میشه از مطالب اینترنت و دیگر سایت ها استفاده کنم ک بشه به نام خود فایل نهایی رو ثبت کنم چون واقعا نمیدونم باید چکار کنم

سلام
گذاشتن فایل‌های سایت‌های دیگه دزدی محسوب میشه و اون سایت میتونه از شما شکایت کنه. باید فایل‌هایی رو برای فروش قرار بدید که صفر تا صدش توسط خودتون تهیه شده باشه

عالی

عااالی

سلام چطوری از سایت پول در میارن

سلام وقت شما بخیر باشه.
راه های مختلفی داره.
مثلا یکیش اینه که یه محصول رو توی سایت بفروشید. یا اینکه فایل بفروشید مثلا اگه یه مهارتی دارید اون رو در قالب فایل آموزشی بفروشید. یا مثلا فایل پی دی اف کتاب و..
یه راه دیگه ش هم تولید محتوا هست. اگه به یه موضوع خاص علاقمندید یا توی اون مهارت دارید، توی سایت مقاله، ویدیو و... میذارید تا افراد شما رو بببینن. بعدش میان سمت شما که از مهارتتون استفاده کنن.
یا اینکه مثلا همکاری در فروش: اگه خودتون محصول ندارید، محصول بقیه مثل سایت دیجی کالا رو میذارید و به ازای فروش هر محصول یک درصدی رو از اون دریافت می کنید.

سلام
ممنون بابت مطالب مفیدتون
من دامنه و هاست دارم آیا میتونم دامنه را روی سایت ساز پرتال تعریف کنم و هاست چطور؟
از هزینه کثر می گردد؟
یا اینکه دامنه خودم و هاست شما؟
هاست شما از چه سروری هست و سرعت و کیفیت لازم را به من ارائه میدهد یا خیر؟

سلام آقای نخعی عزیز
وقتتون بخیر باشه :)
بله هر دامنه ای که داشته باشید میتونید اون رو روی پرتال ثبت کنید. اما در مورد هاست اینطور نیست چون هاست استفاده شده در پرتال به صورت ابری هست و روی خودشه. هاست ابری هم کیفیت خوبی داره و هم خیالتون رو بابت حجم راحت میکنه. یعنی تقریبا به صورت نامحدود میتونید ازش استفاده کنید و نیازی نیست زود به زود حجم رو افزایش بدید. الان سرویس های بزرگ دنیا مثل شاپیفای و ویکس هم از همین نوع هاست دارن استفاده میکنن.

سلام
من قصد دارم یه سایت نشریه علمی راه بندازم. یه نشریه که افراد بتونند مقالاتشون رو بفرستند و مراحل داوری و پذیرش و چاپ انجام بشه. در نهایت هم مقالات در سایت درج بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
وقت شما بخیر باشه.
برا راه اندازی چنین وب سایتی احتمالا نیاز به یک سری مجوز دارید. شما مجوز اینکارو دارید؟ چون یه سایت علمی هست و باید معتبر باشه، درسته؟
اگه این موارد رو حل کردید که دیگه بعد ازون کار سختی نیستش بنظرم.

در روش دوم برنامه نویسی سایت رو از کجا میتونم یاد بگیرم ؟
هاست و دامنه را از کجا میشود خرید؟
خیلی ممنون از توضیحاتتون

درود آقای اسدی عزیز
روزتون بخیر باشه.
این روشی که توضیح دادیم آموزش ساخت سایت در سایت ساز پرتال هستش. توی این روش شما اصلا نیازی به کدنویسی و برنامه نویسی ندارید. بعد از اینکه سایت رو ایجاد کردید راحت هر جای سایت رو که بخواید میتونید ویرایش کنید. باکس ویرایش رو زیر هر بخش می بینید که با کلیک روی اون میتونید تغییرش بدید. تیم پشتیبانی هم تا حد امکان میتونه به شما کمک کنه. پس در کل نیازی به کدنویسی ندارید. هاست هم نیازی نیست جدا بخرید. روی بسته های پرتال هاست ابری هست. دامنه رو هم بعداز فعالسازی سایت میتونید از طریق همون پرتال میتونید ثبت کنید. خلاصه اینکه هر چیزی نیاز داشته باشید توی بسته های پرتال یکجا گذاشته شده.

سلام ممنون از مطالب مفیدتون من یه سایت میخوام که برای فروشگاه ها تبلیغات انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

درود. برای توجیح مدیر شرکت برای طراحی سایت برای من مفید واقع شد . سپاس . موفق باشید

درود جناب شعبانی عزیز
وقتش شما بخیر. خوشحالیم که براتون مفید بوده. البته این دو مقاله زیر که لینکش رو میذارم مناسب تر هم هستند که پیشنهاد می کنم اونها رو هم مطالعه کنید:
کسب و کارهایی که به سایت نیاز دارند
https://www.portal.ir/what-businesses-need-a-website

11+1 دلیل برای اینکه به سایت نیاز دارید
https://www.portal.ir/website-importance

سلام
من می خواستم یه انجمن تفریحی راه بندازم ولی جوری که نمی خوام زیاد هزینه آنچنانی داشته باشه، باید چکار کنم؟ باید هاست و دامین بخرم؟

سلام
وقت شما بخیر :)
ینی شما یه سایت میخواید برای عضویت؟ اگه نخواید درگاه پرداخت و فروش داشته باشه که همون سایت شرکتی کفایت میکنه. پرتال نیازی به خرید جداگانه هاست و دامنه نداره. شما یکی از بسته ها رو انتخاب می کنین و بعد اینها در اختیارتون قرار میگیره. قیمت سایت ها هم الان از 360 هزار تا 1.800 میلیون تومان هستش. البته الان تخفیف داریم.
اگه هم یه سایت فروشگاهی میخواید از 740 تا 3.700 میلیون هست.
باز اگه سوالی دارید ما در خدمتیم :)
راستی با شماره 02163404 داخلی 2 هم میتونین تماس بگیرید. یا اینکه همینجا کامنت بذارید.

سلام تو شهر ما وام خانگی زیادی وجود داره وهر کسی که مدیریت وام داره چندتا لیدر داره من میخوام یه سایت بسازم که مثلا بشم لیدر ۱۰ تا وام یعنی موقعی که کسی وارد سایت میشه لیست وام هارو به تفکیک مبلغ و اقساط و مدیر وام ببینه و انتخاب کنه و پیش پرداخت پرداخت کنه و مدارک آپلود کنهراهنمایی خواستم با تشکر

سلام.
روزتون بخیر :)
سایتی که مدنظرتون هست باید فروشگاهی باشه؛ که با پرتال هم میتونین این کارو انجام بدین. باز اگه با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید، بچه های فروش شما رو راهنمایی میکنن کامل. هر روز از ساعت 9 تا 10 شب میتونین تماس بگیرین.
ما در خدمتیم

سلام تو شهر ما وام خانگی زیادی وجود داره وهر کسی که مدیریت وام داره چندتا لیدر داره من میخوام یه سایت بسازم که مثلا بشم لیدر ۱۰ تا وام یعنی موقعی که کسی وارد سایت میشه لیست وام هارو به تفکیک مبلغ و اقساط و مدیر وام ببینه و انتخاب کنه و پیش پرداخت پرداخت کنه و مدارک آپلود کنهراهنمایی خواستم با تشکر

مطالب جامع و کاملی بود ممنونم ازتون

خواهش میکنم :)

سلام
وقت بخیر
آیا امکان داشتن نمایندگی طراحی سایت از شرکت شما وجود دارد؟

سلام
وقتتون بخیر باشه.
بله اون هم به بعضی از افراد داده میشه ولی خب با این شرایط که مثلا در ماه حداقل یه تعداد مشتری داشته باشید. بنظرم بااین شماره تماس بگیرید تا بچه های پشتیبانی بیشتر راهنماییتون کنن:
02163404 داخلی 2

جالب و کامل بود

باز هم به وبلاگ پرتال سر بزنید

سلام
خیلی خوب توضیح داده بودین ممنون

مرسی از شما اقای امیر

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2