با ویدیو مارکتینگ فروش خود را به اوج برسانید

ویدئو مارکتینگ یک روش عالی برای بازاریابی و جذب مشتری است که روز به روز نیز به محبوبیت آن افزوده می‌شود. با کمک ترفندهایی که به شما می‌گوییم، توانایی تهیه یک ویدئوی جذاب و تاثیرگذار را پیدا خواهید کرد.
در این مقاله می‌خوانید:

امروز صبح که در حال مطالعه منابع مختلف برای نوشتن یک مقالۀ جامع و کاربردی دربارۀ ویدیو مارکتینگ بودم؛ به یاد یکی از خرید‌های اینترنتی خود افتادم. یک دوره جامع آموزش سئو به قیمت ا میلیون و 500 هزار تومان! قبل از خرید این دوره، تنها آشنایی من با مدرس، تنها از طریق یک ویدیوی آموزشی رایگان در سایت آپارات صورت گرفته بود.

کیفیت و محتوای این فیلم آنقدر برای من جذاب بود، که پس از اتمام آن، سریع به دنبال اطلاعات مدرس گشتم و پس از پیدا کردن سایت او، اقدام به خرید دوره کردم. (البته با یک وقفه 3 روزه برای تهیه هزینه آن) این اتفاق احتمالا بارها برای خودتان هم پیش آمده که دیدن یک ویدئو توجه‌تان را به خود جلب کند.

ویدیو مارکتینگ یک استراتژی بسیار قدرتمند است، که چند سالی است جایگاه ویژه‌ای در حوزۀ مارکتینگ پیدا کرده است. برای فهمیدن اهمیت آن کافی‌ست نگاهی به آمار زیر بیندازید:

  • روزانه بیش از 7 میلیارد ویدیو از سایت YouTube مشاهده می‌شود.
  • در سایت اشتراک گذاری ویدیو فارسیِ آپارات، روزانه بیش از 7 میلیون فیلم دیده می‌شود.
  • ویدیوها 1200 برابر بیشتر از متن و تصویر به اشتراک گذاشته می‌شوند.
  • فیلم‌ها باعث افزایش 80 درصدی نرخ تبدیل مخاطب به مشتری در فضای اینترنت می‌شوند.
  • تنها وجود کلمه "ویدیو" در کنار عنوان شما در نتایج گوگل، باعث افزایش 19 درصدی نرخ کلیک کاربران می‌شود.

و در نهایت این را هم اضافه کنم، که 80 درصد از مخاطبانی که ویدیو شما را مشاهده کرده‌اند، پس از گذشت یک ماه برند شما را به یاد می‌آوردند! یک سؤال: آیا ماه دیگر خاطرتان هست که چنین مقاله‌ای در سایت پرتال مطالعه کردید؟ (البته آنقدر اطلاعات مفید و جذاب در این مطلب به شما ارائه می‌کنیم که تا یک سال دیگر هم ما را از یاد نبرید.)

به سراغ مقاله برویم و ببینیم ویدئو مارکتینگ چیست؟ برای چه کسب و کارهایی قابل استفاده است؟ و اینکه چطور می‌توانیم آن را به بهترین شکل انجام دهیم.

ویدیو مارکتینگ چیست؟

تبلیغ و معرفی محصولات و خدمات، آموزش کاربران، افزایش تعامل با مخاطبان و معرفی برند سازمانی یا شخصی با استفاده از ابزار ویدئو را بازاریابی ویدیویی یا ویدئو مارکتینگ می‌گویند. در این روش بازاریابی، با کمک ویدئو، اهداف بازاریابی کسب‌وکار خود را محقق کرده و مخاطبان را جذب خود می‌کنیم. 

حالا که فهمیدیم ویدئو مارکتینگ چیست، در ادامه ببینیم که اصلا چرا ویدئو مارکتینگ این همه محبوب است.

مزایای ویدئو مارکتینگ

چرا ویدیو مارکتینگ اینقدر محبوب است؟

در سال 2016، اهمیت ویدیو برای مخاطبان، نسبت به انواع دیگر محتوا، افزایش پیدا کرد. سال 2017 ویدیو با پرشی بزرگ، به بالای لیست تاکتیک‌های بازاریابی (ایمیل، وبلاگ و...) رسید. در 2018 دیگر از ویدیو به عنوان تاکتیک یاد نمی‌شد بلکه خود یک استراتژی کامل در موفقیت کسب و کار بود...و در نهایت در سال 2019؟

می‌توان گفت در سال 2019 استفاده نکردن از ویدیو مارکتینگ، یک استراتژی مناسب برای رفتن به سمت شکست کسب‌وکار است؛ چرا؟ چون بدون آن، پتانسیل بالای جذب مخاطب را از دست داده و در مقابل جایگاه را به رقبای‌تان خواهید سپرد.

ویدئومارکتینگ اخیرا به‌عنوان بهترین روش بازاریابی شناخته می‌شود. این را از خودمان نمی‌گوییم؛ بلکه گزارش سایت hubspot این را به‌ ما می‌گوید.

محبوبیت ویدئو مارکتینگطبق این نمودار از hubspot، بیش از 50 درصد مخاطبان شما، علاقه دارند که به‌جای دیگر انواع محتوا، ویدیوهای شما را مشاهده کنند!

در ادامه به صورت خلاصه و تیتر وار، مزایایی که استفاده از ویدیو و ویدیو مارکتینگ برای کسب‌وکار شما دارد را بیان می‌کنم:

  • با کمک ویدئو، با مخاطب ارتباط بهتری برقرار می‌کنید؛ بنابراین نرخ تبدیل‌تان افزایش می‌یابد.
  • با ویدئو تاثیر بالایی در جذب کاربر می‌گذارید.
  • میزان بازدید کاربران از ویدئوهای‌تان بیشتر از انواع دیگر محتواها است.
  • ویدئو تمام محتوا و هدف مورد نظرتان را به‌خوبی بیان می‌کند.
  • ویدیو برای جذب کاربرانی که علاقه‌ای به مطالعه ندارند انتخاب مناسبی است.
  • ویدیو توانایی مناسبی برای دریافت اطلاعات تماس (لید) از مخاطبان‌تان را دارد.
  • با استفاده از ویدئو ماندگاری زیادی در ذهن مخاطب خواهید داشت.

همۀ اینها در نهایت افزایش فروش اینترنتی شما را نتیجه می‌دهد.

آیا ویدئو مارکتینگ در سئو تاثیر دارد؟

شاید سوال‌تان این باشد، که آیا ویدئو برای بهینه‌سازی سایت یا سئو مؤثر است؟ می‌گویم بله؛ گوگل و دیگر موتورهای جستجو به شدت برای صفحات دارای ویدیو ارزش قائل‌اند؛ چون این نوع محتوا را کاربران هم بیشتر دوست دارند. این نوع از محتوا باعث می‌شود مخاطب زمان بیشتری را روی صفحۀ سایت یا شبکه اجتماعی‌تان صرف کند؛ به این ترتیب، اعتبار و رتبۀ شما بالا می‌رود و از این جهت سئو بهبود می‌یابد.

همچنین، با اشتراک گذاری ویدیو ها در شبکه های اجتماعی یا سایت‌ها مانند youtube، آپارات یا نماشا، از این طریق لینک خارجی و سوشال سیگنال خواهید گرفت. در نتیجه این موضوع تاثیر مثبتی در سئو دارد. ما در مقالات آموزش سئو نکات زیادی را به شما آموزش داده‌ایم.

مزایای ویدئو مارکتینگ

ویدیو مارکتینگ به‌درد چه کسب و کارهایی می‌خورد؟

خوشبختانه ویدیو مارکتینگ برای بسیاری از کسب و کارها یکی از بهترین روش های بازاریابی اینترنتی است. به چند نمونه از این نوع کسب و کارها اشاره می‌کنیم؛ شاید شما هم یکی از این‌ها را داشته باشید:

1. اگر صاحب کسب و کار زیبایی هستید

ویدئو مارکتینگ در کسب و کارهای زیبایی یک بخش حیاتی است. بخشی حیاتی که مثل معجزه عمل می‌کند! اگر صاحب یک سالن زیبایی هستید، با تهیه ویدئو از سالن و مشتریان خود یا ویدئوهای آموزشی، افراد زیادی را جذب خود می‌کنید.

یا مثلا شاید طراح لباس هستید، با گرفتن ویدئو از کار خود که جنبۀ آموزشی هم دارد، هم مهارت و حرفه‌ای بودن خودتان را نشان می‌دهید؛ هم با ارائه اطلاعات به دیگران، آن‌ها را به سمت خودتان می‌کشانید. برای دیگر کسب و کارهای زیبایی نیز ویدئو مارکتینگ را به‌شدت توصیه می‌کنیم. 

2. به‌دنبال برندینگ شخصی هستید:

برندسازی با ویدئو مارکتینگ

شما بعد از باز کردن صفحه اینستاگرام یا یک سایت شخصی، ترجیح می‌دهید ویدئوی او را ببینید یا متنی که نوشته است؟ احتمالا شما هم با ویدئو بیشتر ارتباط برقرار می‌کنید، احساس‌تان را درگیر می‌کند و جذابیت بیشتری برای‌تان دارد.

پس اگر به‌دنبال برندسازی شخصی و معرفی بیشتر خود هستید، استفاده از ویدئو مارکتینگ قطعا برای شما نتیجه بخش خواهد بود. اگر باورتان نمی‌شود، یک ویدئوی خوب بسازید و آن را در سایت یا صفحه اینستاگرام خود آپلود کنید و میزان تعامل مخاطبان را ببینید.

3. قصد فروش محصول یا خدمات را دارید

فرقی نمی‌کند کسب و کار شما آنلاین یا سنتی است؛ باید بتوانید با یک ویدیوی جذاب و ویروسی، داستان ارائه محصول و خدمات‌تان به مشتریان دیگر را نقل کنید.

مثلا شما صاحب یک فروشگاه اینترنتی برای فروش کارواش یا هر وسیلۀ دیگر هستید، با قرار دادن ویدئو از نحوه کار دستگاه کارواش، نظر و اعتماد مخاطب را جلب کرده و احتمال خریدش بالا می‌رود. یا مثلا نمونه ویدئوهای تبلیغاتی از محصولات را قطعا در تلویزیون یا رسانه‌های اجتماعی دیده‌اید.

یا اینکه قصد برگزاری یک دوره آموزشی را دارید، با تهیه یک ویدئوی چند دقیقه‌ای خود و دوره‌تان را معرفی کنید. اگر خدمات‌تان را خیلی جذاب معرفی کنید، قطعا افراد برای خرید آن علاقۀ بیشتری نشان می‌دهند. علاوه بر این‌ها، همانطور که در مقالۀ «10+1 فوت و فن‌ برای افزایش فروش در اینستاگرام» گفته‌ایم؛ ویدئو مارکتینگ یک ترفند عالی برای افزایش فروش محصولات و خدمات در اینستاگرام هم شناخته می‌شود. 

آموزش با ویدئو مارکتینگ

4. به‌دنبال معرفی و برندینگ سازمان یا شرکت خود هستید

پیشنهاد می‌کنیم گاهی از پشت صحنه شرکت یا سازمان‌تان، از کارهایی که انجام می‌دهید و پرسنل‌تان، ویدئو تهیه کنید و در سایت یا شبکه اجتماعی‌تان منتشر کنید. این کار تاثیر فوق‌العاده‌ای در معرفی بیشتر برندتان، اعتماد بیشتر مخاطب و حرفه‌ای‌تر دیده شدن‌تان دارد.

آموزش ویدیو مارکتینگ ؛ استراتژی بازاریابی ویدئویی

مانند همه فعالیت‌های بازاریابی، ایجاد کمپین ویدیو مارکتینگ هم نیاز به استراتژی صحیح و اصولی دارد. در ادامه قصد داریم، پیاده سازی ویدئو مارکتینگ را در 6 قدم به شما توضیح می دهیم.

1. اهدافتان از ویدیو مارکتینگ را مشخص کنید

در اولین قدم باید مشخص کنید که چه هدف یا اهدافی از اجرای ویدیو مارکتینگ دارید؟ قرار است با ویدیوها، برند سازی کنید؟ یا می‌خواهید با استفاده از آنها ایمیل و شماره تلفن کاربران را جمع‌آوری کنید؟ شاید هم قصد دارید که با یک ویدیوی کوچک و معرفی مزایای محصول، احتمال خرید را افزایش دهید یا کاربر را مجبور کنید که زمان بیشتری در سایت بماند!

2. مخاطبانِ هدفِ خود را پیدا کنید

یادتان باشید که هر موقع صحبت از شروع یک کمپین و فعالیت بازاریابی شود، یکی از اولین قدم‌ها پیدا کردن مخاطب هدف است. برای شروع ویدئو مارکتینگ هم باید به خوبی مخاطبان‌تان را شناسایی کنید تا بتوانید محتوای مناسب و جذابی را مناسب آنها تولید کنید. احتمالا محتوایی که برای نوجوان 15 ساله تولید می‌شود، برای فرد بالای 60 سال جذابیتی ندارد!

برای مشخص کردن مخاطبان هدف، باید علایق آنها را بشناسید، بدانید که چه نوع محتوایی برای کاربران جذاب‌تر است. کدام محتوا می‌تواند آنها را به وجد بیاورد تا ویدیوی شما را برای دیگران هم ارسال کنند. 

3. نوع ویدئو را انتخاب کنید

بعد از اینکه مخاطبان‌تان را شناختید، نوبت به انتخاب نوع ویدیو می‌رسد. در این مرحله نسبتا سخت باید تصمیم بگیرید که روند ویدیو مارکتینگ شما بر چه نوع محتوای ویدیویی پیش برود؟

پیشنهاد می‌کنیم، چند نوع از ویدئوها را امتحان کنید و تاثیر هر کدام را روی مخاطبان‌تان بسنجید. انواع ویدیویی که شما می‌توانید از آنها استفاده کنید عبارتند از:

  •  ویدیوهای نسخه نمایشی (معرفی محصول)
  • ویدیوهای تجاری (برندسازی)
  • فیلم‌های رویداد (دورهمی)
  • مصاحبه با بزرگان
  • فیلم‌های آموزشی
  • ویدیو‌های توضیحی
  • ویدئوهای انیمیشنی
  • بررسی نمونه‌های موردی
  • ویدیوهای زنده
  • ویدیو های 360 درجه واقعیت مجازی (VR)

4. چقدر بودجه در اختیار دارید؟

نوبت به بخش نسبتاً تلخ تعیین هزینه‌ها و بودجه رسید! در قدم چهارم باید مشخص کنید که برای اجرای کمپین ویدیو مارکتینگ تا رسیدن به اهداف مشخص شده، چقدر هزینه نیاز دارید؟ مقدار بودجه رابطه مستقیمی با نوع ویدیو انتخاب شده دارد. مطمئنا ساخت فیلم‎های انیمیشنی هزینه بیشتری از انواع ویدیو واقعی دارد.

5. فضای انتشار فیلم‌ها را انتخاب کنید

فضای انتشار ویدئو

ویدیوها را منتشر کنید، اما کجا؟ انتخاب فضای انتشار ویدئو قدم مهم دیگری است که در صورت انتخاب اشتباه آن، می‌تواند تمامی زحمت‎های شما را به باد دهد. ویدیو جذاب و انیمیشنی شما، در سایت‌تان چند بار دیده می‌شود؟ همین ویدیو در سایت آپارات و یوتیوب و شبکه‎های اجتماعی چه تعداد بازدید دریافت می‌کند؟ 

با توجه به هدف و نوع ویدئوی‌تان باید مناسب‌ترین بستر را برای انتشار آن انتخاب کنید. اگر قصد ارائه یک محتوای کوتاه جذاب را دارید، اینستاگرام یک انتخاب مناسب است؛ اگر محتوای آموزشی طولانی مدت دارید، احتمالا آپارات و وب‌سایت به شما کمک می‌کند. یا اینکه اگر قصد معرفی محصول خود را داشته باشید، صفحه محصول جایگاه خوبی است.

فضای انتشار ویدئوی شما احتمالا یکی از موارد زیر است:

  • صفحه محصول
  • صفحه اصلی سایت
  • صفحات وبلاگ
  • شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام
  • سایت‎های اشتراک گذاری ویدیو مانند یوتوب و آپارات

6. نتایج را ارزیابی کنید

ارزیابی نتایج ویدیو مارکتینگ

و در نهایت باید نتایج را بررسی کنید و مطمئن شوید که به خواسته و هدف‎های خود رسیده‌اید یا نه. ممکن است حتی با بررسی نتایج به این نتیجه برسید که ویدیو مارکتینگ برای کسب و کار شما انتخاب اشتباهی است یا اینکه یکی از قدم‎های گفته شده را به اشتباه برداشته‌اید.

از جمله شاخصه‎هایی که به کمک آنها می‌توانید عملکرد ویدیوها را ارزیابی کنید عبارتند از:

  • تعداد بازدید
  • نرخ تعامل کاربران (لایک و کامنت)
  • نرخ پرش (ترک کردن ناگهانی صفحه ویدیو در سایت)
  • مراجعات به شما در مورد ویدیو
  • نرخ تبدیل

نکات مهم در اجرای ویدئو مارکتینگ ؛ از ضبط تا انتشار

تا الان یاد گرفته‌اید باید چه کار کنید، اما هنوز تمام نشده است! ما تعداد زیادی ویدئو در هر رسانه می‌بینیم؛ اما تنها جذب تعدادی از آن‌ها می‌شویم... و این تفاوت بین یک ویدئوی حرفه‌ای و یک ویدئوی معمولی را نشان می‌دهد. نکات زیر همان چیزی است که ویدئوی شما را حرفه‌ای و جذاب می‌کند.

نکات ویدئو مارکتینگ

1. ده ثانیه ابتدایی و طلایی ویدیو را از دست ندهید

مخاطبان تنها با مشاهده 5 تا 15 ثانیه اول ویدیو شما تصمیم میگیرند که صفحه را ترک کنند یا ادامه فیلم را ببینند. اگر ویدئوی شما برایش جذابیتی نداشته باشد، خیلی راحت صفحه شما را می‌بندد و به‌سراغ هزاران ویدئوی دیگر می‌رود.

بنابراین برای ساخت ویدیوهای خود باید به قانون 10 ثانیه طلایی اول توجه داشته باشید و تمام انرژی خود را برای جذابیت اولیه آن صرف کنید. مثلا اگر قرار است یک ویدیوی آموزشی 5 دقیقه‌ای تولید کنید، بهتر است، به جای معرفی خودتان در ابتدای آن، توضیحی جذاب و خلاصه از چیزی که مخاطب در نهایت به‌دست می‌آورد صحبت کنید.

چند نکته پیشنهادی و کاربردی:

  • نتیجه نهایی مشاهده ویدیو را ابتدای آن نمایش دهید، (به طور مثال ساخت یک کاردستی)
  • در مورد یک خبر داغ یا اتفاق در ابتدای فیلم صحبت کنید،
  • در مورد نتایج به دست آمده از انجام یک فعالیت صحبت کنید و سپس به معرفی آن فعالیت بپردازید،
  • سؤال‌های مبهم بپرسید و در ادامه به آن‌ها جواب دهید،
  • مخاطب را بخندانید،

2. داستان بگویید

باز هم به اهمیت و اثر فوق‌العادۀ «داستان گویی» برخوردیم! وجود داستان در ویدیوی شما علاوه بر جذب مخاطب به تماشای آن تا انتها، باعث ایجاد احساس صمیمیت، حس مثبت و در نهایت افزایش اعتماد می‌شود.

بسیاری از ویدیوهای تبلیغاتی در تلویزیون، اینستاگرام، یوتیوب و غیره بر اساس یک خط داستانی پیش می‌روند. شما هم می‌توانید با مشاهده و ایده گرفتن از آنها به گفتن داستان‌های جذاب بپردازید.

3.کپشن جذاب بنویسید

نوشتن کپشن و توضیحات جذاب، نقش مهمی در افزایش محبوبیت ویدیوها و کمپین ویدئو مارکتینگ‌تان دارد. همیشه می‌گوییم محتوا پادشاه است!

نوشتن کپشن مناسب و تاثیرگذار در سایت‌های اشتراک گذاری فیلم مانند یوتیوب و آپارات و اینستاگرام باعث افزایش مخاطبان و بازدید کنندگان ویدیو می‌شود. همچنین باعث افزایش تعامل کاربر با صفحه، ماندن بیشتر در صفحه، و در نهایت افزایش احتمال ورود آن به صفحه اکسپلور آن در اینستاگرام می‌شود. 

طبق الگوریتم‌های اینستاگرام، هرچه کاربران روی پست ارسالی شما زمان بیشتری بگذرانند، الگوریتم‌ها پست شما را به افراد بیشتری نشان می‌دهند. 

4. برای ویدئو یک کاور مناسب انتخاب کنید

منظور از کاور، تصویری است که قبل از شروع پخش ویدیو، روی صفحه نمایش داده می‌شود. استفاده از کاور مخصوصا در شبکه اجتماعی اینستاگرام باعث افزایش بازدید ویدیو می‌شود.

با یک کاور مناسب و زیبا می‌توانید مخاطبان بیشتری را علاقه‌مند به مشاهده ویدیوی خود کنید. البته بهتر است که متن یا تصویر روی کاور، متناسب با محتوای ویدیو باشد و مخاطب پس از ورود به صفحه، با محتوای نامرتبطی روبرو نشود.

5. نکات سئو را در ویدئو رعایت کنید

احتمالا بار‌ها شده که پس از جستجوی یک عبارت کلیدی در گوگل، با سایت‌هایی مثل آپارات، نماشا یا صفحات ویدیو سایت‌های دیگر برخورد کرده‌اید. شما هم اگر اصول سئو را در ویدئوهای‌تان رعایت کنید، خیلی زود به نتایج بالای گوگل منتقل می‌شوید. مبحث سئو موضوعی بسیار گسترده است؛ اما به طور خلاصه اشارۀ کوچکی به نکات آن می‌کنیم:

  • سئو محتوا،
  • استفاده از عنوان مناسب،
  • توضیحات متای سئو شده،
  • تصاویر،
  • تگ‌های عنوان،

6. مخاطب را به انجام یک عمل دعوت کنید (call to action)

ایجاد کال تو اکشن در ویدئو مارکتینگ

در اغلب اوقات هدف شما از اجرای ویدیو مارکتینگ، درخواست از مخاطب است. این درخواست می‌تواند خرید محصول، برقرار تماس، ارسال ایمیل و ورود به یک صفحه از سایت باشد.

 پیشنهاد می‌کنیم که به‌طور غیر مستقیم و نامحسوس درخواست‌تان را از او بخواهید. اواسط یا انتهای ویدیو زمان مناسبی است تا از او برای انجام یک عمل، دعوت کنید.

7. ویدیو را در هاست خودتان آپلود نکنید!

یکی از اشتباهات رایج، بارگذاری ویدئو در هاست سایت‌تان است. این موضوع، فضای هاست شما را مصرف می‌کند و سرعت سایت‌تان را پایین می‌آورد. اولین انتخاب مناسب برای بارگذاری ویدیو، آپلود فیلم در هاست‌ مخصوص ویدیو مانند سایت‌هایی یوتوب، آپارات یا نماشا و ...است. بعد از آن، لینک ویدئو (گزینۀ embed) را در سایت خودتان قرار دهید. 

8. حجم و کیفیت ویدئو را بهینه کنید

برای اینکه مطمئن شوید، که ویدئوی شما به‌خوبی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است باید حجم و کیفیت آن را بهینه کرده باشید. خلاصه اینکه برای افزایش رضایت کاربر کیفیت فیلم را بهینه کنید و مطمئن شوید که مشاهده آن چشم را اذیت نمی‌کند. همچنین برای آپلود شدن راحت آن، تا حد امکان حجم را کم کنید؛ خودتان کاملا در جریان سرعت اینترنت کشورمان هستید!

بهترین ابزارهای ساخت ویدیو

حالا نوبت به شروع کار عملی می‌رسد. بعضی از افراد می‌گویند برای ساخت یک ویدئوی حرفه‌ای حتما باید میلیون‌ها تومان هزینه کنید. اما واقعیت این نیست! شما بدون صرف هزینه و با کمک چند ابزار راحت می‌توانید یک ویدئوی حرفه‌ای و باکیفیت داشته باشید. در ادامه بهترین ابزارها را به شما معرفی می‌کنیم.

ابزارهای آنلاین ساخت ویدیو

این ابزارهای آنلاین و سایت‌ها، توانایی نسبتا مناسبی در ساخت و ویرایش ویدیوهای شما دارند:

  • ادیتور یوتیوب
  • kaltura
  • animoto

ابزارهای ساخت ویدیو برای رایانه

ابزارهای حرفه‌ای بسیاری برای ساخت و ویرایش ویدیو در رایانه وجود دارد. بهترین ابزارها دو برنامه

  • after effects
  • premiere

هستند. همینطور بهتر است کار با برنامه ویرایش تصویر photoshop را نیز یاد بگیرید. در نهایت هم می‌توانید از برنامه camtasia که یک برنامه ویرایش ویدیو با ساختاری آسان‌تر از دو برنامه قبلی است استفاده کنید.

ابزار‌های ساخت ویدیو برای موبایل

بهترین اپلیکیشن‌های موبایل جهت ساخت ویدیو عبارتند از:

  • Google Photos
  • Magisto
  • Clesh Video Editor
  • viva vidio
  • iMovie (آی او اس)
  •  FxGrunu: Movie FX Director
  • vine

جمع‌بندی این مطلب

برای درک اهمیت و محبوبیت ویدئو مارکتینگ، کافی‌ست به رفتار خودتان در شبکه های اجتماعی و سایت‌ها نگاه کنید. بیشتر روی دیدن ویدئو زمان صرف می‌کنید یا خواندن یک طومار؟ یا اینکه کدام یک جذابیت بیشتری برای‌تان دارد؟

اگر هنوز ویدئو مارکتینگ را شروع نکرده‌اید، این هشدار را به شما بدهیم که اگر الان آن را شروع نکنید از دیگران عقب می‌مانید و در آینده‌ای نزدیک مجبور می‌شوید بلاخره آن را انجام دهید. با همۀ چیزهایی که درمورد بازاریابی ویدئویی گفتیم، احتمالا قانع شده‌اید که بهتر است هر چه زودتر شروع کنید.

ویدئو مارکتینگ، هم در کسب و کارهای اینستاگرام تاثیر فوق‌العاده‌ای دارد، هم در سایت‌های شخصی برای برندسازی افراد و هم برای سایت‌های فروشگاهی که گزینۀ خوبی برای معرفی محصول است. راستی، ما مقالات دیگری برای افزایش فروش در وبلاگ داریم که می‌ تواند تحولی در کسب و کارتان ایجاد کند.

خوشحال می‌شویم هر سوال یا ایده‌ای دارید، در بخش دیدگاه‌ برای ما بنویسید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام آیا در این سایت آموزش مستقیم هم دارید

سلام
تیم پشتیبانی داریم و اگر جایی به مشکل خوردید به شما کمک می‌کنند

ممنون :)

خیلی محتوای خوبی بود

سلام
بند 6 اشتباه نوشته شده
"تصور نکنید که به صورت غیر مستقیم می‌توانید خواسته خودتان را به مخاطب بفهمانید. پیشنهاد می‌کنیم که به‌طور غیر مستقیم و نامحسوس درخواست‌تان را از او بخواهید. اواسط یا انتهای ویدیو زمان مناسبی است تا از او برای انجام یک عمل، دعوت کنید."
صحیح اش به این صورته
"تصور نکنید که به صورت مستقیم می‌توانید خواسته خودتان را به مخاطب بفهمانید. پیشنهاد می‌کنیم که به‌طور غیر مستقیم و نامحسوس درخواست‌تان را از او بخواهید. اواسط یا انتهای ویدیو زمان مناسبی است تا از او برای انجام یک عمل، دعوت کنید.:

سلام.
چشم اصلاح میشه.
مرسی از شما :)

سلام من میخواستم بدونم توی کسب و کار خودم که اینترنتی هست چطوری باید مخاطب خودم رو بشناسم ویه سوال دیگه اینکه هزینه ساخت یک ویدئوی کوتاه برای افزایش فروش چقد مبشه

درود آقای پرویزی عزیز.
خیلی خوبه که به این فکر افتادید که مخاطب خودتون رو بهتر بشناسید. ببینید برای شناخت مخاطب راه های مختلفی وجود داره. مهم ترینش اینه که با اونها در ارتباط باشین. یا از طریق شبکه های اجتماعی، یا از طریق ملاقات حضوری، یا کمک گرفتن از بقیه ای که با همین مخاطبان سروکار دارن. یا مثلا یه مصاحبه یا دادن پرسشنامه. ولی باید مدتی با اونها از نزدیک در ارتباط باشید تا بشناسیدش. وقتی با تعدادی از اونها آشنا شدید میتونید یه پرسونای مخاطب در نظر بگیرید و کارهاتون رو بر اون اساس بچینید. شناخت مخاطب ینی فهم دغدغه ها، نیازهاش، احساساتش. بدون این شناخت نمیتونید هیچ کاری رو خوب انجام بدید.
هزینه تهیه ویدیو هم اصلا مقدار مشخصی برای اون وجود نداره. اگه خودتون بخواید انجامش بدید که هیچ هزینه ای نداره. چون با گوشی و یه نرم افزار ادیت حل میشه. اگه م بخواید از بقیه استفاده کنید معمولا به صورت پروژه ای براتون انجام میدن و هزینه ش هم مثلا چیزی حدود 200-300 به بالاس برای هر ویدیو. البته هزینه مشخصی برای اون وجود نداره.

باسلام بسیار عالی ممنون از مقاله خوبتون .... به نظر من ایران خیلی ظرفیت بالایی داره در تولید محتوای با کیفیت و رقابت در این عرصه .... موفق باشید

سلام پویای عزیز :)
خواهش می‌کنم و مرسی از نظر پرانرژیت که همواره ما رو خوشحال میکنه :)
قطعا همینطوره و حالا حالاها جای کار داریم. ولی خوشبختانه مدتی هست که یک سری افراد دارن توی حوزه تولید محتوای ویدیویی خوب فعالیت می‌کنن.
شما هم مشغولی به این کار ؟ :)

بسیار عالی

سلاام
مرسیی از شما و نظری که ثبت کردین :)
خوشحالم به دردتون خورده

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2