۱۲ ایده کسب درآمد آنلاین برای افراد درونگرا

بعضی از مردم، زندگی آرام را ترجیح می‌دهند و این مشکلی نیز ندارد. اگر ذاتا انسان درونگرایی هستید، باید بدانید ایده‌های مناسبی برای راه‌اندازی کسب و کار و درآمدزایی برای شما وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
در این مقاله می‌خوانید:

طبق مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۸ انجام شد، افراد برون‌گرا در طول عمر خود به طور میانگین ۵۰۰ هزار دلار درآمد بیشتری را نسبت به افراد درونگرا کسب می‌کنند. این در حالی است که اکثر کار‌آفرین‌ها به دلیل طرز تفکر و تمرکز عمیقی که دارند، افرادی درونگرا هستند. از این مسئله می‌توان نتیجه گرفت که نحوه تفکر و نگرش فرد در میزان درآمد او تاثیر زیادی می‌گذارد.

اگر فردی درونگرا هستید و نمی‌خواهید با افراد زیادی برای کسب درآمد ارتباط مستقیم داشته باشید، باید به شما بگوییم که راه‌های خوبی برای کسب درآمد برای شما وجود دارند. ایده‌های کسب و کاری که در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم، همگی می‌توانند از استعدادهای پنهان شما به گونه‌ای استفاده کنند که منجر به کسب درآمدهای قابل توجه شوند. پس اگر درونگرا هستید و می‌خواهید شغلی متناسب با شخصیت خود داشته باشید، حتما تا پایان مقاله همراه ما باشید.

بهترین مشاغل آنلاین برای افراد درونگرا

راه‌اندازی یک کسب و کار بدون برقراری ارتباط مستقیم با مشتری می‌تواند کمی نگران کننده باشد، اما نشدنی هم نیست. در ادامه چند مورد از بهترین ایده‌ها را برای راه‌اندازی کسب و کار معرفی کرده‌ایم:

۱- فعالیت به عنوان نویسنده دورکار

در دنیای امروز انتقال اطلاعات با سرعت خیلی بالایی انجام می‌شود و تقاضا برای کسب اطلاعات نیز بالا است. همین موضوع باعث شده است تا مقاله نویسی اینترنتی به عنوان یکی از فرصت‌های شغلی پرتقاضا مطرح شود. در واقع همین متنی که شما در حال خواندن آن هستید نیز حاصل تولید محتوای متنی است. مهم‌ترین مرحله برای کسب درآمد از طریق محتوای متنی این است که مخاطب هدف خود را پیدا کنید و با تولید محتوای جذاب و کاربردی برای آن‌ها، اعتبار خود را در جامعه محتوا نویسان بالا ببرید.

احتمالا پیش خود فکر می‌کنید که برای نوشتن مقاله درباره موضوعی خاص حتما باید خودتان متخصص باشید. واقعیت نیز این است که مثلا اگر در یک زمینه تخصص داشته باشید، راحت‌تر برای آن محتوا می‌نویسید؛ اما همیشه این چنین نیست. همه ما ممکن است به موضوع یا موضوعات خاصی علاقه‌مند باشیم و در آن موضوع عمیق‌تر شده باشیم. اگر به موضوع خاصی علاقه‌مند هستید، می‌توانید با تولید محتوا در آن زمینه هم وقت خود را بیشتر صرف علاقه‌تان کنید، هم می‌توانید از آن پول در بیاورید. اگر جستجوگر باشید و کمی با اصول سئو نیز آشنا شوید، همین حالا می‌توانید با گشتن در سایت‌های کاریابی، مسیر شغلی خود را به عنوان نویسنده دورکار شروع کنید.

تولید محتوا افراد درونگرا

یک تولید کننده محتوای متنی چقدر درآمد دارد؟

نویسنده‌های محتوای متنی در سایت‌ها می‌توانند درآمدهای مختلفی داشته باشند. اگر به عنوان یک نویسنده تازه کار شروع کرده باشید احتمالا درآمدی نزدیک به پایه حقوق داشته باشید. با این حال با افزایش مهارت یا نوشتن مقاله‌هایی به زبان‌های خارجی می‌توانید تا ماهی ۳۰ میلیون تومان هم درآمد داشته باشید. از طرفی با رشد و پیشرفت سرویس‌های هوش مصنوعی، می‌توانید با استفاده از آن‌ها تولید محتوا کنید یا از این سرویس‌ها برای ایده گرفتن در محتوای خود استفاده کنید.

بیشتر بدانید: بهترین ابزارهای تولید محتوا با هوش مصنوعی

۲- ساخت فروشگاه اینترنتی

از گذشته تا به امروز، فروش محصولات یکی از بهترین راه‌های درآمدزایی بوده است. با این حال بسیاری از افراد درونگرا به دلیل علاقه نداشتن به ارتباط مستقیم با مشتری، از این حرفه دوری می‌کردند. در واقع برای راه‌اندازی یک فروشگاه باید مواردی مثل موقعیت مکانی، محصول، مخاطب هدف و جذب مشتری را در نظر داشته باشید. طبق آماری که فروشگاه‌ ساز بین‌المللی ویکس منتشر کرده است، بسیاری از فروشگاه‌های ساخته شده با این سرویس در سال اول تاسیس توانسته‌اند چیزی تا حدود ۲۰۰۰ دلار در ماه درآمد داشته باشند.

اگر در شناسایی و پیدا کردن محصولات جذاب و پر طرفدار استعداد دارید، می‌توانید راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی را در برنامه خود قرار دهید. زمانی که مغازه راه‌اندازی می‌کنید، معمولا مشتریان شما از همان منطقه هستند. اما با راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی می‌توانید مشتریانی از تمام نقاط ایران داشته باشید. از طرفی دیگر نیازی نیست تا به صورت حضوری با مشتریان در ارتباط باشید. شاید پیش خودتان فکر کنید که ساخت یک سایت و فروشگاه اینترنتی کار سختی باشد و هزینه بالایی نیز روی دست شما بگذارد؛ اما با راهی که به شما معرفی می‌کنیم دیگر این طور نیست.

ساخت فروشگاه اینترنتی افراد درونگرا

ساده‌ترین راه برای ساخت سایت فروشگاهی؛ پرتال

لوگو پرتالدر گذشته وقتی می‌خواستید یک سایت فروشگاهی اینترنتی راه اندازی کنید، نیاز به دانش فنی زیادی داشتید، اما امروزه دیگر چنین نیست. فروشگاه ساز پرتال به عنوان معروف‌ترین و پرچمدار سرویس‌های ساخت فروشگاه اینترنتی شناخته می‌شود. برای ساخت سایت در پرتال تنها کافی است که روی گزینه «ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی» در همین صفحه کلیک کنید و به چند پرسش کوتاه درباره سایتی که می‌خواهید پاسخ دهید. سپس یک سایت تستی هفت روزه بر اساس تقاضای شما ساخته خواهد شد که می‌توانید همه امکانات یک سایت فروشگاهی کامل را در آن ببینید. از طرفی برای ساخت و مدیریت سایت فروشگاهی در پرتال نیاز به هیچ دانش فنی خاصی ندارید؛ چرا که همه آموزش‌های لازم به صورت ویدیویی برای شما قرار داده شده است. از طرفی کارشناسان پشتیبانی ما نیز به صورت رایگان و همواره در کنار شما خواهند بود. اگر می‌خواهید از قدرت پرتال برای ساخت سایت فروشگاهی مطمئن شوید، به مقاله زیر بروید و دلایل آن را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید: ۳۵ دلیل برای انتخاب پرتال

۳- چاپ بر مبنای تقاضا (Print On Demand)

اگر به پوشاک علاقه دارید و فکر می‌کنید ایده‌های جذابی برای تولید پوشاک دارید، باید به شما بگوییم که می‌توانید از تکنیک چاپ بر مبنای تقاضا یا print-on-demand استفاده کنید. آیا با تکنیک دراپ شیپینگ آشنایی دارید؟ این روش درآمدزایی نیز تقریبا شبیه به آن است. در این راه درآمدزایی، شما طرح چاپی روی محصولاتی مانند لباس، لیوان و… را پیدا می‌کنید و آن را به مجموعه‌هایی که قابلیت چاپ روی محصول دارند ارسال می‌کنید و محصول خود را از این مسیر می‌فروشید. در واقع اگر کمی در اینترنت درباره این مورد بگردید، سایت‌هایی را پیدا می‌کنید که قابلیت print on demand را به شما ارائه می‌دهند و با استفاده از آن‌ها می‌توانید به درآمدزایی آنلاین برسید. برای شروع این کار نیز می‌توانید یک فروشگاه اینترنتی برای خود راه اندازی کنید.

اجازه دهید یک راهکار جالب برای شروع طراحی تیشرت به شما معرفی کنم. اگر طرح مشخصی برای محصول چاپی خود در نظر ندارید، می‌توانید خیلی راحت از سرویس‌های هوش مصنوعی کمک بگیرید. برای این کار کافی است از یکی از ابزار‌های تولید عکس با هوش مصنوعی برای طراحی ایده خود استفاده کنید. اگر با ابزارهای رایگان تولید عکس توسط هوش مصنوعی آشنایی ندارید، می‌توانید مقاله «ساخت عکس با هوش مصنوعی» را مطالعه کنید. برای این کار کافی است بدانید چطور برای این سرویس‌های هوش مصنوعی پرامپت یا دستور تصویر خود را بنویسید. اگر ایده‌ای برای پرامپت خود نداشته باشید نیز می‌توانید از چت بات‌هایی مثل چت جی پی تی برای این کار استفاده کنید. همچنین برای آشنایی با اصول نحوه نوشتن یک پرامپت صحیح، می‌توانید مقاله «آشنایی با نحوه نوشتن پرامپت اصولی» را مطالعه کنید.

۴- همکاری در فروش (Affiliate Marketing)

هدف از سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ، ترویج محصولات یا خدمات برندی دیگر و کسب درآمد از کمیسیون فروش آن‌ها از طریق سیستم همکاری در فروش است. بعضی از فروشگاه‌های اینترنتی مثل دیجی کالا این امکان را فراهم می‌کنند که محصولات آن‌ها را در آنلاین شاپ خود قرار دهید و آن‌ها را به فروش برسانید. البته قبل از اینکه بتوانید از این تکنیک استفاده کنید، باید بستری برای فروش و معرفی محصولات به افراد فراهم کنید. مثلا باید یک سایت فروشگاهی ایجاد کنید یا یک پیج اینستاگرامی راه اندازی کنید. سپس با استفاده از این کانالی که ایجاد کرده‌اید و جذب مشتری، درآمد حاصل از همکاری در فروش خود را به دست می‌آورید.

میزان درآمد در سیستم همکاری در فروش

طبق تحقیقاتی که مجموعه Ahrefs انجام داده است، درآمد سالانه کسانی که در آمریکا از تکنیک همکاری در فروش استفاده می‌کنند، میانگین سالی ۵۹ هزار دلار است. این بدین معنی است که اگر از این تکنیک به خوبی استفاده کنید، درآمد مناسبی را برای گذران زندگی کسب خواهید کرد. از طرفی این نوع فروشندگی در ایران خیلی قدیمی نیست و می‌توانید به عنوان اولین کسانی که از این تکنیک استفاده می‌کنند، درآمد خوبی را به جیب بزنید.

بیشتر بدانید: همکاری در فروش چیست؟

همکاری در فروش

۵- طراحی گرافیکی

طراحی گرافیک یکی از مهارت‌هایی است که همواره برای آن کار وجود دارد و برای افراد درونگرا نیز بسیار مناسب است. زمانی که به صورت آنلاین از طراحی گرافیک کسب درآمد می‌کنید، به جز دریافت الزامات پروژه از کارفرما و تکمیل مراحل بازبینی، نیازی به برقراری ارتباط با کسی ندارید.

اگر مهارت انجام کارهای گرافیکی مانند طراحی لوگو، هویت بصری، شخصیت‌سازی و… را دارید، باید یک پورتفولیو از کارهای خودتان درست کنید. یعنی در یک شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام یک صفحه بسازید و بهترین کارهای خود را در آن نمایش دهید. حتی اگر می‌خواهید پرتفولیوی حرفه‌ای‌تری داشته باشید، می‌توانید یک سایت شخصی جذاب برای خودتان و معرفی کارهایتان طراحی کنید.

درآمد حدودی طراحان گرفیک

طبق نتایج به دست آمده از تحقیقات در کشورهای پیشرفته مثل آمریکا، طراحان گرفیک حقوق ساعتی حدود ۳۴ دلار (سالیانه ۶۵ هزار دلار) دارند. در ایران نیز طراحان گرافیک از حقوق‌های بسیار متنوعی برخوردار هستند و بازه دریافتی متنوعی دارند. البته امروزه مانع بزرگی به نام هوش مصنوعی نیز سر راه طراحان گرافیک قرار گرفته است. با این حال می‌توانید با یادگیری این ابزار و استفاده از مهارت‌ها و خلاقیت خود، از این سرویس نهایت استفاده را ببرید و درآمد بیشتری را نیز نسبت به همکاران خود داشته باشید.

۶- مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی

یکی از شغل‌هایی که بیشتر افراد درون‌گرا سمت آن کشیده می‌شوند، برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار است؛ چرا که معمولا کارشناسان این مشاغل کمترین تعامل اجتماعی را با محیط اطراف خود دارند. اگر با گیت هاب و سایر پلتفرم‌های مربوط به برنامه نویسی آشنا شوید، راه اندازی یک کسب و کار در این زمینه کار خیلی سختی نیست. با این حال باید بدانید که خود مهارت کدنویسی، مهارت سختی برای یادگیری است. 

به طور کلی برای کسب درآمد آنلاین در این زمینه می‌توانید دو نوع خدمات ارائه دهید:

  • توسعه وب 
  • توسعه موبایل

مهارت‌های مربوط به توسعه وب، موارد پایه‌ای‌تری هستند و مهارت‌های مربوط به آن را نیز ساده‌تر می‌توان یاد گرفت. با این حال توسعه برنامه نویسی مربوط به موبایل فرایند پیچیده‌تری دارد، از طرفی درآمدهای بالاتری نیز در آن نهفته است. البته لازم به ذکر است که شما از هرکدام این روش‌ها می‌توانید درآمدهای قابل توجهی داشته باشید و همه چیز در نهایت به میزان تجربه و مهارت شما برمی‌گردد.

درآمد حاصل از برنامه نویسی

برنامه نویسی از آن دست مهارت‌هایی است که هر مقدار درآمدی را ممکن است در آن داشته باشید. با این حال طبق تحقیقات انجام شده، فریلنسر‌های آمریکایی توسعه وب حدودا سالی ۷۰هزار دلار و توسعه‌دهندگان موبایل میانگین ساعتی ۶۰ دلار (حدود ۱۱۵هزار دلار) در سال درآمد دارند. اگر در بازار ایران کار کنید این درآمدها کمتر خواهد بود اما باز هم نسبت به سایر مشاغل درآمد خوبی را خواهید داشت.

برنامه نویسی درونگرا

۷- عکاسی استوک

تصاویر استوک صنعتی گردش مالی بسیار بالایی دارند که احتمالا به درآمدزایی از آن توجه نکرده‌اید، اما ممکن است این تصاویر را در اینترنت دیده باشید. تصاویر استوک در همه جای اینترنت پیدا می‌شوند و اکثر تولیدکنندگان محتوا از آن‌ها استفاده می‌کنند. این گونه تصاویر را در شبکه‌های اجتماعی و مقاله‌های اینترنتی تا ویدیوهای یوتیوب می‌توانید ببینید.

اگر به عکاسی علاقه دارید و یک گالری پر از تصاویر حرفه‌ای دارید، می‌توانید آن‌ها را به سایت‌های تصاویر استوک ارائه دهید تا سود کنید. اگر هم ندارید و عکاسی هم بلد نیستید،‌ می‌توانید از ابزارهای ساخت تصاویر به کمک هوش مصنوعی استفاده کنید تا عکس‌های واقعی بسازید و آن را در بعضی سایت‌های استوک آپلود کنید. البته این را در نظر داشته باشید اگر می‌خواهید درآمد خوبی را از تصاویر استوک به دست آورید، بهتر است از عکس‌های واقعی که خودتان گرفته‌اید استفاده کنید.

درآمد از عکاسی استوک

درآمد حاصل از عکاسی استوک به پلتفرمی که در آن فعالیت می‌کنید بستگی دارد و درآمدهای آن نیز متنوع است. در جدول زیر نحوه درآمد از ۵ پلتفرم معروف عکاسی را به شما معرفی کرده‌ایم:

نحوه کسب درآمد از آنپلتفرم عکاسی استوک
کمیسیون عکس فروخته شده در این سرویس ۲۵ درصد است. همچنین در محبوب‌ترین اشتراک این پلتفرم، عکاسان چیزی حدود ۴۸ سنت بابت هر عکس دریافت می‌کنند که عدد بالایی نیست.Shutterstock
این سایت تصاویر کوچک را ۱۵۰ دلار، تصاویر متوسط ۳۵۰ دلار و تصاویر بزرگ را ۴۹۹ دلار می‌فروشد. به خاطر داشته باشید ۸۰ درصد از مبلغ فروش به خود سایت می‌رسد.gettyimages
در اشتراک pro، درآمد به شکل ۵۰-۵۰ تقسیم می‌شود و در اشتراک رایگان به ازای هر ۱۰۰۰ دانلود تصویر شما ۵ دلار دریافت خواهید کرد.Vecteezy
اگر عکس خود را به صورت انحصاری در این سرویس آپلود کنید، ۴۵ درصد کمیسیون دریافت می‌کنید. اما اگر عکس را در سرویس‌های دیگر نیز به اشتراک بگذارید، کمیسیون شما ۱۵ درصد می‌شودiStock
با تهیه اشتراک در این سایت، می‌توانید بین ۳۳ سنت تا ۳ دلار و ۳۰ سنت درآمد داشته باشید.
Adobe Stock

۸- ویراستاری

اگر انسان دقیقی هستید و خیلی به جزئیات متن‌های مختلف توجه می‌کنید، ویراستاری می‌تواند یکی از مسیرهای کسب درآمد آنلاین برای شما باشد. در واقع کار اصلی یک ویراستار، این است که یک متن و نوشته را از نظر املا و ساختار زبان بررسی کند و آن را ویرایش کند. این مسیر شغلی به تولید محتوای متنی بسیار نزدیک است و می‌توانید این دو مهارت را در کنار هم نیز انجام دهید.

درآمد ویراستاری

ویراستاری شغلی است که به تولید محتوای متنی نزدیک است و درآمد حاصل از آن نیز نزدیک به تولید محتوای متنی است. در این نوع کار شما از مغز خود استفاده می‌کنید و نیازی به صحبت با دیگران ندارید. از طرفی با ورود تکنولوژی هوش مصنوعی، می‌توانید از آن به نفع خود برای کار ویراستاری استفاده کنید.

مترجم درونگرا

۹- ترجمه

به واسطه پیشرفت تکنولوژی و استفاده از اینترنت، قسمت‌های مختلف دنیا بیشتر از هر زمان دیگری به هم متصل شده‌اند. همین مسئله نیز باعث شده است تا نیاز به ترجمه و افرادی که به زبان‌های مختلف مسلط باشند نیز بسیار احساس شود. البته امروزه سرویس‌های مختلفی برای ترجمه آنلاین وجود دارند، اما یک مترجم می‌تواند با در نظر گرفتن لحن و فرهنگ زبان مبدا یا مقصد، یک ترجمه باکیفیت را انجام دهد.

درآمد حاصل از کار ترجمه

افرادی که کار ترجمه انجام می‌دهند نیز درآمدهای مختلفی دارند. با این حال کار ترجمه از آن دست کارهایی است که به مهارت شما و زبان‌هایی که می‌دانید بستگی دارد و درآمدهای متنوعی را در آن می‌توانید تجربه کنید.

۱۰- کتاب‌های الکترونیکی (E-Books)

بسیاری از افراد درونگرا، به نویسندگی کتاب داستان علاقه‌مند هستند. شما می‌توانید از خانه خودتان داستان بنویسید و آن را در قالب کتاب‌های آنلاین یا E-Books منتشر کنید. شما می‌توانید کتاب‌هایی با موضوع آموزشی، زندگی‌نامه، باز روایت و حتی داستان‌های عاشقانه و موفقیت (بله، این داستان‌ها بیش از آنچه فکر می‌کنید فروخته می‌شوند) را تولید کنید.

ورود به این صنعت می‌تواند کمی سخت باشد، اما اگر دستی بر قلم دارید، از موضوع تخصص خود شروع کنید. اگر واقعا فکر می‌کنید به یک موضوع خاص علاقه مند هستید، بهتر است به آن موضوع ورود کنید، درباره آن تحقیق کنید، بنویسید و نوشته خود را تصحیح کنید. این فرایند را آنقدر تکرار کنید تا بتوانید یک کتاب با کیفیت بالا درباره موضوع مدنظر خود بنویسید.

درآمد حاصل از فروش کتاب‌های الکترونیکی

سوالی که پیش می‌آید این است که نوشتن کتاب الکترونیکی چقدر می‌تواند سودآور باشد؟ از آنجایی که کتاب را خودتان می‌نویسید و منتشر می‌کنید، درآمد آن مستقیما به میزان فروش کتاب بستگی دارد. اگر نتوانید بفروشید درآمدی نخواهید داشت؛ اما اگر بازاریابی اینترنتی درستی داشته باشید، می‌توانید درآمد قابل توجهی را تجربه کنید.

فروش کتاب الکترونیکی

۱۱- برگزاری دوره‌های آموزشی

افراد درونگرا در بسیاری از موارد مهارت‌هایی را بدون اینکه به افراد زیادی گفته باشند فرا گرفته‌اند. اگر مهارت خاصی دارید، می‌توانید آن را به عنوان آموزش آنلاین در اینترنت قرار دهید. برای برگزاری دوره‌های آموزشی و کسب درآمد از آن‌ها، می‌توانید از بسترهای مختلفی استفاده کنید. بهترین بسترهایی که به شما در کسب درآمد از دوره‌های آموزشی کمک می‌کنند، بستر‌های زیر هستند:

  • فروش دوره از کانال سایت یا پیج شخصی
  • فروش دوره در مارکت پلیس‌های بزرگ
  • ساخت کانال یوتیوب یا آپارات و آموزش در آن‌ها
  • ایجاد ویدیو و دوره‌های آموزشی در سایت‌های اختصاصی Udemy یا Coursera

بیشتر بدانید: همه چیز درباره فروش آنلاین دوره‌های آموزشی

درآمد حاصل از دوره‌های آموزشی آنلاین

اگر کمی در شبکه‌های اجتماعی چرخ زده باشید، افراد خیلی زیادی را می‌بینید که با فروش دوره‌های آموزشی درآمدهای خوبی را کسب کرده‌اند. اما باید به شما بگوییم که کسب درآمد از دوره‌های آموزش آنلاین نیازمند شرایط خاصی است که مهم‌ترین آن این است که در حوزه‌ای که آموزش می‌دهید واقعا متخصص باشید یا حداقل بتوانید پاسخ افراد را در آن زمینه بدهید. اما اگر شرایط ایجاد دوره آنلاین خوب را دارید، درآمد خیلی خوبی پیش روی شما قرار دارد.

۱۲- دراپ شیپینگ

دراپ شیپینگ یک مدل جدید فروش است که در آن فروشنده نیازی به موجودی محصول ندارد. در این روش شما محصول یک تامین کننده را در آنلاین شاپ خود قرار می‌دهید و زمانی که کسی سفارش داد، اطلاعات سفارش‌دهنده را برای تامین کننده می‌فرستید تا محصول را برای او ارسال کند. بدین ترتیب تمام مراحل انبارداری، بسته بندی و ارسال محصول به دوش تامین کننده می‌افتد و شما فقط سفارش می‌گیرید.

این روش خیلی ساده به نظر می‌رسد، نه؟ باید بدانید کسب درآمد از این روش خیلی هم آسان نیست؛ مهم‌ترین دلیل آن نیز این است که بازار بسیار رقابتی دارد. اگر درباره این روش فروش تحقیق کنید، احتمالا از نمونه‌های با درآمد بالا بسیار خواهید شنید، اما صدها فروشنده متوسطی که با وجود بازاریابی به درآمد نرسیده‌اند را نمی‌بینید. این سبک فروش می‌تواند بسیار جذاب باشد و درآمدهای فوق‌العاده‌ای را برای شما به همراه داشته باشد، اما باید روی آن زمان بگذارید و با برنامه پیش بروید. نکته مثبت آن نیز این است که در این روش فروش با کسی سر و کار نخواهید داشت.

دراپ شیپینگ درونگرا

بیشتر بدانید: دراپ شیپینگ چیست؟

درآمد حاصل از فروش دراپ شیپینگ

دراپ شیپینگ از آن دست فعالیت‌هایی است که می‌تواند درآمدهای متنوعی را برای شما به ارمغان آورد. انجام دراپ شیپینگ در آمریکا و بازارهای جهان اول بسیار سخت‌تر از ایران است؛ اما چون در ایران مدت طولانی نیست که این کار انجام می‌شود، فرصت‌های درآمدزایی خوبی در آن نهفته است. با این حال برای کسب درآمد نسبتا قابل توجه، باید این کار را با خلاقیت و پشتکار انجام دهید.

کلام آخر

۱۲ ایده کسب و کاری آنلاینی که در این مقاله به آن اشاره کردیم، نشان می‌دهد که حتی اگر درونگرا هم باشید، باز هم راه‌های زیادی برای کسب درآمد برای شما وجود دارد. در واقع شما به عنوان یک فرد درونگرا، کسی هستید که بیشتر از افراد دیگر می‌توانید در موضوعات مختلف عمیق شوید و همین شما را به یک برگ برنده برای کسب درآمد تبدیل می‌کند. راه‌هایی که در این مقاله به شما معرفی کردیم، مهارت‌هایی هستند که به نظر ما بیشترین سازگاری را با خلق و خوی افراد درونگرا دارند.

اگر سوالی درباره این مهارت‌ها دارید یا روش‌های درآمدزایی بیشتری برای افراد درونگرا می‌شناسید، خوشحال می‌شویم آن با ما در بخش دیدگاه‌ها به اشتراک بگذارید. همچنین اگر سوالی درباره ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی در کمترین زمان ممکن دارید، می‌توانید با کارشناسان پشتیبانی ما به شماره ۹۱۰۰۳۳۸۳-۰۲۱ داخلی شماره ۲ تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا افراد درونگرا هم می‌توانند کسب و کار راه اندازی کنند؟

بله اتفاقا افراد درونگرا به دلیل دقت و عمق زیادی که روی مسائل مختلف دارند، می‌توانند صاحبان کسب و کار خیلی خوبی شوند. همان‌طور که تحقیقات ثابت کرده است که افراد درونگرا کارآفرین‌های بهتری نسبت به افراد برونگرا می‌شوند.

بهترین مشاغل برای افراد درونگرا چیست؟

مشاغل و تخصص‌هایی که در آن برخورد کمتری با انسان‌ها وجود دارد و تمرکز بیشتری روی کار برای آن نیاز است، معمولا مشاغل خوبی برای افراد درونگرا هستند. از جمله این مشاغل می‌توان به فروش اینترنتی محصولات، تولید محتوا، برنامه‌نویسی، عکاسی و گرافیک اشاره کرد.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2