دیگر از آن دوران که همه تنها بازاریان را به چشم افراد ثروتمند و صاحب شغل آبرومند میدیدند، گذشته است. این روزها شرایط عوض شده و کسانی که با اینترنت یا به صورت فریلنسری کار میکنند، هم درآمد خیلی خوبی دارند و هم یک شغل آبرومند برای خودشان دست و پا کردهاند.
اگر دلتان میخواهد با سادهترین راههای پول درآوردن از اینترنت آشنا شوید، با ما در ادامه همراه باشید. قرار است در این مقاله مشاغلی که در کنار آزادی زمانی و مکانی، درآمد خوبی دارند را به شما معرفی کنیم.
آیا پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه ممکن است؟
ببینید، در سطح وب فارسی 2 روش واقعی و اثربخش پول درآوردن از اینترنت وجود دارد:
روش اول «ساخت یک کسب و کار اینترنتی» که خب نیاز به سرمایه مالی دارد. البته شاید این سرمایه خیلی زیاد هم نباشد و نهایتاً بتوانید با پرداخت هزینه طراحی سایت، مابقی مسیر را بدون سرمایه جلو ببرید.
اما روش دوم، ارائه خدمات است. یعنی مهارتی را یاد گرفته و در ادامه به افراد و کارفرماها آن خدمات را ارائه کنید. در این روش خب قطعاً نیاز به سرمایه کمتری داشته یا اصلاً به سرمایه مالی نیاز ندارید؛ اما در مقابل باید کمی از زمانتان را برای یادگیری مهارتهای مورد نیازش، صرف کنید. در هر حال در این مقاله هر نوع روش کسب درآمدی که با سرمایه کم یا بدون سرمایه قابل اجرا باشد را به شما توضیح میدهیم.
نکته: دسته شغلهای دوم، هم به شکل فریلنسری، یعنی آزادکاری و از راه دور و هم به شکل حضوری در یک شرکت و به عنوان نیروی ثابت قابل انجام هستند.
ایدههای پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه
مثل همیشه مطمئن باشید تمامی ایدههایی که در این مقاله و به طور کلی در وبلاگ پرتال میخوانید، امتحان خودشان را پس دادهاند؛ بنابراین در مورد هر کدام که شک داشتید، در بخش نظرات آن ایده را بیان کنید تا بیشتر در موردش به شما توضیح دهیم.
۱_ تولید محتوای سایت
«تولید محتوا» همین کاری است که ما الان در پرتال انجام میدهیم! در واقع ما با نوشتن این مقاله در حال انجام تولید محتوای سایت هستیم که این روزها به یک شغل بسیار محبوب و پردرآمد تبدیل شده است. در این شغل شما باید در مورد موضوعاتی که کارفرما مد نظر دارد، مقالههای متنی تولید کنید.
روش کار هم به این صورت است که موضوع را در سطح وب جستجو کرده و سعی میکنید با بررسی مقالات وب فارسی و همینطور ترجمه مقالات وب انگلیسی، یک مقاله جذاب و باکیفیت بنویسید. دقت کنید، در این شغل قرار به کپی کردن محتوای دیگر سایتها نیست، بلکه باید محتوای جدید، بازنویسی شده، ترجمه شده یا حتی تألیفی از دانش خودتان بنویسید.
پیشنیازهای ورود به این شغل، داشتن یک رایانه و خط اینترنتی و همینطور کمی مهارت در نوشتن است که البته به مرور در حین کار، این مهارتتان بیشتر میشود. علاوه بر اینها نیاز به یادگیری مهارت ساده سئوی محتوا هم دارید.
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به سطح دانش، بین 8 الی 20 میلیون تومان ماهانه.
۲_ تولید محتوای پیج اینستاگرام
خب، روش پول درآوردن بعدی، تولید محتوای پیج اینستاگرام است. در این مهارت شما باید پیج یک یا چند کسب و کار را دست گرفته و با تولید محتوای جذاب در آنها، برایشان مخاطب جذب کنید. راستش این تخصص کمی گستردهتر از تولید محتوای سایت است و به همین دلیل هم اصولاً متخصصان آن درآمد بیشتری از متخصصان تولیدکننده محتوای سایت دارند. از جمله مهارتهایی که باید قبل از شروع این شغل با آنها آشنایی داشته باشید، این موارد هستند:
- مهارت کار با نرم افزار فتوشاپ برای ساخت و ویرایش تصویر،
- مهارت مبتدی کار با نرم افزارهای ساخت ویدئو،
- کمی مهارت نویسندگی،
- مهارت کار با اینستاگرام،
- بازاریابی در اینستاگرام،
- کامنت مارکتینگ.
بعد از یادگیری این مهارتها عملاً 70 درصد مسیر را پیش رفته و مابقی را باید طبق تجربه در حین کار یاد بگیرید. در حال حاضر میتوانید سری به وب سایت دیدوگرام بزنید و موقعیتهای شغلی در این خصوص را مشاهده کنید.
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به سطح دانش، بین 9 الی 30 میلیون تومان ماهانه.
۳_ زیرنویس ویدیوها
در این مدت به دلیل افزایش علاقه مخاطبان به فعالیت در شبکههایی مثل یوتیوب، درخواست برای خدمات ویدئویی زیادتر شده است. به همین خاطر اگر مهارت ساخت زیرنویس برای ویدئوها را داشته باشید، احتمالاً بتوانید به درآمد خوبی برسید.
در این شغل باید ابتدا لینک ویدئوهای مورد نظر کارفرما را دریافت کرده، سپس با مهارت ترجمهای که خودتان دارید یا کمک گرفتن از یک متخصص، ویدئو را ترجمه و متن فارسی آن را زیرنویس کنید. همینطور ممکن است بعضی متخصصان در یوتیوب از شما بخواهند ویدیهایشان را مشاهده و صوت آن را به شکل زیرنویس انگلیسی دربیاورید.
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به وجود یا عدم وجود مهارت ترجمه، بین 6 الی 15 میلیون تومان ماهانه.
۴_ تبدیل صوت به متن
اگر در حال حاضر مهارت خاصی ندارید و همینطور میخواهید در مسیر یادگیری مهارتها، یک شغل کوچک و پارهوقت داشته باشید، این انتخاب خوبی است. در این روش کارفرما صوتها یا ویدئوهایی را به شما میدهد و شما هم متن آنها را به کارفرما تحویل میدهید. البته دقت کنید، با توجه به رشد سیستمهای هوشمند تبدیل صوت به متن، این شغل را نمیتوانید به عنوان یک گزینه آیندهدار انتخاب کنید. پس خیلی روی آن حساب نکنید.
درآمد متخصصان این حوزه: بین 3 الی 6 میلیون تومان ماهانه.
بیشتر بخوانید: چه شغلهایی با ورود هوش مصنوعی از بین میروند؟
۵_ دستیار مجازی شوید
دستیار مجازی از جمله جایگاههای شغلی جدیدی است که به دنیای کسب و کارها در ایران راه پیدا کرده است. در این شغل شما به دستیار مجازی یک شرکت یا فرد تبدیل شده و کارهای روزانهای که گفته میشود را به شکل دورکاری انجام میدهید. این کارها ممکن است از ورود اطلاعات به سایت گرفته تا مدیریت پیج اینستاگرام باشند.
البته کسی از یک دستیار مجازی انتظار ندارد که تمامی تخصصهای لازم در همه زمینههای «بازاریابی اینترنتی» را داشته باشد، چراکه اصولاً دستیارهای مجازی، افرادی هستند که کمی با هر مهارت محبوب آشنایی دارند؛ نه اینکه در آنها متخصص باشند. این یعنی حتی اگر یک کارفرما از شما خواست در مدیریت سایتش به او کمک کنید، میتوانید با مشاهده چند ویدئو رایگان در سطح وب، به اندازه مورد نیاز تخصص به دست بیاورید و فعالیت کنید.
درآمد متخصصان این حوزه: اصولاً حقوق دستیاران مجازی بر اساس حقوق اداره کار تعیین میشود. (بین 9 الی 15 میلیون تومان با توجه به ساعات کاری)
۶_ مترجم شوید
اگر روزی یک مترجم زبان انگلیسی به ما بگوید شغلی ندارد، احتمالاً سکته میکنیم! چرا که امروز کارفرماها به وجود متخصصان مترجم با خدمات باکیفیت نیاز دارند و در مقابل چقدر بازار کار این زمینه خالی است!
نکته جالب اینجاست که بسیاری از متخصصان صرفاً با ترجمه متن، میتوانند درآمدی بیشتر از متخصصان تولید محتوا که نیاز به گردآوری محتوا از منابع مختلف دارند، داشته باشند. پس اگر این مهارت را دارید، صرفاً کافی است در سایتهای استخدامی عبارت ترجمه یا مترجم را جستجو کرده و با دنیایی از جایگاههای شغلی روبرو شوید.
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به کیفیت کار، بین 8 الی 25 میلیون تومان ماهانه.
بیشتر بخوانید: آموزش طراحی سایت به زبان انگلیسی با کمترین قیمت
۷_ بدون تخصص، سایت طراحی کنید!
طراحی سایت امروز یکی از محبوبترین خدماتی است که در سطح وب ارائه میشود و شما هم میتوانید بدون دردسر از آن پول دربیاورید. اما خب مشکل اینجاست که شاید یادگیری آن کمی زمانبر بوده و نیاز به چیزی بین 1 الی چند ماه وقت داشته باشد.
اما راهکاری وجود دارد که اجازه میدهد بدون نیاز به داشتن مهارت طراحی سایت، این خدمات را به کارفرمایان ارائه کنید! چه راهی؟ استفاده از سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال! در این روش بعد از شروع همکاریتان با پرتال، کافی است در گوگل و در اینستاگرام بازاریابی اینترنتی کنید، مشتریان را جذب کرده و با کمک پرتال یک سایت کاملاً حرفهای برای آنها بسازید. نکته اینجاست که سایتهای ما 7 روز تست رایگان دارند و خودتان صفر تا صد امکانات و ویژگیهای ساخت سایت با آن را مشاهده میکنید.
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به تواناییتان در جذب مشتری بین 8 الی ۵۰ میلیون تومان ماهانه.
۸_ ویراستار شوید
در حال حاضر گذراندن یک دوره آموزش ویراستاری، به کمتر از 30 ساعت زمان نیاز دارد و اغلب دورههای این مهارت هم با هزینه اندک برگزار میشوند. به این ترتیب بعد از یادگیری اصول ویراستاری میتوانید موقعیتهای شغلی زیادی پیدا کنید. مثلا:
- ویراستاری مقالات یک وب سایت مجلهای،
- ویراستاری کتابهای یک انتشارات،
- ارائه خدمات فریلنسری،
- و... .
درآمد متخصصان این حوزه: 6 الی 14 میلیون تومان ماهانه.
۹_ سایت مدیریت کنید
یادگیری مهارت مدیریت وب سایت، واقعاً آسان است و نیاز به زمان زیادی هم ندارد. نکته اینجاست که برای یادگیری آن حتی نمیخواهد برای خرید دورهها پول بپردازید، بلکه میتوانید با شرکت در دورههای رایگان تا حد زیادی در این مهارت رشد کنید.
بعد از یادگیری کارهایی مثل ورود محصول، بهروزرسانی سایت، افزایش امنیت و... میتوانید با کسب و کارهای اینترنتی تازهکار همکاری کرده و در ازای مدیریت و پشتیبانی سایت از آنها ماهانه بین ۵ تا چندین میلیون تومان هزینه دریافت کنید. در این بین اگر به مرور مهارتهای دیگری مثل تولید محتوا را هم یاد بگیرید، میتوانید این خدمات را به همان کارفرماها ارائه کنید.
درآمد متخصصان این حوزه: ۵ الی 17 میلیون تومان ماهانه.
۱۰_ متخصص ساخت ویدیو خلاق شوید!
احتمالاً بارها شده در یوتیوب و اینستاگرام، ویدئوهای خلاقانه و جذاب ببینید. از آن دسته ویدئوهایی که در آن فیلمبردار از ایدههای نورپردازی خاص، صحنههای جذاب، حرکت مانوری دوربین و... استفاده کرده است.
نکته جالب این است که بدانید ساخت این ویدئوها نیاز به ابزارهای خیلی خاصی ندارد؛ در واقع اگر یک تلفن همراه با سخت افزار متوسط روبهبالا، یک رایانه با سخت افزار مناسب و در نهایت زمان کافی برای یادگیری دارید، میتوانید با تبدیل شدن به یک متخصص ساخت ویدئوهای خلاقانه، به درآمد بسیار بالایی برسید. مخصوصاً که امروزه اغلب کسب و کارها نیازمند چنین ویدئوهایی هستند.
درآمد متخصصان این حوزه: 10 الی 50 میلیون تومان.
بیشتر بخوانید: یک تصویر ارزش هزار کلمه را دارد!
11- مدرس زبان انگلیسی شوید
این روزها مردم تلاش میکنند اکثر کارهای خودشان را به صورت اینترنتی پیش ببرند. یادگیری زبان انگلیسی هم یکی از همین فعالیتها است. افراد شاغل با حتی دانش آموزان برای یادگیری زبان انگلیسی به دنبال کلاسهای آنلاین هستند.
شما میتوانید به صورت یک معلم خصوصی یا یک معلم زبان در مؤسسه آموزشی مشغول به کار شوید. درآمد تدریس زبان هم بسته به تخصص و تجربه شما بالاتر میرود. با این وجود کلاسهای آموزشی زبان همیشه و در همه سنی تقاضای زیادی دارند. اگر در رشته زبان انگلیسی تحصیل کردهاید یا مدارک معتبری در این زمینه دارید، مدرس زبان بهترین انتخاب برای شما است.
درآمد متخصصان این حوزه: 20 الی 60 میلیون تومان.
پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه و ساخت کسب و کار
قبلاً در مقاله «پول درآوردن از اینترنت با سرمایه کم»، به طور مفصل به ایدههای این حوزه پرداختیم؛ اما در ادامه هم میخواهیم برای کامل کردن این مقاله چند ایده جذاب برای کسب درآمد آنلاین با سرمایه اندک به شما بدهیم.
۱۲_ فروش اینترنتی از طریق affiliate marketing
یکی از بزرگترین مشکلاتی که در ابتدای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با آن روبرو میشوید، مشکل تأمین محصول است. در واقع بسیاری از افراد صرفاً به این دلیل که محصولی ندارند، به سراغ راه اندازی کسب و کار اینترنتی نمیروند.
اما خوشبختانه مدتی است که به لطف دیجی کالا، این مشکل در ایران حل شده است! در واقع دیجی کالا با قابلیت «همکاری در فروش» یا همان افیلیت مارکتینگ، اجازه میدهد محصولاتش را در سایت و دیگر رسانههای آنلاین فروخته و در مقابل پورسانت دریافت کنید. در این روش کافی است لینک محصولات دیجی کالا را در میان مقالات و صفحات سایتتان قرار دهید؛ بعد از این کاربران را به کمک روشهای بازاریابی اینترنتی جذب کرده و آنها را به دیجی کالا هدایت کنید.
به این ترتیب به ازای هر خریدی که آنها در این سایت ثبت کنند، یک پورسانت قابل توجه به حسابتان واریز میشود. برای شروع کافی است یک وب سایت اینترنتی بسازید که فروشگاه ساز پرتال در این زمینه با سرمایه اندک کمکتان میکند. بعد از آنهم در گوگل کلمه "همکاری در فروش دیجی کالا" را جستجو کنید تا صفحه آن به شما نمایش داده شود.
۱۳_ فروش اینترنتی از طریق دراپ شیپینگ
روش دیگری از تأمین محصول بدون سرمایه، «دراپ شیپینگ» نام دارد. در این روش به سراغ یک تولید کننده یا فروشنده محصول میروید، با او صحبت کرده و میخواهید هر سفارشی که به او دادید را به محل مورد نظرتان بفرستد. بعد از آن با ثبت کردن عکسهای محصولات فروشنده و قرار دادن آنها در سایت یا حتی پیج اینستاگرام، اقدام به جذب مخاطب و دریافت سفارش میکنید.
به این ترتیب مخاطبان سفارش را به شما میدهند و شما بعد از تعیین میزان سودتان، به فروشنده میگویید فرایند ارسال را انجام بدهد. نکته اینجاست که سود این روش از همکاری در فروش بیشتر است و در عین حال قرار نیست به هیچ عنوان در فرایند تأمین محصول و ارسالش دخالت داشته باشید.
۱۴_ پول درآوردن اینترنتی از آموزش
بعد از شیوع کرونا، فرهنگ آموزش دیدن آنلاین به شدت رشد کرده است. همین موضوع فرصتهای زیادی را برای مدرسان اینترنتی به وجود میآورد. البته نباید از کلمه مدرس بترسید! چراکه خیلی از افرادی که امروز در حال کسب درآمد از آموزش به شکل آنلاین هستند، قبلاً هیچ تخصصی در زمینه آموزش نداشتهاند، اما امروز مدرسان موفقی شدهاند.
برای شروع میتوانید بعد از تعیین حوزه مورد نظرتان، به سراغ وب سایتهایی مثل ایسمینار یا ایوند رفته و دوره آموزشیتان را در آن ثبت کنید. بعد هم میتوانید برای صفحه دوره تبلیغ کنید تا مخاطبان بیشتری جذب کند. البته اگر برای جذب مخاطب بیشتر از وب سایت کمک بگیرید، احتمالاً موفقتر باشید.
۱۵_ راه اندازی کانال یوتیوب
احتمالاً میدانید که یوتیوب درآمدش از تبلیغات را با تولید کنندگان محتوا تقسیم میکند! این یعنی اگر کانالی در این سایت داشته باشید که روزانه ویدئوهایش 10 ها هزار بازدید دارند و یوتیوب در میان آنها تبلیغ نمایش میدهد، بخشی از این درآمد دلاری حاصل شده، به شما پرداخت میشود!
با توجه به همین موضوع در این یکی دو سال گذشته تعداد تولید کنندگان ویدئو در یوتیوب به شدت افزایش یافته است؛ اما هنوز هم فرصت زیادی برای رشد در آن وجود دارد؛ بنابراین اگر ایدهای دارید، حتماً به یوتیوب سر بزنید و فعالیتتان را در آن شروع کنید.
نکته: با اینکه ایران تحت تحریمهای یوتیوب است؛ اما نگران نباشید؛ چون حتی در ایران هم میتوانید درآمد یوتیوبتان را به روشهای مختلف نقد کنید.
بیشتر بخوانید: کسب درآمد از یوتیوب در ایران
۱۶_ پیج اینستاگرامتان را راه بیندازید
اگر تخصص قابل ارائهای برای فضای پرطرفدار اینستاگرام دارید، دست بجنبانید! با وجود بازار پررقابت در اینستاگرام، هنوز هم فرصت برای کسب درآمد وجود دارد. همانطور که خودتان هم مشاهده میکنید، امروزه افراد زیادی فعالیتشان را در آن شروع کرده و بعد از مدت کوتاهی به درآمد قابل توجهی میرسند.
برای کسب درآمد از اینستاگرام 2 راه دارید:
- یک پیج محتوایی راه بیندازید: یعنی یک پیج اینستاگرام راه انداخته و در آن محتواهای جذاب و خلاقانه، مثلاً در زمینه دانستنیها، طنز و... منتشر کنید.
- یک پیج فروشگاهی راه بیندازید: از طریق دراپ شیپینگ یا افیلیت مارکتینگ محصولات مورد نظرتان را به فروش برسانید.
۱۷_ پادکست بسازید
کسب و کار اینترنتی ساخت پادکست، از جمله کسب و کارهایی است که شاید کمی دیر به بازدهی برسد، اما خب درآمد آن واقعاً مناسب و قابل توجه است. قبل از ساخت یک کانال پادکست باید به سراغ اپلیکیشنهای این حوزه رفته و ببینید چه ایدههایی برای ساخت پادکست وجود دارد؟ مثلاً ساخت یک کانال تاریخی، داستانی، آموزشی، موفقیت فردی و... . بعد هم با بررسی رقبا و میزان بازدید آنها، فعالیتتان را به مرور شروع کرده و مخاطب جذب کنید.
۱۸- گرافیست شوید
اغلب شرکتهای بزرگ و کوچک کارهای گرافیکی شرکت را به صورت برون سپاری انجام میدهند. دسته دیگر هم به دنبال گرافیست متخصص در این حوزه میگردند. شما میتوانید چه به صورت دورکار و چه به صورت حضوری در این زمینه فعالیت کنید.
درآمد طراحان گرافیک بسته به تخصص و تواناییهایی که دارند مبلغ قابل توجهی است. بسیاری از طراحان گرافیک از طریق ویدئوهای آموزشی یا رشتههای مرتبط با گرافیک به این حوزه علاقهمند شدهاند. شما میتوانید در ابتدای مسیر از طریق سایتهای فریلنسری پروژههای ساده گرافیکی بگیرید. کمکم که تجربه بالاتری پیدا کردید، به سراغ پروژههای سنگین و با درآمد بالا بروید.
۱۹- سئو و بهینه سازی سایت انجام دهید
تمام مشتریانی که این روزها به دنبال طراحی سایت هستند، مشتریان بالقوه شما محسوب میشوند. سئو و بهینه سازی سایت یکی از شغلهای پولساز لیست ما است. بسیاری از شرکتها تخصصی در زمینه سئو سایت ندارند یا ترجیح میدهند پروژه سئو وب سایت را به صورت برون سپاری پیش ببرند.
این دیگر تخصص شما است که با بازاریابی و جذب مشتری، پروژه سئو سایت بیشتری بگیرید. ویدئوهای آموزشی، مقالات معتبر انگلیسی و دورههای آنلاین زیادی در خصوص بهینه سازی سایت وجود دارد که میتوانید به راحتی از این طریق یک متخصص سئو حرفهای شوید.
۲۰- آنباکسینگ محصول انجام دهید
یکی از ویدئوهای پربازدید در شبکههای اجتماعی مربوط به آنباکسینگ محصول است. افرادی هستند که محصولات پرطرفدار اینترنتی را از آنلاین شاپها خریداری میکنند و ویدئوی نقد و بررسی آن را در صفحه خودشان قرار میدهند.
برای این کار نیاز به تجهیزات فیلمبرداری حرفهای ندارید. میتوانید در ابتدا از آنباکس محصولات ارزان شروع کنید و بعد از جذب مخاطب به سراغ محصولات بزرگتر بروید. کمکم با افزایش شهرت شما، شرکتهای بزرگ نمونه محصولاتشان را برای بررسی کیفیت برایتان میفرستند.
کلام آخر؛ اگر آسان بود...
قبل از اینکه مقاله تمام شود اجازه بدهید به عنوان کلام آخر یک نکته را توضیح بدهیم: دوستان عزیز، اگر کسب درآمد از اینترنت به این آسانی بود که بتوانید بدون هیچ دانش، تخصص یا سرمایهای و در عرض یک روز به آن برسید، قطعاً کشورمان و دیگر کشورهای دنیا اینقدر بیکار نداشتند! بنابراین در قدم اول این موضوع را بپذیرید که در این مسیر باید کمی زحمت به جان بخرید، سپس آن را شروع کنید تا در میانه راه سختیها باعث خستگیتان نشود.
خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله با ایدههای پول درآوردن اینترنتی بدون سرمایه و با سرمایه کم آشنا شدیم.
در آخر اگر سوال و نظری دارید در بخش نظرات منتظر شما هستم. راستی اگر فکر میکنید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی آمادهاید و نیاز به یک سایت دارید، همین حالا از تست 7 روزه سایت ساز پرتال استفاده کنید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.
سؤالات متداول
- آیا فروش آنلاین محصول درآمد خوبی دارد؟
بله، شما میتوانید از طریق فروش آنلاین کوچکترین محصولات مثل کش مو هم درآمد میلیونی داشته باشید.
- چجوری پول دربیارم؟
برای کسب درآمد میتوانید یکی از 20 مشاغلی که در لیست بالا به شما معرفی کردیم را انتخاب و کارتان را شروع کنید. در صورتی که در کاری مهارت داشته باشید، امکان پول درآوردن هم برایتان وجود دارد.
- راههای کسب درآمد برای نوجوانان چیست؟
نوجوانان میتوانند در زمینه ادمینی اینستاگرام، مدیریت سایت، برنامه نویسی، فروش محصول، تولید محتوای سایت و... از طریق اینترنت درآمد داشته باشند.
- راههای پول درآوردن در ایران چیست؟
شما میتوانید از فروش یک محصول گرفته تا آموزش کار کردن با یک نرم افزار یا از طریق مشاغل حضوری کسب درآمد کنید. تنها میزان درآمد شما با هر روش متفاوت است.
- راههای درآوردن پول از اینترنت چیست؟
برای کسب درآمد از اینترنت میتوانید به سراغ ساخت سایت، فروش فایل یا محصول، ارائه خدمات آنلاین مثل برنامه نویسی، تولید محتوا، عکاسی، ترجمه و... بروید.
- چگونه با گوشی کسب درآمد کنیم؟
شناختهشدهترین راههای پول درآوردن با گوشی مربوط به شبکههای اجتماعی است. شما میتوانید از طریق بازی، ادمین پیج اینستاگرام، ادمین تلگرام، تولید محتوا در شبکههای اجتماعی، بلاگری، تبلیغات، همکاری در فروش و... درآمد داشته باشید.
دیدگاهها
مدیر سایت
من میتوانم دستیار مجازی بشم آیا امکانش هست که بتوانم از این طریق کسب درآمد کنم
دنیا شاکری
سلام
بله میتونید درآمد داشته باشید
VESAL
خیلی ها اکانت کالاف و بازی های دیگه رو با قیمتی بین ، ۱۰۰ هزار تومان تا ۱۵ میلیون میفروشن رو مخه این همه خرج برای بازی 😡
دنیا شاکری
سلام دوست عزیز
تا زمانی که تقاضا باشه شاهد چنین قیمت هایی هستیم
اینترنتی
واقعا باید زحمت به جان خریده شه ..:)
omidmoradi09
خب لینک سایتو هم میزاشتی دیگه
دنیا شاکری
سلام خدمت شما
منظورتون لینک چه سایتی هست؟ ما به صورت کلی ایده های کسب درآمد از اینترنت رو معرفی کردیم و به سایت خاصی اشاره نداشتیم
یونس رئیسی
عالی