درگاه پرداخت اینترنتی یکی از مواردی است که هر سایت فروشگاهی باید داشته باشد. وقتی درگاه پرداخت در سایت شما فعال باشد، مشتریان خیلی راحت و سریع هزینه سفارش را پرداخت میکنند و پول آن هم نهایتا 24 ساعت بعد در حساب شما خواهد بود. درگاههای پرداخت اینترنتی 2 نوع هستند:
1- درگاههای پرداخت اینترنتی مستقیم (بانکی)
2- درگاههای پرداخت واسط
درگاههای مستقیم توسط بانکها به سایتهای فروشگاهی داده میشوند، مثلا درگاههای بانک ملت، پارسیان، پاسارگاد از این نوع هستند. برای گرفتن این نوع از درگاههای پرداخت باید نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) داشته باشید. بعضی از بانکها برای دادن درگاه پرداخت، از شما مجوز یا سند محل کسب و کار را میخواهند.
گرفتن درگاه پرداخت مستقیم ممکن است یک هفته یا بیشتر طول بکشد و باید مدارک خاصی ارائه کنید. اگر میخواهید در کمترین زمان و بدون هیچ مجوز یا مدرکی درگاه پرداخت اینترنتی بگیرید، باید از شرکتهای واسط استفاده کنید. این شرکتها مثل زرین پال و پی بدون داشتن اینماد هم به شما درگاه پرداخت میدهند. همچنین گرفتن درگاه پرداخت از این شرکتها در چند ساعت انجام میشود. فروشگاه ساز پرتال قابلیت اتصال به درگاههای مستقیم و واسط را دارد و هیچ محدودیتی در این مورد ندارید.
اگر به هر دلیلی قصد دارید درگاه پرداخت مستقیم برای سایتتان بگیرید، در مراحل دریافت درگاه از شما اطلاعاتی درخواست میشود. این اطلاعات آدرس IP، پورت و آدرس Callback است. در ویدیوی زیر به شما توضیح دادیم که این اطلاعات را از کجا و چطور دریافت کنید.
فروشگاه ساز پرتال این قابلیت را دارد که به راحتی و با چند کلیک ساده سایتتان را به درگاه پرداخت اینترنتی متصل کنید. همچنین اطلاعاتی که برای گرفتن درگاههای مستقیم بانکی لازم دارید، در اختیار شما قرار داده شده است. برای پیدا کردن این اطلاعات فقط کافیست طبق راهنمای زیر عمل کنید.
در قدم اول، وارد پنل مدیریت سایتتان شوید و از منوی سمت راست روی گزینه «تنظیمات وبسایت» کلیک کنید.
در ادامه چند گزینه برای شما نمایش داده میشود. از بین این گزینهها، روی «درگاههای پرداخت» کلیک کنید.
در ادامه وارد صفحه درگاههای پرداخت سایتتان میشوید. در این صفحه روی دکمه «ایجاد درگاه» کلیک کنید تا درگاه جدیدی بسازید.
در ادامه وارد صفحه ساخت درگاه پرداخت میشوید. از قسمت «روش پرداخت» میتوانید یکی از انواع درگاههای پرداخت را انتخاب کنید تا در سایتتان فعال شود.
درصورتی که یکی از درگاههای پرداخت مستقیم بانکی مثل درگاه بانک ملت را انتخاب کنید، اطلاعات لازم برای گرفتن درگاه به شما نمایش میشود.
حالا فقط لازم است این اطلاعات شامل آدرس آیپی، شماره پورت، آدرس Callback و زبان برنامهنویسی را برای گرفتن درگاه مستقیم ارائه کنید.