تخفیف
تخفیف
هرچی برای شروع فروش لازم داری، اینجاست
سایت با تخفیف، اعتبار جذب مشتری، ارسال ارزان‌تر، درگاه بدون کارمزد

دریافت هدیه

اگر قالب سایتم را ریست کنم محتواهای سایت هم حذف می‌شود؟

خیر؛ تغییری در محتواهای سایت شما ایجاد نمی‌شود. گزینۀ "بازگشت به حالت اولیه" که در بخش تنظیمات قالب سایت شما قرار دارد، فقط تنظیمات ابزارک‌ها و تغییرات ظاهری که اعمال کرده‌اید را حذف می‌کند.

021-68125 داخلی 2