چطور می‌توانم حساب یک کاربر را غیرفعال یا حذف کنم؟

برای غیرفعال کردن یک کاربر، ابتدا از منوی سمت راست پنل مدیریت سایتتان روی گزینه کاربران کلیک کنید. از بین گزینه‌های باز شده، روی کل کاربران کلیک کنید. حالا فهرست تمام کاربران سایت را مشاهده می‌کنید. روی اسم کاربری که قصد غیرفعال کردن آن را دارید، کلیک کنید. در ادامه، به بخش وضعیت حساب بروید و گزینه غیرفعال باشد را انتخاب کنید. در نهایت روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

برای حذف یک کاربر ابتدا به بخش کل کاربران بروید. سپس روی مربع سمت راست کاربرانی که می‌خواهید حذف شوند، کلیک کنید. حالا از بالای صفحه روی دکمۀ حذف کلیک کنید تا کاربران موردنظرتان از سایت حذف شوند.

نکته: دقت کنید که بعد از حذف یک کاربر تمام اطلاعات و سوابق فعالیت آن از سایت پاک خواهد شد و به هیچ عنوان امکان بازیابی آن وجود ندارد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم به‌جای حذف یک کاربر، آن را غیرفعال کنید تا اطلاعات کاربر همچنان در سایت شما موجود باشد.

02191003383 داخلی 2