قیمت سال 1402 + 10% تخفیف - فقط تا 13 فروردین - کوپن: hd10

نحوه دریافت پول (از مشتری)

یک فروشگاه اینترنتی باید روش‌هایی برای دریافت هزینه سفارش از مشتری داشته باشد. به همین دلیل، پرتال انواع روش‌های دریافت وجه را در اختیار شما قرار داده است تا با توجه به نیازتان، هر روشی که خواستید را روی سایتتان فعال کنید. حتی این امکان وجود دارد که چند روش مختلف دریافت وجه را به‌صورت همزمان در سایتتان فعال کنید. در این حالت مشتری به انتخاب خودش می‌تواند هزینۀ سفارش را از روشی که دوست دارد، پرداخت کند. به‌طور کلی، هزینۀ سفاش را می‌توانید از چهار روش مختلف دریافت کنید:

1- پرداخت آنلاین

در این روش، مشتریان به درگاه پرداخت اینترنتی متصل می‌شوند و از این طریق هزینۀ سفارش خودشان را پرداخت می‌کنند. بعد از پرداخت وجه هم به‌صورت خودکار سفارش ثبت می‌شود و می‌توانید محصولات را برای مشتری ارسال کنید. این روش ساده‌ترین و سریع‌ترین راه برای دریافت پول از مشتری است. پول سفارش هم بسته به درگاهی که تهیه می‌کنید، در حدود 24 ساعت بعد به حساب شما واریز می‌شود.

در مقالۀ بهترین درگاه‌های پرداخت اینترنتی به‌صورت مفصل در مورد درگاه پرداخت اینترنتی و انواع آن توضیح دادیم. برای اینکه در سایتتان درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید، فقط باید 2 کار را انجام دهید:

  1. یک درگاه از شرکت‌های ارائه دهنده دریافت کنید.
  2. اطلاعاتی که شرکت ارائه دهنده درگاه به شما می‌دهد را در پرتال وارد کنید.

پرتال از اکثر درگاه‌های پرداخت اینترنتی پشتیبانی می‌کند که لیست این درگاه‌ها را در ادامه برای شما آورده‌ایم:

ملت (به‌پرداخت)

درگاه بانک ملت یا همان به‌پرداخت ملت یکی از بهترین درگاه‌های پرداخت اینترنتی است. برای گرفتن این درگاه به سایت www.behpardakht.com بروید و ثبت نام کنید. بعد از ثبت نام و ارسال مدارک موردنیاز، اطلاعات درگاه پرداخت برای شما ارسال می‌شود. در نهایت این اطلاعات را در پرتال وارد کنید تا سایتتان به درگاه پرداخت متصل شود.

توجه: برای گرفتن درگاه، ممکن است اطلاعات فنی سایتتان از شما خواسته شود. برای مشاهدۀ این اطلاعات مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد پنل مدیریت سایتتان شوید.
  • از منوی سمت راست روی گزینۀ "تنظیمات وب‌سایت" کلیک کنید.
  • از بین گزینه‌های باز شده روی "درگاه‌های پرداخت" کلیک کنید.
  • در صفحه‌ای که برای شما باز می‌شود، از قسمت "روش پرداخت" درگاه پرداخت موردنظرتان را انتخاب کنید.
  • حالا در پایین صفحه اطلاعات لازم برای دریافت درگاه پرداخت به شما نمایش داده می‌شود.

بعد از اینکه درگاه پرداخت را دریافت کردید، اطلاعاتی که به شما داده می‌شود را در کادرهای همین صفحه وارد کنید. به همین راحتی سایت فروشگاهی شما به درگاه پرداخت متصل می‌شود.

پارسیان

برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان به سایت این درگاه مراجعه کرده و مراحل دریافت درگاه را انجام دهید.

پاسارگاد

برای گرفتن درگاه پرداخت بانک پاسارگاد به این سایت وارد شوید و مراحل ثبت نام و دریافت درگاه را انجام دهید.

سامان

از طریق سایت درگاه پرداخت سامان می‌توانید ثبت نام کنید و مدارک لازم را برای این شرکت بفرستید تا درگاه برای شما صادر شود.

زرین‌پال

زرین پال یکی از بهترین درگاه‌های پرداخت واسط است که خیلی راحت و با ثبت نام در سایت آن، می‌توانید برای سایتتان درگاه پرداخت بگیرید.

پی

درگاه پرداخت پی به‌راحتی و با ثبت نام در سایت آن قابل دریافت است.

ایران کیش

مراحل دریافت درگاه پرداخت ایران کیش را می‌توانید در سایت این مجموعه ببینید.

یک‌پی

اگر برای سایتتان به درگاه پرداخت ارزی نیاز دارید، می‌توانید در سایت این درگاه ثبت نام کنید و درگاه پرداخت اینترنتی ارزی بگیرید.

سپهر

درگاه پرداخت سپهر متعلق به بانک صادرات است و از طریق سایت آن می‌توانید برای دریافت درگاه اقدام کنید.

پی‌پینگ

برای دریافت درگاه واسط پی‌پینگ کافیست به سایت این شرکت مراجعه و مراحل ثبت نام را طی کنید.

توجه: برای دریافت درگاه مستقیم بانکی به اینماد و کد مالیاتی نیاز دارید. برای گرفتن درگاه واسط، فقط کد مالیاتی لازم است.

2- واریز به حساب

در این روش، اطلاعات حساب بانکی شما مثل شماره کارت، شماره حساب و شماره شبا به مشتری نمایش داده می‌شود. مشتری باید مبلغ سفارش را از طریق بانک، خودپرداز یا اپلیکیشن‌های بانکی به حساب شما واریز کند. بعد از این کار، مشتری فیش واریزی را برای شما ارسال می‌کند و در نهایت محصولات را برای مشتری می‌فرستید. اگر هم محصولتان دانلودی است، سفارش را تایید می‌کنید تا مشتری بتواند فایل‌های سفارش را دانلود کند.

ایجاد روش واریز به حساب در پرتال

برای تنظیم این قسمت باید از پنل مدیریت سایتتان به بخش "تنظیمات وب‌سایت" و سپس "درگاه‌های پرداخت" بروید. از بخش "روش پرداخت" گزینۀ واریز به حساب را انتخاب کنید و اطلاعات حسابتان را در کادرهای مربوطه بنویسید. سپس روی دکمۀ "ذخیره درگاه" کلیک کنید تا درگاه شما ایجاد شود.

3- پرداخت در محل

این روش برای مواقعی کاربرد دارد که شما پیک اختصاصی دارید یا از خدمات شرکت‌هایی استفاده می‌کنید که قابلیت پرداخت در محل را به شما می‌دهند. مشتری وقتی این روش پرداخت را انتخاب کند، سفارش ثبت می‌شود و هزینۀ آن موقع تحویل محصولات، از مشتری دریافت می‌شود.

4- کیف‌پول

شما می‌توانید کیف پول کاربران را به هر میزان که بخواهید شارژ کنید تا بتوانند با اعتبار کیف پولشان از شما خرید کنند.

در پرتال این امکان وجود دارد که همزمان این 4 روش پرداخت پول را برای مشتریان فعال کنید یا اینکه هر کدام از روش‌ها را که نیاز نداشتید، غیرفعال کنید. برای این کار باید به بخش "تنظیمات وب‌سایت" و قسمت "تنظیمات فروشگاه" بروید. در تنظیمات فروشگاه بخشی به نام "روش‌های پرداخت" وجود دارد. در این بخش می‌توانید تیک روش‌های پرداختی که نیاز ندارید را بردارید. علاوه‌بر این، می‌توانید پرداخت‌هایی که مشتریان داشته‌اند را به‌صورت دستی در سایت ثبت کنید. در بخش (ثبت پرداخت) راهنمای پرتال به‌صورت کامل در این مورد توضیح دادیم.

02191003383 داخلی 2